Meget fint koncept, men gav 365kr for chokolade som jeg kunne købe i Brugsen for 60kr. Hvis man endelig vil lave en “spiselig buket” så lav den selv i stedet for at bestille herfra.

Selve buketten var flot, men mængden af slik var overraskende lille, taget prisen i betragtning synes jeg. I hvertflad sidste gang jeg køber fra denne hjemmeside. Levering kunne de heller ikke leve... Leggi di più

Flotte buketter med lækkert slik/chokolade/andet. Nemt at vælge på hjemmesiden og få leveret hos modtager. Mangler at der på ordre modtagelsen står hvilken dato der leveres, så man ved man ikke har... Leggi di più

Innas spiselige buketter er simpelthen en fryd for sanserne! Hvis du er træt af almindelige blomsterbuketter, vil du med garanti glæde modtageren med disse spiselige buketter. At modtage en af Innas b... Leggi di più

3,7

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

For dyrt

6 febbraio 2026

Fineste buket!

Min far modtog den fineste buket, som var præcis som på billedet. Derudover var kortet håndskrevet som lige gav det sidste personlige touch. Det er ikke sidste gang vi bestiller herfra!

14 novembre 2025

Glæde modtager

Modtager var meget overrasket at da findes så nogen mega fine buketter .☺️😍 super levering og super service så 5 stjerner fra mig og jeg bestiller gerne en anden gang når anledningen kommer 😍😍😊😊

28 settembre 2025

Modtog en forkert Slikbuket

Første gang jeg prøvede at bestille en Slikbuket.
Bestilte til min datters 40 års fødselsdag.
Valgte en med Chokolade og Lakrids incl. et kort.
Buketten kom som bestilt og vakte glæde.
Dog var det IKKE den Buket, som jeg havde bestilt , men den var med blandet slik og INGEN kort.
Firmaet reagerer ikke på henvendelser
Så er ikke sikker på at jeg bestiller der en anden gang

12 settembre 2025

Jeg kan godt anbefale de spiselige…

Jeg kan godt anbefale de spiselige buketter jeg bestilte en luksus buket til min kæreste for det havde hun fortjent og det gjorde jeg til en torsdag og det banket på døren en torsdag eftermiddag med en meget fin buket. Jeg er rigtig glad og og tilfreds så her vil jeg klart bestille igen😁

10 giugno 2025

Meget tilfreds

Meget tilfreds med chokoladebuket til fars dag. Kunne have ønsket mig info om holdbarhed i beskrivelsen på hjemmesiden, ellers var alt super.

Forkert leveringsdato

Er egentlig vild med konceptet, så besluttede at benytte det til fars dag (som spiselige buketter annoncerede særligt for), men levering dagen før fars dag er ærlig talt lidt kikset, når man annoncerer for netop den mærkedag og har bestilt til den specifikke dato. Derudover er mængden af slik sammenholdt med pris ikke til mere end 3 stjerner, tror ikke jeg vil bestille igen en anden gang.

4 giugno 2025

Lækker chokolade og god service

Bestilte en lækker chokolade buket til fars dag, men blev forstyrret i min bestilling af min baby - bagefter kunne jeg ikke vælge levering på fars dag. Men jeg skrev en mail til dem, og de sørgede for at den kom frem på fars dag!
Virkelig god kundeservice 🙏🏼 og min far blev meget glad for buketten ☺️

5 giugno 2025

Fin, men meget dyr buket og forfærdeligt med leveringen

En fin buket og hyggeligt koncept. Men det havde været billigere at købe chokoladen selv. Jeg havde bestilt levering hos min far d. 5/6 (fars dag), men den kom dagen før. Da han ikke var hjemme, blev den leveret til en pakkeshop i den anden ende af byen. Jeg synes bestemt ikke, at det er okay, da jeg har betalt for en dyr hjemmelevering. Jeg har skrevet til dem på Instagram og mail, men intet hørt tilbage. Det er skuffende og kommer ikke til at handle der igen.

Alt for dyrt

Er virkelig skuffet!!!
Fik “bevares” en fin lille buket, men der var slik for maks 40 kr. og jeg betalte 425 kr!!! Inkl. levering men alligevel… det er godt nok det dyreste slik jeg nogensinde har købt!

Konceptet var ellers så fint tænkte jeg, men det er alt alt alt for dyrt.

Køber en pose slik og tager med næste gang:)

Kort fortalt

Kort fortalt, så er det slet ikke tiden eller pengene værd. Den er da flot, men til den pris... så bliver det et nej tak her fra. Det kan da umuligt løbe rundt.. Du får intet slik for pengene. Så hellere bruge pengene på fredags slik..

5 giugno 2025

Har ikke modtaget den buket jeg har…

Har ikke modtaget den buket jeg har bestilt til den 5/6, jeg har skrevet med dem flere gange og ringet til dem 2 gange hvor det bare er dårlig undskyldning på dårlig undskyldning, jeg har intet modtaget. Og de lover guld og grønne skove og de lover de ringer tilbage osv. osv. og man høre INGENTING, føj en dårlig service og føj det er bare løgn på løgn på løgn. Kan virkelig IKKE anbefale at handle på spiselige buketter, de er slet ikke til at stole på overhovedet.

Falsk markedsførelse

Flot buket, hvilket også er det eneste positive at sige om mit køb. Jeg bestilte 2 buketter med lakrids og fik buketter hvor størstedelen var chokolade, det er falsk markedsførelse. De reagerer ikke på yderligere kontakt. Prisen er helt hen i vejret i forhold til hvad man får for pengene

For lidt for pengene

Jeg var ærlig talt i chok over hvor lidt man fik for pengene. Jeg har givet +400,- for chokolade der i butikkerne svarer til 150,-. Jeg kunne have købt dobbelt og pakket ind på præcis samme måde. Så det er en ret øv oplevelse, der gør jeg ikke kommer til det en anden gang.

16 maggio 2025