Portoen til udlandet er alt for dyr. Jeg skulle sende en æske chokolade til Belgien og betalte 200 kr i porto for det. Troede Interptesent var mere international end det. Det trækker min oplevelse me... Leggi di più

Jeg har handlet hos Interpresent et par gange. Jeg kan kun anbefale deres produkter. Et rigtig godt udvalg, indpakket som man ikke lige ser det andre steder og leveringsdagen kan man regne med. Jeg br... Leggi di più

Har fået påskeæg fra InterPresent via mit arbejde, det var fot lavet, pakket ind osv. Indeni var der forskellige påskeæg. Der var ikke meget indhold taget det store påskeæg i betragtning. Et stort æg... Leggi di più

Købte en gave, og er bare super glad og tilfreds med købet, pisse god service! Webside den er nem at overskue + nem at bestille. Og overraskende hurtig levering, gaven blev leveret næste dag :) F... Leggi di più

1. Negozio di articoli da regalo

Hos InterPresent har vi siden 2001 hjulpet virksomheder med at give gennemtænkte gaver, der skaber relationer, værdi og synlighed. Vi leverer firmagaver i høj kvalitet – med fokus på fleksibilitet, æstetik og effektiv logistik. Derfor vælger virksomheder InterPresent: • ✔️ Etableret samarbejdspartner siden 2001 • ✔️ Eksklusive firmagaver tilpasset anledning, budget og branding • ✔️ Unik indpakning med mulighed for logo og personlig hilsen • ✔️ Effektiv håndtering af logistik og forsendelse – også internationalt • ✔️ Udvalg målrettet virksomheders behov hele året • ✔️ Fokus på kvalitet, design og gaveoplevelse • ✔️ Kunder i bl.a. Danmark, Tyskland, Sverige, Norge og Holland

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Den bedste service jeg nogensinde har …

Den bedste service jeg nogensinde har oplevet. Der var sket en fejl i min bestilling så der manglede en vare. Den blev omgående sendt uden fragt naturligvis. Og de var så søde i kundeservice. Bestemt ikke sidste gang jeg handler der 😊

29 gennaio 2018

Jeg havde desværre en rigtig kedelig …

Jeg havde desværre en rigtig kedelig oplevelse. Jeg bestiller 2 julegave til min mand den 20 december om formiddagen, ved to forskellige firmaer.
Den 21 modtager jeg første gave, men er noget bekymret da jeg intet har hørt fra interpresent. Derfor ringer jeg for at høre hvor langt de er nået med min ordre, “jeg kan være ganske rolig, den bliver afsendt, så jeg modtager pakken fredag den 22/12” super, ingen panik inden jul!!!😊
3timer sener modtager jeg en mail, hvor der står at min ordre er annulleret😡 jeg ringer til firmaet, de tager ikke telefonen!!! Jeg skriver derfor en mail, denne bliver aldrig besvaret.
Den 22/12 ringer jeg igen, da de nu har hævet mine penge!!! Hvad har de lige gang i??? 😡Men der er sørme julelukket😡.
Det er bare ikke iorden.

3 gennaio 2018

Meningsløst koncept

Det giver ikke mening at benytte GLS som leverandør, når de ikke må sætte gaven foran modtagerens dør. Det er ikke særlig gave-agtigt for modtageren at skulle gå ned i et posthus for at få gaven overrakt.
Jeg ville overraske min ven med ven, som lå meget syg, med en æske opmuntrende snacks. Men meningen med det går jo lidt af, når han selv skal finde ned i sin postkasse, finde GLS label og derefter gå ned i et posthus for at hente en pakke han ikke ved hvorfor han har modtaget. Det er vel det essentielle i jeres koncept? At det er en gave.

Jeg ringede til jeres kundeservice, hvor er meget optimistisk medarbejder fortalte mig, at det jo var en fantastisk service fra GLS, at de ikke blot havde stillet pakken. Mindre fantastisk er det, at jeg har betalt for en levering, som jeg i sidste ende selv måtte ende med at foretage mig. At cykle hen på posthuset, hente pakken for derefter at levere den til min ven.

Interpresent, I bør gøre det tydeligt, at pakken vil blive afleveret på nærmeste posthus, hvis modtageren ikke er hjemme. Det er ikke en gave, hvis modtageren selv skal hente den. Med de priser I kører, synes jeg det ville være helt på sin plads.

9 dicembre 2017

Til Nanna.

Håber at det går din ven bedre!

Jeg beklager at du/i har haft en dårlig oplevelse af os og GLS.

Jeg er ikke enig i at vores koncept er meningsløst, det er et stærkt ord at bruge, vi gør hvad vi kan sammen med GLS for at levere en service som virker. Det er jo din sikkerhed at GLS ikke bare stiller pakke/gave, men den skal afhentes i en sikret pakkeshop, såfremt GLS ikke træffer nogen hjemme, så afleveres pakke i en pakkeshop.

Fantastisk service.

Jeg har købt flere gaver fra Interpresent, og har altid været yderst tilfreds med kvaliteten og servicen.

Servicen topper dog forleden, da GLS mister min pakke fra Interpresent. Jeg kontakter Interpresent, og får fat i en meget sød kvinde. Jeg fortæller at GLS har mistet min pakke, og jeg skal bruge den som fødselsdagsgave om få dage. Hun kontakter mig tilbage en halv time senere med besked om at hun har kontaktet GLS og fået bekræftet at pakken er mistet, og hun gerne vil sende mig en ny med det samme, så den kan være der inden jeg skal til fødselsdag.

Og det var den! Vil klart anbefale dem til hver en tid,

8 dicembre 2017

Hej Charlotte.

Tak for din fine anmeldelse af os, dejligt når alt lykkes.

GLS er en god samarbejdspartner for os, de levere til tid og yder en stor service.

Jan Johansen

Bekymringen blev gjort til skamme

Efter at have læst flere dårlige anmeldelser af Interpresent herinde, var jeg lidt forbeholden. Jeg kunne heller ikke finde e-mærket på deres hjemmeside (men de er så dækket af det, har jeg efterfølgende erfaret).
Dog blev min bekymring gjort helt til skamme.
Hele forløbet er gået rigtig fint og gnidningsfrit.
Jeg har ikke en finger at sætte på denne oplevelse.

16 novembre 2017

Til Nina.

Ja vi er e-mærket og har været det i to år efterhånden, det er din sikkerhed for et køb hos os.

Du skal være velkommen igen, når du skal bruge en gave eller andet.

Jan Johansen

Bestilte en skattekiste med chokolade

Bestilte en skattekiste med chokolade. Det blev taget godt imod første dag på min nye arbejdsplads. Produkterne fra interpresent kan bestemt anbefales, og man behøver IKKE en undskyldning for at give en gave - Ikke sidste gang jeg handler der 😊

14 settembre 2017

Hej Erik.

Tak fordi du har brugt tid på at skrive om os.

En gave med chokolade er jo altid dejlig, fedt at du kunne glæde andre med en skattekiste.

Det rigtige valg!

Jeg skulle sende en gave til en af mine nære på en bestemt dato, og alt hos Interpresent levede klart op til alle forventninger. Gaven var fin, kortet var rent layoutmæssigt sat flot op og selve leveringen på den valgte dato var perfekt.

Deres service kan derudover kun værdsættes og roses. Jeg havde skrevet en forkert leveringsadresse ind, og valgte derfor at skrive ind til dem, hvor jeg blev mødt af en super sød ansat, der klarede/rettede det hele for mig. Alt i alt en stor succes herfra. Har intet negativt at sige. Vil klart anbefale dem og deres hjemmeside.

2 agosto 2017

Hej Simone

Tak for din anmeldelse.

Dejligt at du har haft en god oplevelse med os, du skal være velkommen igen :-)

Jan Johansen

Uanstændig dårlig kvalitet til prisen

Uanstændig dårlig kvalitet til prisen! Jeg havde købt deres påskeæg og blev alvorligt skuffet og chokoladens kvalitet - lavt kakaoindhold højt indhold af essens.

21 maggio 2017

Hej Susanne.

Tak for din anmeldelse, hvilket vi dog er meget uforstående overfor.

Du skriver at du har fået uanstændig dårlig kvalitet i vores påskeæg, samt lavt kakaoindhold og højt indhold af essens. Du har købt chokoladeskaller fra en af vores danske leverandører, som producerer deres chokolade i Danmark, alt er håndlavet og med en kakaoindhold på 60%. Denne leverandør kan vi stå inde for 100% og til info var det samme leverandør i 2016, hvor du også fik leveret chokoladeskaller med dessertstykker.

Selvfølgelig skifter de forskellige smagsvarianter ud hvert år, på disse dessertæg, men skallerne er nøjagtig som de altid har været.

Vores kundeservice har også svaret på din henvendelse d. 18. April, men ikke hørt yderligt fra dig.

Håber at dette var svar på din anmeldelse og du skal være velkommen hos Interpresent igen:-)

Jan Johansen

Slet ikke hvad vi har bestilt

Min mand har bestilt en "wellness" gave til mig, med produkter fra badeanstalten.
Da jeg pakker gaven ud, som kommer i en stofpose, er det hele vådt af olie. Skrub masken er utæt. Derudover er der slet ikke det i som han har bestilt, eller som er på billedet på hjemmesiden. Lad mig sige det med få ord, nøj hvor er vi skuffet. - og at fragten er 69 kr., gør heller ikke oplevelsen bedre. Øv øv. Men nu ringer vi til dem i morgen og forhåbentlig får vi væres penge tilbage, det ville i hvert fald gøre oplevelsen bedre.

14 maggio 2017

Dårlig service - dårlig stil

Vi købte firmagaver igennem jer, som umiddelbart så fine ud. Ved et tilfælde åbner vi en af gaverne og der ligger et visitkort fra jer, så vi har lige udsendt gratis reklame for jer? Ikke god stil. Desuden er jeres service langsom.

24 gennaio 2017

Pas på de er gået Konkurs

Prøvede at bestille en gave og havde problemer med betalingen.
Finder så ud af at de er gået konkurs. Luk dog siden ned.

23 gennaio 2017

Hej Niels.

Tak for din anmeldelse.

Interpresent er blevet opkøbt af Scan Choco i Hinnerup, og vi er ved at flyttet til nye lokaler, derfor har vi ikke kunne tage imod din ordre, hvilket vi beklager.

Håber dog at du får lyst til at bestille hos os en anden gang.

Jan

Fin hjemmeside

fik kontakt gennem min arbejdsplads (julegave) og har selv nu privat handlet, nemt og lige til.

Lidt dyrt med fragt derfor kun 4 stjerner :-)

5 ottobre 2016

Hej Nanna.

Tak for din besked, dejligt at du syntes om vores nye hjemmeside, det med fragt er altid svært, men vi syntes selv vi har ganske rimelige priser på dette, håber vi ses igen på shoppen.

Ejer af Interpresent A/S

KLART NOGET DER KAN ANBEFALES!

Jeg startede med at surfe rundt for at finde adventsgaver til mine forældre.
Da de har alt - så fandt jeg alligevel nogle småting som de ikke havde på denne hjemmeside. Det har været levering indenfor 2 dage HVER GANG. Jeg anbefalede det til min far, som nu også køber når han skal ud fordi det er SUPER flotte kister de har og de ting de putter i er fantastiske!
Det er en 100 gange sjovere gave og især noget til nogle der har alt.

Vi skal bestille til firma julegaver i år! Vi ser allerede frem til det.

20 settembre 2016

Hej Camilla

Tusind tak for din fine anmeldelse, det betyder meget for os. Vi bestræber os på at gøre noget ud af det vi sender til vores kunder.
Du og din arbejdsplads er altid være velkomne.

Forsinkelse af fødselsdagsgave

Bestilte en fødselsdagsgave som skulle sendes til udlandet, valgte leveringsdato, som jo var perfekt at man kunne vælge, så gaven skulle blive leveret på selve fødselsdagen!
Pakken kom 5 dage for sent og måtte ødelægge overraskelsen :/

2 febbraio 2016

Hej Kirsten

Jeg er ejer af InterPresent så derfor svarer jeg på din anmeldelse.

Du har afgivet din ordre den. 4/11-2015, med forventede levering i udlandet den. 5/11-2015.

Når du køber hos InterPresent, så har du også krydset af at du acceptere vores handelsbetingelser, herunder leveringsbetingelser, og dem indsætter jeg her for en god ordens skyld:

Levering af gaver til udlandet

InterPresent leverer gaver til de fleste EU-lande, men vi kan ikke garantere, at gaver til udlandet bliver leveret præcist på den ønskede dato. Typisk vil en forsendelse tage 2-5 hverdage afhængigt af, hvilket land gaven skal leveres i. Vil du være sikker på, at gaven er der til tiden, så bestil i god tid.

Vi/GLS leverer på den ønskede adressen den. 6/11-2015, altså 2 dage efter.

Derfor kan jeg ikke helt forstå det som du skriver med 5 dage for sent og det er vel ganske flot at vi faktisk lever op til vores målsætning om 2 dage.

Beklager at din gave ikke kom frem som forventet, men Interpresent har 100% levet op til det som vi lover på vores hjemmeside.

Jan Johansen

De ved hvad god kundeservice er!

Bestilte fra deres hjemmeside, men glemte at udfylde gaveteksten.
Jeg ringede til dem for at høre om det kunne nå at blive tilføjet.
Super fin service, de ved hvad de har med at gøre og kundeservicen er i top.

Det er ikke sidste gang jeg har handlet hos www.interpresent.dk

24 gennaio 2016

Hej Christian.

Fedt med en sådan anmeldelse, dejligt at vores kundeservice levere op til dine forventninger og mere til.

Tak for din ordre, du er velkommen når du skal bruge gaver igen:-)

Service?

Jeg har gennem flere år købt den store julekalender til mine gamle forældre og I år er der så en selfie stang, skrev og spurgte om det var muligt at bytte den ud, men det var ikke muligt, det er så hvad det er, men begrundelsen, har virkelig vist hvor lidt de gider bevæge sig for kunden, herunder ses svaret, havde den bare været nr 1 I kassen så var der nok en chance.
Kundeservice skrev,
Alle kalender gaver er desværre færdigpakket så det er ikke muligt at ændre i gaven. Selfie stangen ligger i nr. 22 og derfor som noget af det nederste i kassen, så derfor er det ikke så nem lige og få op og ændre.

Ja det var så sidste handel fra min side.
Mvh
Søren

20 novembre 2015

Kære kunde.

Tak for din ærlighed.

Jeg er ked af din oplevelse omkring vores kundeservice her hos InterPresent, vi lever af tilfredse kunder! Hvilket jeg må sige du ikke er. Vi sælger en del af disse kalendergaver og pakker dem alle sammen op hen over en weekend. Vi udvælger de produkter som vi tror at kunderne vil synes bedst om. Dette er ikke tilfældet hos dig. Vi har desværre ikke mulighed for at pakke dem op efter individuelle ønsker fra kunderne, det vil på alle måder også gøre gaven meget dyrere og vi ved jo så heller ikke hvad der skal lægges i en gave og hvad vi skal købe ind. Beklager at du ikke synes du fik en god service/produkt, vi har blot prøvet at gøre vores gaver spændende og interessante for vores kunder, med en sjov gimmick, altså en selfiestang.

Ejer af InterPresent.

Manglende levering

Jeg har nu ad flere omgange oplevet at bestilte varer ikke leveres til den aftalte/lovede dato. Det er bare ikke godt nok, når gaver nu ofte er beregnet til at ankomme til særlige mærkedage. Så det bliver et - stram op!!! herfra.

25 giugno 2015

Hej SK

Beklager meget, den utrolige sene svar til dig, men nu har du et svar fra mig:-) Normalt leverer vi fra dag til dag, men vi er jo også bare mennesker og kan lave fejl, vi levere 99.5% til den aftalte tid, det er nu ok, syntes jeg, jeg kan kun beklage at du ikke har oplevet dette. Håber at du får lyst til at prøve interpresent igen, vi skal nok stramme op herfra:-)

Interpresent - Når man lige mangler en gave

Købte en fin trækiste med lidt god chokolade til kollegaerne.
Pakken blev leveret på den ønskede dato. Rigtig fin løsning med de fint forarbejdede trækister som indpakning til chokoladen.
Helt sikkert ikke sidste gang jeg har handlet hos interpresent.dk
PS: Det var GOD chokolade!

6 maggio 2015

Hej Erik.

Fedt at Du var tilfreds:-)