Portoen til udlandet er alt for dyr. Jeg skulle sende en æske chokolade til Belgien og betalte 200 kr i porto for det. Troede Interptesent var mere international end det. Det trækker min oplevelse me... Leggi di più

Har fået påskeæg fra InterPresent via mit arbejde, det var fot lavet, pakket ind osv. Indeni var der forskellige påskeæg. Der var ikke meget indhold taget det store påskeæg i betragtning. Et stort æg... Leggi di più

Købte en gave, og er bare super glad og tilfreds med købet, pisse god service! Webside den er nem at overskue + nem at bestille. Og overraskende hurtig levering, gaven blev leveret næste dag :) F... Leggi di più

1. Negozio di articoli da regalo

Hos InterPresent har vi siden 2001 hjulpet virksomheder med at give gennemtænkte gaver, der skaber relationer, værdi og synlighed. Vi leverer firmagaver i høj kvalitet – med fokus på fleksibilitet, æstetik og effektiv logistik. Derfor vælger virksomheder InterPresent: • ✔️ Etableret samarbejdspartner siden 2001 • ✔️ Eksklusive firmagaver tilpasset anledning, budget og branding • ✔️ Unik indpakning med mulighed for logo og personlig hilsen • ✔️ Effektiv håndtering af logistik og forsendelse – også internationalt • ✔️ Udvalg målrettet virksomheders behov hele året • ✔️ Fokus på kvalitet, design og gaveoplevelse • ✔️ Kunder i bl.a. Danmark, Tyskland, Sverige, Norge og Holland

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Portoen til udlandet er alt for dyr

Det trækker min oplevelse med dem meget ned. Og det er synd. For deres udvalg af gaver er ellers godt og til rimelige priser og med mulighed for gratis at skrive en personlig hilsen.

22 aprile 2026

Risposta di Interpresent

Tak for din anmeldelse – og for de pæne ord om vores udvalg, det er vi glade for.
Du har helt ret i, at fragten til udlandet hurtigt bliver høj – det er desværre en udfordring, vi også selv kæmper med, da priserne i høj grad er styret af fragtleverandørerne.
Vi forstår godt, at det påvirker oplevelsen, og det er bestemt noget, vi gerne ville kunne gøre bedre.
Med venlig hilsen
InterPresent

Gode produkter og et stort bredt udvalg.

Jeg har handlet hos Interpresent et par gange. Jeg kan kun anbefale deres produkter. Et rigtig godt udvalg, indpakket som man ikke lige ser det andre steder og leveringsdagen kan man regne med. Jeg bruger produkter fra Interpresent som gaver og kan kun sige, at modtagerne er blevet utrolig glade.

31 marzo 2026

Risposta di Interpresent

Tak for din tillid – og for at vende tilbage til os.
Dejligt at høre, at gaverne gør indtryk.
Med venlig hilsen

Nemt og sjovt

Kanon fedt at man kan sende en masse sjove og spændende gaver afsted uden at løfte en finger.

27 marzo 2026

Tak for din anmeldelse.
Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at skabe.
Rigtig god påske 🐣

Lidt skuffet

Hej,

Jeg havde bestilt en kasse med slik til min kæreste imens jeg var på rejse i Mexico, til levering den 13 februar (da det var det tætteste på valentines som muligt). Pakken blev dog leveret på forkert adresse og dagen før, hvilket lidt ødelagde oplevelsen og overraskelsen.

12 febbraio 2026

Kære Alberte

Tak for din anmeldelse – og undskyld for den ærgerlige oplevelse.

Vi forstår virkelig godt, at det har ødelagt overraskelsen, når pakken både blev leveret dagen før og til forkert adresse – især når det var planlagt som en Valentins-overraskelse.

Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give. Vi undersøger sagen med det samme og kontakter dig direkte, så vi kan finde en ordentlig løsning.

De bedste hilsner
Ann Charlotte

Camilla fra Kundeservice leverede en 5-⭐️ oplevelse

Hurtig levering trods at ordre var blevet “glemt”.
Ved kontakt til kundeservice, svarede Camilla fra Interpresent tilbage efter 10 min, hun fik styr på ordren og afsendt den samme dag, jeg havde den dagen efter kontakten til kundeservice.

Gode priser, bredt udvalg, brugervenlig hjemmeside. Ikke sidste gang jeg bruger interpresent.

“Kisten” tiltrak meget opmærksomhed 👏🏻

15 dicembre 2025

Kære Anders
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse 🙏
Vi er glade for, at Camilla hurtigt fik styr på ordren, og at leveringen nåede frem dagen efter. Det er præcis den service, vi ønsker at levere.
Dejligt at høre, at “Kisten” vakte opmærksomhed 👏
Venlig hilsen

Lækker smagfuldt Belgisk Chokolade

Jeg kan varmt anbefale Interpresent.dk
de fine æsker med Belgisk Luksus
Chokolade - blev sendt forsvarligt frem
med lækkert indhold 👌 🎄

28 novembre 2025

Risposta di Interpresent

Tak for din positive anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback.

Dårlig oplevelse

Desværre en meget dårlig oplevelse fik kun halvdelen af hvad der var bestilt og deres kunde service svarede aldrig tilbage på mail eller telefon.
Jeg vil nu bruge intraflora i stedet.

2 maggio 2025

Dårlig kommunikations muligheder.

Havde en ændring en time efter bestilling og kontaktede Interpresent. Hele dagen var jeg nummer 1 i køen uden at komme igennem i deres åbningstid. Selv om man blev opfordret til at lægge besked og kunne blive ringet op, skete dette ikke. Gaven kom dog frem til tiden, men dårlig kundeoplevelse.

26 dicembre 2024

God oplevelse

Jeg har nu to gange handlet hos Interpresent og været fuld tilfreds begge gange. Leveringen kom som aftalt og kundeservicen var helt i top.

Det er ikke sidste gang jeg handler der.

9 gennaio 2025

Super oplevelse

Virkelig en god oplevelse, hurtig og venligt svar både på tlf og mail havde det bestilte allerede dagen efter, en ekstra stjerne her fra, så i alt 6 stjerner her fra, handler der gerne igen 😁

8 gennaio 2025

Hurtig levering

Super hurtig levering. Jeg var nervøs for, at jeg ikke ville får det til tiden.

Kisterne er så søde, med lille sløjfe om. Indholdet svarer fint til det man bestiller, der var dog lidt forskel i 2 øl, men tænker det gør faktisk intet. Rigtig fin gave at give.

Jeg bestiller gerne herfra igen.

Alt i alt rigtig god oplevelse 10 ud af 10.

17 dicembre 2024

God oplevelse

Jeg var lidt nervøs ved at købe herfra, da jeg altid kun køber steder med 4+ stjerner på trustpilot. Men jeg bestilte en julesweater i mandages, og den var allerede fremme i går, og den er bare super flot! Nem hjemmeside, hurtig levering og også rigtig flink inde fra kundeservice. Alt i alt en god oplevelse 😊

9 dicembre 2024

De er en gang platenslalger der ikke…

De er engang platenslalger der ikke engang kan overholde deres engne aftale, man skal selv rykker for st få svar og tingene dukker ikke op til aftalt tid. Så hvis du gerne vil bestille en manglefuld julegave som kommer 5 dage for sent, så er interpresent stedet for dig!

2 dicembre 2024

Manglende levering

Bestilte en gavekuffert 18/12 med levering 22/12....
Der er ikke sket en skid og de svarer ikke på mine henvendelser.
Jeg regnede virkelig med at den var fremme inden jul, hold da op vi er skuffede, især på den mangel på kommunikation, man skulle jo tro det var svindel...
Opdatering....Det er leveret, men jeg hørte aldrig fra dem...

22 dicembre 2023