Vi er fuldt ud tilfredse med FURN BY OX. Talte med Alberte der gav præcise svar på vores spørgsmål. Afgav ordre og to dage blev den leveret og alt var helt som vi havde forventet.
Scopri cosa dicono le persone
Jeg bestilte en specialmålsbordplade i Formica hos Furn by Ox. Kommunikationen omkring måltagning m.v. har været venlig, hurtig og præcis, pladen blev leveret den lovede dag med en tidsmargin på blot... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bestilte (og betalte) nogle stole ved Furnbyox i august med aftalt levering slut sept/start okt. Leveringen skete først start december... Der blev, på trods af forsinkelserne, ikke fulgt op fra firm... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Furn By Ox / More Office Design leverer møbler til kontor, skoler og institutioner, restaurant og café, kommunale virksomheder samt privatpersoner. Størstedelen af vores møbler er produceret i Jylland. Vi har også produktioner i bla. Frankrig, Italien og Spanien, men handler ikke med firmaer uden for Europa. Virksomheden har eksisteret siden 2012, men fik i September 2024 nye ejere.
Informazioni di contatto
Danimarca
- info@byox.dk
- www.furnbyox.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Dårlig service efter køb
Vi har købt stole hos Furn Byox. Da vi skulle vælge stole var der en enorm god service. Vi betalte og stolene blev leveret. 3 stole var i stykker og vi lavede en reklamation. Vi blev lovet nye stole, som aldrig kom. Jeg henvendte mig igen til firmaet, som lovede at nu kom der 3 nye stole, de kom aldrig. Jeg har henvendt mig til firmaet over flere omgange og har intet hørt fra dem. De melder ikke tilbage og vi har aldrig fået nye stole eller pengene retur. Det er nu et år siden. Så min anbefaling er, køb ALDRIG noget ved dette firma....

Flot produkt
Antallet er stjerner er ikke så højt til trods for produktets gode kvalitet. Kommunikationen til firmaet var under al kritik. Der var telefonsvarer på konstant og der gik lang tid inden, der blev svaret på de fremsendte mail. Der gik ged i ordren - men til gengæld erkendte firmaet fejlen og kompenserede os for fejlen på en udmærket måde.

Handler ikke her igen
Der blev, på trods af forsinkelserne, ikke fulgt op fra firmaets side, jeg måtte rykke gang på gang for at få en status, der så fra firmaets side bestod i det ene brudte løfte om snarlig levering efter det andet. Uprofessionelt og irriterende forløb.

Risposta di FURN BY OX / MoreOfficeDesign
Jeg kan personlig ikke anbefale at købe møbler herfra.
Jeg kan personlig ikke anbefale at købe møbler herfra.
Efter at have bestilt min ordre i september mdr. skulle jeg modtage dem i slut oktober start november mdr. men min leveringen blev forsinket op til to gange. (dette ringede jeg selv ind til forhandleren for at få oplyst)
Da jeg endelig i december mdr. får besked om at mine stole er på vej, afventer jeg dem, men de dukker ikke op den aftalte dag, hvorefter jeg ringer til forhandleren (som jeg har været i løbende kontakt med undervejs, da mine stole blev forsinket) og oplyser om den manglende levering som jeg stod og ventede på. De oplyser da at den er leveret andet sted, hvor de så oplyser om jeg ikke ønsker mine penge retur da de efter deres mening bruger flere ressourcer på at snakke med mig/ at jeg kontakter dem for at høre hvor mine stole bliver af, efter at have betalt for nogen stole jeg ikke har modtaget så lang tid efter. (efter min mening ikke spor kundemindtet, og jeg følte ikke de havde forståelse for min irritation over ikke at have fået den vare jeg havde købt og betalt)
Da jeg senere på aften ikke blev kontaktet omkring hvornår jeg kunne forvente at modtage min vare, valgte jeg at få mine penge retur dagen efter.
Helt uden problemer og dem modtog jeg hurtigt så det var dejligt!

Damn de er hurtige!
Hurtigt mailsvar.
Hurtig ordrebehandling.
Hurtig levering.
5 store stjerner fra mig.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.