Risposta di SMALLS
SMALLS er et dansk børnetøjsbrand skabt af forældre til forældre. Vi bygger på en enkel idé: at børnetøj af høj kvalitet skal være tilgængeligt for flere. Vi arbejder uden unødige mellemled og uden hurtige trends - for at skabe funktionelt, inkluderende og holdbart tøj til børn, der leger, vokser og lever. Vi designer garderobefavoritter, der kan bruges, elskes og gives videre.
Købmagergade 7, 1150, København, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di SMALLS
Klassisk og stilrent tøj i god kvalitet og lækre materialer. Hurtig levering og god kundeservice. Kan klart anbefales!

Risposta di SMALLS
Virkelig fin kvalitet. Størrelsen i 0-1 er sådan lidt all over the place. Bukserne er lidt stramme i taljen og meget meget lange. Min søn er 3 måneder, så han burde være indenfor størrelsen. Måske det også bare er svært, fordi børn er så forskellige i størrelsen i den alder. Men er nu stadig godt tilfreds med købsoplevelsen. Og køber helt klar igen når han bliver lidt større😍

Risposta di SMALLS
Hurtig levering og super lækker kvalitet og pasform. Stor anbefaling.

Risposta di SMALLS
Fjerde gang jeg bestiller tøj fra Smalls, fordi det er alle mine fire børns favorittøj. Lækker kvalitet og behageligt oversize snit 👌🏻
Virkelig hurtig levering. Fantastisk børnetøj – god kvalitet og pasform.

Risposta di SMALLS
Elsker Smalls bløde og lækre tøj, som understøtter og ligestiller børns bevægelighed! Og så er komforten bare helt i top! Kæmpe fan allerede 🙌

Risposta di SMALLS
Så fin tøj! Lækker tyk kvalitet og flotte farver.
Og hurtig levering.
Tak for at lave tøj uden skrift og alt muligt gøgl på!

Risposta di SMALLS
Hurtig levering og de blødeste bukser ❤️ elsker at min tynde men lange dreng faktisk passer dem perfekt da der er elastik i

Risposta di SMALLS
Det er det sødeste lækreste børnetøj, så god kvalitet, er vild med deres ternede bukser og skjorter, udover det så også den bedste service med øjeblikkelig kommunikation 👏🏼👏🏼