Ualmindeligt god mad og fantastisk god kundeservice. Maden ligger lige skabet, har spist der de sidste 3 år og det har pragtfuld mad hver gang. Mens kundeservicen også bare er steget for hver ga... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Ekstrem hurtig levering, og virkelig lækkert mad, med virkelige mange udvalg af bade alm. Og de veganske. Jeg bestilte maden, via deres hjemmeside kl 21.08 og den var allerede ankommet, efter et kvar... Leggi di più
Har givet stedet flere chancer. Må konstatere, at maden er lunken og "vådt" når det ankommer. Både prøvet durum, pizza og burger menu. Sidstnævnte var uspiseligt - plantebøffen var brændt sort, slatte... Leggi di più
Super god service og levering til tiden. Jeg har bestilt 15 familie pizza til et event. Alt kom til tiden, det var varmt og super lækkert. Jeg var lidt sent ude med at bestille, men det var ikke noget... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Mimersgade 102, 2200, København N, Danimarca
- www.expresspizza.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Super lækre pizzaer🍕
Super lækre pizzaer. Kan helt klart anbefales👍
Dejlig mad med hurtig levering👍
5 ud af 5 helt klart 🌟
Klassisk god pizza
Klassisk god pizza. De leverede hurtigt via deres egen hjemmeside men glemte det ekstra tilbehør på pizzaen vi havde bestilt
Hvad sker der for deres levering
Hvad sker der for deres levering. Vi ventede godt 2 timer på levering. Selvom der stod 15-40 min på Just Eat.
Når vi så ringer til dem siger de 10 min hele tiden.
Det er jo helt sygt med den leverings tid.
Elendig mad
Elendig mad - kartoffelbåde kolde og smagte brændt og burger med utilberedt bacon. Spild af penge
Elendig kebab og dårlig mave
Jeg er bestilte en durumrulle på Nørrebro Express pizza, og den smagte elendigt. Jeg fik så ovenikøbet dårlig maven på dagen og dagene efter. Dette tyder på dårlig hygiejne og dårlige råvarer. Aldrig bestil derfra.
Nydelig god mat
Nydelig god mat, bra kommunikasjon og 10/10 service. Anbefales
Blev ringet op og fik at vide at jeg…
Blev ringet op og fik at vide at jeg skulle betale ekstra når de kom med maden da jeg boede længere væk end de ville accepterer (bestilte via just eat).
Da jeg svarede pænt at det ville jeg selvfølgelig ikke, da jeg havde betalt for levering, prisen kan jeg ikke ændre på derinde.
Han blev mega sur og de råbte og skreg i baggrunden.
Ordren blev annulleret.
MEGA DÅRLIG SERVICE!!!!
Pizzaen er okay, MEN!!!!!
Pizzaen er god, men hvis man skal have have i dette årti skal man bestille i god tid. Og med god tid skal det være mere end 2 timer… booker maden til levering om en time + og alligevel kan de være en time forsinket. Ringede 2 gange for at høre en status på maden. De lover at ringe tilbage men høre intet tilbage. Dette er anden gang det sker. Det var et vidunder at pizzaen var lidt lun endnu…
Dårlig service
Dårlig service. Der stod vi ville få mad er en time, men ventede i 2 timer. Virkelig dårlig information!!!
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service, og pizza!
Der stod 20 minutters leveringstid, da vi har bestilt skriver de pludselig 1t og 40 min… vi står med to meget sultne børn, og en forventning om, at tiden på deres side, passer…
Vi ringer og vil afbestille med det samme, men får at vide, at det ikke kan lade sig gøre!
Pizzaerne var heller ikke noget, at råbe hurra for
Værste service
Værste service. 15 min leveringstid, ved bestilling står der 90 min. Jeg ringer og vil afbestille, de siger tiden er forkert og de kan sagtens levere inden for 60 min. 60 min?… fint ny i Kbh, det er sikkert travlt. Jeg ringer efter 70 min og siger jeg ikke længere kan vente. Vi er fire sultne mennesker, vi finder andet på vejen da vi skal afsted. Fire skuffede mennesker, ingen mad leveret og ingen penge tilbage eller nogen form for dårlig samvittighed eller undskyldning.
Synes servicen er så dårlig
Synes servicen er så dårlig. Hvergang man kommer der ned står personalet og griner og snakker et andet sprog, hvor efter de så går hen til os, kigger tilbage på deres kollegaer og griner så videre. Man kan uden tvivl mærke de griner af os. JA VI KØBER DER OFTE, da vi arbejder lige i nærheden og skal hente mad til vores kollegaers frokost pause. Lige meget hvad vi så end skulle så har de ikke ret til at stå og grine af os. Hver glad for vi støtter deres l... !!!
Elendigt mad
Elendigt mad, uhygiejnisk og mega dårlig service.
Find et andet pizzaria, hvis i skal have en pizza, pasta eller nachos som kan spises :)
Maden smagte godt og det tog ikke lang…
Maden smagte godt og det tog ikke lang tid til at den skulle komme
Jeg modtog aldrig min pizza
Jeg bestilte en salat pizza
Jeg var oppe helt til 05:00 da jeg til sidst gav op og prøvede at ringe til dem så fik jeg bare afvide at de havde travlt og de havde mange bestillinger
Dagen efter ringede jeg til dem og de sagde de havde været men der kom aldirg nogle ved opgangen
Jeg ringede og spurgte om de ville give pengene tilbage eller en ny pizza begge tingene sagde de nej til
Dette er bestemt ikke god service
Dejlig mad😜
Føj for en omgang
Føj for en omgang! Bestilte 2 pizzaer i Ringsted. Den ene med skinkekød der smagte surt..pøj..og den anden havde frisk spinat på, den var så frisk så der stadig var jord på, hver bid jeg tog knaste mellem tænderne. Aldrig har jeg fået så dårlig pizza før. NUL STJERNER HERFRA.
Værste kundeservice! - Ringsted
Værste kundeservice!
Har ventet over en time på maden. Jeg ringer derfor til restauranten, og får besked på at de har meget travlt. Jeg giver udtryk for at jeg har forståelse for travlhed, men giver også udtryk for at jeg forventer at maden snart vil blive leveret. Kvinden der tager telefonen, gentager alt hvad en person i baggrunden råber til hende. Jeg får besked på at hun er nødt til at slutte vores samtale da hun ikke har tid til mig da hun har andre kunder. Jeg påtaler at jeg er en betalende kunde og derfor forventer jeg at hun også har tid til mig. Hun siger at det har hun ikke da de andre kunder er vigtigere! Får ingen svar på hvor langt min mad er men at jeg minimum skal vente 15-20 min. Mere.
Havde haft mere tålmodighed og forståelse hvis de havde taget sig tid til at undskylde og virke venlige, end med den modtagelse jeg fik. Håber dette gør at andre holder sig fra dette sted, da deres uvenlige modtagelse er svar nok på hvorfor man skal finde sig et andet sted at få sin mad!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.