Express pizza Nørrebro Recensioni 237

TrustScore 3.5 su 5

3,3

Ualmindeligt god mad og fantastisk god kundeservice. Maden ligger lige skabet, har spist der de sidste 3 år og det har pragtfuld mad hver gang. Mens kundeservicen også bare er steget for hver ga... Leggi di più

Ekstrem hurtig levering, og virkelig lækkert mad, med virkelige mange udvalg af bade alm. Og de veganske. Jeg bestilte maden, via deres hjemmeside kl 21.08 og den var allerede ankommet, efter et kvar... Leggi di più

Har givet stedet flere chancer. Må konstatere, at maden er lunken og "vådt" når det ankommer. Både prøvet durum, pizza og burger menu. Sidstnævnte var uspiseligt - plantebøffen var brændt sort, slatte... Leggi di più

Super god service og levering til tiden. Jeg har bestilt 15 familie pizza til et event. Alt kom til tiden, det var varmt og super lækkert. Jeg var lidt sent ude med at bestille, men det var ikke noget... Leggi di più

3,3

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Lang ventetid

God mad, hvis den kom varm... Virkelig dårlig service, ventede halvanden time og når jeg ringede virkede de fuldstændig ligeglade med at jeg havde ventet så længe. Plejede ikke at være sådan, ved ikke hvad der er sket, men servicen og kvaliteten er dalen drastisk indenfor det sidste stykke tid.

31 gennaio 2023

Kæmpe skuffelse.

Jeg har bestilt herfra gennem en del år nu, og skuffelsen er efterhånden ikke til at undgå.
Bestiller pepperoni pizza, nogen gange med ekstra pepperoni og nogen gange bare med almindelig pepperoni. Betaler 16 kr. for ekstra pepperoni, og jeg kan se at der slet ikke kommer ekstra på. Det er de samme pizzaer vi får leveret, uanset hvor meget vi betaler.
Idag har jeg ringet derned for at høre om det virkelig kunne være rigtigt, men det holdt han stædigt fast i.
Så vi har besluttet ikke at købe herfra mere.
Jeg er også ærgerlig over at jeg ikke har tjekket Trustpilot noget før..
2 stjerner, fordi maden trods alt har smagt ok.

3 dicembre 2022

Jeg fik skrevet ingen tomat i pizzabrød…

Jeg fik skrevet ingen tomat i pizzabrød i stedet for i pitabrød, så det resulterede i, at der ikke kom tomatsovs på vores 2 pizzaer, men der var dog tomat i pitabrødet.

Der tror jeg måske lige jeg havde ringet og spurgt hvad der menes?! Tør oplevelse.

13 novembre 2022

Ad for pokker

Klam og dårlig salat der var brun. Ananas smagte gæret. Pepperoni med sær bismag. Ad for pokker. Det var sidste gang vi fik mad derfra.

1 novembre 2022