⭐⭐⭐⭐⭐ Bedste bagerbrød i Danmark – uden diskussion. Boldenhoffs Bager leverer bare varen. Hver gang. Brødet er helt i top – sprødt, smagfuldt og præcis som bagerbrød skal være. Ikke noget... Leggi di più
Jeg købte en kage til min fødselsdag sidste weekend, som viste sig at være knastør/for gammel og helt uspiselig. Ingen af mine gæster kunne spise den, så vi fik ingen dessert. Jeg henvender mig via... Leggi di più
Købte en kanelstang igår hos Bodenhoff bageri på Finsensvej omkring kl 15. Allerede i montren så den kedelig ud, men jeg tænkte at det nok bare var mig og at de selvfølgelig lever op til god k... Leggi di più
bestille, bestilling, kage, festkager, morgenbrød, boller, stenovnsbrød, fest, brød, lagkager, lagkage, kager, Bodenhoff, bodenhoffs Bodenhoff Bageri har byens bedste kager - Bodenhoff, festkager, fest festkager, fest, kager,Bager, bageri, Konditor...
Finsensvej 54, 2000, Frederiksberg, Danimarca
Ha risposto al 93% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana

Risposta di Bodenhoffs Bageri Aps
Jeg kan li' romkugler, men forleden er de steget 50% hvad er årsagen, håber jeres medarbejdere har fået tilsvarende lønstigning

Risposta di Bodenhoffs Bageri Aps
meget dyrt i forhold til kvaliteten

Risposta di Bodenhoffs Bageri Aps
Første gang jeg bestiller fra Bodenhoff, og det var en fantastisk oplevelse! Bestilte en brunsviger kagemand kun én dag før, og alt var perfekt.
Både kagen og selve leveringen var helt i top. En særlig ros til bageriet i Herlev for det flotte håndværk. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler her!

Risposta di Bodenhoffs Bageri Aps
Købte en kanelstang igår hos Bodenhoff bageri på Finsensvej omkring kl 15. Allerede i montren så den kedelig ud, men jeg tænkte at det nok bare var mig og at de selvfølgelig lever op til god kvalitet
Men, min fornemmelse blev desværre til virkelighed da den blev serveret. Den var tør, kedelig og fornemmelse af at den var fra dagen før.
Det er ikke ok! Den kostede 72 kr og svarede til en halv kanelstang
Det bliver et nej tak herfra
Jeg købte en romkugle på Nordens Plads. Det skulle jeg aldrig have gjort, da jeg fik den slemmeste omgang madforgiftning af den..
Gode kager. Simpel afhentning. Klar på det lovede tidspunkt

Risposta di Bodenhoffs Bageri Aps
Bestilte en kagemand fra Christianshavn Torv. Blev syg og måtte udskyde, det var ikke noget problem. Fin service og velsmagende kage.

Risposta di Bodenhoffs Bageri Aps
Jeg bestilte i september 20 sandwich til en udenlandsk gruppe, men havde på besøg på en københavnsk skole. Skolen bor i midlertidige bygninger, mens selve skolen bygges på en anden adresse. Jeg angav skolens navn og den korrekte, nuværende adresse.
Bagerens bud leverede min bestilling på en forkert adresse, nemlig byggepladsen, som jeg ikke havde nævnt i bestillingen. Og jeg måtte forlade min gruppe og hente frokosten på byggepladsen 3-4 km væk.
Nu skulle jeg have en ny gruppe på besøg på samme skole. Jeg kontaktede derfor Bodenhoff telefonisk for at sikre mig en korrekt levering. Jeg skrev den korrekte adresse og skrev udtrykkeligt, at bestillingen IKKE skulle leveres på den forkerte adresse.
Kort efter modtog jeg en bekræftelse, og at bestillingen ville blive leveret PÅ DEN FORKERTE ADRESSE.
Nu er det rette op på det. Men det er en meget ejendommelig procedure, at en leverandør ikke leverer på den adresse, der står i orden, men går på nettet og finder en forkert adresse.
I øvrigt er det nogle fantastiske sandwich.

Risposta di Bodenhoffs Bageri Aps
Jeg har haft virkelig gode oplevelser hos Bodenhoffs Bageri på Christianshavn. Udvalget er lækkert og indbydende – både brød, kager og små fristelser – og man får lyst til at smage det hele. Kaffen er også virkelig god og perfekt til en hyggelig pause i området.
Personalet er altid smilende, imødekommende og får én til at føle sig velkommen fra det øjeblik, man træder ind ad døren. Det er tydeligt, at de går op i både kvalitet og service. Kan klart anbefales, hvis man er på Christianshavn og trænger til noget lækkert!

Risposta di Bodenhoffs Bageri Aps
Jeg købte en signature-kage fra Bodenhoff Borrups allé, Frederikberg igår men den var desværre slet ikke frisk. Bunden var blød og fugtig, som om den havde stået for længe.
Jeg kontaktede kundeservice, men fik at vide, at kagen skulle indsendes til undersøgelse i deres “laboratorium” kundeservice, før de kunne tage stilling. Det oplever jeg som en unødigt omstændelig og dårlig håndtering af en helt reel reklamation.
Det er ikke den kundeservice, jeg forventer – og jeg er ærligt talt meget skuffet over forløbet. ALDRIG MERE BODENHOFFS

Risposta di Bodenhoffs Bageri Aps
Jeg købte et Napoli brød i dag i Bodenhoff Borups Allé, som ikke var færdigbagt.
Det er desværre ikke første gang, at vi køber et Napoli brød fra Bodenhoff Borups Allé, der ikke er færdigbagt.

Risposta di Bodenhoffs Bageri Aps
Alt er bare ikke i orden. Uhjælpsom personale, tørt brød og kager og dårligt udvalg.

Risposta di Bodenhoffs Bageri Aps
Fik dén fineste kagemand til mit barnebarns 11 års fødselsdag. Lavet med brunsviger og pyntet med navn og 11 år som han blev og en masse slik.
Al kommunikation foregik på mail og de var super flinke til at svare hurtigt
Tak for jer 😋

⭐️ 1 stjerne – Meget skuffende og misvisende
Vi bestilte og betalte for en speciallavet Minecraft-kage, hvor grøn marcipan var et aftalt og afgørende element. Efter betaling blev vilkårene ændret, og til sidst kunne der ikke leveres farvet marcipan overhovedet. Det, der blev tilbudt, var reelt en standardkage med sukkerprint, som ikke svarede til bestillingen.
Kommunikationen var rodet med korte deadlines og ændringer meget tæt på levering, hvilket efterlod os uden reelle alternativer.
Det står nu klart, at Bodenhoff ikke fungerer som den familiebager, de fremstår som, men mere som en masseproducerende leverandør med faste koncepter og minimal fleksibilitet.
En meget frustrerende oplevelse, med meget lidt kundeforståelse over situationen vi står i som familie nu og mere et behov for at vaske hænder.

Risposta di Bodenhoffs Bageri Aps
Jeg har fået to stor kager for 50 personer, en skærekage med citron og en glutenfri brownie kagemand. Det var begge to meget saftige og lækre kager , der blev kun et par krummer tilbage. Tak for det
Kommer snart for mere🇩🇰❤️🇩🇰

Risposta di Bodenhoffs Bageri Aps
Købte en Othellolagkage fra Bodenhoffs på Bellahøjvej.
Flødeskummet var hårdt som sten og surt og resten af kagen var tør og kedelig. Kagen skulle bruges til en fødselsdag om aftenen men den var lige til at smide i skraldespanden.
Mit bedste bud er at den må være mange dage gammel.
Spild af 135 kroner og ikke et sted jeg handler igen.

Risposta di Bodenhoffs Bageri Aps
Fasterlavnsbollerne fra Bodenhoffs Bageri på Finsensvej er virkelig kedelige. Tørre og bløde på den “har stået lidt for længe”-måde. Især de nye med creme og flødeskum. Den gammeldags variant var bare kedelig uden med tør remonce. Ikke pengene værd - de er smidt ud! Kan bestemt ikke anbefales!

Risposta di Bodenhoffs Bageri Aps
Kundeservice stod på hoved for at hjælpe mig, også lige op til/ i en weekend. Stort tak til Josephine fra kundeservice for at hjælp os. Nu glæder vi og fødselsdagsbørnene sig til at få fødselsdagskagen 🫶🏻
God weekend!

Risposta di Bodenhoffs Bageri Aps
Jeg henvender mig via mail til Bodenhoff, da jeg tænkte vi kunne finde en løsning. Her henviser de mig til deres handelsbetingelser og købelovens regler - jeg skulle åbenbart have afleveret kagen indenfor 24 timer. Jeg syntes denne service er virkelig ringe.
Jeg kan virkelig ikke anbefale at købe deres kager! Medmindre man kan lide for gamle kager :-)