Express pizza Nørrebro Recensioni 237

TrustScore 3.5 su 5

3,3

Ualmindeligt god mad og fantastisk god kundeservice. Maden ligger lige skabet, har spist der de sidste 3 år og det har pragtfuld mad hver gang. Mens kundeservicen også bare er steget for hver ga... Leggi di più

Ekstrem hurtig levering, og virkelig lækkert mad, med virkelige mange udvalg af bade alm. Og de veganske. Jeg bestilte maden, via deres hjemmeside kl 21.08 og den var allerede ankommet, efter et kvar... Leggi di più

Har givet stedet flere chancer. Må konstatere, at maden er lunken og "vådt" når det ankommer. Både prøvet durum, pizza og burger menu. Sidstnævnte var uspiseligt - plantebøffen var brændt sort, slatte... Leggi di più

Super god service og levering til tiden. Jeg har bestilt 15 familie pizza til et event. Alt kom til tiden, det var varmt og super lækkert. Jeg var lidt sent ude med at bestille, men det var ikke noget... Leggi di più

3,3

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Bestilte en pizza

Bestilte en pizza, hvor jeg var blevet fortalt at jeg skulle skrive i kommentarfeltet, hvis jeg ville have vegansk "kød". Det gjorde jeg så. 50 minutter efter vi bestilte modtog vi så pizzaerne. Dog var det en helt almindelig pizza med kød på. Så jeg ringede til dem og sagde at jeg havde fået den forkerte pizza. Manden på telefonen sagde så, at han ikke kunne finde min ordre, og at de ikke havde vegansk kød. Jeg sagde så at jeg tidligere havde bestilt det hos dem, og at man kunne bestille det inde på deres hjemmeside lige nu.
Efter mere diskussion endte han så med at "finde" kvitteringen og kunne godt se at jeg havde skrevet i kommentarfeltet. Så sagde han at han ville sende en ny til mig.
Nu har jeg så ventet i 1 time ... Jeg har lige ringet til dem igen og blevet fortalt at den er der "liige om lidt".
Virkelig ærgerligt. En ting er at begå en fejl, det sker jo, men noget andet er at påstå at kunden lyver og at undvige så kraftigt.

26 agosto 2021

Ærgerligt at man skal give én stjerne…

Ærgerligt at man skal give én stjerne for at kunne fortælle om oplevelsen !
Håber der snart kommer “minus stjerner” !
Bestilte rejer med hvidløg “+ brød besked til kokken”
Ingen brød ; alt var overfyldt med tomatsauce for at dække over “resterne fra i dag”
Det lignede og smagte som en gang opvaskevand !
Spiste to små rejer og smed resten ud !

16 agosto 2021

Holder ikke deres aftaler.

Har bestilt to gange fra dem. Første gang var de forsinket med en time og anden gang med 30 minutter. Når jeg ringer og rykker siger de at pizzaerne er på vej og han er der om 2 minutter, selvom der reelt set går 20 minutter mere før de kommer.

12 agosto 2021

Express pizza Ringsted ekstrem dårlig…

Express pizza Ringsted ekstrem dårlig service! Det var første gang jeg var der, bestilte en durum og spurgte om jeg kunne få løg i, det kunne jeg ikke for det var for besværligt. Han sagde at de simpelthen ikke gad at lave ændringer på bestillingerne, ekstra ost mm. For det var for besværligt. Jeg var der til frokost og der var ingen mennesker i restauranten, så det var ikke fordi de havde travlt. -Jeg kommer der aldrig igen.

13 luglio 2021

MEGA NEDEREN MAD!!!

Jeg bestilte i går en menu med pizza og nachos. Jeg skrev i kommentaren, om jeg måtte få noget dressing på min pizza. Da jeg så fik min pizza efter 40 minutter, hvor den sagde det skulle have været 13 minutter, så var pizzaen helt kold. Da jeg fik min pizza åbnede jeg pakken...Der var ikke dressing på...men da jeg så åbnede mine nachos... Så var der dressing på...mine nachos? Jeg bestilte også en guacamole for 20 kr. Og det var overhovedet ikke en rigtig guacamole men den var en vandet guacamole den var grøn men det var ikke guacamole. Jeg vil give dette pizzeria et ud af fem stjerner fordi det var skod eller. Nej nul ud af fem

19 maggio 2021

Delicious vegan menu

Delicious vegan menu, quick delivery, kind and smiling staff. I love coming by in person to pick up the food because the staff is just so friendly and nice. Finally, I can get a vegan pizza that is not just vegetables but a greasy junk food I sometimes crave when I'm at a party or hangover. Last but not least, fair prices!

17 aprile 2021

Nice

Nice. The food was very good and the delivery was very fast. Very happy, I will ask often.

12 febbraio 2021

Jeg har bestilt flere gange, men

Jeg har bestilt flere gange, de seneste par gange har pizzaen været forsinket i over en halv time. Igår var den så forsinket med 45min, hvilket betød den var helt kold. Efter at have brugt 200 på pizza og levering og ingen refundering, eller når man ringer efter 30min før at få status på ens pizza, går der "bare et par minutter" - kommer jeg aldrig igen

7 febbraio 2021