Ualmindeligt god mad og fantastisk god kundeservice. Maden ligger lige skabet, har spist der de sidste 3 år og det har pragtfuld mad hver gang. Mens kundeservicen også bare er steget for hver ga... Leggi di più
Ekstrem hurtig levering, og virkelig lækkert mad, med virkelige mange udvalg af bade alm. Og de veganske. Jeg bestilte maden, via deres hjemmeside kl 21.08 og den var allerede ankommet, efter et kvar... Leggi di più
Har givet stedet flere chancer. Må konstatere, at maden er lunken og "vådt" når det ankommer. Både prøvet durum, pizza og burger menu. Sidstnævnte var uspiseligt - plantebøffen var brændt sort, slatte... Leggi di più
Super god service og levering til tiden. Jeg har bestilt 15 familie pizza til et event. Alt kom til tiden, det var varmt og super lækkert. Jeg var lidt sent ude med at bestille, men det var ikke noget... Leggi di più
Mimersgade 102, 2200, København N, Danimarca
- www.expresspizza.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
✅Super god service
✅Super god service, lækkert servering, og dejlig musik og atmosfære
God service og udmærket hurtig levering
Pizzaen kom hurtige end forventet
Pizzaen kom hurtige end forventet. 👍
Til gengæld var prisen dyrere på Nettet end på menukortet. 🙁
Farvel og Tobak
Føj Føj Føj
Tror vores mad var gammel
Havde en sur smag
Virkelig dårlig oplevelse
Føj Føj Føj
Dårlig pizza
Dårlig pizza, hvis de kan kalde det for sharwarma kød, så ved jeg ikke hvad jeg skal sige….
Twister som smagte af gammel friture olie og en fuldstændig smagsløs pastaret.
Brug jeres penge et andet sted folkens, her bliver du bare taget ved næsen
Kold og slatten /blød pizza.
Kold og slatten /blød pizza.
Den var hverken ventetiden eller pengene hver.
God pizza!
Har aldrig oplevet problemer med Express Pizza. De er super hurtige til at lave maden.
Bestiller ofte pizza og en gang imellem nachos, og de er stort set altid super lækre. Jeg afhenter selv.
Vi er blevet narret
Vi er blevet narret. Vi bestilte pita gyros på Wolt, hvor stedet her havde slået sig op som en virksomhed ved navn Gobble Gyros. Der var billeder som lignede gyros af fin kvalitet, og beskrivelser af indholdet heri. Vi fik ikke noget der mindede om Gyros, men almindelige durumruller i lav kvalitet. Der var ikke hverken tzaztiki, rødløg eller feta i, som beskrevet, men i stedet alm. Creme fraiche dressing, og gammel, brunlig iceberg salat. Disse durum var tilmed våde!
Pommes frites virkede daggamle og de som skulle være loaded med tzatziki, rødløg og feta, havde dressing på og nogle meget sløje salattern.
Ved henvendelse til Wolt, fik de godkendelse af restauranten til en godtgørelse af 15 procent, men det er slet ikke ok. Vi havde bestilt mad for over 550kroner og det vi fik ville normalt have kostet mindre end det halve ved et kebabsted, men kvaliteten kunne ikke have været værre.
De har altså "falske brugere" på wolt hvor de ligner en anden type virksomhed, men indpakningen viste at express pizza er dem der har leveret den sølle "mad".
Fint mad med god service
Fint mad med god service. Nogle gange er pizzaerne kolde, men ja :-)
Forfærdelig oplevelse
Forfærdelig oplevelse. Har købt to gange i streg og begge gange er maden kommer efter to timer og iskold. Spis ikke her
Service og smag til 0 stjerner
Vi havde bestilt og betalt pizzaer til levering, men de ankom næsten 1 time før aftalt - og dermed 1 time før gæsternes ankomst. Vi påpegede at vi enten ville have nogle penge retur for selv at skulle varme pizzaerne og de dermed ikke ville være friske ELLER at vi annullerede handlen. Pizzabudet sagde, at han ville gå ud og ringe og høre sin chef, hvorefter han kørte bort. Chokerede ringede vil til Express pizza og forklarede situationen. Her var de fløjtende ligeglade. Da vi så endelig skulle spise pizzaerne var kvaliteten og smagen så ringe, at vi måtte spise noget andet. Der handler vi ALDRIG igen, for både service og smag er til 0 stjerner.
Forkert levering og ingen service
Bestile 6 pizzaer til kl 18.10 men det blev leveret til 17.15. Buddet ville gå ud og ringe og vende tilbage om de kunne give afslag i pris eller komme med varme pizza til det aftalte tidspunkt. Han gil og kom aldrig tilbage. Jeg ringede til jer og medarbejderen var totalt uforstående overfor problemet og sagde han ikke kunne gøre noget og chefen først var der mandag og vi kunne ring der. Det er simpelthen utilgivelig dårlig service hele vejen igennem.
I er da idioter
I er da idioter, skriver at i har åben 2 påske dag. Man ringer 4 gange, og den ringer ud, og siger nummeret ikke eksisterer. Man går derop, og der er lukket.. Useriøs kiosk..
Sjovt at det er præcis de samme…
Sjovt at det er præcis de samme opdigtede navne, der giver 5 stjerner- på just eat og her…. Jeg afbestilte hurtig min mad igen.
Skulle overveje at skifte branche
Skulle overveje at skifte branche. Ikke EN ting jeg bestilte var hverken varmt eller godt. Jeg turde hverken spise mayo’en eller salatpizzaen da salaten var brun, og mayo lugtede mærkeligt. Kan helt sikkert IKKE anbefales
De har ikke styr på noget.
Vi bestilte mad gennem sevenbyforthy, med afhentnings tidspunkt i god tid. Det skal åbenbart afhentes hos express pizza. De har lavet det forkerte og de laver noget nyt til os. Da vi kommer hjem er det slet ikke som lovet og maden er udover det stadig forkert. Har betalt 120 kr for en Durum som slet ikke indeholder det man bliver lovet. Totalt latterligt og der er ikke meget forståelse da vi ringer til express pizza. Kommer ikke til at bestille derfra igen. Spild af tid og penge.
Ikke varm
Bestilte et pitabrød og en pizza. Pitabrødet var alt for småt til en pris på 55 kr. Kødsauce på pizzaen smagte af den man får fra dåse i dagrofa. Plus fik lov til at betale for en plastic pose som ikke var en del af den levering jeg fik
Vil godt advare imod at bruge denne…
Vil godt advare imod at bruge denne restaurant , når rabatten er optjent så kan de pludseligt ikke finde ud af at levere, 2 dage i træk har jeg forsøgt at få mad og min optjente rabat fra den her møgbiks igennem just eat, som trækker ens penge, og så kan man så ellers låne dem penge uden renter i op til 10 dage. Det er utrolig dårlig stil at man anullerer folk efter de har bestilt. Kan man ikke levere så bør man slet ikke stå på listen som mulighed . 😡