Valutata 1 stelle su 5

!!Regarding refund for your tickets!! Send your mail to kundservice at Eventim.se with your complaint and ask for your money back! Showbizz har beslutat att alla ska få tillbaka sina pengar för bi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Alexander på Eventim lyckades igår trolla fram de biljetter jag betalt för och fått via mail i februari, men som raderats /automatik från min brevlåda. Jag var rädd att biljetterna var borta för evig... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jag tror jag blev lurad, beställde biljetter till k-pop konserten när jag beställde stog det att det skulle vara West end stjärnor och en bra ljus show. Tyvär liknade det mer roliga timmen på skolan p... Leggi di più

2,9

1 stella

Ha risposto al 73% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Målarstilen

Visade precis det jag ville se av Monet

30 marzo 2024

Hej Inger,

Vi är mycket glada att höra att du hade en bra upplevelse på Monet's Garden. Vi kommer att se till att vidarebefordra dina ord till arrangören!

Valutata 5 stelle su 5

Monet utställningen var verkligen en…

Monet utställningen var verkligen en upplevelse, smidigt oxå att köpa biljetter genom er. Allt toppen 🙏 för att ni erbjöd möjligheten att köpa biljetter genom er.
Önskar er en fin påsk 🐣

29 marzo 2024

Hej Charlotte,

Vi är mycket glada att höra att du hade en bra upplevelse med vår tjänst och naturligtvis utställningen, Monet's Garden. Vi tackar dig så mycket för din uppskattning!

Köpte biljetter till Battle Beast

Köpte biljetter till Battle Beast
i Göteborg och hade inga problem
Tack 👍😀

23 febbraio 2024

Hej Maria,

Valutata 5 stelle su 5

Bästa kundsupport på länge…

Har under senaste dygn fått fantastisk kundsupport av Samuel på Eventim, efter jag missat rätt datum och tid vid två olika bokningstillfällen av Monet utställningen i Stockholm. Samuel har visat största förståelse och fast jag valde att inte välja någon xa försäkring, fick jag full ersättning efter jag bokade på nytt med rätt info. Därför kan jag bara varmt rekommendera Eventim som proffsig bokningskanal av event med högsta tillit / lättad och glad kund, Martin 😄🙏🏻🙏🏻

19 marzo 2024

Hej Martin,

Vi är glada att höra att du hade en bra upplevelse med vår service och tackar så mycket för att du delar med dig. Vi kommer naturligtvis att vidarebefordra de fina orden till Samuel.

Aldrig mer Eventim!

Köpte biljetter via Eventim till ett evenemang. Två veckor innan evenemanget får jag besked att evenemanget flyttas fram till slutet av året samt en länk till avbokning. Eftersom vi inte kunde gå det nya datumet så avbokade jag. Det visar sig att avbokningen kostar mig ett par hundra kronor i avgifter till Eventim.

Det framgår ingenstans i mailet att det skulle vara en straffavgift för att avboka. Om jag hade vetat det hade jag gett biljetterna till vänner eller familj istället.

Helt galet när förutsättningarna för eventet ändrats av arrangören, något som är helt utanför vår kontroll som beställare. Eventim säger så här: "Eftersom vi har levererat produkten som biljettförmedlare kommer avgiften och avbeställningsskyddet inte att återbetalas vid återbetalning efter flyttat/inställt evenemang."

Stor idé att ha avbeställningsskydd när det ändå inte tillämpas vid avbeställning eller inställt event. Det står med all säkerhet något i det finstilta som gör att de kommer undan med det. De tjänar bra på att evenemang flyttas, dubbel vinst på samma biljetter.

15 marzo 2024

Hej Veronica,

För det första så beklagar vi att du har haft en dålig upplevelse av vår tjänst. Vi beklagar även att det flyttade evenemanget påverkade er negativt. Vi gör vårt bästa för att tillhandahålla en så bra tjänst som möjligt.

Eventim lever på att förmedla biljetter mellan arrangörer (teatrar, spelplatser, arenor etc.) och kunder som vill köpa en biljett.

Avgiften täcker bland annat det arbete vi tillhandahåller för biljettköpet, vårt arbete med vår hemsida, uppdateringar via e-post om det evenemang du eventuellt har köpt biljetter till.

Att skjuta upp eller ställa in ett evenemang är arrangörens beslut, aldrig Eventim. Vi har dock fortsatt att tillhandahålla en tjänst.

Det är av denna anledning som vi inte återbetalar avgiften om du ber om en återbetalning för ett uppskjutet evenemang.

Jag hoppas att ovanstående ger en förklaring.

Valutata 5 stelle su 5

Lätt att köpa biljetterna.Bra…

Lätt att köpa biljetterna.Bra information på sidorna.

26 febbraio 2024

Risposta di Eventim Sverige

Vi är glada att du hade en bra upplevelse när du köpte biljetter på Eventim.se! Tack för att du delar med dig.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastiskt trevligt bemötande och…

Fantastiskt trevligt bemötande och snabb handläggning. Tack Samuel!

26 febbraio 2024

Hej Anna-Maria,

Lätt att boka

Lätt att boka, allt fungerade perfekt.

23 febbraio 2024

Hej Hans,

Oseriöst företag!

Monet's Garden utställning i Malmö blev inställd nu får vi inte tillbaka hela biljettpriset.
Eventim.se tar ut oseriösa bokningsavgifter för att själva tjäna pengar på bokningar som inte blir av.

20 febbraio 2024

Hej Richard

Tack för din feedback.

Enligt info mail och våra villkor är det biljettpriset som återbetalas i samband med inställda evenemang, dvs. avgifter återbetalas inte.

Detta är accepterar ni även i försäljnings- och leveransvillkoren vid köptillfället.

Det är den enskilde arrangören som, i egenskap av din avtalspart, är ansvarig för att återbetala biljettpriset vid avbokning.

Själva återbetalningen görs av Eventim på uppdrag av och enligt instruktioner från arrangören. Eftersom vi har levererat produkten som biljettförmedlare kommer avgiften och avbeställningsskyddet inte att återbetalas vid återbetalning efter flyttat/inställt evenemang.

Hoppas att detta förklarar.

Med vänlig hälsning,

Lätt att beställa biljett

Lätt, smidigt/enkelt att beställa en biljett!
Stort plus för att biljetten kan sparas ner i Wallet i iPhone. Detta till skillnad mot en av era konkurrenter där man endast kommer åt biljetten vid inloggning på deras konto, vilket krånglar till det när man ska få fram biljetten vid evenemanget och inte kommer ihåg inloggningsuppgifterna man skapade ett år tidigare.

9 febbraio 2024

Risposta di Eventim Sverige

Tack för att du delar med dig av din upplevelse av att köpa biljetter på Eventim.se. Vi är mycket glada att du hade en bra upplevelse när du köpte biljetter på Eventim.se!

Valutata 5 stelle su 5

Fick suveränt bra och snabb hjälp då vi…

Fick suveränt bra och snabb hjälp då vi var tvungen att byta datum till ett event. Det gjorde min dag.

31 gennaio 2024

Risposta di Eventim Sverige

Vi är mycket glada att höra att du hade en bra upplevelse med vår service och tackar så mycket för att du delar med dig!

Bra service

Bra service när det körde ihop sig för oss och vi inte kunde gå de tiden vi hade bokat. Fick snabb och bra hjälp från kundtjänsten

18 gennaio 2024

Risposta di Eventim Sverige

Vi är glada att höra att du hade en bra upplevelse med vår service!

Biljettköp

Tyckte först det verkade krångligt, men det var lätt och smidigt köpa biljetter. Tydliga hänvisningar som jag fixade trots lite ovana.

24 gennaio 2024

Risposta di Eventim Sverige

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är glada att du hade en bra upplevelse när du köpte biljetter på Eventim.se!

Väldigt lätt att boka.

21 gennaio 2024

Valutata 5 stelle su 5

Grym service och snabb återbetalning…

Grym service och snabb återbetalning när de personerna som fått biljetter missat föreställning pga missförstånd.
Nya biljetter och återbetalning för att slippa ligga ute med två extra biljetter. Trevliga var de också på kundservice.

17 gennaio 2024

Risposta di Eventim Sverige

Vi är glada att du hade en bra upplevelse när du köpte biljetter på Eventim.se. Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse!

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt. Bra att kunna skriva ut biljetten själv.

Med vänlig hälsning,

Valutata 1 stelle su 5

Ytterst opålitlig tjänst och kundtjänst som är stängd på helgen

Ytterst opålitlig tjänst. På en lördag köpte jag biljetter till Banksys utställning på söndagen. Allt gick igenom inkluderat betalningen. Upptäcker på söndag morgon att jag inte fått några biljetter på mailen och när jag loggar in på mitt Eventimkonto ser jag inga bokningar. Problemet hade förmodligen kunnat lösas om de haft serviceinriktade öppettider hos kundtjänsten men nu kan man bara nå dem från kl 930 på måndagar till kl 1530 på fredagar. Kommer aldrig använda deras tjänst igen

14 gennaio 2024

Risposta di Eventim Sverige

Vi beklagar att du har haft svårt att komma i kontakt med vår kundtjänst. Om du kontaktar oss på kundservice@ Eventim.se och uppger ditt ordernummer och nämner att du har blivit hänvisad av en Truspilot-recension, kan vi undersöka saken vidare.

Valutata 2 stelle su 5

Krångligt

Krångligt, Måns steg innan biljett

Risposta di Eventim Sverige

Vi beklagar att du har haft en dålig upplevelse av vår tjänst. Vi gör vårt bästa för att tillhandahålla en så bra tjänst som möjligt.

Valutata 5 stelle su 5

Samuel på kundservice hjälpte mig…

Samuel på kundservice hjälpte mig snabbt och effektivt. Tack

Eventim

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più