Vraiment très déçu par ce support technique. J’ai un Motorola qui est resté pratiquement un mois chez eux pour une réparation de l’écran. Après un mois d’attente, je récupère enfin mon ap... Leggi di più
iPhone 13 aangemeld voor reparatie, probleem met microfoon. Volgende dag zou het opgehaald worden. Niemand langs geweest en in track and trace staat dat toestel nog steeds onderweg is. Navraag gedaan... Leggi di più
Voor de tweede keer in een jaar tijd zit mijn mobiel vast in de veilige modus. Online zitten kijken naar oorzaak, gevolg en oplossing. Geen van de suggesties hielpen. Doctor Mobile is zonder veel ged... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Dr. Mobile geven we net zo veel om je mobieltje als jij. We weten allemaal hoe vervelend het is om onverwachts zonder smartphone te zitten. We zijn altijd connected en onze smartphone speelt een centrale rol bij veel van de dingen die we doen. Whatsappen, e-mails versturen, je bankzaken regelen, het kan allemaal mobiel en deze zaken gaan dus een stuk lastiger op het moment dat je geen toegang meer hebt tot je smartphone. Gelukkig staat ons team klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen!
Paesi Bassi
- 0900-3962349
- info@drmobile.eu
- www.drmobile.eu
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Heel slecht bedrijf.ik heb mijn toestel…
Heel slecht bedrijf.ik heb mijn toestel via garantie doorgestuurd (mobile van mij 2de keer gerepeteerd)ik betaald eerst 12 euro voor transport kost.en daarna zeggen ze je toestel open geweest als je wil je toestel terug moet je 36euro betalen of kosteloze hier blijven.oplichters...

Risposta di Dr. Mobile
unrepaired item & they charge extra costs to call customer service
Sent an item for reparation or replacement and after three weeks the item was sent back and marked as replaced, but the same item was sent and it was still faulty; despite adding the complaint description clearly in the reparation request, they marked it as not description. Then, to contact customer service you have to pay 0.49 cents per minute. I have to start the whole process again for sending back the unrepair item and probably wait for another three weeks.
Super service!
Toestel online aangemeld, ging allemaal prima. Thuis opgehaald, koerier was wel wat aan de late kant maar dit zag ik op tijd via de track&trace link die ik via de mail had gekregen. Ik heb een iPhone 11 Pro met een gebroken scherm opgestuurd, buiten garantie en dus een prijsopgave gekregen. Ik schrok eerst wel van de prijs maar zag online dat dit wel de gebruikelijke prijzen zijn voor een nieuw scherm (toestel is natuurlijk ook niet goedkoop) dus dan maar laten repareren. Woensdag opgestuurd en nu net mijn iPhone netjes gerepareerd terug ontvangen. Ik ben blij!

Risposta di Dr. Mobile
Ga nooit bij dit bedrijf voor een…
Ga nooit bij dit bedrijf voor een reparatie van een toestel waar geen garantie meer op zit. Ze repareren gewoon NIET!!! iPhone X aangeboden om preventief akku te vernieuwen. Kreeg na 3 dagen te horen dat het apparaat niet gemaakt kon worden. Tegen betaling van de onderzoekskosten (50 E)kon ik hem terug ontvangen.
Ben elders geweest en de batterij werd daar voor 89 E vervangen, reparatie tijd: 1 uur!
Nooit meer Dynafix.

Helaas geen goede ervaring
Helaas geen goede ervaring, na drie keer opsturen en de laatste keer vergezeld met een briefje waar in grote letters de klacht op stond is deze nog steeds niet opgelost. Heel jammer, men was snel klaar met "repareren", ik vraag me af hoe goed er daarna getest is of men de klacht heeft kunnen verhelpen. Helaas ook na de 3e keer geen verbetering. Telefoon is daarna opgestuurd naar de eigen serviceafdeling van Bol.com en die hebben gelukkig wel de fout kunnen vinden en gerepareerd. Nu werkt mijn toestel als een "tierelier"

Verschrikkelijk slecht
Wauw! Zelfs 1 ster is te veel! Dit bedrijf verdient niet eens de vorm van een ster, laatstaan een ster.
Claimt dat mijn Iphone een vlek vertoont na een val of drukschade. Prima! Toestel is kras barstvrij en net 2 maanden oud, maar blijven natuurlijk bij hun standpunt.
Vervolgens krijg ik mijn telefoon pas terug als ik onderzoekskosten heb betaald. Ook prima!
Maar dan komt het.. ze vergeten een haartje binnen in het scherm, schroeven de schroefjes beneden half dicht, en APPLE zelf heeft kosteloos mijn mobiel gerepareerd, omdat het WEL onder garantie valt 🙃
En ja het haartje zat echt in het scherm.. geconstateerd door APPLE zelf.. zie foto bij google reviews!
Dit is toch absurd? Zo lang je telefoon kwijt zijn? En dan ook nog eens terug krijgen met niet eens normale vast geschroefde schroefjes en een haartje?
Mensen als je telefoon kapot is, gewoon meteen opsturen naar Apple of Samsung zelf. Dit is gewoon een onzin bedrijf, lijkt wel alsof er kleine kindjes aan het oefenen zijn geweest met mn mobiel. Het gaat hier om een iPhone 12 pro, niet om bob de bouwer speelgoed.

Risposta di Dr. Mobile
Telefoon opgestuurd voor een batterij…
Telefoon opgestuurd voor een batterij die vervangen moest worden (valt onder garantie van tele2). Sturen ze een prijsopgave waarin ze het scherm willen vervangen, de camera willen repareren en nog wat dingen die ik niet begrijp. De batterij in ieder geval niet. Samen 320 euro (zelfde waarde als een nieuw toestel). Ik heb gevraagd of zij alleen de batterij willen vervangen, maar dit was niet mogelijk omdat "de prijsopgave al is gemaakt". Om mijn telefoon terug te krijgen willen ze nog 36 euro. Gaan ze niet krijgen.
Ik raad het iedereen af om zijn toestel op te sturen naar deze mensen. Alleen al om ze telefonisch te bereiken kost een vermogen en reageren op mails doen ze niet.
they broke my phone!!!!!!!!!
I sent my phone with a cracked screen but fully working i now receive a phone with a new screen that doesn't react properly, a sensor for listening to audios that don't work oi can't even send audios now. they claim they test your phone that they treat it carefully i came back on a freaking plastic bag without protection!!!!!! I PAID FOR A REALLY EXPENSIVE REPAIR FOR THEM TO SEND ME MY PHONE EVEN MORE BROKEN THAN BEFORE
Meest slechte organisatie die ik ooit…
Meest slechte organisatie die ik ooit heb meegemaakt. Order 2 x door elkaar gehaald en weigeren om een product dat het niet doet om te ruilen.
Als klant ben je hier niets waard
Arrogant bedrijf met waardeloze zorg voor klanten.
Ik heb mijn telefoon opgestuurd voor een scherm reparatie. Eenmaal gerepareerd en bij mij terug is er een probleem met de speaker. Volgens de mobile een nieuw probleem dus nieuwe kosten.
Wederom gerepareerd en bij mij terug werken de toetsen onder het scherm niet meer. Weer contact gehad, nu erg boos geworden omdat er weer beweerd werd dat het een nieuw probleem was.
Over een periode van 3 maanden is mijn telefoon 4x heen en weer gestuurd en daarvan 3x voor door dr mobile gemaakte fouten. Dat betekende dus allerlei kosten gemaakt en 3 maanden met een oude telefoon van een vriend gedaan.
Van de kosten gaan ze niets vergoeden of kwijtschelden en eigenlijk hebben ze zich nergens verontschuldigd voor hoe ze mij behandeld hebben.
Mijn advies: NOOIT je telefoon laten repareren door dit bedrijf!
Na een schermreparatie van een dure…
Na een schermreparatie van een dure mobiele telefoon deed de microfoon het niet meer. Er is 90 dagen garantie op de originele klacht maar niet op dingen die Dynafix kapot maakt. Zo denk je een gerepareerd toestel terug te krijgen en heb je een nieuw probleem waar ze niet thuis voor zijn.
We laten nu elders de microfoon voor 65 euro repareren. Wij sturen nooit meer iets ter reparatie aan naar Dynafix of drmobile wat hetzelfde is.
De ervaring van lokale reparateurs die apparaten naar Dynafix moeten sturen in de garantieperiode is net zo dramatisch naar ik verneem van diverse winkels.
Ik lees dezelfde dramatische verhalen over andere apparatuur die naar Dynafix gaat.
Lees de berichten voor je naar Dynafix of drmobile stuurt. Ik dacht eerst ook dat het gefabriceerde negatieve reviews waren maar het is echt heel erg met dit bedrijf. Er zijn zelfs televisieprogrammas over geweest. Ik snap niet dat Samsung hun naam op het spel zet door met dit soort firmas in zee te gaan.
Oplichterij!
Ik heb sterk het idee dat ik betaald heb voor een service die niet eens is uitgevoerd. Het enige wat ik te horen kreeg, was dat mijn toestel niet gerepareerd kon worden en dat ik kon kiezen tussen omwisselen met een ander toestel (kosten ong € 500,-), dat zij mijn toestel zouden houden of terug laten sturen (kosten € 35,00). Ik kreeg niet eens te horen wat er mis was met het toestel. Ik heb voor de laatste optie gekozen en ik ben lokaal naar een reparateur gegaan. Die wist mij binnen een dag te vertellen dat mijn Face ID kapot was. Hij kon het toestel repareren voor € 75,-. Ik heb nu weer een keurig werkend toestel. Dus ik vind het allemaal oplichterij en schandalig dat T-mobile zich hieraan verbindt.
Oplichters Dr.Mobile / Dynafix
Ik moest mijn telefoon S9 opsturen, omdat Ik al ruim jaar problemen had met bellen, wegvallende gesprekken, geen gehoorgang. Dit probleem is ontstaan na een reparatie van dezelfde telefoon nadat hij niet meer oplaad aan kabel. Goed ingepakt in 3dubbel bubbelplastiek in doosje en " fragile" op doos geschreven..... Maar ik krijg prijsopgave van ruim €160 omdat backglas kapot is..... Wat dus NIET was met verzenden. Er wordt gevraagd of ik foto heb van voor verzenden ( nee dus) ... Na veel over en weer geef ik aan dat ik wil dat ze probleem oplossen waarvoor ik hem zond, want dat lijkt me wel 9nder garantie te vallen en dan retourneren...
Echter krijg ik dan het excuus, dat dat niet kan, want dan moeten ze hem openmaken en dat kan niet omdat hij dus kapot is en daarbij dus alle garantie is te komen vervallen...
Als je goed op foto kijkt lijkt het alsof ze geprobeerd hebben te openen en toen kapot ging, maar natuurlijk wordt alles ontkend.
Ik ben wordt, bijna 2 jaar ontzettend zuinig geweest op mijn toestel, originele bescherfolie zat nog achterop, altijd in covercase gehad. En nu maken zij hem kapot en ik moet ervoor gaan betalen...
Ook al wil ik niet laten repareren , moet je nog bijna €40 betalen om hem terug te krijgen
Vuile oplichters zijn het, geldwolven....
En als ik hier de reviews lees ben ik daar steeds meer van overtuigd, want mijn verhaal lijkt erg veel op dat van sommige anderen hier
Nokia 6.2 reparatie
Mijn Nokia 6.2 had een probleem met de nabijheidsensor (proximity). Omdat het nog binnen de garantietermijn viel werd ik verwezen naar Dr Mobile.
Ik had wat bedenkingen gezien eerdere recensies, maar ik ben zeer tevreden. Vooraf terugzetten naar fabrieksinstellingen, sim en sd kaart verwijderen.
Toestel is thuis opgehaald, en 8 dagen later gerepareerd afgeleverd. Communicatie via track and trace was heel goed, ik kon op ieder moment inzien wat er gebeurde met mijn toestel.
Onderdeel vervangen en herinstallatie software, probleem opgelost. Hulde!
Reparatie via Samsung aangemeld want ik…
Reparatie via Samsung aangemeld want ik dacht dat dit vertrouwd was....
Reparatie via Samsung aangemeld want ik durfde het niet aan via een lokale reparateur. Ik dacht dat dit vertrouwd was maar niet dus.
1 Kosten indicatie van Samsung klopte niet met faktuur van Dynafix. 10% duurder bij Dynafix
2 Geen faktuur ontvangen, bij contact geven ze aan dat er duidelijk op hun website staat dat ze dat ook niet doen. Dat is me niet opgevallen.
Dus bedrijven pas op hier niet laten repareren !!
3 Alle data weg !!
Scherm was stuk en we konden niet meer in de telefoon komen. Ipv dat ze de data er op hebben laten staan of even overlegd is alles gewoon gedelete.
We heroverwegen om ooit nog Samsung telefoons te kopen voor de zaak nav zulke slechte service via Samsung.
Weet iemand of dit bedrijf werkelijk door Samsung wordt gebruikt of gebruiken ze alleen de naam Samsung om werk binnen te halen?
Waardeloze service
Waardeloze service, telefoon opgestuurd voor reparatie, binnen 14 dagen retour ontvangen maar miste onderdelen (simkaart laden) nu na 2 maanden nog steeds geen oplossing voor dit probleem.
Bedroevend waardeloze organisatie...
Woorden schieten tekort om aan te geven hoe waardeloos dit bedrijf is; Mijn iPhone met software problemen helaas naar hen opgestuurd, reparatie wordt geweigerd omdat er een kapot lens glas in zit het geen niks met een software probleem van doen heeft. Mocht wel €640,- een ‘nieuw’ toestel kopen. Terugsturen kost bijna € 40,-. Medewerker aan de telefoon gooit de hoorn erop toen ik hier wat van zei. Ik zou me schamen als ik voor dit bedrijf zou werken. Drama!
Heel slecht
T Mobile mijn I Phone XS ter reparatie afgegeven voor Dr.Mobil DynaGroup
Omdat het touchscreen het niet deed!
Mankeerde verder helemaal niks aan mijn telefoon van 9 maanden oud.
Kreeg gisteren bericht of hij gemaakt moest worden voor 377,- euro of ongerepareerd retour voor 36,30 want er zit een barst in het scherm. WATTTTT? Een barst in het scherm?
Geef mijn telefoon voor 16.95 af aan chauffeur van DynaGroup en krijg mijn telefoon kapotter terug dan dat hij was!
Schandalig ben woest!
Ze vroegen mij een beoordeling te schrijven en die is verwijderd.
T Mobile zegt wij gaan er niet tussen zitten.
Schandalig dit! Ik lees hier meer over hun dus het is duidelijk dat je never nooit je telefoon daar moet laten repareren!!!
iRMATMPU16739063
Telefoon kwijtgeraakt, geen oplossing!
Na een week de verkeerde telefoon teruggekregen (niet eens een gerepareerde maar een defect exemplaar van een heel ander type). Die is opgehaald, maar de mijne heb ik bijna 2 weken later nog niet teruggezien. 3 telefoontjes leverden verschillende antwoorden op: ja telefoons zijn terug worden snel opnieuw uitgeleverd tot 'ik ga het uitzoeken en kom er op terug'. Dus van minder goed werkende telefoon (batterij liep wat snel leeg) ben ik nu terug bij helemaal geen telefoon maar wel 150 euro armer.
Ontzettend jammer dat Samsung Nederland haar reparaties hieraan uitbesteedt en ook niet lijkt te willen of kunnen helpen.
Super slecht
Super slecht. Telefoon meerdere keren moeten opsturen en half werk geleverd. Nemen ook niet hun verantwoordelijkheid voor ondeugdelijke reparaties.