Valutata 5 stelle su 5

Tijdens het bevrijdingsfeest in Roermond vond ik even tijd om de usb-aansluiting van mijn iphone te laten repareren, omdat deze de laatste weken af en toe geen goed contact maakte. Ik koos GSM Roermon... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We hadden problemen met de nieuwe simkaart, waardoor onze iPhone de provider niet kon vinden. Was het hardware of was het software? GSM Roermond kwam erachter dat het probleem was ontstaan, doordat de... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Reparatie achterkant iPhone 8. Tip: bel van te voren om te checken of zij het onderdeel op te voorraad hebben, dit voorkomt onnodig reizen én vraag hoe lang de reparatie gaat duren. Dit zijn mi... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di riparazione telefoni
  2. Negozio di accessori per cellulari
  3. Negozio di telefoni cellulari
  4. Officina di riparazioni elettriche

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Met 9 jaar ervaring op het gebied van reparatie van mobiele telefoons en smartphones zijn wij de specialisten om uw kapotte smartphone te repareren. Onze enthousiaste medewerkers richten zich volledig op een vakkundige en snelle afhandeling van uw reparatie. De kennis wordt regelmatig opgefrist voor de nieuwste modellen. Dankzij onze geavanceerde apparatuur en ruime voorraad onderdelen van alle merken, is er bijna geen schade die wij niet snel kunnen repareren. GSM-Venlo is gestart in oktober 2011 en snel uitgegroeid tot een gerenommeerd GSM servicepunt voor particulieren en zakelijke ondernemingen. Tegenwoordig onder de naam GSM-Limburg met vestigingen in Maastricht, Roermond en Venlo.

4,5

3 stelle
2 stelle
1 stella

Wat een topzaak

Wat een topzaak, onlangs een 2de hands telefoon gekocht en bleek een klein mankementje. Ik belde op (vanuit mijn vakantieadres) en ik was nog niet uitgesproken en de eigenaar zei: neem je tijd, kom langs als het uitkomt en ik fix het probleem. Vandaag langsgegaan en in 5 minuten was het probleem opgelost. Wat een service, wat een zaak.....voor mij geen ander meer, ze zijn gewoon TOP!!!

9 ottobre 2025
Valutata 4 stelle su 5

Goede ervaring

Een leuke winkel en je wordt iedere keer goed geholpen.
Vandaag een telefoon gekocht en hij heeft mij vriendelijk geholpen met alles!
Niet alleen Vandaag maar iedere keer dat ik ben geweest..

1 febbraio 2025
Valutata 2 stelle su 5

In een paniek situatie kocht ik een…

In een paniek situatie kocht ik een Galaxy A15 bij hun. Mijn andere telefoon was dood. Nu bleek dat die telefoon 100 euro duurder is verkocht dan wat ie kost bij bol bijv. Begon over "u krijgt dan Aziatisch product", maar wanneer niet bij Samsung dan? Is toch uit Korea of is dat geen Azië. En nee er zit ook geen abo bij zoals ie zei. Ik weet hoeft ie niet terug te nemen, maar ze kopen ook toestellen op. En zelfs daar kwam ie met iets wat niet echt past. Voor mij geen aanrader, zeker weten van niet. Wat meer begrip voor situatie hebben, en daarbij veel te duur verkocht. Bij koop had ik namelijk gezegd hoeveel ik had te spenderen. Dus die heeft die prijs erna gemaakt. En dat is niet normaal. Had misschien moeten handelen zoals dat normaal is.

29 giugno 2024

Super!!!

Ik kon op de reparatie wachten. Overigens was deze kosteloos! Supervriendelijk personeel! Zoals de Duitsers zeggen: 'Gerne immer wieder!'

14 giugno 2024
Valutata 1 stelle su 5

niet de beloofde service binnen 1 dag

niet de beloofde service binnen 1 dag , 45 minuten wat op hun site staat .
Samsung Galaxy A20e smartphone reparatie bij GSM Limburg in Maastricht, Roermond of Venlo.

hieronder de website met hun misleidende en valse beloftes ( zie **) verder in deze review , ik ben recentelijk daar geweest omdat hun adverteren met reparatie binnen 1 uur en ZONDER afspraak , dus ik ben naar de vestiging Maastricht (stationstraat 29 6221 BN ) gegaan voor de reparatie en er werd meteen gezegd dat ik had moeten bellen voor de reparatie , iets wat ik erg vreemd vond . ik heb de dame ook verwezen naar de site waarop DUIDELIJK staat REPARATIE ZONDER AFSPRAAK en BINNEN 30 tot 60 min KLAAR . mja...dus NIET ik ben dus voor niets daarheen gegaan omdat hun het scherm eerst moesten bestellen iets dat NERGENS op de site staat beschreven !! Tja.... dan maar wachten tot de volgende dag . Er werd me beloofd dat ik hem de dag erna kon brengen en ik gebeld zal worden in de loop van de voor middag , mja dat was pas tegen kwart over 5 die middag dat die erg onvriendelijk dame me terug belde , en verwachte dat ik binnen 45 min in Maastricht zou zijn terwijl ik uit Heerlen moet komen en de autosnelweg destijds is afgesloten tot augustus dus beetje dom die erg klant-onvriendelijke reactie van haar . dan maar weer de dag erna gaan (dag 3 dus ) Ik ben daar en ik had de dame op een nette en respectvolle manier mijn ongenoegen laten merken dat hun service die dus echt niet voldoet zoals de site doet beloven , verder had die erg onvriendelijke dame geen enkele manier van empathie of een wel- gemeend excuus , laat staan een compensatie voor het ongemak en de 2 x de extra auto rit en de parkeer kosten .echt slechte Service . GEEN AANRADER dat bedrijf , mijn advies ; betaal dan liever wat meer dan heb je ook de service en de juiste manier van klantenbinding .

Hier hun advertentie **Samsung Galaxy smartphone reparatie van alle modellen in 60 minuten tijd, zonder afspraak en voor de allerlaagste prijs. Dat wil jij toch ook! En niet alleen de allerlaagste prijs, wij bieden je veel meer voordelen, waar we je graag meer over vertellen. Dus heb je reparatie nodig aan je scherm, glas, batterij of wat dan ook? Wij repareren alles, en altijd direct terwijl je wacht, onder het genot van een kopje koffie.
Hieronder vind je de meest voorkomende reparaties aan alle Samsung A20e modellen.
Het modelnummer is: A20e (A202)

7 settembre 2021
Valutata 5 stelle su 5

Vandaag is mijn scherm van mijn i Watch…

Vandaag is mijn scherm van mijn i Watch vervangen.
Super snel en vakkundig gerepareerd !!
Was hier al eens eerder geweest voor het vervangen van mijn accu iPhone
Ik kan niets anders zeggen dat ik deze zaak sterk kan aanbevelen, no nonsens service goede afspraken en top reparaties !!

28 dicembre 2019
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più