Zeer slechte bereikbaarheid. Ik heb Center Parcs inmiddels twee keer gebeld en beide keren sta je ongeveer een half uur in de wachtrij, zonder dat er uiteindelijk wordt opgenomen. Dit is echt niet n... Leggi di più
Selve steder var super hyggeligt, flot natur, men når man så finder ud af der render rotter rundt på vores terrasse, både dag og nat, og man så går op i receptionen og de lover der vil komme nogen at... Leggi di più
Al meer dan 30 jaar komen we bij centerparcs voor een weekend of midweek , en zijn daardoor friends geworden ! Maar door omstandigheden zijn we nu 2 jaar niet kunnen gaan en vervallen alle friends voo... Leggi di più
Vip arrangement uitgekleed. Horeca duur en slechte bediening qua wachttijd. Laat inchecken, vroeg uitchecken. Waarom, omdat je minimaal 7 x per 2 jaar moet reserveren? Terwijl wij er trouw 40 jaar... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Al meer dan 50 jaar is Center Parcs dé plek om nieuwe herinneringen te maken met je geliefden. Met compleet ingerichte cottages midden in de natuur, ons zwemparadijs Aqua Mundo, de overdekte tropische Market Dome en een groot scala aan indoor- en outdoor activiteiten is Center Parcs de ideale plek voor een onvergetelijke vakantie. En hoe divers ons aanbod ook is, het staat allemaal in dienst van die ene, universele behoefte: samenzijn. Al onze parken zijn gelegen midden in prachtige natuurgebieden, met cottages in het hart van het bos of aan de rand van het water. Onze parken zijn te vinden in allerlei verschillende natuurgebieden, van oeroude bossen tot strand en wintersportgebieden. Wist je dat onze parken voor 90% bestaan uit bos en water? Natuur en ruimte genoeg! Duurzaamheid ligt aan de basis van alles wat we doen bij Center Parcs. Dat betekent zorgvuldig omgaan met alle flora en fauna, aandacht schenken aan de mensen om ons heen en een fijne leefomgeving achterlaten voor volgende generaties. Dat doen we door middel van talrijke initiatieven en samenwerkingen. Onze missie is om de natuurlijke rijkdom te koesteren en goed te doen voor de mensen om ons heen. Dat zit nu eenmaal in onze natuur. Zodat je met een goed gevoel vakantie viert in onze parken.
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 53% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Slecht bedrijf
Slecht bedrijf, ongelooflijk lang aan de lijn wachten zonder resultaat. Via WhatsApp contact genomen en ze hebben mijn reservering geannuleerd wat ik niet van hun had gevraagd. Vreselijk.

Parken zijn goed
Parken zijn goed
Maar het nieuwe loyaliteitsprogramma is zwaar teleurstellend als je al meer dan 12gaat en je nu ineens weer opnieuw moet gaan om alle voordelen te krijgen
En je geen contact met ze kan krijgen via mail en bellen kost geld erg teleurgesteld

Center Parcs huttenheugte klacht
Center Parcs huttenheugte
In de meivakantie een verblijf geboekt, van het terras geen gebruik kunnen maken vanwege de ganzen !
Vielen ons aan en alles zat onder de poep.
Ook heel veel kraaien op het park die je in de ochtend heerlijk wakker schreeuwen.
Met de receptie contact gehad we konden naar een andere plek maar de ganzen zitten overal dus dat was geen oplossing.
Erg jammer dat we niet rustig buiten konden zitten met de kinderen bij ons huisje.
Dagje zwemmen heijderbos.
Dagje zwemmen heijderbos.
Wij hebben 103 euro betaald voor een dagje zwemmen voor onze dochter heijderbos gekozen wegens de leuke glijbanen.
Na 1 1/5 uur zwemmen waren er problemen waardoor er 3 glijbanen dicht gingen.
Wij toch nog gewacht tot 1430 in de hoop dat het weer open ging.
Helaas was het niet zo, en zei de medewerkster dit duurt nog tot 1730. Je kan bij de receptie compensatie krijgen.
Wij eruit en stonden 1445 bij de receptie. Toen we wegliepen bij het zwembad stond er nog een badmeester die tegen de gasten zei dat het nog niet open was.
Staan we bij de receptie zeggen ze dat het vanaf 1400 al was opgelost. En er geen compensatie is omdat de manager van het zwembad dit zegt en die geloven we.
Geen excuses helemaal niks! Is toch belachelijk van woorden. Er werd gewoon niet geluisterd.
En als je ergens een klacht wilt indienen kan het nergens.. want via het contact formulier lukt het niet!
Diep teleurgesteld en weggegooid geld. Voor ons geen center parcs meer.
Hele slechte ervaring met call center
Hele slechte ervaring met call center. Totaal geen begrip over mijn omstandigheden om eventueel een paar uurtjes eerder in het cottage te verblijven. Totaal niet geintetreseerd.

Onmenselijke organisatie
We werden doorverwezen naar de website om een klachtenformulier in te vullen. Raad eens.. die pagina werkt niet. Kom je er goed mee weg :)
Wij zouden morgen vertrekken naar hochsauerland met de familie.
Door plotselinge gezondheidsklachten van mijn vader, is het het voor mijn ouders niet mogelijk om mee te gaan. Wij hebben gebeld of het mogelijk is om te boeken naar een park in NL.
Ook aangegeven dat we bereid zijn om bij te betalen of korter te gaan. En dat we de algemene voorwaarden snappen, maar dit een onverwachte situatie is
Op de site kan je nog last minute boeken bij verschillende parken, maar Center Parcs is niet bereid hierin mee te denken. De menselijkheid bij deze organisatie is ver te zoeken
wie niet horen wil….
Helaas lazen wij de reviews nádat we geboekt hadden. Besloten om vol goeie moed te gaan……
Blijkt dat we een heel leuk gezin hebben, die het zelfs in de meest barre omstandigheden gezellig kan hebben.
Aan CenterParcs de Eemhof heeft het in ieder geval niet gelegen.
Zo hadden we te maken met een oud, vies huisje (VIP cottage á 1700 euro voor 1 week). Waarbij de wasbak direct bij aankomst al verstopt bleek.
Ook ging de buitendeur/schuifpui niet tot nauwelijks open.
De wasbak werd snel opgelost nadat we hadden gebeld (onze complimenten) de schuifpui zou de volgende dag worden opgelost. Moesten we wel thuis voor blijven. 11.00 uur was de afspraak, maar het kon ook 12.00 uur worden.
Prima; kan gebeuren!
Héle dag bij het huisje gebleven de volgende dag of alleen weg met de kinderen waardoor mijn man ‘thuis’ bleef…. Niemand!
Volgende dag naar de receptie; zij konden ons geen vergoeding geven. Want tja; “risico van het vak”.
Na lang praten kregen we 50 euro op ons bandje. Leuk, maar voor 1 van ons wel een dag weggegooid én hadden we alsnog een defect huisje. Wát een teleurstelling.
Wij zijn regelmatig op andere parken en worden daar uitermate goed geholpen… dit was echt dráma!
Daarnaast zien de huisjes op de Eemhof eruit alsof je leeft rond 1944 op Duits grondgebied en zijn de huisjes vooral van de buitenkant niet om aan te gluren. Duister, bunkerachtig en zelfs de paden naar de huisje toe zien eruit alsof ze 100 jaar geleden al vervangen hadden mogen worden.
Het park is ontzettend groot én laat ook tijdens vakanties nog eens daggasten toe in het zwembad, waardoor het zwembad rond 18.00 uur (normaal een rustige tijd) nog zó druk was…. Dat je geen stap kon zetten, geen slag kon zwemmen, zonder iemand in de weg te staan/zwemmen.
Echt vreselijk.
We hadden prachtig weer, fijn! Waardoor we lang buiten konden zitten… rond 20.00 uur begint het te schemeren en wat loopt er op je vlonder?
Ratten…. Niet 1, niet 2? Nee. Héle hordes aan ratten… geen kleintjes. Ik heb filmpjes gemaakt en het is gewoon eng en goor hoe groot ze zijn.
Buren die het niet doorhadden, gilden het uit toen de ratten bij ze over het terras renden.
Wij zijn een positief ingesteld stel, maar dit was bar en bar slecht.
De omgeving is prachtig… búíten het park. Dáár konden we ademen.
Net terug uit heijdenbos
Net terug uit heijdenbos . Mooi park . Zwembad schoon , 🧽 huisje was ook netjes en schoon ,we hebben een leuke tijd gehad !
Ook vond ik een paar kleine dingetjes wat minder . Alles maar ook alles is betalen op het zwembad na . (Een stepje huren voor de kids op het park 20 € per uur wel aan de prijs ! )
Ik vind voor z’n park weinig toiletten . Of ze waren kapot .
Ook vroegen wij 1 keer aan het einde van de week of we de boodschappen konden brengen met de auto maar dat mocht echt niet . Wij zaten aan het einde van het park , we mochten wel een bolder kar lenen dat was het aanbod , heel appart . S”avonds toen we van de bingo terug naar het huisje gingen werden voor de voeten gereden door een elektrische Audi die je niet hoort . De regels gelden dus niet voor iedereen voor een auto loos park !
Wij hebben het goed gehad en een leuke tijd maar weet wel als je gaat dat je de portemonnee wel vaak moet trekken !
Al jaren z'on 25 jaar gaan we 2x per…
Al jaren z'on 25 jaar gaan we 2x per jaar naar centerparcs we wisselde boekingen af per persoon sinds het friends progamma gaan boeken via 1 persoon, dus mochten we de laatste jaren gebruik maken van de early check in. Nu is het friend gedeelte veranderd en kunnen we geen gebruik meer maken van de early check in omdat we 7x moeten boeken in 36 maanden dan kunnen we de 8ste keer weer gebruik maken van de early check in.
Het enige voordeel voor ons aan centerparcs is de early check in want de meeste parken zijn duurder dan andere organisaties dan maken wij nooit gebruik van het zwembad daar betaal je wel voor en eten we altijd in een restaurant op het park, dus voor centerparcs zit er veel voordeel aan als we voor hun kiezen maar voor ons niet meer helaas.
Dan bellen ze voor een aanbieding maar zou die aanbieding €90 duurder zijn als dat ik via internet zou boeken deze keer, erg jammer allemaal dus erg teleurgesteld in de verandering rondom centerparcs friends loyaliteit progamma.
Wij hebben Centerparcs geboekt
Wij hebben bij Vacansoleil geboekt. (Pas op Centerparcs en Vacansoleil zijn een bedrijf). Zei hebben een fout gemaakt en onze boeking niet gemaakt terwijl wij €75,- aanbetaald hadden. Nu vier weken later hebben we nog de aanbetaling niet terug. Slechte zaak !! Deze ster is niet verdiend. Ze horen er helemaal geen ster te krijgen.
enorm teleurgesteld
Na 22 jaar trouwe klant te zijn geweest bij Center Parcs, voelen wij ons genoodzaakt om onze teleurstelling te delen. Wij kwamen jaarlijks met Pasen een week genieten, maar merken dat de service en voordelen er sterk op achteruit zijn gegaan.
Een van de grootste minpunten is de aanpassing van het loyaliteitsprogramma. Vroeger konden wij als vaste klanten genieten van voordelen zoals early check-in, maar deze zijn inmiddels verdwenen. Dit geeft ons het gevoel dat trouwe klanten niet langer gewaardeerd worden.
Daarnaast zijn de prijzen aanzienlijk gestegen, terwijl de kwaliteit niet in verhouding is verbeterd. Zo betaalden wij recent €58 voor lakens in een comfort bungalow, die bovendien niet inbegrepen waren. Voor dat bedrag kan je nieuwe lakens kopen.
Hoewel we eerlijk moeten toegeven dat de parken zelf nog steeds leuk zijn voor kinderen en kleinkinderen, weegt dit voor ons niet meer op tegen de hoge kosten en het verminderde servicegevoel. Het lijkt erop dat winst maken belangrijker is geworden dan klanttevredenheid.
Met spijt in het hart hebben wij besloten om niet meer terug te keren. Voor ons is Center Parcs niet langer de waardevolle ervaring die het ooit was.
2e dag center parcs port zelande
2e dag center parcs port zelande. Wederom problemen met het eten in het centrum. Gisteren gegeten bij het buffet restaurant, waar continue en veel van alles op was. Vlees, vis, kip, satésaus, mayonaise, frikadellen, hamburgers, noem maar op! Het smaakte goed, maar je houdt toch een bijsmaak aan over. Vandaag bij de pizzeria, 1,5 uur wachten - met jonge kinderen- was uitdagend. En als je vraagt om informatie dan krijg je een zoethoudertje, vraag je het nog een keer dan blijkt het dat je het aan de verkeerde persoon vraagt! Dan uiteindelijk -wanneer andere tafels die later bezet worden en ondertussen lang en breed de avond elders voortzetten-begint een lampje te branden. Geen excuses, geen goedmakertje, niets. Ik ben geen klager, maar dan is de prijs voor één pizza hawai €17,95 dan zeer behoorlijk voor de bijhorende service. Veel ook in het engels allemaal, jammer. Als ik dan toch bezig ben, dan was de bowling baan ook een gepasseerd station. Zwaar beschadigde ballen, niet de juiste gewichten meer beschikbaar (alleen hele lichte of zware). Ook de tafels van het centrum zijn niet heel schoon en de gehanteerde prijzen worden dan in mijn ogen ook hoog. €14,50 voor 12 snackjes! Mijn advies is ook, ga lekker in een dorpje verder een restaurant bezoeken. Ook de huisjes zijn binnen en buiten schmutzig, net niet, want met de Franse slag schoonhouden wordt hier belijd. Ook tijdens onze eerdere verblijven in voorgaande jaren bij andere locaties kan niet gezegd worden dat er fijne herinneringen gecreëerd wordt die blijven hangen. Ja, de verkeerde, maar dit was wel de druppel. Een afglijdende trend in het geheel is te noteren, terwijl de prijzen onterecht stijgen. Nog 1 dag afzien en naar huis naar mijn wel comfortabele bedje. Voorlopig (heel lang )geen center parcs meer voor ons!
Vochtproblemen en zwarte schimmelvorming
Zwarte schimmelvorming met een groot vochtprobleem op bovenverdieping. Te ruiken door de gehele woning. Alles behalve gezond, voor ons nooit meer.

ontbijtboxen
ontbijtboxen
super duur en verplicht al je dagen af te nemen alle dagen precies dezelfde eenzijdige inhoud compleet geen leuke ervaring.Zonde van je geld geweest.
Gisteren (18 april)
Gisteren (18 april), tussen 14:30 en 19:30, waren wij aanwezig in Aqua Mundo. Bij aankomst heb ik de schoenen en tas van mijn dochter opgeborgen in kluis 744. Deze kluis sloot in eerste instantie correct.
Toen wij later terugkwamen, bleek de kluis echter open te staan. Tot onze schrik waren de schoenen van mijn dochter uit de kluis verdwenen.
Wij zijn vervolgens naar buiten gegaan om de receptie te zoeken, maar deze bleek gesloten. Na verder zoeken kwamen wij bij de slagbomen waar beveiligers aanwezig waren. Na ongeveer 10 à 15 minuten wachten konden wij iemand spreken. Tot onze verbazing gaf een van de beveiligers aan dat dit onze eigen schuld zou zijn en dat Center Parcs hiervoor niet aansprakelijk is.
Wij zijn het hier niet mee eens. Naar onze mening is Center Parcs wel degelijk verantwoordelijk voor goed werkende kluisjes en voor de veiligheid van de eigendommen van bezoekers. Het mag niet mogelijk zijn dat derden zomaar spullen uit een afgesloten kluis kunnen halen.
Er is wel een melding gemaakt, maar wij kregen weinig vertrouwen in een passende oplossing. Mijn dochter moest uiteindelijk zonder schoenen naar huis, wat voor ons een zeer vervelende situatie is.
Wij vinden dat Center Parcs hier verantwoordelijkheid in moet nemen en maatregelen moet treffen om de veiligheid te verbeteren en gasten beter te helpen in dit soort situaties. Op dit moment zitten wij zonder schoenen door wat wij ervaren als nalatigheid.
Wij hopen dan ook op een passende oplossing en een correcte afhandeling van deze situatie, al moet ik eerlijk aangeven dat ons vertrouwen daarin momenteel beperkt is.
Als ik 2 weken een huisje in zuid-frankrijk
Als ik 2 weken een huisje in zuid frankrijk huur ben ongegeveer 750 euro kwijt ,bij center parcs mag ik blij zijn als ik daar 4 dagen voor kan huren.verders zijn de parken prima ,maar ik kom er niet meer

Risposta di Center Parcs NL
Centerparcs is goed belofen maar slecht in nakomen.
Centerparcs is goed in het mooi voordoen van een verblijf. Maar na een boeking probeer dan maar eens in contact te komen of een reactie te krijgen.
Huisje gehuurd bij Disney Parijs, huisje niets mis mee. Helaas was het huisje nog niet klaar voor onze komst en diverse gebreken, en inderdaad ook daar geen enkele reactie op ontvangen. ZOEK HET MAAR UIT NA DE BOEKING !

Risposta di Center Parcs NL
Last Minute geboekt en direct betaald.
Update 10 april:
De dubbele betaling is vandaag teruggestort. Dit een dag na het invullen van het email contactformulier. Daarom de waardering aangepast.
Last Minute geboekt via Bungalowspecials en direct betaald op de wijze zoals dat verzocht werd middels een email van Center Parcs.
Bij aankomst bij de poort op het park Meerdal was de betaling niet te zien door de medewerker. De auto moest geparkeerd worden op de stampvolle parkeerplaats en lopen naar de receptie. Een serieus eind lopen.
Bij de receptie met mijn bank app de betaling laten zien. Met het boekingsnummer, de naam en het rekeningnummer van Center Parcs.
Niet voldoende volgens de receptie.
Voor het blok gezet. Nog een keer het volledige bedrag betalen was de enige optie.
Weer heen en weer gelopen om dezelfde pas te halen van de eerste betaling. Tweede keer lang wachten bij de drukke receptie.
Totaal twee uur vanaf de poort voordat we in de bungalow stonden. Met een kleinkind van 3 overstuur en een klap geld armer.
Een enorme riool lucht in de Vip bungalow. Onder het kookeiland vandaan. Bij het openen van de kastjes niet te harden. Vriendelijk melding gemaakt. Niets aan gedaan en niets meer van gehoord.
Nu inmiddels twee weken verder en geen terugbetaling van het dubbel betaalde totaal bedrag.
Center Parcs nummer gebeld. Email of andere communicatie niet mogelijk. Ik begrijp inmiddels waarom.
Ja meneer, dat duurt minimaal vier weken of langer. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is.
Geen excuus of ook maar iets in die richting maar een Belgisch klinkende grote mond was mijn deel.
Vriendelijk gebleven maar ben er nu klaar mee. Aantoonbare fouten van Center Parcs, aantoonbaar twee keer hetzelfde forse bedrag betaald, geen enkele reactie of actie, ook niet op de klacht van riool stank in de bungalow.
Onaanvaardbaar en onbegrijpelijk gedrag van Center Parcs.
Ik laat ze er niet mee wegkomen.
Al is het om toekomstige ellende van andere last minute vakantiegangers te voorkomen.

Risposta di Center Parcs NL
Als ik 0 sterren kon geven dan deed ik…
Als ik 0 sterren kon geven dan deed ik het. Center Parcs adverteert met de mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen via Klarna, vervolgens komt in mijn Klarna te staan dat ik alles binnen 30 dagen moet betalen. Ik heb meerdere malen contact opgenomen met Center Parcs maar die geven Klarna de schuld en zeggen niets meer te kunnen doen. Ook kon ik mijn boeking niet meer annuleren, echt verschrikkelijke klantenservice, reageren niet op mailtjes, en niet behulpzaam aan de telefoon. Voortaan weer gewoon naar Landal of Roompot!
Miljoenen inkomsten maar geen reactie
Miljoenen inkomsten maar geen reactie
Grofweg 800 huisjes grofweg gemiddeld inkomsten €250 per dag per huisje excl. bestedingen op het park excl dagbezoekers per dag €200.000 per jaar €73.000.000 inkomsten per park.
En dan niet antwoorden op klachten: koud water, vuil overal, overvol bad, slechte restaurants, veel stuk in huisjes, incomplete inventaris, 16:00 pas erin, 10:00 eruit maar wel 100% betalen voor deze twee paar uur dagen, enz