Vip arrangement uitgekleed. Horeca duur en slechte bediening qua wachttijd. Laat inchecken, vroeg uitchecken. Waarom, omdat je minimaal 7 x per 2 jaar moet reserveren? Terwijl wij er trouw 40 jaar... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Al meer dan 50 jaar is Center Parcs dé plek om nieuwe herinneringen te maken met je geliefden. Met compleet ingerichte cottages midden in de natuur, ons zwemparadijs Aqua Mundo, de overdekte tropische Market Dome en een groot scala aan indoor- en outdoor activiteiten is Center Parcs de ideale plek voor een onvergetelijke vakantie. En hoe divers ons aanbod ook is, het staat allemaal in dienst van die ene, universele behoefte: samenzijn. Al onze parken zijn gelegen midden in prachtige natuurgebieden, met cottages in het hart van het bos of aan de rand van het water. Onze parken zijn te vinden in allerlei verschillende natuurgebieden, van oeroude bossen tot strand en wintersportgebieden. Wist je dat onze parken voor 90% bestaan uit bos en water? Natuur en ruimte genoeg! Duurzaamheid ligt aan de basis van alles wat we doen bij Center Parcs. Dat betekent zorgvuldig omgaan met alle flora en fauna, aandacht schenken aan de mensen om ons heen en een fijne leefomgeving achterlaten voor volgende generaties. Dat doen we door middel van talrijke initiatieven en samenwerkingen. Onze missie is om de natuurlijke rijkdom te koesteren en goed te doen voor de mensen om ons heen. Dat zit nu eenmaal in onze natuur. Zodat je met een goed gevoel vakantie viert in onze parken.
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 53% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Nie wieder Center Parcs Port Zélande – Tierquälerei bei den Ziegen, miserable Technik, schlechtes WLAN und völlig überteuert! 🚫😡
Unser Aufenthalt im Center Parcs Port Zélande vom 10. August bis zum 17. August 2026 hat unsere Erwartungen in jeglicher Hinsicht enttäuscht. Für die aufgerufenen Preise ist dieses Resort weder in puncto Service noch hinsichtlich der Unterkünfte und Anlagen zeitgemäß oder akzeptabel. 📉
Besonders schockierend und absolut inakzeptabel sind die Zustände im parkeigenen Streichelzoo: 🐐⚠️
Die Wasserversorgung der Ziegen war vor Ort unzureichend; in der dortigen Tränke befand sich kein frisches Wasser, und den Tieren stand lediglich getrocknetes Stroh zur Verfügung. 💧
Aufgrund dieser offensichtlichen Unterversorgung und massiven Vernachlässigung hungern die Tiere sichtlich und springen Besucher beim Betreten des Geheges gierig an. 🌾
Der gesundheitliche beziehungsweise optische Zustand der weiblichen Ziegen war besorgniserregend und ließ auf eine Vernachlässigung der artgerechten Haltung schließen.
Obwohl wir diesen gravierenden Missstand direkt bei unserer Ankunft beziehungsweise während des Aufenthalts bei der Rezeption gemeldet haben und uns eine Überprüfung zugesichert wurde, ist bis zum Abreisetag absolut nichts passiert. Da hier offenkundig weggesehen wird, behalten wir uns weitere Schritte vor. 🛑
Auch abseits des Tierwohls konnte der Park auf ganzer Linie nicht überzeugen:
Die Internetverbindung via WLAN war im gesamten Bereich durchgehend unzuverlässig und mangelhaft. 📶
Die bereitgestellten Fernsehgeräte in den Unterkünften entsprachen keineswegs modernen Standards und boten keine Smart-TV-Funktionen. 📺
Das Preis-Leistungs-Verhältnis steht hier in keinem Verhältnis. Wir können diesen Park absolut nicht weiterempfehlen und werden von zukünftigen Buchungen absehen. ❌
Een weekje Center Parcs doe je je vijand nog niet aan.
Het is dat 0 sterren niet mogelijk is, maar wij gaan nooit van ons leven nog naar Center Parcs. We betaalden een astronomisch bedrag van 3100 euro voor een weekje Parc Allgau. Voor dat geld moet je je auto 200 kilometer verderop parkeren. Het enige vervoermiddel dat is toegestaan bij je huisje is een golfkarretje dat je voor 300 euro per week kunt huren. Je krijgt een niet al te schoon huisje dus de eerste dag ben je bezig met schoonmaak. Of je moet bestek en glazen met de sporen van de vorige bewoners smakelijk vinden. Wij hadden ook het geluk om buren te hebben die keiharde muziek aan hadden staan buiten. Blijkbaar is dat allemaal toegestaan op dit park en wil de receptie je niet helpen om dit op te lossen. Dan zwijg ik nog over de horeca, dat zou een aparte review waard zijn maar helaas kun je geen negatief aantal sterren geven.
Rotter på terrassen
Selve steder var super hyggeligt, flot natur, men når man så finder ud af der render rotter rundt på vores terrasse, både dag og nat, og man så går op i receptionen og de lover der vil komme nogen at se på det, men nej intet sker! Når de nu ved der render rotter rundt, hvorfor er der så ikke opsat fælder rundt omkring! Den dårlige service, og manglede forståelse gør at det nok er sidste gang jeg vil benytte center parcs generelt!
Center Parcs schandalig behandeld
In totaal meer als 30x naar Center Parcs geweest en zijn dus Friends. Wat blijkt nu dat we niet de voordelen meer hebben en ook niet eerder het parc op mogen zoals voorheen. Echt schandalig dat je zo behandeld wordt.
Center Parcs schandalig behandeld…
Teleurstellende VIP-ervaring
Teleurstellende VIP-ervaring – en een €8,56 blikje Red Bull als kers op de taart
Wij hebben ongeveer €421 betaald voor twee nachten in een VIP-accommodatie op De Eemhof. Daar mag je naar onze mening best wat van verwachten. Helaas viel het verblijf op meerdere punten flink tegen.
De staat van de jacuzzi, staat van de tuin, de bezorging van het ontbijt, het beheer van de dranken en de onduidelijke informatie rondom ons verblijf voldeden niet aan wat wij van een VIP-verblijf verwachten. Juist omdat je voor dit type verblijf extra betaalt, vonden wij dit erg teleurstellend.
Een detail dat misschien klein lijkt, maar voor ons symbool stond voor de hele ervaring: een blikje Red Bull kostte €8,56. 🤦🏻♀️ Dat bedrag op zichzelf is niet het grootste probleem, maar wanneer je vervolgens op meerdere punten teleurgesteld bent in een verblijf van €421, draagt ook zoiets bij aan het gevoel dat de prijs en kwaliteit totaal niet in verhouding staan.
We hebben hierover een klacht ingediend en vervolgens ongeveer anderhalve maand op een reactie moeten wachten. Uiteindelijk kregen we €40 tegoed aangeboden voor een volgend verblijf.
Na opnieuw contact hierover te hebben opgenomen, bleef Center Parcs bij dit aanbod. Wij vinden dit geen passende compensatie. Zeker niet omdat deze ervaring er juist voor heeft gezorgd dat wij niet van plan zijn om nogmaals bij Center Parcs te boeken.
Het voelt dan ook nogal vreemd om als oplossing een tegoedbon voor een volgend verblijf te krijgen.
Wat ons betreft had er meer erkenning mogen zijn voor de combinatie van de tegenvallende VIP-ervaring, de prijs die we ervoor hebben betaald en de lange wachttijd op een reactie.
Voor ons helaas geen herhaling. €421 betaald, €40 tegoed aangeboden en een ervaring waar we vooral met teleurstelling op terugkijken.
Jammer Center Parcs. Wij hadden er echt meer van verwacht.
Empathieloze klantenservice en ongedierte in huisjes en zwembad
Op de huttenheugte geweest eerste huisje muizenkeutels in broodmandje en keukenkastjes.. kregen een upgrade naar viphuisje bleek daar bij afstaand stuk plafond vol muizenkeutels te zitten. Er bungelde een muizenkeutel in een spinnewebje boven de eettafel en hele sporen van keutels door het gehele huisje. Ik hoorde ze savonds in de muren/plafond. We waren trouwe klanten omdat onze zoon met autisme graag steeds hetzelfde heeft en van zwemmen houdt. De onrust van het verhuizen en continu vieze huisjes wat gevaarlijk is vd gezondheid plus ook nog tot overmaat van ramp kakkerlakken in het zwembad waar je eet en in de marketdome, zorgde voor veel stress en verdriet. Wij besloten dan ook vroegtijdig onze zuurverdiende enige vakantie in het jaar af te breken omwille van de gezondheid. De receptie bood een tegoedbon maar wij willen geld vergoed. Toen raadde ze aan een officiele klacht in te dienen met goede kans op vergoeding, maar cp hoofdkantoor komt met minachtende mails terug lijkt wel ai gegenereerd weinig menselijke empathie en een nog kleinere tegoed bon. Jammer dat cp zo omgaat met gasten. Ik zou graag de nvwa eens inlichten en bij verschillende parken langs laten gaan. Het is wachten op schadeclaims met het gebrek aan hygiene
Schmutzig und überteuertes Essen bei kleinen Portionen
Wir waren mit 5 Personen, davon zwei Kinder (5, 11 Jahre), eine Woche lang im Center Parc Limburgse Peel.
Unser Comfort-Ferienhaus (7 Pers., 80 qm) mit Terrasse, war auf dem Fußboden komplett schmutzig. Unsere Socken waren jeden Tag schwarz unter den Füßen.
Unter den Betten und in den Regalschränken lag überall Staub, die Bäder waren halbherzig geputzt.
Dass es in den Häusern sehr schmutzig ist, habe ich auch von anderen im Park gehört.
Leider war das Essensangebot im Grand Café/Restaurant mäßig und völlig überteuert. Beispielsweise bestand der Cesar Salad vor allem aus einem kleinen Hügel mit Salat, ein paar Croutons und am Boden etwas Dressing. Davon wäre kein Spatz satt geworden. Er kostete 20 Euro!!
Auch das Frühstücksbüffet ist mit den Angeboten, die wir aus drei deutschen Center Parcs kennen, nicht vergleichbar. Die Auswahl und das Angebot waren im Vergleich dazu sehr klein und bescheiden. Wir wissen aber nicht, ob es in den Niederlanden überall so ist.
Es gab: Eine Sorte Scheibenkäse, einen Teller mit Stückchen von Camembert, Putenbrustaufschnitt, Salami. Gurke, Tomate. Eine Schüssel bunter Obstsalat, eine mit Naturjoghurt, eine mit Früchtequark.
An der Müslibar: Cornflakes, Haferknuspermüsli, Haferflocken, Rosinen, Haselnüsse, Sonneblumenkerne.
Zwei Sorten Marmelade, Schokoaufstrich aus Tüten, der meinen Kids nicht schmeckte, bunte Streusel, Schokostreusel.
Cocktailtomaten mit Käse überbacken, Rührei, Speck, kleine Würstchen. Pancakes (schmeckten nach Pappe), harte Eier.
Helle und dunkle Brötchen, Croissants, helles und Vollkorntoast, Knäckebrot, Reiswaffeln, belgische Waffeln.
Der Kaffee war lecker und kam aus Vollautomaten. Hafermilch wurde auf Anfrage im Supermarkt gekauft.
Verschiedene Säfte und Joghurtdrinks.
Der Service im Frühstücksbereich war nett, im Restaurant eher schlecht.
Lecker waren die Pommes und Burger aus der Frittenbar. Allerdings musste man dort etwa 30 Minuten warten, bis die Bestellung fertig war.
Die Kinderanimateurinnen war super lieb und hilfsbereit. Das Angebot okay.
Wir haben gemacht: Stoff bemalen (Shirts, Kappen, Taschen), Schatztruhe basteln, Stofftier erstellen, Hüpfburgfestival, Greifvogelschau, Kettcar fahren, Safariauto fahren.
Toll war das Aquamundo, das beiden Kids sehr gut gefiel.
Was mich gewundert hat: Dass es in dem PArc ein Lasertag-Outdoor-Bereich gab, in dem geschossen wurde (ich denke, dass so etwas kein Kinderangebot sein sollte).
Auch das Gamecenter (Glücksspiele) finde ich unangemessen, kenne es aber auch aus deutschen Parcs. Da kam hinzu, dass wir etliche Punkte gesammelt hatten, und am Tag unserer Abreise kein Personal verfügbar war, sodass wir sie nicht einlösen konnten ...
Was schön war: Im Market Dome war ein kleines Bachband, in dem viele Fische/Kois schwammen, die bei den Kids beliebt waren. Die beiden Papageien hingegen taten mir leid, weil sie so wenig Platz hatten.
Geen services ce na 36 graden in huisje onleefbaad
Er was een hittegolf en we hadden in de week voorafgaand aan ons verblijf contact gezocht met de vraag of het huisje met deze temperaturen wel leefbaar is. Mijn zorgen werden gebagatelliseerd. We hebben zelf nieuwe ventilatoren, zwembad, waterslang en veel ijs met koelbox gekocht on zelf extra voorzieningen te regelen. Dit was echter niet genoeg: het huisje was bij aankomst 36 graden. Dit was niet leefbaar. Snachts heeft mijn zoon doorgebracht onder de koude douche, ik had enorm hoofdpijn en misselijk. Ook mij wat oudere schoonouders hadden een zeer onprettige nacht. Om ergere medische problemen te voorkomen hebben we ervoor moeten kiezen om het huisje al naar 1 nacht te verlaten. Hierover direct klachten ingediend, maar zelfs nu, meer dan 6 weken na de eerste klachten. Heeft center Parcs nog steeds geen contact met mij opgenomen. Ze hebben wme wel gebeld vanuit een andere afdeling, ze konden mijn zoekopdrachten online zien en vroegen zich af of het gelukt was met een nieuwe boeking. Ik wil helemaal niet opnieuw boeken, ik wil contact service en geld terug. Wat een enorme teleurstelling dat het park zich niet beter kon voorbereiden op de situatie (ik had best willen can cellen omdat het niet te doen was maar daar wouden ze niets van weten, was echt niet nodig). En een teleurstelling dat ze ook achteraf niet de moeite nemen om goede service te bieden en contact te zoeken. Het is nu g maar de graag of de 1500 euro die we betaald hebben voor 'vip huisje met alle voorzieningen' nog terugkomt...
Het personeel van de snackbar in aqua…
Het personeel van de snackbar in aqua mundo is bizar. Het personeel kijkt je niet eens aan als je een bestelling wilt doen van 2 softijsjes.
Op een gegeven moment gevraagd of ik wat kan bestellen waarop ze zei ‘dat gaat nu niet, dat moet bij het bord’ uiteindelijk heeft ze wel de bestelling alsnog op kunnen nemen.
Het personeel is alleen maar met zichzelf bezig, grapjes met elkaar, hard op schreeuwen en zelfs dansen toen ik voor de tweede keer aan de toonbank stond voor een zakje chips. Na 5 minuten aangekeken te hebben, toch maar weggelopen..
Aktivitäten top - Sauberkeit Flop
Wir haben unseren Aufenthalt mit gemischten Gefühlen erlebt.
Erst einmal das Positive: Die Buchung war wirklich super einfach und unkompliziert. Durch den Frühbucherrabatt und zusätzliches Guthaben hat sich das Ganze auch finanziell gelohnt. Die Anreise war ebenfalls top organisiert – da gibt es wirklich nichts zu meckern.
Für Kinder wird hier unglaublich viel geboten. Greifvogelshows, Kinderschminken, Tattoos und viele weitere Aktivitäten… da wird einem definitiv nicht langweilig. Das Angebot ist wirklich klasse.
Was uns allerdings ziemlich überrascht hat: Fast alles kostet extra. Wirklich an jeder Ecke kommt noch etwas dazu. Selbst Trampolinspringen ist nur gegen Bezahlung möglich. Klar, man weiß, dass Freizeitangebote Geld kosten, aber hier hatten wir schon das Gefühl, dass wirklich jede Kleinigkeit zusätzlich berechnet wird.
Unser größter Kritikpunkt ist aber ganz klar die Sauberkeit.
Als wir angekommen sind, dachten wir erst: Wow, echt schön! Modern eingerichtet, freundlich und auf den ersten Blick wirklich ein tolles Hotelzimmer. Aber je länger wir hier waren, desto mehr fiel uns auf.
Im Badezimmer haben wir mittlerweile einen deutlichen Befall kleiner Fliegen bzw. Mücken rund um das Waschbecken und den Überlauf. Außerdem riecht das Bad und besonders die Dusche stark nach Abwasser.
Dazu kommt der Staub. Aus Spaß haben wir irgendwann mal mit einem feuchten Babytuch über verschiedene Flächen gewischt (unter anderem über dem Bett) Die Tücher waren teilweise schwarz!! Überall lagen große Staubflusen und man hatte einfach nicht das Gefühl, dass hier vor unserer Anreise jemals gründlich gereinigt wurde. Die Fotos können wir unserer Bewertung leider nicht hinzufügen. Mängel der Rezeption gemeldet. Fotos gezeigt.
Ein weiterer Punkt: Im Sommer ist das Zimmer nachts extrem warm. Es gibt keine Klimaanlage und auch keine Fliegengitter. Macht man das Fenster auf, hat man innerhalb kürzester Zeit Mücken im Zimmer. Lässt man es zu, schläft man bei ziemlicher Hitze. Beides ist nicht wirklich angenehm.
Auch die Zimmer sind leider sehr hellhörig. Türen werden ständig zugeknallt und viele Gäste nehmen wenig Rücksicht. Dafür kann das Hotel natürlich nur bedingt etwas, aber erholsam schlafen war dadurch nicht immer möglich.
Was wir dagegen wirklich loben möchten, ist das Personal. Alle Mitarbeiter waren freundlich, hilfsbereit und wir konnten uns problemlos auf Deutsch verständigen.
Unser Fazit: Das Freizeitangebot ist wirklich toll und gerade für Kinder gibt es hier jede Menge zu entdecken. Genau deshalb fällt uns die Bewertung auch nicht leicht.
Würden wir wiederkommen? Ehrlich gesagt wissen wir es aktuell nicht. Wenn die Sauberkeit deutlich besser wäre, auf jeden Fall. So hinterlässt der Aufenthalt leider einen faden Beigeschmack.
Wer über Staub und kleinere Hygienemängel hinwegsehen kann, wird hier wahrscheinlich einen schönen Urlaub verbringen. Wer allerdings erwartet, ein wirklich sauberes Hotelzimmer zu beziehen, könnte (so wie wir) enttäuscht sein.
Wir waren hier:
Center Parc Het Heijderbos
Vom 29. Juli bis zum 02. August 2026
Een vip huisje geboekt op limburgse…
Een vip huisje geboekt op limburgse peel. Helemaal klaar voor de vip beleving.Bij aankomst kwam ons de hondenlucht al tegemoet. Heel veel spinnenwebben,viese deuren, viese putjes en roosters. Onder de bedden ook erg smerig. Receptie gebeld er kwamen twee schoonmakers, de meneer spoot wat roomspray en maakte het toilet schoon met schoonmaakmiddel. Gedurende de dagen kwamen we steeds meer tegen, smeriger kopjes, tuintafel vol brandgaten, deuren onder de handtasten, mieren die uit het plafond van de slaapkamer kwamen. Muizen keutels. Naar de receptie geweest met foto s en filmpjes ,het enige wat ze konden doen was nog een keer schoonmakers sturen of gratis bowlen. Hier ging ik niet mee akkoord en het advies was om online een klacht in te dienen. Dit gelijk gedaan, als reactie kregen we 160 euro tegoedbon voor een volgend verblijf. 4 keer terug gemaild dat we hier niet mee akkoord gaan,en gewoon een deel van ons geld terug willen. Hier word geen gehoor aangegeven.
We gaan al 20 jaar naar center parcs en heb nog nooit zoiets meegemaakt.
Vind dit hele slechte service
Al meer dan 30 jaar komen we bij…
Al meer dan 30 jaar komen we bij centerparcs voor een weekend of midweek , en zijn daardoor friends geworden ! Maar door omstandigheden zijn we nu 2 jaar niet kunnen gaan en vervallen alle friends voordelen. Zeer jammer dit en ga voor andere parken kijken die wel meedenken voor hun bezoekers
Het terugbel systeem is waardeloos
Het terugbel systeem is waardeloos. 15 minuten een bandje dat de medewerker die je probeert te bellen nog even in gesprek is en zo bij je terug komt. Vond 15 minuten wacht wel lang genoeg voor "is zo bij je terug".
Centerparks review
Eten was slecht ook niet veel keuz bij de supermarkt. Bij de gamehall heel veel held spenderen aan een klein dingetje voor 3 euro, de huisjes waren verder oke
Klachten bestaan niet want centerparcs doet er niks mee
Zodra je een klacht hebt en deze instuurt dus een ticketnummer krijgt hoor je niks meer. Nu al meer dan een maand aan het wachten voor reactie op mijn klacht maar ze zeiden eerst dat ze er mee bezig waren en nu worden mijn berichten genegeerd. We gaan dus nu naar Landal einde zomervakantie.
Naakt douchen
Het is in centerparcs Hochsauerland blijkbaar heel normaal dat er volwassen mannen naakt douchen in een algemene douche waar kleine kinderen bij staan. Erg vies en ongepast! Je hebt ook geen andere optie zoals afgesloten hokjes om te douchen. Wij hebben melding gemaakt maar ze vinden het hier in Duitsland blijkbaar erg normaal….
Ongelooflijk slecht meedenken
Mega duur weekje weg geboekt. Er komt iemand van het gezelschap in het ziekenhuis. Je belt 4 dagen voor vertrek op of je iets kan verplaatsen maar alles behalve meedenken. Alleen annuleren is mogelijk bedankt voor jou geld en we hopen dat je nog weer terug komt. Wat denk je zelf. Ongelofelijk!!!
Ga nooit naar Kempervennen
Ga nooit naar Kempervennen, dit geeft CenterStress, weekendje weg om leuke herinneringen te maken maar was gewoon de hel. Niet kind vriendelijk, stopcontact vast op de vloer, kast wat niet dicht kon, heel erg vies, smerig, zelfs op de dekbedden zaten hondenharen. Heel het weekend niet kunnen douchen, deze liep over zelfs de gang in, poep uit het toilet omhoog, poep uit het doucheputje omhoog en zelfs uit de gootsteen van de keuken, na de eerste klachten alleen maar gekeken, na de zoveelste klacht kwam er iemand van de technische dienst en deze besloot op de laatste avond van vertrek ons om te boeken, geweigerd omdat dit in de avond was en er een kindje bij ons was van 1 en een half jaar, later op de avond kwam er een bewaker een pasje brengen voor een ander huisje waar we op de laatste avond gebruik van konden maken om te douchen en naar het toilet, daar zat geen stopcontact vast op de vloer en daar zat wel een hekje voor de openhaard, en alles was zeer schoon. Nu na weken wachten en diverse keren klagen nog steeds geen antwoord ontvangen, nemen ons niet serieus maar wel veel geld betaald alleen maar voor stress. Wees gewaarschuwd boek geen vakantie bij Kempervennen van CenterParcs, ze doen niets aan je klachten.
Een midweek op het Heijderbos…
Een midweek op het Heijderbos verbleven. Aqua mundo en Jungle dome waren top. Op het park zelf zie je bij de huisjes veel achterstallig onderhoud. Beetje vergane glorie. We moesten een weg zoeken door de brandnetels om bij ons huisje te komen. Het groen op het park mag echt beter bijgehouden worden.