Attractie- & Vakantiepark Slagharen Recensioni 393

TrustScore 2 su 5

1,8

Valutata 4 stelle su 5

had lastminute booking gedaan binnen 10 minuten beslissing niet van te voren reviews gelezen over slagharen geboekt betaald dag later alles binnen bevestiging ok dacht ga even review lezen wat een... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

- erg chaotische check in met minimale uitleg van accomodaties en mogelijkheden. - Nieuw huisje van in april was amper gepoetst,welkomstpakket niet aanwezig, deel van bestek lag gewoon vuil bu... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Villaggio di cottage

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Attractiepark Slagharen is an amusement park situated in Slagharen, Netherlands.

1,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

Schande je betaald 895 euro voor een…

Schande je betaald 895 euro voor een huisje en park .In het park meer dan de helft gesloten of er aan het werken .Eet en drinkt gelegenheden alleen 1 open waarvan je dan nog buiten moet zitten.Pqrk gesloten 16u .luna park dicht 20u15 schande gewoon niks meer te doen.Kom je in huis vuil voor de deur afwas nog in afwasmachine.geen verwarming pas om 16u in huis en noem maar op...
Schande Schande

13 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

We hadden begin 2025 platinum…

We hadden begin 2025 platinum seizoenskaarten gekocht waarmee je ook gratis naar movieworld kan gaan. In September hadden we een vraag over deze kaarten, kregen we via de mail te horen dat slagharen de voorwaarden van 2025 niet meer had en dat we maar van de voorwaarde voor 2026 uit moesten gaan. 12 December zijn we naar movieworld gegaan en daar kregen we te horen dat het geen gratis toegang was maar alleen korting dus we zijn misleid. Ik heb gemaild naar slagharen en kreeg een mail dat dat in de voorwaarde stond. In de nieuwe van 2026 staat het inderdaad maar die van 2025 hebben wij het niet in zien staan. Erg vaag in September geen voorwaarden meer beschikbaar en dan ineens korting i.p.v gratis entree. Voor ons nooit meer een bezoek aan slagharen.

12 dicembre 2025

Drama

Inchecken ging prima. Daarna naar het huisje, wat was die vies. Vieze sokken van de vorige bewoners, blikjes drinken, plastic nog in t bed. Drama. Wil je daarover een melding maken, wordt je doorgestuurd naar de receptie buiten t park.. daar aan gekomen.. dicht. Na schoonmaak rondje op t park. T pretpark was prima. Eten besteld, aangegeven dat we iemand bij ons hebben met zware allergieeen, maak je t eten open in t huisje, blijkt er van alles in te zitten wat ze niet mag hebben. Weg geld. In t zwembad zijn bandjes verplicht bij een baby, of een zwemvest. Zwemvest vanaf 15 kilo.. heel veilig wanneer ze eronder door zakt. Nergens mocht ze even zitten zonder bandjes (die overigens niet zitten bij een baby...) al met al, geen slagharen meer voor ons!

26 dicembre 2025
Valutata 4 stelle su 5

5 dagen Winter Slagharen: we hebben genoten!

Net thuis van 5 dagen Winter Slagharen met 3 kinderen (3,5,9) en 2 volwassenen. Heerlijke relaxte dagen gehad, genoten van alle attracties (de boomstammen waren 2 dagen open maar die sloegen we even over 😅). Geen lange wachtrijen, een paar keer achter elkaar een attractie in: fantastisch. 1 dag slecht weer gehad, geen probleem want dan vertoef je gewoon in het zwembad en de gamehall.

Huisje:
Wij zaten in een Racoon Lodge: prima huisje voor 5 personen, schoon en op loopafstand.

Zwembad:
Het water mag wel ietsjes warmer maar ook hier, lekker rustig, lekker van de glijbanen sjezen en een pluim voor het oplettende badpersoneel.

Park:
Soms waren er attracties later open, maar aangezien alles tot 19.00 uur open was hebben we alles gewoon kunnen doen.

Restaurants/ eten:
Prima prijzen, niet overdreven pretparkprijzen. Hier is wel de reden waarom geen 5 sterren want het buffet oudjaarsavond was echt een aanfluiting. Als je uit een horecagezin komt let je ongetwijfeld teveel op deze dingen maar ik geef graag wat tips voor het nieuwe seizoen als jullie daarvoor open staan ;-).

Personeel:
Fantastisch. In de shows maar ook daarbuiten, wat doen jullie het leuk. En het personeel bij de attracties: ook super vriendelijk! We werden zelfs hoogstpersoonlijk door de Burgermeester uitgezwaaid en door de poort uitgelaten. Lovely.

Conclusie: kids happy --> wij happy en we komen zeker terug, met overnachting. En leuk om te zien sat de Bingo en entertainment in de Music Hall nog steeds zo'n publiekstrekker is.

Waardeloos

Wat een gezellige dag met onze kinderen had moeten zijn, resulteerde echt in een enorme aanfluiting. Om 10:00 gaan de deuren van het park open, maar vervolgens openen de meeste attracties pas om 12:00. En dan nog blijft veel na 12:00 nog steeds gesloten. We hebben dus eerst 2 uur rondgelopen. 2 uur in een verlaten pretpark, waar alles gesloten is. De meeste eetgelegenheden (waarvan er overigens véél meer zijn dan attracties) waren ook nog dicht. Uiteindelijk ergens wat kunnen drinken.
De 4D film van Rudolph draaide wel, maar het geluid stond echt op standje gehoorbeschadiging.
Rond de middag nergens binnen kunnen zitten voor een broodje. Het was slecht weer, dus buiten je broodje eten was geen optie en daardoor vielen er veel opties af. Dunkin’ Donuts was wel open, maar een donut is natuurlijk geen middageten.
Gelukkig was de schaatsbaan wel open (na 12:00…..) en hebben onze kinderen zich daar een uur of 2 prima vermaakt. Daarna zijn we direct naar huis gegaan.
Voor ons geen Slagharen meer.

1 gennaio 2026

winter onzin

wat een achterhaalde troep. helft restaurants dicht, helft attracties dicht, parkeerkaart gekocht maar bij uitrijden werkte deze niet, dus moest voor 12 euro aan de slagboom opnieuw een kaart kopen, de gehele dag overal hetzelfde kerstliedje, vrijwel geen versiering, nul sfeer nu winter. owja....2 mini broodjes carpaccio (50 gram elk) plus twee maal 2 kroketten: 63 euro. helmaal de weg kwijt dit park. drie dagen hiervoor naar toverland geweest en die begrijpen wat winter sfeer is. geheel overslaan dat slagharen.

30 dicembre 2025

Teleurstelling...

We hebben al 2 jaar een abonnement en zijn nu voor het tweede jaar op rij naar de winteropening geweest. Waar het vorig jaar super leuk wad, was het dit jaar een aanfluiting. 3,5 uur gereden, maar na een paar uurtjes teleurgesteld naar huis gegaan.
Het was niet koud, maar evengoed waren er meer attracties dicht dan er open waren... Niks geen shows te bekennen. De gokhallen waren wel open (uiteraard, want daar valt veel geld te verdienen voor Slagharen...).
Dit is zonde van het geld om heen te gaan, ga dus niet!
Als je een openstelling in de winter doet, pak het dan goed aan en zorg dat bezoekers de beleving krijgen waar ze (veel te veel) voor betalen...

Valutata 2 stelle su 5

Winter slagharen, nooit meer….

Vandaag zijn wij (2 volwassenen en 4 kinderen) bij winter Slagharen geweest. Als het park in de winter geopend is, en je het volle pond moet betalen, verwacht ik dat de attracties allemaal geopend zijn. Helaas was dit bij lange na niet het geval. De stieren waren gesloten, de achtbaan over de kop, de andere achtbaan ging in de middag pas open en zo kan ik nog even doorgaan (boomstammen, reuzenrad etc). Wij (vooral de kinderen) waren zeer teleurgesteld in deze dag hierdoor, en eerlijk gezegd vind ik het ook echt niet kunnen dat ‘het halve’ park niet open is geweest. Ik hoor graag hoe wij hier voor gecompenseerd kunnen worden, want zoals gezegd was dit echt een aanfluiting.

Ik hoor graag van u.

Groet, René

winter slagharen is flop

winter slagharen via de web site beloven ze veel
kerst show enz
wat je krijgt als je er bent geen kerst show geen parade
de meeste attracties dicht ( oke t was koud )
winkeltjes niet open
en bijna niks te eten tekoop
wil wel mn complimenten geven voor het vriendelijke personeel bij de attracties die wel open waren
maar raad winter slagharen niet aan !

28 dicembre 2025
Valutata 2 stelle su 5

Haciënda huisjes rijp voor sloop

3 maal om een kinderbedje gevraagd dit zou geregeld worden uiteindelijk door de beveiliging gebracht. Daarbij onder de bankstel lag er muizen keutels onder de bank. Veel attracties waren dicht door de kou. De huisjes hacienda zijn rijp voor de sloop, de slaapbank kraakt aan alle kanten als je je heel zachtjes probeert om te draaien. wat een vieze en oude huisjes. Voor een weekend geboekt maar na een nachtje wel bekeken in dit krot!

27 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Op 2de kerstdag naar slagharen? Nooit meer!!

Op 2de kerstdag naar slagharen. Zogenaamd winter slagharen.
Wat een blamage... Wel geteld 10 attracties van de 24 open, waaronder 2 draaimolens, een kinder achtbaan, schommel schip, gokhallen en nog een paar kinder dingen. Slagharen geeft nergens aan dat er zoveel attracties gesloten zijn maar je mag wel flink betalen voor een dagje uit! Het enige wat ze zeggen via de app is sorry! Nou, ik kom er niet weer en na het lezen van deze review hoop ik ook vele andere niet meer! Het is een grote schande

26 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Met de kerst 2025 vanaf de 24ste…

Met de kerst 2025 vanaf de 24ste geboekt. Nu al weer thuis! Helaas waren veel Attracties gesloten. Ook de achtbaan waarvoor mijn kinderen er heen gingen. Ook winkels dicht enz. Daarnaast een koud warm buffet op eerste kerstdag! Wat een aanfluiting het luxe gerecht was een broodje hamburger! En dat voor 40 euro pp. Bij ons maal 5 200 euro weggegooid. We zijn tweede kerstdag van ellende naar huis gegaan. We hadden tot de 29ste geboekt a 1700 euro! Het huisje was opzich goed en schoon werknemers vriendelijk. En beveiliging heeft ons zeer goed geholpen. Dat verdiend wel een pluim. De rest echt bagger. Nooit weer. En dit was onze tiende keer dat we hadden geboekt. Wat is dit park achteruit gegaan zeg! Maandag dien ik een officiële klacht in. En hopelijk komen ze ons financiël iets tegemoet. Anders dan maar via onze advocaat want dit is oplichting en diefstal beter kan ik het niet verwoorden.

24 dicembre 2025

Slechte ervaring!

Eigenlijk was er bijna niet goed.

Resort super duur, badkamer was goor, matras slecht.

Het park zelf is klein en op enkele uren heb je alles gezien, hersenschudding aan over gehouden van een draaimolen.

Mij zie je hier nooit meer terug.

24 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Hallo wir waren jetzt über das…

Hallo wir waren jetzt über das Wochenende da ,wir hatten ein Ferienhaus Cowboy cortage, als wir das Ferienhaus betreten haben roch es sehr doll nach Muff, der Fußboden war noch total dreckig , und die Kinder Betten da lagen noch smarties und Chips Reste von den Vorgängern , das auszieh Sofa war genauso schmutzig wie die Betten überall lagen Chips Reste rum, die Küche klebte vor Dreck, in der kaffee Maschine waren noch kaffee Reste , wir spülten erst mal alles ab, das Badezimmer roch auch sehr streng nach Abfluss. Die Heizung hat sich alle paar Std abgeschaltet so das wir immer nur 18 crad in der Wohnung hatten war am Abend manchmal sehr kalt. Der Park gefiel uns persönlich sehr gut, das Schwimmbad ist auch ok gewesen aber halt die Unterkunft nicht. Waren froh wider zu hause zu sein.

28 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Bij aankomst slechte informatie betreft…

Bij aankomst slechte informatie betreft inchecken en park.. we kwamen aan en huisje was vies.. veel stof..spinnenwebben overal bleek de laatate schoonmaak 2 maanden eerder te zijn geweest.
Het park zelf was triest. De helft van de attracties waren dicht. Park 10.00 uur open maar er was praktisch niks nog open. Meeste pas 11.00 en sommige helemaal niet..geen aanrader..zijn leukere parken en accommodaties in Nederland..

29 novembre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più