Bilhuset Esbjerg Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,0

Købte en bil ved Bilhuset Esbjerg, og det har været en rigtig god oplevelse igennem hele forløbet. Meget hjælpsomt og jordnært personale som har stor viden omkring bilerne, finansieringen og alt and... Leggi di più

Købt en brugt Mercedes EQA 250+, hvor fik en virkelig fin og ærlig behandling af Michael, både under forhandlingen samt ved levering af bilen. Meget tilfreds med handlen.

Da jeg flere gange har forsøgt, uden held, at få kontakt til jeres administrationen får i min bekymring her Jeg har modtaget markedsførings indkaldelse fra jer, hvilket jeg ikke har givet accept... Leggi di più

Igen har jeg haft en rigtig god oplevelse på jeres værksted. Tak for den altid gode service og det gode tone. Jeg kan kun anbefale værkstedet hos Bilhuset Esbjerg. Også en tak for hjælpen med om... Leggi di più

1. Rivenditore di auto

Bilhuset Esbjerg A/S - Esbjergs ældste Bilhus i centrum af Esbjerg. Vi forhandler brugte biler af forskellige mærker. Har vi ikke bilen, finder vi den til dig igennem vores netværk. Reparation og service af alle bilmærker på vores store værksted. Er du uheldig at skader er sket, har vi ligeledes et skadesværksted, hvor vi udbedre skaden på din bil. Vi ønsker at kunden føler sig i centrum, og har tillid til det vi foretager os. Bilhuset Esbjerg -tillid i centrum.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

11 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bilhuset Esbjerg - Service i særklasse.

Hos Bilhuset Esbjerg har jeg gennem 13 år fået serviceret min bil (Citroen C5), som jeg købte fra ny samme sted. Jeg må sige, at jeg har modtaget en hel eminent behandling. Altid imødekommende og på tæerne for at få problemerne løst og få mig af sted igen. Mange gange er jeg kommet dumpende med et problem, hvor de har taget bilen ind på stedet og fået det ordnet. Planlagte servicebesøg ligeledes håndteret rigtig godt.
5 ud af 5 til Bilhuset Esbjerg.

27 settembre 2019

Aldrig problemer.

Aldrig problemer.
Købte bil hos Bilhuset i februar 2016. Ved både køb, levering og efterfølgende service samt reparation (og endda et par 'irriterende, perfektionistisk kunde'-sager fra min side), har der ikke været andet end imødekommenhed og professionel opførsel.

21 gennaio 2019

Jeg kan klart anbefale Bilhuset…

Jeg kan klart anbefale Bilhuset Esbjerg, med den service jeg fik gennem hele mit bilkøb.
Både rådgivningen under mit køb og servicen på værkstedet efterfølgende var kanon.
Ringede også efterfølgende med et par spørgsmål til min Adam, og de blev besvaret uden problem.

25 ottobre 2018

Benyt IKKE Bilhuset

Kan kun opfordre folk til at handle bil et andet sted.
De lover mere end de kan holde og nægter reparation efter de selv har ødelagt ens bil.
Der er jo nok en grund til at Citroen har valgt at opsige samarbejdet med Bilhuset og mon ikke Opel nok også skal finde en anden forhandler? Det må man håbe.

25 ottobre 2018

Hej Thorkild Grønbæk,

Den opmærksomme læser kan se, at du også tidligere har anmeldt os her på Trustpilot, -som i øvrigt er den samme sag du nu endnu engang henviser til.
Igen kan jeg kun oplyse dig om, at vi ikke producere bilerne, vi sælger og reparer dem.

Til din kommentar omkring vores samarbejde med importørerne, har jeg dette gamle ordsprog jeg meget gerne deler med dig:

"Sig ikke alt du ved, men vid alt, hvad du siger".

Rigtig dårlig service

Aller først har en Citroen C4 Catus hvor jeg opdagede at der var kommet rust i den ene dør
jeg ringede til Esbjerg Bilhuset som er forhandler og hvor bilen er købt jeg fik besked på at komme ned så de kunne se på det da jeg kom jeg ned og talte med værkstedschefen gik han ud og så på dørene ok kunne konstater at der var opkog i alle døre vi aftaler at bilen skal der ned den 20/8 2018 da der var ferie på pladeværkstedet også ved maler, så langt så godt da dagen kommer og bilen skal der ned går det godt da jeg aflever bilen får låne bil, men sidst på dagen blev jeg ringet op af dem de sagde at de ikke kunne lave bilen for der var en dør i restordre så jeg måtte finde en anden forhandler der kunne lave/se på den,
Der er ikke oprettet en reklamations sag på bilen og importøren har ikke godkendt noget så hvor kommer det lige fra at der skal skiftes døre i bilen de bør da havde godkendt fejlen i dørene inden de siger at de ikke kan lave bilen.
jeg kom for at hente bilen og talte med en værkfører om det og fik at vide at de jo ikke har forhandlingen af bilerne efter 1,9-2018 så skulle de måske ikke have lavet aftale på bilen når de ser sådan på det når jeg kommer med bilen for at få det lavet, da min garanti udløber 1.9.2018 jeg sagde til ham at det ikke var god service og at jeg ikke kunne tænke mig at få lavet service der og så gik det helt gal han blev noget sur og sagde til mig at jeg ikke fik lavet service ved dem og hvis jeg havde så kunne de måske nok havde gjort lidt mere for mig jeg fortalte ham at det ikke havde noget med sagen at gøre det var en garanti sag at gøre han var det meste arrogante værkfører jeg har oplevet
de kunne jo havde aftalt med anden forhandler om at overtage sagen.
men så fik jeg selv fat i en anden forhandler i Ribe kunne komme dagen efter og de så på bilen og lavet en reklamations sag på bilen. jeg fik den bedste service man kan tænke sig så tak for det Ribe.
PS.: de personer jeg omtaler her skriver jeg ikke navne på men de ved nok hvem det er .

24 agosto 2018

Hej Preben

Tak for din tilbagemelding i forbindelse med dit seneste besøg og tak for behagelig samtale pr. telefon d.d.

Det er naturligvis meget beklageligt, at der er en dør i restordre til din Citroën Cactus som gør, at vi ikke kan afslutte garantiarbejdet inden deadline d. 30. september 2018.

Jeg kan kun medgive dig, at behandlingen som du beskriver ovenanført ikke er godt nok, det er bestemt ikke den måde vi vil behandle vores kunder på, tværtimod.

Jeg håber, at du en dag kommer forbi igen med din Citroën Cactus, så vi kan få lejlighed til, at give dig den meget tilfredse oplevelse, du fortjener som kunde hos Bilhuset Esbjerg A/S.

Tusind tak for din tid.

Med venlig Hilsen
Hans Beck

Har været forbi Citroen i Esbjerg fordi…

Har været forbi Citroen i Esbjerg fordi jeg havde lavet en træls rids i min nye C3.
Jim Lyngsø ordnede det med det samme og fik en super glad og meget tilfreds kunde ud af døren igen.
Tak for særdeles god service. Vh. Marianne Nielsen

28 giugno 2018

Hej Marianne,

Tak for din fine tilbagemelding, den glæder os rigtig meget. Dejligt med tilfredse kunder.

Direktør

Super god service fra start til slut

Super god service fra start til slut. Kasper hjalp os med en Opel Astra ST efter at have hjulpet mine forældre med en Opel Grandland. Vi er alle sammen meget glade for vores nye flotte biler, og vi følte os rigtig godt behandlet af Kasper og resten af Bilhuset Esbjerg.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, vi kommer bestemt tilbage, når der en gang skal købes bil igen :-)

3 aprile 2018

Hej Mia,

Mange tak for din fine tilbagemelding, den glæder vi os rigtig meget over.
Vi håber I bliver superglade for jeres fine Opel Astra.

Fantastisk service!

Igår da jeg kom ud til min bil, for at køre min søn i dagpleje, opdagede jeg at bilens batteri var fladt. Jeg ringede straks til bilhuset Esbjerg, og forklarede dem hvad der var sket.
10 minutter senere, der stod der en mand fra bilhuset Esbjerg, og kiggede på bilen. Han fik den startet, men ville have den med ned på værkstedet, for at kigge nærmere på den, og derfor fik jeg udleveret den bil. som han kom i så jeg havde noget at køre i.

Bilhuset Esbjerg kan varmt anbefales til alle, der er ikke andet at sige, end at de yder en fantastisk service!

Mvh Kirstine Skouboe

9 marzo 2018

Kære Kirstine,

1000 tak for din fine anmeldelse af vores forretning, det glæder os rigtig meget.

Igen en super fin handel med Bilhuset Esbjerg

Den 22. februar 2018 fik vi leveret en ny bil fra Bilhuset i Esbjerg. Det er den syvende nye bil vi har købt hos Bilhuset siden 1995 – 3 stk. nye Opel Vectra, 3 stk. nye Citroen C5 og den sidste handel blev det til en ny DS5.
Grunden til at vi altid vender tilbage til Bilhuset når der skal handles bil, er at kunden bliver sat i centrum.
Salgsafdelingen yder en seriøs og proffesionel vejledning omkring købet af den nye bil. Det er heller ikke uvæsentligt, at man som kunde får tilbudt en fair pris for den gamle bil, som skal tages i bytte med den nye.
Igennem alle årerne, har vi altid være godt tilfredse med det service- og reprationsarbejde som Værkstedet har udført på vores biler. Det vi især syntes er godt om er, at man på forhånd kan få et fast tilbud på f.eks service.
Bilhuset Esbjerg får de bedste anbefalinger herfra.

Dorte & Eigil Jørgensen
Rosenvængets Alle 12.B. 1. th.
6700 Esbjerg

5 marzo 2018

Kære Dorte og Eigil,

Mange tak for jeres fine tilbagemelding. Det glæder os rigtig meget, at I har haft den gode oplevelse. Ligeledes vil vi gerne sige jer tak for jeres loyale måde at være på.

Bilhuset Esbjerg

Kan til hver en tid anbefales - Fremragende kundeservice!

Købte vores første bil hos Bilhuset Esbjerg, og kan kun udvise stor tilfredshed! Behjælpelige, professionelle og meget interesserede i dig som som kunde og hvad du mener dine behov er. Det har været en stor fornøjelse!

1 marzo 2018

Kære Morten,

Mange tak for den positive tilbagemelding, den glæder vi os alle meget over.

Direktør

Bilhuset Esbjerg et bilhus som holder hvad de lover

Juhuuu bestilte i nov 2017 en ny insigna ved bilhuset Esbjerg, bilen kom som lovet i uge 5 :-) bilen blev hurtigt klargjort og leveret, alt hvad vi blev lovet blev gjort 100%, mindre lakskade fra fabrikken blev påtalt af sælger ved aflevering med besked om at det skulle laves, det er netop lavet uden det kan ses :-) i den forbindelse havde vi første møde med værkstedet, her var alt ligesom ved salget, det der blev sagt blev gjort 100%, konklusionen er klar, kan jeg anbefale bilhuset Esbjerg til andre JA jeg kan, ville jeg selv handle der igen JA JEG VIL.

27 febbraio 2018

Kære Bent,

1000 tak for din flotte anmeldelse af Bilhuset Esbjerg. Det betyder rigtig meget for os, at I har haft en god og positiv oplevelse, ved både køb og efterfølgende på eftermarkedet.

Direktør

Super duper service fra start :-)

Super duper service fra start da jeg kom ind i butikken hos Kasper, jeg havde tryghed med det samme. Da der var 12 ugers levringstid på en Opel Grandland X spurgte jeg Kasper om han ikke kunne trylle og det gjorde han :-) fik den skønneste bil. Service helt i TOP, tak for en dejlig dag da jeg fik bilen sammen med min datter.
Erik Andreasen

Kære Erik,

Mange tak for din fine tilbagemelding. Det glæder hele firmaet, at I har haft en god oplevelse.
Også en stor tak til dig, for henvisningen af din datter og svigersøn, håber de også er glade for deres nye fine Opel Astra.

Direktør

Jeg vil ikke anbefale nogen at købe bil…

Jeg vil ikke anbefale nogen at købe bil her.
Men værkstedet er super, og super service, når man kommer med sin købte bil, og skal have den lavet på garantien. igen og igen og igen....

Hej Michael,

Tak for din mail. Det glæder mig, at du er tilfreds med vores service på værkstedet.
Vi forsøger altid, at gøres det bedste for vores kunder. At du så har haft en anden oplevelse af vores salgsafdeling er jo en skam. Du er meget velkommen til at kontakte undertegnede, hvis du vil drøfte sagen.

Direktør

BRUG IKKE BILHUSET TIL BILKØB!

BRUG IKKE BILHUSET TIL BILKØB!

Så kan det ikke siges klarere.
Jeg købte en opel Corsa for 1,5 år siden. Der blev lovet at man kunne koble mobil og andre ting til bilens Infotainmentsystem.
Dette har siden vist sig at være en løgn. Hverken ældre eller nyere mobiltelefoner kan tilknyttes bilen via USB og efter diverse opdateringer og forsøg på reparation af bilen, meddelte chefen for værkstedet at det ikke kunne være anderledes og det nok var så godt som det kunne blive.
Da jeg meddelte at jeg ville kontakte Opel Danmark, skyndte de sig at kontakte dem før mig og aftale deres svar. Dette har Opel Danmark skriftligt bekræftet.
Køb derfor en Opel ved en anden forhandler. Hos Bilhuset Esbjerg er der ingen service eller hjælp at hente.

Kære Thorkild Bank Kodal Grønbæk

Det er meget beklageligt, at der er et problem i software kommunikationen, mellem din mobiltelefon og bilen. For at få afklaret om det var bilens radio som havde opkoblings problemer, blev der i den forbindelse monteret en ny radio i bilen for, at få afklaret om det ville ændre noget i forhold til opkobling mellem din telefon og infotainmentsystemet.

Det flotte materiale, som du havde lavet omkring din problemstilling, er naturligvis sendt til Opel Danmarks tekniker for, at vi sammen kunne se om der var en løsning på opkoblingen.

Vi have aftalt tid med dig til gennemgang af mail og afprøvning af systemet d. 16. januar 2018, hvor du desværre af ukendte årsager ikke mødte op.

Jeg syntes dog ikke, at det er noget der skal deles her på Trustpilot, men vil meget gerne have dialogen med dig her i huset.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, så vi kan få aftalt en ny tid.

På forhånd tak

Bilhuset Esbjerg A/S