Bilhuset Esbjerg Recensioni 73

TrustScore 3.5 su 5

3,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Igen har jeg haft en rigtig god oplevelse på jeres værksted. Tak for den altid gode service og det gode tone. Jeg kan kun anbefale værkstedet hos Bilhuset Esbjerg. Også en tak for hjælpen med om... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Da jeg flere gange har forsøgt, uden held, at få kontakt til jeres administrationen får i min bekymring her Jeg har modtaget markedsførings indkaldelse fra jer, hvilket jeg ikke har givet accept... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Vi skulle have ny bil, og valgte at kikke på 5 bilmærker, deres nyes el biler. Det blev til bladet oplevelser, alt fra mangelfuld personale til fantastisk kundeservice. Her hos Kia i bilhuset Esbje... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto

Scritti dall'azienda

Bilhuset Esbjerg A/S - Esbjergs ældste Bilhus i centrum af Esbjerg. Vi forhandler brugte biler af forskellige mærker. Har vi ikke bilen, finder vi den til dig igennem vores netværk. Reparation og service af alle bilmærker på vores store værksted. Er du uheldig at skader er sket, har vi ligeledes et skadesværksted, hvor vi udbedre skaden på din bil. Vi ønsker at kunden føler sig i centrum, og har tillid til det vi foretager os. Bilhuset Esbjerg -tillid i centrum.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Igen har jeg haft en rigtig god…

Igen har jeg haft en rigtig god oplevelse på jeres værksted.
Tak for den altid gode service og det gode tone.
Jeg kan kun anbefale værkstedet hos Bilhuset Esbjerg. Også en tak for hjælpen med omregistrering af bilen.

Hans Jørgen

12 giugno 2026

Hej Hans Jørgen,
Mange tak for den fine tilbagemelding, den sætte hele teamet stor pris på.

Bilhuset Esbjerg A/S

Valutata 1 stelle su 5

Efter at de har haft min bil til…

Efter at de har haft min bil til service,
har de ikke kunde finde ud af at få mit aircondition til at fungere igen.
Selv om den har været der 2 gange siden service.

13 maggio 2026

Hej Kenneth,
Det kan desværre drille med de fejlfindinger, og det er naturligvis beklageligt.
Vi har haft bilen nede til fejlfinding af 2 omgange, vi har haft tryk på AC-anlægget for at kunne finde en evt. utæthed.
Vores teknikker har oplyst, at det kun kan være selve fordamperen, hvilket du også er blevet oplyst omkring.
Præcis på denne model, kan der være udfordringer med netop fordamperen.
Vi vil meget gerne finde en løsning med dig, så vi kan få styr på anlægget.

Bilhuset Esbjerg A/S

Persondata

Jeg har modtaget markedsførings indkaldelse fra jer, hvilket jeg ikke har givet accept til.
Det som bekymre mig mest er at jeg ved køb af bil hos jer oplyste mine personlige data som jeg jo så
ikke ved om de er sikret ifølge behandling af personoplysninger
Det må jo være en sag for datastyrelsen
S. Poulsen

17 aprile 2026

Kære S. Poulsen,
Jeg skal først beklage hvis du er indkaldt herfra uden at du har givet sammentykke til det. Vi skal nok sørge for, at det ikke sker igen.
Jeg vil dog bede dig kontakte mig på min mail, eller mobilnummer, da jeg har svært ved at finde dig i vores systemer under navnet S.Poulsen?
Du kan kontakte mig på mp@bilhuset-esbjerg.dk
Eller på min mobil nr. 21707017, så vi kan tilrette systemet.

Varm Anbefagling

Jeg købte min allerførste bil hos Bilhuset Esbjerg, som jeg har været rigtig glad for😃har nu fået købt en opgraderet Corsa, med top professionel vejledning og guidning ✨ jeg kan varmt anbefale Bilhuset Esbjerg, man bliver taget godt imod og man møder altid venlige sjæle rundt i hele huset👌🏻

8 dicembre 2025

Hej Mille,
1000 tak for de pæne ord, og den flotte anmeldelse. Det glæder os alle her hos Bilhuset Esbjerg. Dejligt at du er godt tilpas med bilen og oplevelse :-)

Hilsen hele teamet hos BHE

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har købt begge mine opel biler 🚘 i…

Jeg har købt begge mine opel biler 🚘 i Esbjerg bil hus og der er rigtig god service og er så tilfreds med mine handler og kan varmt anbefale Esbjerg bil hus ♥️

4 febbraio 2026

Kære Anita,
Mange tak for din anmeldelse af Bilhuset Esbjerg, og tak fordi du tog dig tid.
Det glæder hele vores team, at du har haft gode oplevelser her hos os ved køb af begge dine biler.

Valutata 4 stelle su 5

God kundeservice

Bilhuset Esbjerg tog bilen ind igen, og lavede en yderligere undersøgelse med efterfølgende repetition uden omkostninger, og med yderst venlig og god kundeservice.

Mvh.bjarne-krintel

7 gennaio 2026

Kære Bjarne,
Jeg er glad for, at der er kommet styr på reparationen, og at du nu er tilfreds med den udførte opgave herfra.
Tak for anmeldelsen.

Anbefaling

Har købt 3 Opel biler.Insignia har vi endnu.
Altid venlig betjening og god service i både salgsafdeling og værksted.Alle rep.og service er udført professionelt,til fuld tilfredshed og afsluttet til tiden i flg.afaler.
Kun kun anbefale Bilhuset.

12 agosto 2025

Kære Peter,
1000 tak for anbefalingen, og for den pæne anmeldelse af dine oplevelser her hos os, den sætter vi alle meget stor pris på.
Det er altid en fornøjelse at få en sludder med dig og din familie når I kommer forbi butikken.

Service

Jeg havde min bil til service her i juni mdr.2025
Jeg har aldrig oplevet så uprofessionel behandling.
Jeg er blevet løjet for og min bil var slet ikke færdig til tiden.
Min sidste bil er indregistreret i 2018,men dækkene der sad på bilen var fra 2014…… ingen på værkstedet har gjort mig opmærksom på dette,ved årlig service.
Så bilen var ikke født med de gamle dæk,der er blevet sat på.
2 salgskonsulenter stod for værkstedet,og den ene vidste absolut intet om hvad service bestod af.
Jeg har købt mine 3 biler hos dem,men nu er det slut.
Har før fået god behandling hos dem,men værkstedslederen er blevet sparet væk,han var dygtig og professionel.
Hvis jeg kunne anmelde 0 stjerner ville de få det.

12 giugno 2025

Hej Susanne,
Vi er kede af din oplevelse, men sætter pris på at du vil skrive en anmeldelse.
På den måde kan vi få rettet op på de fejl vi begår, -man siger at "Det er menneskeligt at fejle" hvor der er mennesker kan der ske fejl.
Jeg kan kun beklage, at din bil ikke var klar til den aftalte tid.
De 2 unge mennesker ved indskrivningen er blevet kastet ud i opgaven med at passe indskrivningen, så de er faktisk undskyldt.
Jeg vil ikke komme ind på årsagen, men vil meget gerne uddybe for dig hvad grunden er til nye personer ved indskrivningen.
Det kræver dog at du kontakter mig, mine kontakt oplysninger kan du finde på vores hjemmeside.
Jeg er meget uforstående mht. det med dækkene? Men undersøger det naturligvis nærmere.

Valutata 2 stelle su 5

Dårlig service og kommunikation

Vi har tidligere været meget tilfredse med bilhuset, men ikke denne gang.
22/5 ringer og spørger om de kan kigge på vores bil som melder motorfejl. Får at vide, ja vi kan bare komme med den.
23/5 taler med en medarbejder der lover jeg vil få et opkald med status inden de går på weekend, hvilket ikke sker.
26/5 efter mange forgaves opkald til værkstedet får jeg kontakt. Bilen melder mange fejl, de kan kigge yderligere på det mandag eller tirsdag ugen efter. Fair nok, det accepterer vi.
3/6 igen efter rigtig mange opkald og lovning på der bliver ringet tilbage, får jeg endelig kontakt 1 min i lukketid. Får at vide at de ikke har tid denne uge og måske heller ikke næste, så det er nok bedre jeg kontakter et andet værksted. Hvilket vi vælger at gøre, da vi ikke kan få et konkret tidspunkt på hvornår de har tid, og vi har svært ved at blive ved med at undvære bilen.
17/6 modtager en regning på over 1000 kr for aflæsning af fejlkoder.
Vi havde naturligvis regnet med det ville koste lidt, men synes 1000 er meget for den smule der er gjort.

17 giugno 2025

Hej Maria,
Det er vi naturligvis kede af høre, og det er bestemt ikke som det burde være.
Vi har desværre været ramt af "mandefald" -sygdom er vi ikke selv herre over.
Personerne ved vores indskrivning, er blevet "kastet" ud i de nye opgaver og ansvar, og så har der været så travlt på vores værksted, at vi umuligt kunne følge med, med de teknikere vi har haft til rådighed.
Vi beklager den manglende opfølgning, men håber I trods alt har fået styr på jeres bil.
Det har bestemt ikke været i ond mening.
I er altid velkommen til at ringe til mig, hvis I har andet på hjertet.

Super service 🙂👍

Her hos Kia i bilhuset Esbjerg, var der fantastisk kundeservice, valg stå hurtigt mellem 2 biler, vi endte  med et andet bil mærke der opfyldt bedre vores behov.
Kan varm anbefale at kikke ind til bilhuset Esbjerg, hvor man får god service, tak for det 🙂👍

4 dicembre 2024

Professionel og behageligt…

Jeg købte en bil fra Bilhuset Esbjerg. Det viste sig desværre at den havde en defekt AdBlue tank. Efter samtale med dem blev det hele løst og fikset. Super professionel og behageligt.

25 novembre 2024

Hej med dig,
Dejligt at der er styr på tingene nu, og at du er godt tilfreds.

Fantastisk handel og service

Fantastisk handel og service

Vi købte en Kia Sportage og fik en rigtig god pris for vores Kia Rio i en byttehandel. Hele handlen gik fantastisk, og vi modtog den bedste service fra Jonas, der var venlig, professionel og sørgede for, at vi følte os trygge og velinformerede gennem hele processen. En særlig tak til direktøren Michael, som mødte op på en lørdag for at overdrage bilen til os og gav sig god tid til at gennemgå funktionerne i den nye bil, selvom de havde lukket. Vi er meget tilfredse med vores nye bil og den samlede oplevelse. Vi kan varmt anbefale denne forhandler til alle, der leder efter en pålidelig og god bilhandel.
Hilsen Thomas og Jeanne

13 luglio 2024

Kære Jeanne og Thomas,
1000 tak for jeres flotte anmeldelse. Det glæder hele huset, at I har haft en god oplevelse her hos Bilhuset Esbjerg. Håber I får gode oplevelser i jeres fine Kia Sportage.

Hilsen
Michael

Valutata 5 stelle su 5

Vi har købt begge vores Opel’er fra ny…

Vi har købt begge vores Opel’er fra ny ved Bilhuset Esbjerg og haft dem til alle service og reparationer igennem de senseste 8 år. Vi er utroligt tilfredse med den behandling vi har fået igennem årene, hvor vi har følt os vel mødt og bilerne er blevet professionelt håndteret. Af og til er de oven i købet blevet rengjort inden tilbagelevering hvilket er en ekstra luksus. Tak for en tryg og god relation som vi fortsat vil bevare igennem den lille røde Karl ☺️

1 giugno 2024

Fremragende oplevelse

Netop handlet en Kia Sportage PHEV igennem Morten. Han er yderst sympatisk, tager sig god tid, meget informerende og man føler virkelig sig lyttet til, man føler virkelig man kan stole på de svar og info man får. I forbindelse med hans ferie, havde jeg ligeledes kontakt med Jonas og der blev også fulgt op på spørgsmål med det samme. Jeg vil klart anbefale at handle sin næste Kia hos Bilhuset-Esbjerg. Det har bare været en kanon oplevelse👍

14 agosto 2023
Valutata 5 stelle su 5

En fantastisk service man for når i…

En fantastisk service man for når i servicere min bil, det er en fornøjelse hver gang.

31 luglio 2023

Risposta di Bilhuset Esbjerg

Hej Jakob, mange tak for din anmeldelse, det glæder os alle, at du er godt tilfreds. :-)

110% tilfredse kunder

Vi oplever professionelt personale og søde betænksomme hjælp da vi havde motorfejl og skulle med færgen afsted på sommerferie
Vi benytter ikke andre og er 110 % tilfredse hver gang

10 luglio 2023

Risposta di Bilhuset Esbjerg

1000 tak for jeres dejlige tilbagemelding, det glæder os alle her i huset.
De bedste hilsner fra

Valutata 5 stelle su 5

Hans og Rasmus fra Bilhuset Esbjerg er…

Hans og Rasmus fra Bilhuset Esbjerg er dem jeg bruger når jeg har en skade, eller bilerne skal til service.
Hver eneste gang, de sidste pr år har der altid været styr på det, og værkstedet går altid den ekstra mil for den gode betjening.
Kæmpe 5 stjerner til dem.
Mvh Samir

29 marzo 2023

Risposta di Bilhuset Esbjerg

Hej Samir, 1000 tak for din flotte og positive tilbagemelding af dine oplevelser her hos os, og med både Hans og Rasmus, det betyder rigtig meget for os og dem.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più