L'azienda ha risposto
God kontakt med Frode hele vejen igennem handlen og super god behandling og service fra hans side, alt er gået glat, meget tilfreds og anbefaler Frode (Jørgen Hansen Biler).
L'azienda ha risposto
Købte ny Kia Xceed phev i Juni hos JH Biler. Blev mega godt serviceret, sælgeren Søren var dybt professionel, holdt mig hele tiden informeret både mht evt forsinkelse af levering ( Covid-19 ), også m... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Vi tror på langvarige relationer, nærvær og ærlig rådgivning. Gennem generationer har vi hjulpet både private og erhverv med trygge bilkøb og professionel service – og vi gør os hver dag umage for at levere kvalitet, du kan mærke.
Vælg Jørgen Hansen Biler – for faglighed, tillid og en god oplevelse.
Scritti dall'azienda

Vi tilbyder 7 års garanti på din Kia bil
Ribevej 40, 6780, Skærbæk, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Så på Bilbasen, at den autoriserede KIA forhandler havde en NIRO EV til salg. Efter at have læst annoncen igennem flere gange, var det lige den bil min kone og jeg søgte. Bookede en prøvetur. Kørte fra Silkeborg til Skærbæk, 155km, bare for at konstatere at den bil vi blev præsenteret for bare var en skrabet model, og ikke var udstyret med det som annoncen gav udtryk for.
Det var sælger Mads da fløjtende ligeglad med og vendte den om og sagde at det kunne vi jo bare havde undersøgt inde vi kørte hjemmefra.
Mage til amatører, hold jer langt væk fra den bilhandler.

Risposta di Jørgen Hansen Biler A/S
Tusind tak for god service i forbindelse mit servicebesøg.
S. Poulsen

Risposta di Jørgen Hansen Biler A/S
Jeg ville have en tid til det første service på min M. G. Cyberster. Bilen har kørt 9800 km. Jeg spurte om hvad der skulle foretages ved det første service, og det kunne indskriveren ikke svare på. Da jeg selv er tidligere værkstedschef gennem mange år, kender jeg en del til biler. Jeg er udmærket klar over, at der stort set ikke kan foretages noget på en elbil, ved det første eftersyn, og kun 10.000 km.
Jeg havde forhørt mig ved M. G. I Odense, hvor jeg har købt bilen, og de kunne oplyse at der ikke skulle bruges reservedele ved det første service. Jeg spurte så indskriveren i Esbjerg hvad eftersynet kostede, og efter længere tids pause sagde han 3000 kr.
At få en pris på 3000 kr uden en forklaring på hvad der bliver foretaget ved eftersynet, er helt uacceptabelt. Indskriveren sagde så at det ikke var dem der bestemte prisen, og ved at undersøge priserne i Odense, Århus og Kolding opdagede jeg at priserne var forskellige, og Esbjerg var de dyreste, så det var direkte usand. Jeg har besøgt værkstedet i Esbjerg en gang tidligere, for at få foretaget noget reklamation på bilen. Værkstedet kunne dog ikke løse opgaven, men ville undersøge problemerne med bilen, men jeg hørte aldrig fra dem. De gav mig dog ret i, at der var kraftig vindstøj i v. side og bilen ikke havde skilte genkendelse.
Jeg kommer aldrig tilbage til Jørn Hansen i Esbjerg. Utrolig dårlig service og uhørte høje priser for ingen ting.
Mvh
Frank Damgaard

Risposta di Jørgen Hansen Biler A/S
Jeg fik lavet en hurtig handel ved deres salgsassistent Kevin der tog rigtig godt imod mig. Efter handlen igår formiddags havde jeg travlt med at komme mig hurtigt mod Silkeborg og nå på arbejde. Det resulterede i en glemt arbejdstaske.
Hvis det ikke havde været for Kevin der meget generøst valgte at køre mig i møde på eget initiativ, så havde jeg formentlig ikke nået at komme på arbejde helt til tiden. Tusind tak for en god handel og en service langt over hvad man nogensinde kunne forvente.

Risposta di Jørgen Hansen Biler A/S
Everything went smoothly. Nice, helpful team. I really recommend it.

Risposta di Jørgen Hansen Biler A/S
Vi fik en rigtig god behandling og følte os trygge hele vejen under bilhandlen. Mogens levede fuldt ud op til vores tillid. Han tog sig god tid til fremvisning af bilen og ved aflevering af bilen, vi købte. Så vi takker for god behandling.

Risposta di Jørgen Hansen Biler A/S
Måden de modtager os på og var fin rød sløjfe og skilt på bilen ogfin gennemgang af ny bil 😉😎🇩🇰

Risposta di Jørgen Hansen Biler A/S
Hurtig og venlig service.
Jeg er meget glad for behandlingen hos Jørgen Hansen biler.
Kan trygt anbefales.🚗🚗

Risposta di Jørgen Hansen Biler A/S
På baggrund af manglende viden indenfor el-biler, så var vi os nødsaget til at søge hjælp ude hos bil forhandlere.
Vi tropper op hos Jørgen Hansen Biler - og får en god snak med Mads Emil. 2 dage senere har vi købt en bil. En stor tak til Jørgen Hansen Biler - og til Mads Emil. Oplevelsen var så gennemført at vi “nøjes” med at besøge Jørgen Hansen Biler. Nu glæder vi os til at hente bilen på torsdag. Hilsen Carina & Bram

Formidabel service - Gitte 🙏🏼
Vi har igennem det sidste års tid haft en bil via Jørgen Hansen Biler i Skærbæk.
Jeg har haft brug for Gittes hjælp et utal af gange. Alt lige fra spørgsmål vedr. betaling til spørgsmål omkring kontrakten og bilen.
Gitte har hver evig eneste gang taget sig tid til at svare og undersøgt sagen så vi som kunde har fået den allerbedste hjælp. Alle bør i sit arbejde engagere sig som hende, så får man som kunde den bedste oplevelse. Kun plusser herfra. Hvis vi nogensinde får brug for en bil igen, vil vi kontakte Jørgen Hansen biler i Skærbæk - og samtidig vil vi anbefale alle der har brug for en bil, at rette henvendelse til Jørgen Hansen Biler Skærbæk. Gode priser, gode biler, fair kontrakter og unik service.
Tak for alt❤️

Risposta di Jørgen Hansen Biler A/S
Et rigtig godt køb af vores MG 4.
Virkelig god behandling af Jørgen Hansen. Og tak for den fine aflevering vi fik, samt opfølgning af vores køb.

Risposta di Jørgen Hansen Biler A/S
At prisen simpelhen er for høj, og her snakker vi om olie prisen, som de tager 225 kr inkl moms, den samme olie kan man selv købe for 60 kr L.
Dvs vi gav 922.5 for 4.1 l 😳
Vi fik et 96 mdr service som vi syntes er alt for høj i forhold til vores forrige service hvor vi gav det halve af prisen. Fik et tilbud på bremse skift men det komme ikke til at ske ved Jørgen Hansen biler

Risposta di Jørgen Hansen Biler A/S
God oplevelse. Sælger var grundig og imødekommende. Ikke en "karl-smart" type. Kan kun anbefales.

Risposta di Jørgen Hansen Biler A/S
Fantastisk oplevelse behagelig atmosfære i butikken man føler sig velkommen og taget godt imod
Venlige sælger med styr på tingene og bruger tiden på dig og dine spørgsmål
Så alt i alt en super oplevelse at handle bil her
Mvh.Jacob

Risposta di Jørgen Hansen Biler A/S
Man føler sig velkommen, og de bruger gerne tid på at besvare alle de spørgsmål man har professionelt.
Så alt i alt en god kunde oplevelse.
Købte en dejlig KIA Xceed i januar ved Dennis, som desværre kom i en færdselsulykke, så beslutning om køb af ny bilen skulle være hos JH biler og igen Dennis, og de havde lige en ny KIA Xceed til os. Køber fremad rettet bil hos JH biler.

Risposta di Jørgen Hansen Biler A/S
Havde en god og professionel købs oplevelse af brugt VW ID.4, lige fra første besøg og frem til hjemtagelsen af bilen. Tak, Emil (sælger)

Risposta di Jørgen Hansen Biler A/S
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.