Jeg vil gerne dele min dybt skuffende oplevelse med SSH Biler for at advare andre potentielle kunder. Købsoplevelse Mit køb hos SSH Biler var problematisk fra starten. Jeg blev lovet en b... Leggi di più

Jeg ville gi’ 10 stjerner, hvis jeg kunne❤️ Jeg har nu både købt, og fået udført service hos SSH Biler, og de leverer hver eneste gang. Personalet er utrolig imødekommende, professionelle... Leggi di più

Jeg har igen leaset en bil gennem SSH-Biler, og hele processen var smertefri fra start til slut. De var hjælpsomme i rådgivningen, svarede hurtigt på spørgsmål og gav mig en løsning, der passede præci... Leggi di più

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 57% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Netop handlet med SSH Biler og sælger…

Netop handlet med SSH Biler og sælger Peter.

Fra start til slut super professionel service og kommunikation. Kunne svare på alle spørgsmål, som vi havde.
Kan klart anbefale dette sted til kommende nye bilejere.
Tak for god handel!

31 marzo 2026

KÆMPE KÆMPE anbefaling!!!😍

Jeg ville gi’ 10 stjerner, hvis jeg kunne❤️

Jeg har nu både købt, og fået udført service hos SSH Biler, og de leverer hver eneste gang. Personalet er utrolig imødekommende, professionelle og altid i godt humør, hvilket gør hele oplevelsen bedre

DERUDOVER er deres priser meget fair😍

Man føler sig aldrig overrasket af en urimelig regning, og det giver en stor ro at vide, at man ikke risikerer at skulle tømme hele opsparingen for et serviceeftersyn eller en reparation

Min bil står altid knivskarpt, når de har haft fingrene i den, og jeg er virkelig taknemmelig for det høje niveau og det gode håndværk, de leverer hver gang😇

Jeg fortsætter med, at kører 35 min frem og tilbage, hvis det er hos SSH

Tak til hele SSH teamet, vi ses helt klart igen!

25 febbraio 2026

God byttepris og fin behandling.

SSH biler har et stort udvalg af brugte biler til enhver smag og pengepung.
Der har været en god og tillidsfuld baseret handel. Sælger (Peter) har været behjælpelig med at skaffe vinterhjul, undervognsbehandling, service og syn til meget favorable priser - eller inkluderet i købspris.
SSH biler var dem, der tilbød den bedste pris for vores gamle bil.
Næste gang jeg handler, er jeg stærkt i tvivl, om jeg vil købe en udvidet garantiforsikring til 8.400 kr.
Har lidt på fornemmelsen, at det er spild af penge på en nyere bil, men det kan kun tiden vise.
Jeg vil handle bil hos SSH biler igen.

29 gennaio 2026

God oplevelse

God oplevelse - min mand, som stod for kommunikationen, følte sig i trygge hænder, og vi har fået en rigtig fin bil og god handel.

9 febbraio 2026

⭐ 1 stjerne

⭐ 1 stjerne – Skuffende forløb og manglende ansvar

Min oplevelse med SSH Biler har været yderst skuffende.

I forbindelse med en sag omkring bilen erkendte virksomheden først, at der var et problem, og oplyste, at de ville dække en del af beløbet. Kort tid efter ændrede de imidlertid forklaring og benægtede både ansvar og tidligere tilsagn.

Denne form for skiftende udmeldinger og manglende opfølgning skaber stor usikkerhed som kunde – særligt når der er tale om en handel i den høje prisklasse. Jeg har oplevet mangelfuld kommunikation og en tydelig mangel på vilje til at finde en reel løsning.

Det samlede indtryk er, at aftaler og tilsagn ikke bliver fulgt op i praksis, hvilket jeg finder uacceptabelt i en professionel bilhandel.

Jeg håber oprigtigt, at ingen andre kunder kommer til at opleve et lignende forløb

2 febbraio 2026

Vi kan desværre ikke finde nogen registrering af dig hos os som kunde.
Hvis du mener der er sket en fejl, så er du velkommen til at kontakte os direkte, så kan vi undersøge sagen nærmere.

Jeg vil gerne dele min dybt skuffende…

Købsoplevelse
Mit køb hos SSH Biler var problematisk fra starten. Jeg blev lovet en bil i perfekt stand, men det viste sig hurtigt, at dette ikke var tilfældet.

Kundeservice
Da jeg kontaktede SSH Biler for at få hjælp, blev jeg mødt med ligegyldighed. De nægtede at tage ansvar for deres fejl og tilbød ingen løsninger.

Konklusion
Jeg kan ikke anbefale SSH Biler. Min oplevelse viser, at de ikke prioriterer kundetilfredshed og handler uetisk. Jeg håber, at andre vil tænke sig om, før de vælger at handle her.

11 febbraio 2026

Vi kan desværre ikke finde nogen registrering af dig hos os som kunde.

Jeg har netop købt en BMW og fik…

Jeg har netop købt en BMW og fik samtidig afleveret min Volvo i en byttehandel, som jeg oplevede som både fair og tryg. Allerede inden selve købet havde jeg en rigtig god dialog med virksomheden, hvor der blev svaret grundigt på mine spørgsmål, og jeg følte mig godt vejledt hele vejen.
Servicen var i top fra start til slut, og hele teamet var imødekommende og professionelle. En af kollegerne var også meget hjælpsom under prøvekørslen, hvilket gjorde oplevelsen endnu bedre.
Samlet set har jeg haft en virkelig positiv oplevelse med en virksomhed, der fremstår både seriøs og professionel. Stor ros til hele holdet – jeg kan varmt anbefale dem!

10 febbraio 2026

Meget skuffende oplevelse

Meget skuffende oplevelse. Firmaet overholder ikke aftaler og fremstår utroværdigt. Kommunikation og kundeservice har været utilfredsstillende. Jeg vil ikke handle her igen.

3 febbraio 2026

God efterfølgende handel.

God efterfølgende handel.
Rigtig god service.
Ordnet ting efter der var i top klasse ikke alle ville have gjort men fik mere ind jeg havde regnet med , kommer igen næste gang er sikkert

29 gennaio 2026

Jeg var på en prøvetur i en Porsche hos…

Jeg var på en prøvetur i en Porsche hos SSH Biler, og det var en super god oplevelse. Bilen leverede masser af køreglæde med kraft, stabilitet og høj komfort. Samtidig var servicen fra SSH Biler helt i orden – de var hjælpsomme, professionelle og sørgede for, at hele oplevelsen føltes tryg og behagelig. Alt i alt en rigtig positiv oplevelse, som jeg varmt kan anbefale til andre. Jeg er lige i tænkeboks og vender helt sikkert tilbage efter jul.

22 dicembre 2025

Vi havde set på en Mercedes GLE43 og…

Vi havde set på en Mercedes GLE43 og var ude hos forhandleren, hvor vi prøvekørte bilen. Vi brugte tid på at blive forhåndsgodkendt gennem deres leasingudbyder.
Ved prøvekørslen oplyste sælgeren, at den månedlige leasingydelse ville stige en smule – omkring 1.000 kr. pr. måned – da de ønskede at få restværdien nedskrevet. Samtidig blev der nævnt, at de afventede den endelige pris, da bilen muligvis ville blive billigere i forhold til næste års afgift.
Da vi efterfølgende talte med sælgeren igen, viste det sig dog, at leasingydelsen var steget til over det dobbelte af den oprindelige månedlige ydelse. Det er for mig helt uacceptabelt og fremstår ekstremt useriøst.
Da man lige har sagt man afventede om den ville blive billigere.
Denne type ændringer burde kommunikeres tydeligt fra starten – og gerne på hjemmesiden – da man ellers spilder en hel del tid, som kunne være brugt hos en forhandler, der er mere reel og gennemsigtig i sin rådgivning.

22 dicembre 2025

Super god

Super god, høflig, behagelig og professionel behandling af både Peter og Jacob. Har aldrig leaset før, men Peter var god til at forklare alle aspekter i kontrakten.
Tak for en dejlig bil og en god oplevelse.

18 dicembre 2025