Valutata 1 stelle su 5

Glömde du swipea Bauhaus-kortet i butiken? Då får du leta efter dina köp i appen tills korna kommer hem! Kundtjänst? De är lika hjälpsamma som en chokladkaka i öknen – de kan inte lägga till dina räkn... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Kan man inte ge 0 stjärnor? Vi åkte hit för att köpa ett stuprör. Först fick vi stå i cirka 15 minuter och vänta på hjälp vid kundinformationen. När vi väl fick hjälp blev vi direkt hänvisade v... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Har beställt varor från Bauhaus.se två gånger. Snabb leverans står det, 2-5 dagar med dhl (efter att paketet är skickat). Tyvärr tar det ju jättelång tid innan dhl hämtar paketet efter att det är pack... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Otroligt nonchalant och otrevlig personal. Visa noll service och ser sura ut. Vissa kan inte svenska alls. Produkter kan aldrig "hittas" eller så finns de ej trots att man kollat lagersaldo. Även om m... Leggi di più

1. Negozio di mobili

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Alltid aktuella och förmånliga - BAUHAUS interneterbjudanden

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,5

Tutte le recensioni

118 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Köpte ett toalett lock från Bauhaus i…

Köpte ett toalett lock från Bauhaus i Bromma. När jag kom hem upptäckte jag att jag tagit fel sort. Hade inte ens tagit ut ur kartong, åkte tillbaka påföljande dag för att lämna tillbaka och köpa rätt variant. Fick då träffa på en äldre herre i deras returhantering som var väldigt nonchalant och otrevlig. Han frågade om jag hade smutsiga fingrar? Blev helt chockad och svarade att jag inte gjort något annat än att plockat kartongen från hyllan där mycket av deras produkter var både smutsiga och uppbrutna. Visade mina händer och svarade NEJ! orkade sedan inte ta någon mer diskussion med honom utan bad om att få pengarna tillbaka. Han svarade kort ta fram ditt kort, ingen kundservice och vidrigt beteende. Denna personal kanske borde jobba med något annat.

26 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Beställde hämtning av en order och…

Beställde hämtning av en order och betalade den i förväg. Åker till butiken för att höra vad som har hänt, och de har inte plockat den. Ringer kundtjänst under en veckas tid och ordern verkar "fastnat". Som svar anger butiken att ordern plockades samma dag och kallade mig för lögnare. Nåja, annullerade ordern och köpte någon annanstans. Undermåligt hanterat av Bauhaus, då svaret jag fick lät mer som en avdelningschef som var rädd för att tabbat sig och försöker skylla ifrån sig. Sjukt! kalla kunden för lögnare! Vi får se om jag får tillbaka mina pengar.

1 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Svaret vi fick, var ett icke-svar!

Svaret vi fick på vårt mejl, till Bauhaus, vilket i stort sett var vad jag framförde i mitt omdöme här på Trustpilot i omdöme den 13 april, 2025. Det handlade om en trasig skjutdörr till deras egen duschkabin de inte ville leverera. Här följer det, i vårt tycke icke-svaret;

Vi har lagt ditt ärende 1015933 som löst. Om du känner att det här är felaktigt så kan du öppna upp ärendet igen genom att svara på det här mejlet.
Då din åsikt betyder mycket för oss får du gärna bedöma ditt ärende och få chansen att vinna ett BAUHAUS-presentkort på 1000 kr genom att klicka på länken nedan.
OBS - Enkäten är endast öppen i 3 dagar.
(webbadressen till s.puzzel.com)
Tack för att du hjälper oss att förbättra vår kvalitet och service!

Seriöst! Det är ansvarslöst av Bauhaus att formulera ett icke-svar på detta sätt. Då mottagaren helt klart, riskerar att skratta ihjäl sig. Det var nära ögat, när jag läste att ärendet var ”löst”. Hur då löst? Löst på vilket sätt? Lägg märke till den bedrägliga dialektiken i den motsatsvisa tolkningen av att ”svara på det här mejlet”, att inte så göra, innebär således att man accepterat frågan som löst och Bauhaus kan senare, inför en granskning, hävda att mottagaren saknat intresse av en lösning. Nästa spontanflabb, utlöstes direkt av meningen; - ”Då din åsikt betyder mycket…”, vilket den alldeles uppenbart svårligen gör, inte ens för ett ögonblick. Men för att till synes gjuta olja på vågorna erbjuder Bauhaus oss en chans att tjäna pengar, men det är en fälla, med vilken Bauhaus försöker locka, (SEK 1 000,00), och stressa, (endast öppen i 3 dagar), oss att utlösa. Men för att vinna de där, ”1000 kr”, om de ens finns, krävs sannolikt ett osannolikt smörande och rosande, så;

Tack, men nej tack! Tvärtom ser jag inte hur, på vilket sätt, Bauhaus gör sig nyttig eller ens behövs. Nyttan ligger självfallet inte bara i att erbjuda ett överflöd av produkter. Den ligger, tvivelsutan likväl i, att på alla vis hjälpa och stötta sina kunder, d.v.s. konsumenterna, vilket är anledningen till att Bauhaus överhuvud tillåts driva rörelse på EU:s synnerligen lukrativa inre marknad. Nyttan av att Bauhaus tar del av EU-fördragen förefaller glasklar och skulle snabbt skingra kunskapsdimman. Vi rekommenderar våra medmedborgare att i möjligaste mån undvika Bauhaus, då deras praktiska verksamhet, näppeligen ens håller EU:s konsumentstandard och därtill t.o.m. går på tvärs mot våra vardagliga behov och intressen - dessvärre.

20 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Hej jag köpte skruv i lösvikt igår och…

Hej jag köpte skruv i lösvikt igår och när jag kom hem var dom lite korta så jag åkte tillbaka för att byta.
Jag gick till infodisken och sa att jag ville byta men killen som jobbade där sa att det är lösvikt så man får inte byta,jag sa att jag går in ch hämtar nya skruvar så kanske vi kan lösa detta,personalen sa att då blir det stöld och jag fick inte lämna skruvarna på disken och inte gå in i butiken. jag gick in i butiken och köpte nya skruvar gick sedan till infodisken och tog mina gamla skruvar och tackade personalen för vänligt bemötande.
Personalen hade nog rätt i sak men det jag reagerade på är bemötandet.

15 aprile 2025

Ointresserad personal på Bauhaus i Karlstad

Igår kväll bokade, beställde och betalade jag för två duschblandare på Bauhaus i Karlstad. Jag fick på morgonen ett SMS som bekräftade att de var plockade och klara att hämta. När jag kommer dit visar det sig att det bara fanns en! Stackaren i utlämningen kom med ett imponerande stort antal gissningar om vad som hade hänt, utan att någon lät särskilt trovärdig. Jag fick reda på att någon skulle ha kontaktat mig för att berätta att de inte gjort rätt. Tack för det! Nu blev det ett antal mil i onödan utan någon kompensation eller ens en ursäkt. Vore nog bra om det fanns en rutin för kompensation vid sådana här tillfällen.
Utgår från att detta bara kan hända i verksamheter som betraktar kunder som i bästa fall ointressanta och i värsta fall som problem. Undvik Bauhaus Karlstad om du vill slippa att vara med om något liknande!

10 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Jag upplevde ett minst sagt märkligt…

Händelse i butiken i Sisjön:

Jag upplevde ett minst sagt märkligt bemötande från en person i avdelningen för färg. Det var tidig lördag och jag fick nummer 8 av kölappar. Jag såg bara en som expedierade denna tid, cirka 09:30.

Expediten lämnade nummer 6 mitt i och tog nummer 7 istället. Det var väl okey, då en färgburk som nummer 6 skulle stod på blandning. Det var bara det att expediten höll på med nummer sju i över tio minuter. Nummer 6 blev irriterad märkte jag. Han skulle ju ha mer färg. Jag pratade med expediten om detta och föreslog att denne skulle gå tillbaka till den som stod före i kö. Det ignorerades med orden "jag löser det". Efter ytterligare fem minuter stod expediten forftarande och gav köpråd åt nummer 7. Jag meddelade då denne att jag, med nummer 8, lämnar butiken och sa att jag kommer att rapportera det som expediten sa till mig. Undrar vad för lösning denne tänkte sig? "Jag löser det"?!?!

5 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Beställde 70 paket golv som de lastade…

Beställde 70 paket golv som de lastade på klena pallar som gick sönder när dhl skulle lasta av. Hur många trasiga paket som helst. Tjafsat med kundtjänst hur länge som helst. De vill att vi packar upp paketen och kollar varenda planka. Var vi nu ska förvara 560 plankor utan att de skadas när vi byter golv i hela huset. Sämsta kundtjänst jag stött på som inte ersätter de paket som skadats utan vi ska räkna planka för planka. Omöjligt se att brädor är hela utan att öppna alla paket. Fick upp trasiga brädor idag ur ett paket vi trodde var helt. Står tom på paket att man inte ska öppna dem före man ska använda dem.

28 marzo 2025

Hemskt bemötande från kundtjänst

Hemskt bemötande från kundtjänst
Gjorde en beställning som skulle skickas hem genom Bauhuas egna distribution. På leveransdagen fick jag meddelande att leveransen skulle bli försenad (från fredag till måndag). Visst, sådant händer.

På måndagen kom leveransen, dock bara 10 av 45 artiklar. Resten var borta? Fakturan kom dock direkt. Efter otaliga samtal med kundtjänst fick jag på onsdagen svaret att min leverans var på distributions centralen i min stad, men att den inte kunde skickas ut förrän man hade en rutt som passade. Jag fick avboka ordern och la en ny order som kom på fredagen. Fakturan vill man dock inte makulera och skicka ny förrän varorna var tillbaka på lagret - trots att de under hela processen varit i Bauhaus händer. Har kontaktat kundtjänst flera gånger men får aldrig svar på mina meddelanden och fortfarande, två veckor efter beställningen har min faktura inte rättats till.

25 marzo 2025

Erbjudande på brandsläckare

Erbjudande på brandsläckare, skulle finnas 6 st bäckebol/göteborg. Ringde och kollade först och jo det skulle finnas 6st. Åkte dit och fanns inga kvar men enligt datan skulle det fortfarande finnas 6st. Ingen service från personalen som sa att vi stänger nu.

19 marzo 2025

Otroligt dålig kundservice

Otroligt dålig kundservice. Beställde hemleverans på utsatt tid, ingen leverans kom. Dagen efter fick jag hämta det själv hos DHL. Där var leveransen skadad och gick på retur.

Vid kontakt med kundtjänst fick jag svalt bemötande och blev sedan lovad leveransdag innan helgen. Detta ändrades inom kort och fördröjdes ytterligare.

19 marzo 2025

Värdelöst företag

Värdelöst företag, vad du än gör beställ inte montering/installation via bauhaus. Vi gjorde det och det har kostat oss dyrt. Håll er undan!! 😡

3 marzo 2025

Följer inte lagen

Följer inte lagen.
Köpte en avfuktare som visade sig läcka. Då ville de tw in den på reparation. Men jag hade fortf tid kvar på ångerrätten. Då drog de av 10% för att den inte fungerade.
Skurkar

31 gennaio 2025

Urusel service

Urusel service, personal som inte vill möta kund utan går och undviker frågor. De som tar emot frågor vet inget hänvisar till informationsdisken på avdelningarna och där står ingen eller otrevlig personal som inte kan ge svar eller vet något. Så många människor som jobbar men ingen vet något. Spännande koncept, undrar hur företaget går ihop ekonomiskt?

21 febbraio 2025

Bauhaus negativa recensioner

På sin hemsida publicerar Bauhaus inte negativa recensioner om vissa produkter de säljer. De lurar därmed sina kunder att köpa produkter med dålig kvalitet. Det är mycket anmärkninsgsvärt.

15 febbraio 2025

Otroligt inkompetenta

Otroligt inkompetenta, total kaos!
Gör en beställning, försöker betala med bonuscheckar vilket inte går. Ringer till kundtjänst där dom meddelar att funktionen är borttagen och att man ska emaila sina checkar till kundtjänst. Jag gör som avtalat. Inget svar på flera veckor. Ringer kundtjänst igen. Dom lovar att fixa. 2 månader senare kommer fakturen där checkarna inte utnyttjats. Inget svar på 2 månader. Loggar in checkarna borta. Nu måste man bestrida skiten. Totalt värdelösa. Skulle inte rekommendera att ens köpa korv där! Långa köer, ingen som kan hjälpa till, beställningar som aldrig är på plats. Saker som ska hämtas inne i butiken och samtidigt ute på utlämningen, som att man ska gå in i butiken med 6 meter långa brädor. Total inkompetens och kaos. 0 organisation. Oengagerade och överarbetade medarbetare, både på plats och telefon. Samma visa på 3 olika Bauhaus i Skåne. Katastrof.

8 gennaio 2025

Varning för detta företag

Varning för detta företag! Försökte reklamera en ytterdörr som har en stor glipa mellan dörrblad och dörrkarm att det går se ut genom den. Bauhaus hänvisade till en produktblad där de angivit acceptansmått för skevheter som visar att dörrbladet inte är tillräckligt skevt. Vi fick ingen info om hur skev dörren får vara innan köpet och det finns inte heller info på hemsidan. Inga andra defekter än denna skevhet var möjlig att reklamera och kunden får ej prata med någon överordnad. Hänvisas till Arn vilket innebär att jag får lägga flera timmar på att göra en ansökan, betala en ansökningsavgift och vänta minst ett år på att få tillbaka pengarna.

6 febbraio 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più