Glömde du swipea Bauhaus-kortet i butiken? Då får du leta efter dina köp i appen tills korna kommer hem! Kundtjänst? De är lika hjälpsamma som en chokladkaka i öknen – de kan inte lägga till dina räkn... Leggi di più
Otroligt svårt att reklamera produkt med felmonterad motor. Skrev recension på Bauhaus.se för att varna andra spekulanter för Flismaskinen. Det skumma är att dåliga recensioner inte publiceras! Man ka... Leggi di più
Kan man inte ge 0 stjärnor? Vi åkte hit för att köpa ett stuprör. Först fick vi stå i cirka 15 minuter och vänta på hjälp vid kundinformationen. När vi väl fick hjälp blev vi direkt hänvisade v... Leggi di più
Har beställt varor från Bauhaus.se två gånger. Snabb leverans står det, 2-5 dagar med dhl (efter att paketet är skickat). Tyvärr tar det ju jättelång tid innan dhl hämtar paketet efter att det är pack... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Alltid aktuella och förmånliga - BAUHAUS interneterbjudanden
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Otroligt inkompetenta
Otroligt inkompetenta, total kaos!
Gör en beställning, försöker betala med bonuscheckar vilket inte går. Ringer till kundtjänst där dom meddelar att funktionen är borttagen och att man ska emaila sina checkar till kundtjänst. Jag gör som avtalat. Inget svar på flera veckor. Ringer kundtjänst igen. Dom lovar att fixa. 2 månader senare kommer fakturen där checkarna inte utnyttjats. Inget svar på 2 månader. Loggar in checkarna borta. Nu måste man bestrida skiten. Totalt värdelösa. Skulle inte rekommendera att ens köpa korv där! Långa köer, ingen som kan hjälpa till, beställningar som aldrig är på plats. Saker som ska hämtas inne i butiken och samtidigt ute på utlämningen, som att man ska gå in i butiken med 6 meter långa brädor. Total inkompetens och kaos. 0 organisation. Oengagerade och överarbetade medarbetare, både på plats och telefon. Samma visa på 3 olika Bauhaus i Skåne. Katastrof.
Varning för detta företag
Varning för detta företag! Försökte reklamera en ytterdörr som har en stor glipa mellan dörrblad och dörrkarm att det går se ut genom den. Bauhaus hänvisade till en produktblad där de angivit acceptansmått för skevheter som visar att dörrbladet inte är tillräckligt skevt. Vi fick ingen info om hur skev dörren får vara innan köpet och det finns inte heller info på hemsidan. Inga andra defekter än denna skevhet var möjlig att reklamera och kunden får ej prata med någon överordnad. Hänvisas till Arn vilket innebär att jag får lägga flera timmar på att göra en ansökan, betala en ansökningsavgift och vänta minst ett år på att få tillbaka pengarna.
Nöjd kund
Snabb återkoppling, trevligt bemötande och de hanterade reklamationen till min belåtenhet.
Håller inte leveranstiden!
Dom lovade 2-5 dagars leverans, nu har det gått 4 dagar och jag har inte ens fått ett mail att dom skickats än!
Beställde från bauhaus för att hinna få grejerna innan fredag då jag renoverar badrummet. Aldrig mer beställningar från Bauhaus igen!
Uthämtning av beställning i Bromma…
Uthämtning av beställning i Bromma fungerade bra, bra produkt och bemötande
Dåligt bemötande från kundtjänst vid…
Dåligt bemötande från kundtjänst vid reklamation av badrumsmöbel som hade undermålig kvalitét. De påstod handhavandefel och att vi utsatt möbeln för onormal fuktpåverkan, vilket inte stämmer.
Köpte ett laminatgolv från Bauhaus i…
Köpte ett laminatgolv från Bauhaus i Hyllinge och när jag skulle lägga golvet då är kortsidorna stört omöjliga att få ihop!? Jag har lagt x antal golv renoverat och byggt ett hus så jag anser mig vara ganska händig vilket jag också påtalade men ändå säger mupparna att man måste slå ihop kortsidorna (tror ni inte att jag har försökt innan jag hörde av mig) så jäv.....a förbannad.
Vet inte vad som hänt men förrut kunde…
Vet inte vad som hänt men förrut kunde man köpa fönsterfoder utbudet har blivit smre synd att Hornbach inte finns i Norrköping.
Uteblivna leveranser och dålig kundtjänst
Jag beställde akustikpaneler och tillhörande krokar. Samma dag som jag har inbokad leverans får jag samtal att akustikpanelerna kommit bort men att de ändå ska leverera resterande artiklar - ingenting kommer.
Får bokning av ny leverans, jag säger att det är bra att få allt på en och samma gång. Vid leverans kommer akustikpaneler men inte resterande artiklar.
Får meddelande att ny leverans bokas in - ingen dyker upp.
Skriver då att jag inte längre vill ha de artiklar som fattas. Får inget svar på flera veckor, skriver flera gånger och får till slut svar att de för info vidare. Kontaktar sedan igen om återbetalning för de artiklar jag inte fått men betalat för.
Det har gått en månad och jag har fortfarande inte fått tillbaka mina pengar och får inga svar fast flera mejl och kontakt på chat???
Det har dröjt TIO MÅNADER för Bauhaus
Det har dröjt TIO månader för Bauhaus att åtgärda att tätningen ej var korrekt gjord i vår dusch. Vi har varit utan dusch i ett år! Jag har jagat dem i varje kontakt. De har varit sjuka, varit på semester, väntat in svar från chef, skickat ut fel yrkesfolk. Det är det sämsta jag varit med om. De har inte brytt sig över huvudtaget att vi stått utan fungerande dusch i ett år. Inget plåster på såren, ingen bryr sig ett dugg. Vi avbryter semester och tar ledigt från jobb för att möta upp hantverkare som uteblir. Dessutom har vi ingen garanti på den delrenovering som tillslut blev gjord.
Anlita verkligen inte Bauhaus i din badrumsrenovering! Det sämsta möjliga tänkbara, ingen yrkesstolthet och de bryr sig inte överhuvudtaget om sina kunder.
Leverans kom inte på utlovad tid
Leverans kom inte på utlovad tid. När ? Kundtjänst som inte återkommer. Svårt att få svar. Faktura som inte kan stoppas.
Fruktansvärd kundservice
Lade en stor order med fuktkänsliga varor och fick till mig att de skulle boka in en tid när jag kunde vara hemma, legitimera mig och ta emot leveransen. Ungefär en vecka senare får jag ett samtal från fraktbolaget som dumpar leveransen utanför i regn utan möjlighet att ta mig hem omgående.
Försökt få tag i kundservice och nå ansvariga sedan 2024-12-09 när leveransen kom. Mejlat och ringt hur många gånger som helst men får aldrig någon hjälp. Blir aldrig framkopplad till någon ansvarig och blir hela tiden lovad att bli uppringd av handläggare/ansvarig men detta sker ALDRIG. Idag (2025-01-08) har det gått en månad och jag har fortfarande inte fått någon information som helst. Aldrig varit med om något liknande. Verkar behöva ta detta genom ARN. Rekommenderar ej.
Bauhaus Norrköping
Bauhaus Norrköping
Skulle köpa färg och gick till disken där en gråhårig man stod. Han pratade med sin dotter på högtalare och trots att han såg mig stå framför och vänta så gjorde han ingenting för att avsluta samtalet, utan jag fick stå i två minuter och lyssna på hans dotters prat om ingenting. När han väl behagar lägga på och jag ställer min fråga viftar han vagt åt ett håll och säger att färgen står där borta. Jag framhåller att jag inte hittar utan behöver hjälp, då suckar han djupt och klampar iväg. Framför hyllan smäller han till färgburken med ett måttband och spottar ur sig ”där”. Jag har aldrig blivit så illa bemött av servicepersonal. Den där mannen borde inte jobba med människor och han borde lära sig vanlig hyfs.
Grått, kortklippt hår. Glasögon. Bister uppsyn och en vidrig attityd
Bauhaus -cashier has attitude problems
Bauhaus -Bratislava near airport
Very rude cashier! The store does not show correct prices and when an item scanned much more than the ticket showed, I simply said I don’t want it. The cahier was huffing and puffing…. Then I wanted to gently remind her about an unscanned item in the trolley, in case she forgot. She rolled her eyes and said I should be patient. I told her to watch her attitude cause if I spoke like that at work, I would have no job! She proceeded to ask ME what my problem is!!! She said people are waiting in queue and I did not want an item!! The fact that prices are all over the place in the store and 1 register only open is not MY problem!!! Cashiers like this should be fired as i’m sure there are others who would be happy to have her job! Unacceptable!
Alltid för lite personal
Alltid för lite personal. Alltid. Hittar aldrig nån expedit, man får vänta LÄNGE vid de olika områdena för att det ska dyka upp någon. Åk endast hit i mån av mycket tid.
Kungsgran
Vi köpte en kungsgran på Bauhaus. När vi kom hem gjorde vi en ny snittyta och satte den i vatten. Två dagar senare barrar granen så mycket att vi inte ens vill ta in den.
Fruktansvärt bemötande av kundtjänst
Fruktansvärt bemötande av kundtjänst. Framförallt av en av era medarbetare vid namn Lukas. Jag har väntat snart 14 dagar på återkoppling gällande reklamation av ett spabad som ni levererat trasigt, och får inga svar.
Vid frustration i telefon säger Lukas att jag ska ”passa min ton”. Jag var inte otrevlig på något sätt, frustrerad som vem som helst som inte får något svar eller någon hjälp. Han var nonchalant och verkade inte bry sig det minsta om att vilja hjälpa mig och svamlade mest ”hoppas det löser sig”. Jag bad dessutom att få prata med en ansvarig men nekades detta. Samtalet är dessutom inspelat. Tyvärr verkar jag få gå genom ARN för att få respons. Dagens samtal ägde rum 19/12 kl 14:43.
Reparation i nästan 5 månader
Köpte ångtvätt som aldrig fungerade som den skulle. När jag reklamerade den fick jag först besked att jag kunde få en ny, men när jag kom med den var det en annan person som tyckte att den ska lämnas in på reparation istället. Nu har den varit på reparation i nästan 5 månader utan någon som helst återkoppling.
Click & Collect Svågertorp
Beställde via Click & Collect en onsdag, men när måndagen veckan efter kom hade jag fortfarande inte fått något SMS om att varan var redo för avhämtning. Försökte få svar från kundservice via mejl, men där tog det upp till två dagar att få svar, så ingen hjälp där heller.
Beslutade mig för att åka till Bauhaus då lagersaldot på hemsidan visade att det fanns fyra exemplar kvar. Efter mycket om och men fick jag till slut ut min vara, som var helt övertäckt med deras egna paketsedlar. Förpackningen såg ut som något man skulle ha återanvänt till en julklapp – långt ifrån acceptabelt.
Till min förvåning stämde inte lagerstatusen heller, så det gick inte att få ut en vara där förpackningen var oskadad. Fick erbjudande om 10% rabatt som kompensation, men eftersom personalen som hjälpte mig samtidigt skulle hantera både utlämning och drive-in tog det hela 45 minuter innan jag fick besked om att de "tyvärr" inte kunde ge någon rabatt trots allt.
Från början till slut en otroligt dålig kundservice, förstärkt av ett föråldrat datasystem där de inte ens kunde söka fram min order. Jag förväntar mig mycket bättre än så här.
Dåligt att vissa varor inte går att…
Dåligt att vissa varor inte går att beställa med hemleverans då andra företag gjort det tidigare. Behöver åka 20 mil för att köpa släplist till duschdörr.