Valutata 1 stelle su 5

Glömde du swipea Bauhaus-kortet i butiken? Då får du leta efter dina köp i appen tills korna kommer hem! Kundtjänst? De är lika hjälpsamma som en chokladkaka i öknen – de kan inte lägga till dina räkn... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Har beställt varor från Bauhaus.se två gånger. Snabb leverans står det, 2-5 dagar med dhl (efter att paketet är skickat). Tyvärr tar det ju jättelång tid innan dhl hämtar paketet efter att det är pack... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Otroligt nonchalant och otrevlig personal. Visa noll service och ser sura ut. Vissa kan inte svenska alls. Produkter kan aldrig "hittas" eller så finns de ej trots att man kollat lagersaldo. Även om m... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Sämsta varuhuset är i Arlöv. Personalen står i klungor i pratar, oävna att hjälpa till. Sur kassörska som bara svarar att jag vet inte, jobbar inte på den avdelningen när man ber om hjälp. Returavdeln... Leggi di più

1. Negozio di mobili

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Alltid aktuella och förmånliga - BAUHAUS interneterbjudanden

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,5

Tutte le recensioni

128 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Beställde varor på hemsidan för…

Beställde varor på hemsidan för hämtning, vetalade klart så att det går snabbare att åka hem., fick svar att dem är klara efter kl 12. Bor xa 50km ifrån.
När jag är väl framme för hämtning fick jag vänta 45 min, hade gått snabbare att gå in o hämta varorna. Personalen hade privata ärenden o diskutera. När det var min tur så fick jag veta att varorna va slut och det vsr frl på antalet på hemsidan. Medarbetaren: jag kan bara be om ursäkt, du kan väl köpa andra saker.
Kommer hem o tittar igen på hemsidan, varorna finns med en höjning på 12%.
Otroligt arogant personal och dåligt service.

24 giugno 2025
Valutata 2 stelle su 5

Tycker egentligen rätt bra om Bauhaus…

Tycker egentligen rätt bra om Bauhaus byggvaruhus men deras kundprogram med Resurs Bank är en katastrof. Varför inte bara ha en rabatt som K-Bygg eller Beijers!
Missade en inbetalning till Resurs Bank efter en utlandsvistelse och fick en ränta på min skuld på motsvarande 285% ränta. De extra avgifterna till resurs Bank var betydligt högre en den skuld som jag reglerade 5 dagar för sent :(

4 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Jag ska byta tak på mitt hus och har…

Jag ska byta tak på mitt hus och har varit på Bauhaus i Norrköping 2 ggr för att få hjälp. Båda gångerna har jag fått gå därifrån utan att nån dykt upp trots att annan personal ringt och stött på. Är det ett skämt eller vad är det frågan om?!? Skäms!

19 giugno 2025

Presentkort

Skulle betala med mitt PRESENTKORT.
Bauhaus säger att det är för gammalt: kontakta kundtjänst.
På kortet står
" Giltligt i 3 år från datum: ........
Inget datum är i skrivet.
Enligt kundtjänst behöver Bauhaus inte fylla i detta datum.
Smart och väldigt lätt glömma!
De kan inte ta fram historik om när kortet utfärdades, användes senast eller resterande belopp.
Enligt AI har ett presentkort utan datum en giltighetstid på 10 år.

Kundtjänst hänvisar till allmänna reklamationsnämden.

17 giugno 2025
Valutata 2 stelle su 5

Bra pris men mycket dålig hantering

Ringde Bauhaus Montageservis och kontrollerade hur lång väntetiden var för ett värmepumpsmontage på min adress och fick beskedet ca 3 veckor men absolut max 4. Beställde samma dag och får ingen kontakt på en vecka. Efter att ha skickat meddelande till deras underleverantör så får jag ett montagedatum.... 8 veckor bort, dvs 9 veckor efter beställning. Ringde under två dagar för att få det ändrat och när de till slut behagar svara så får jag beskedet att de inte kan ge något tidigare datum. Hade jag vetat detta från början så hade vi tagit ett annat bolag direkt utan att behöva fördröja det ytterligare en vecka.

11 giugno 2025

Usel reklamationshantering!

Köpte en Kingstone grill (1990 kr) där delar redan var trasiga vid montering. Startade ett reklamationsärende - bifogade tydliga bilder på problemet. Min förväntning var hög på en enkel och snabb hantering, men icke! Det har bara varit krångel med kontakt och beslut om åtgärd. Initialt var min tanke att strunta i reklamation pga att slippa krångel, trots allt var grillen billig och en chansning kvalitetsmässigt (vi skulle ha den som en extragrill vid behov). Men som sagt så trodde jag innerligt på en smidig lösning och tog därför min tid till reklamation, vilket man såklart fått äta upp nu. Är allt besvär verkligen värt 1990 kr… Väntar fortfarande på en hållbar lösning från Bauhaus sida. Just nu är förväntningarna väldigt låga. Jag kan ändå med största sannolikhet säga att jag lärt mig en läxa, och att jag aldrig mer kommer köpa en annan grill än en WEBER!..

Skärpning Bauhaus, ni kan bättre, om ni bara vill!.

10 giugno 2025

Ryggradslösa ynkryggar

Reklammerade ingen återkoppling totalt uselt ryggradslöst av Brommabutiken, Kenan (Servicechef)
fy på er jag ger -10 för eran service och återkoppling vid reklammation.Riktigt förbannad är jag

10 giugno 2025

Varning…

Synd att detta är kopplat till Resursbank som har gjort det väldigt lätt för sig att få folk att missa att betala sina fakturor i tid. Varning för detta kort. Horribla avgifter och går inte att få autogiro eller e-faktura.

5 giugno 2025

Service är inget Bauhaus ger

Service är inget Bauhaus ger, fullt med personal men ingen kan hjälpa. Man står bara väntar o väntar på att rätt person kan komma. Så dåligt!!

Inte första gången det är så typ jämnt

30 maggio 2025

Beställde en studsmatta den 27 april

Beställde en studsmatta den 27 april. Reklamerade pga av produktfel. Bifogade tydliga filmer på att det inte går att montera ihop ringen. Nu en månad senare är den hämtad och jag har reklamerat. Jag ringer, mailar och undrar över fortsatt hantering (den kostar trots allt 3000 kr) barnbarn som undrar när den kommer. Ingen vet nånting, inga svar, endast mail omkring Öppet köp och Ånger rätt. Så DÅLIGT!!

13 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ytterdörrar med sprickor – dålig kvalitet och undermålig hantering av reklamation

Jag köpte två ytterdörrar från Bauhaus för 12 000 respektive 13 000 kr. Båda har efter en tid fått sprickor, vilket är oacceptabelt för produkter i den prisklassen.

Den ena dörren reklamerade jag efter två år – då godkändes reklamationen. Den andra upptäckte jag felet på först efter tre år. Bauhaus verkar inte vilja godkänna den reklamationen, trots att det är exakt samma typ av skada. I stället erbjöds jag 500 kr i "goodwill", vilket jag inte tycker motsvarar problemet.

Efter det har Bauhaus slutat svara på mina mejl. Jag försökte skriva en recension på deras hemsida för att varna andra, men den publicerades aldrig. Det är väldigt oroande att negativa omdömen filtreras bort i stället för att tas på allvar.

Jag känner mig både ignorerad och besviken. Både produktkvalitet och kundservice lämnar mycket att önska.

15 maggio 2024

Manglende viden

Jeg blev betjent at en yngre kvinde som ikke vidste noget som helst, selv hvor produkterne var i hendes afdeling, Bauhaus Hyllinge.

9 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Priserna på Bauhouse är extremt höga…

Priserna på Bauhouse är extremt höga jämförelsevis med konkurrenterna. Exempelvis skulle vi köpa en vanlig roller för att limma på tapet. På Biltema kostade endast rullen utan skaft över 100 kr( ca 119kr) och då endast rullen man ska fästa på skaftet. På Biltema kostar exakt samma rulle som bauhouse+ skaft+ själva rollertrågen där man häller limmet och rullar rollern. Pris 46kr. Man undrar hur dessa ockerpriser ens är lagliga när man utnyttjar sin dominerande position för att driva upp priset till oskäliga nivåer på det viset.. Nä! Tänker undvika i möjligaste mån att överhuvudtaget handla på Bauhouse. Tips! Jämför allrid priser med Bauhouse konkurrenter.

10 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Kan inte handla med presentkort på…

Kan inte handla med presentkort på nätet för det har dom tagit bort så jag tänker att jag åker från gävle till Uppsala för att beställa därifrån och betala på plats, då säger han i kundtjänst att dom inte kan göra så för frakten från Uppsala till gävle ska kosta 3000kr och just nu hade dom gratis frakt på hemsidan, men det går inte att fixa i butik.. Ska jag behöva betala frakt ändå om jag beställer i butik?! Det är helt sinnesjukt. Värdelöst bolag.

10 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Jag köpte laminat golv där står…

Dålig kvalitet och hållbarhet
Jag är extremt besviken på detta laminatgolv från Bauhaus-Länna. Efter bara några månader(2)började fogarna lossna, och ytan repades lätt trots försiktig användning. Golvet påstods vara slitstarkt, men det klarade inte ens vardaglig belastning utan synliga skador. var Trots vi följde monteringsinstruktionerna och arbetet utfördes av en fackmannamässigt person. Dåligt klick system vilket gjorde att fogarna inte låg tät och låter när man går.

Kundservice var inte till stor hjälp och erbjöd ingen återbetalning eller ersättning. För priset jag betalade förväntade jag mig mycket bättre kvalité. Kommer inte att köpa laminat eller annat från Bauhaus igen och rekommenderar andra att leta efter mer pålitliga alternativ. Böjkot de.
De ville inte skicka svar efter en besiktningsman var på besök. De klagar på gamla golvet som är stabilt och rak. De kunde inte säga något bara garantin och reklamationen gäller ej trots de lämnar 20 års garanti.
Jag har blivit lurat av Bauhaus helt enkelt

15 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Köpte ett toalett lock från Bauhaus i…

Köpte ett toalett lock från Bauhaus i Bromma. När jag kom hem upptäckte jag att jag tagit fel sort. Hade inte ens tagit ut ur kartong, åkte tillbaka påföljande dag för att lämna tillbaka och köpa rätt variant. Fick då träffa på en äldre herre i deras returhantering som var väldigt nonchalant och otrevlig. Han frågade om jag hade smutsiga fingrar? Blev helt chockad och svarade att jag inte gjort något annat än att plockat kartongen från hyllan där mycket av deras produkter var både smutsiga och uppbrutna. Visade mina händer och svarade NEJ! orkade sedan inte ta någon mer diskussion med honom utan bad om att få pengarna tillbaka. Han svarade kort ta fram ditt kort, ingen kundservice och vidrigt beteende. Denna personal kanske borde jobba med något annat.

26 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Beställde hämtning av en order och…

Beställde hämtning av en order och betalade den i förväg. Åker till butiken för att höra vad som har hänt, och de har inte plockat den. Ringer kundtjänst under en veckas tid och ordern verkar "fastnat". Som svar anger butiken att ordern plockades samma dag och kallade mig för lögnare. Nåja, annullerade ordern och köpte någon annanstans. Undermåligt hanterat av Bauhaus, då svaret jag fick lät mer som en avdelningschef som var rädd för att tabbat sig och försöker skylla ifrån sig. Sjukt! kalla kunden för lögnare! Vi får se om jag får tillbaka mina pengar.

1 maggio 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più