WashWorld SE - Tranås - Dalagatan Recensioni

TrustScore 4 su 5

Dalagatan 10, 573 42 Tranås, SE

Valutata 4 stelle su 5

Tvätten är okej men borstarna smäller ut sidospeglarna trots att jag alltid fäller in dem. Idag smällde den ut speglarna helt på båda sidor till maximal utåtvinkel. Annars brukar borstarna smälla ut v... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Bra ute tvätt. Förutom att blå knapp för vaxsköljning har varit trasig en vecka. Vill inte använda tvätthall för att 2ggr i höst har bilen luktakt kloak. Påpekade det vid samma tillfälle utan respons... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det är snabbt och lätt att få bilen tvättad, tydliga instruktioner. Bra att kunna välja till extra speciella tvättar vid olika årstider. Lätt att få kontakt med washworld vid ett tillfälle då skärmen... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Jag var inte nöjd eftersom jag efter första gången var tvungen att tvätta bilen igen. Det fanns fortfarande lite smuts eller lera kvar mellan fram- och bakhjulen, vid dörrarnas nedre kanter. Dessuto... Leggi di più

1. Autolavaggio

Scritti dall'azienda

Wash World erbjuder enkla, innovativa och miljövänliga biltvättar till marknadens bästa priser, oavsett om du besöker oss ofta eller sällan. Den första tvätthallen öppnade i Roskilde 2013 och den första i Sverige öppnades i Nybro 2018. Norrmännen fick lära känna Wash World i början av 2020 när vi öppnade i Sarpsborg. Wash World var först i Norden med att införa “obegränsad biltvätt”, betala från bilen och automatisk nummerskyltsavläsning. I slutet av 2020 introducerade vi Tvätta själv på ett antal av våra anläggningar och vi är nu den största aktören på den kommersiella Tvätta själv-marknaden i Danmark. Wash World har för närvarande fler än 50 anställda inom administration och drift. Våra anläggningar är obemannade, men vi har ett team av servicetekniker och lokalvårdare som ser till att tvätthallarna fungerar och att våra anläggningar är rena. Dessutom har vi en egen helpdesk som är öppen dygnet runt med serviceinriktad personal som står redo vid telefonerna i händelse av brådskande problem med biltvätten. Wash World har ambitionen att bli ledande på den nordiska marknaden för biltvättar.

• Dalagatan 10, 573 42, Tranås, Svezia

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

909 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Trasig tvätthall, fakturaproblem

Tvätthallen har varit stängd och trasig vid ett flertal tillfällen under olika månader.
Det har också varit problem med utskick och åtkomst av fakturor.

Vi har redan varit i kontakt med kundtjänst...!

31 ottobre 2024

Risposta di WashWorld SE - Tranås - Dalagatan

Hej igen. Kan du skicka mig ditt ärendenummer till vår mail, så kan jag undersöka vidare.
Yahya

Snabbt och smidigt

Fantastiskt snabbt och enkelt

23 ottobre 2024

Hej Jonas

stort tack för de 5 stjärnorna! 🌟 Det är härligt att höra att du tycker att det är snabbt och enkelt hos oss. Vi ser fram emot att ge dig fler fantastiska upplevelser!

Valutata 1 stelle su 5

Hej Bashar.

Du måste själv säga upp ditt medlemskap. Du kan göra det via denna länk https://formcrafts.com/a/wgfjvxx

Du får gärna ange varför du vill säga upp ditt medlemskap.

Jag vill önska dig en trevlig dag.
Dom bästa hälsnar
Kirsten. Wash World

Alltid enkelt och smidigt

Alltid enkelt och smidigt. Passar perfekt i mitt hektiska schema

16 settembre 2024

Hej Mona,

Tack för din fantastiska feedback! Vi är glada att höra att vår tjänst passar så bra in i ditt hektiska schema. 😊

Yahya

Kanon bra

Det funkar bra

21 maggio 2024

Hej Michael.

Stort tack för de många fina stjärnorna, dem är vi verkligen glada för. Det är härligt att höra att vi levde upp till dina förväntningar.

Vi önskar dig en bra dag och ser fram emot att tvätta din bil igen.

De bästa hälsningar

Valutata 5 stelle su 5

Det är snabbt och lätt att få bilen tvättad

Lätt att få kontakt med washworld vid ett tillfälle då skärmen utanför svartnade. Snabbt fixade de till skärmen så den fungerade igen.

30 aprile 2024

Hej Christina,

Tusen tack för alla de fina stjärnorna. Det är fantastiskt att se och höra att du har haft en riktigt bra upplevelse hos oss.

Vi ser fram emot att ge dig många fler fina upplevelser i framtiden. Önskar dig en underbar dag härifrån.

Snabbt och smidigt.

28 aprile 2024

Hej Inge,

Tack så mycket för de fyra stjärnorna. Vi strävar dock alltid efter fem stjärnor, så om du har några förbättringsförslag är du välkommen att skriva till vår kundtjänst.

Önskar dig en riktigt bra dag.

Bästa hälsningar,

Bäst tvätt ställe

Bäst tvätt ställe

17 marzo 2024

Hej Ahmad.

Tusind tak for de mange flotte stjerner. Det er fantastisk at se og høre, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os.
Vi ser frem til at give dig mange flere gode oplevelser i fremtiden.

Du ønskes en skøn dag herfra
De bedste hilsner

Tvättar rent

Bra tvätt till låga priser och erbjudanden

15 marzo 2024

Hej Thomas,
Tack för din positiva feedback! Det gläder oss att höra att du uppskattar kvaliteten på vår tvätt till låga priser och våra erbjudanden. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder det bästa värdet.

Ser fram emot att välkomna dig åter.

Bästa hälsningar,
Ahad

Hej Mirsad,

Tusen tack för de många fina stjärnorna, vi är verkligen glada för dem. Det är underbart att höra att vi uppfyllde dina förväntningar 😊

Vi önskar dig en trevlig dag härifrån och ser fram emot att tvätta din bil igen.

Valutata 1 stelle su 5

Jag vill inte ha den

28 febbraio 2024

Hej Knalid.

Åh, det låter som att du har haft en besvärlig upplevelse i tvättan.
Jag vill gärna, att skicka till oss på https://washworld.se/hjelp, där du kan beskriva din upplevelse. Vår kundservice kommer att göra sitt bästa för att hjälpa dig.

De bästa hälsnar
Kirsten. Wash World

Enkelheten och ett bra…

Enkelheten och ett bra biltvättsresultat.

1 marzo 2024

Risposta di WashWorld SE - Tranås - Dalagatan

Hej Staffan, tack så mycket för det fina omdömet.
Vi önskar dig en bra dag härifrån och ser fram emot att tvätta din bil igen.

Valutata 5 stelle su 5

enkel och smidigt när som helst på…

enkel och smidigt när som helst på dygnet

29 febbraio 2024

Hej Janne,

Tack för din 5-stjärniga recension!
Det gläder mig att höra att du uppskattar hur enkelt och smidigt det är att använda våra tjänster, när som helst på dygnet.

Vi strävar efter att göra vår service så tillgänglig och användarvänlig som möjligt för alla våra kunder.

Din positiva feedback är mycket uppskattad och motiverar oss att fortsätta arbeta hårt för att upprätthålla hög servicekvalitet.

Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång du behöver tvätta din bil.

Cathrine🚗

Valutata 3 stelle su 5

Höjd månadsavgift gör ingen glad.

När det kostade 109kr i månaden för budgettvätt tyckte jag att priset var helt okej för den tjänsten. Nu är det höjt pris, till 149kr.
Blir bilen renare? Nej.
Ingår det något nytt/extra i det förhöjda priset? Nej.
Att höja priset gör ingen glad.
För övrigt så fungerar Wash world biltvätt bra.

29 febbraio 2024

Risposta di WashWorld SE - Tranås - Dalagatan

Tack så mycket för recensionen och feedbacken.

de bästa hälsningarna

Smidigt

Smidigt när man ändå passerar. Känns som att jag inte behöver tveka om orena borst.

27 febbraio 2024

Hej Jeanette,

Det låter som att du har haft en bra upplevelse i tvättanläggningen, och det glädjer oss mycket.

Önskar dig en fortsatt trevlig dag. Vi ser fram emot att ge dig många fler positiva upplevelser i framtiden :-)

Valutata 5 stelle su 5

Jag är mycket nöjd med er tvättautomat…

Jag är mycket nöjd med er tvättautomat och jag kommer vara er kund

24 febbraio 2024

Hej Lars-Gunnar.

Det låter som att du har haft en bra upplevelse i tvätthallen, och det glädjer oss mycket.
Önskar dig en trevlig dag från oss. Vi ser fram emot att ge dig många fler bra upplevelser i framtiden.

Jag vill önska dig en trevlig dag.
De bästa hälsner

Hej Åke.

Inte en trevlig upplevelse du hade. Klart du skall vära njöd med tvätten av din bil. Om detta händer nästa gång du tvätter bilen, är du vällkommen att skicka en mail till vor kundservice med bilde av bilen efter tvätt, så vill vor kundservice kolla upp på detta, och svara tillbacka så snappt som möjligt. Du kan skicka till: washworld.se/hjälp/tvätthalloch reklamationer.

Jag önskar dig en trevlig dag

Dom bästa hälsnar
Kirsten Was World 🚗

Helt perfekt!

Helt perfekt!
Snabbt, enkelt,smidigt

24 dicembre 2023

Hej Jan-Erik,

Tusen takk for de fem flotte stjernene. Det er herlig å se at du er fornøyd med vår vaskehall og konsept.

Ønsker deg en riktig god dag :-)

De bästa hälsningarna,
Lana

Perfect wash

5 dicembre 2023

Hej Patrick.

1000 tack för dom fina stjärnor. Det är fantastisk at läsa du hade en rigtig bra upplevelse hos os.
Vi ser fram mott att giva dig flera bra upplevelse i framtiden.

Jag önskar dig en trevlig dag.

Som bästa hälsnar
Kirsten. Wash World 🚗

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più