WashWorld SE - Tranås - Dalagatan Recensioni

TrustScore 4 su 5

Dalagatan 10, 573 42 Tranås, SE

Valutata 4 stelle su 5

Tvätten är okej men borstarna smäller ut sidospeglarna trots att jag alltid fäller in dem. Idag smällde den ut speglarna helt på båda sidor till maximal utåtvinkel. Annars brukar borstarna smälla ut v... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Bra ute tvätt. Förutom att blå knapp för vaxsköljning har varit trasig en vecka. Vill inte använda tvätthall för att 2ggr i höst har bilen luktakt kloak. Påpekade det vid samma tillfälle utan respons... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det är snabbt och lätt att få bilen tvättad, tydliga instruktioner. Bra att kunna välja till extra speciella tvättar vid olika årstider. Lätt att få kontakt med washworld vid ett tillfälle då skärmen... Leggi di più

1. Autolavaggio

Scritti dall'azienda

Wash World erbjuder enkla, innovativa och miljövänliga biltvättar till marknadens bästa priser, oavsett om du besöker oss ofta eller sällan. Den första tvätthallen öppnade i Roskilde 2013 och den första i Sverige öppnades i Nybro 2018. Norrmännen fick lära känna Wash World i början av 2020 när vi öppnade i Sarpsborg. Wash World var först i Norden med att införa “obegränsad biltvätt”, betala från bilen och automatisk nummerskyltsavläsning. I slutet av 2020 introducerade vi Tvätta själv på ett antal av våra anläggningar och vi är nu den största aktören på den kommersiella Tvätta själv-marknaden i Danmark. Wash World har för närvarande fler än 50 anställda inom administration och drift. Våra anläggningar är obemannade, men vi har ett team av servicetekniker och lokalvårdare som ser till att tvätthallarna fungerar och att våra anläggningar är rena. Dessutom har vi en egen helpdesk som är öppen dygnet runt med serviceinriktad personal som står redo vid telefonerna i händelse av brådskande problem med biltvätten. Wash World har ambitionen att bli ledande på den nordiska marknaden för biltvättar.

• Dalagatan 10, 573 42, Tranås, Svezia

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

903 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hallen i Tranås är för ofta ur funktion

Hallen i Tranås är för ofta ur funktion

14 aprile 2025

Hej Joakim,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Jag förstår verkligen frustrationen när hallen inte är tillgänglig – det ska självklart fungera smidigt när du kommer för att tvätta bilen. Ibland kan vi behöva stänga hallarna tillfälligt för tekniskt underhåll eller reparationer, och vi försöker alltid hålla dessa pauser så korta som möjligt för att minska påverkan för dig som kund.

Om du skulle råka ut för att hallen inte fungerar vid ankomst, ring gärna nödtelefonen på plats så hjälper vi dig direkt. Vid andra frågor eller om du vill att vi följer upp ditt ärende, är du varmt välkommen att kontakta oss via hjälpsidan på vår webbplats – jag hjälper dig gärna vidare.

Sophie Wash World

Tvätt

Jag kör Volvo combi och blev inte riktigt nöjd mad att bakluckan inte blir lika ren som övriga bilen.

15 aprile 2025

Hej Mari,

Det verkar som att du inte har haft en särskilt bra upplevelse hos oss. Det är vi självklart ledsna för, eftersom vi alltid strävar efter att ge våra kunder den bästa servicen. Jag vill därför uppmana dig att skriva till vår kundtjänst och beskriva din upplevelse, så att vi kan ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen.

Valutata 1 stelle su 5

Tvätten har inte funkat på över en…

Tvätten har inte funkat på över en vecka ! I dag öppnade sig inte portarna eller stängde sig. Jag vill att ni drar av på priset nästa månadsfaktura. Mvh Morgan Färnemyhr

15 aprile 2025

Hej Morgan,

Enkelt och snabbt

Enkelt och snabbt

Stort tack för din fina recension, Rolf! 🙏
Härligt att höra att du tycker det är både enkelt och snabbt – precis så vi vill att det ska vara.
Hälsningar,
Ole 🚘✨

Valutata 3 stelle su 5

Skulle önska att man kan välja program utan borstar.

Skulle önska att man kan välja tvättprogramm även utan borstar, annars bra.

Risposta di WashWorld SE - Tranås - Dalagatan

Tack för din feedback – det betyder mycket för oss! Vi förstår önskemålet om att kunna välja ett borstfritt program.
Vi arbetar hela tiden på att förbättra upplevelsen på alla våra lokationer, bl.a. med nya vaskeprogram, nya maskiner och fler tekniker. Vi tar din kommentar vidare till vår udviklingsafdeling.
Du kan skriva till vår kundservice, så vi kan se närmare på saken.
De bästa hälsningar
Sara från Wash World

Ur funktion ibland

Ur funktion ibland, men annars är jag mycket nöjd med tvätten.

Hej Sören,

Stort tack för din fina recension – vi är glada att höra att du är nöjd med tvätten! Vi förstår att det kan vara irriterande när något tillfälligt inte fungerar som det ska.
Vi jobbar hela tiden med att förbättra upplevelsen i våra tvätthallar – bland annat genom nya tvättprogram, grönare och mer effektiv kemi samt fler servicetekniker för snabbare åtgärder.
Om problemet uppstår igen, får du gärna mejla oss på kundservice@washworld.se, så hjälper vi dig vidare.

Vänliga hälsningar
Sophie Wash World

För långa köer

För långa köer, och får dåliga öppentider.

22 marzo 2025

Risposta di WashWorld SE - Tranås - Dalagatan

Hej Johan – tack för din feedback! Jag förstår att långa köer och öppettider som inte passar kan vara frustrerande.
Du är varmt välkommen att kontakta kundservice via Hjälp-sektionen på washworld.se, så ser vi gärna närmare på detta – jag hjälper dig gärna vidare.
Ahad

Smidigt och billigt

Smidigt och billigt

7 marzo 2025

Hej Mohammed,

Stort tack för de många fina stjärnorna. Det är fantastiskt att se och höra att du har haft en riktigt bra upplevelse hos oss.
Vi ser fram emot att ge dig många fler bra upplevelser i framtiden. Vi önskar dig en härlig dag härifrån.

Jasmin.🚗

Valutata 3 stelle su 5

Tycker inte programmet är så effektivt…

Tycker inte programmet är så effektivt som jag förväntat mig.
Mycket smidigt men svårt då hallen ofta är stängt pga fel.

6 marzo 2025

Hej Annelie,

Det verkar som att du inte har haft en särskilt bra upplevelse hos oss. Det är vi självklart ledsna över, eftersom vi alltid strävar efter att ge våra kunder den bästa servicen. Jag vill därför uppmuntra dig att skriva till vår kundtjänst och beskriva din upplevelse, så att vi kan ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen.

Valutata 4 stelle su 5

Jag har givit ett betyg och nöjer mig…

Jag har givit ett betyg och nöjer mig med det.
Det verkar som att du inte tolkar mitt betyg (4 stjärnor) korrekt.

25 febbraio 2025

Hej Sonny,

Tack för din feedback! Det ska förstås bli helt rent, så det är tråkigt att höra att resultatet inte helt levde upp till dina förväntningar. Vi jobbar ständigt med att förbättra våra tvättar, och din åsikt är värdefull för oss.

Om du upplever detta igen, får du gärna kontakta vår kundservice via **"Hjälp"**-sektionen på vår webbplats – vi hjälper dig gärna! 🚗💙

Ha en bra dag!

De bedste hilsner
Martin

Smidigt

Smidigt att komma till och tvätta. Däremot så blir inte min bakruta och del av ”baken” aldrig helt rent

23 febbraio 2025

Risposta di WashWorld SE - Tranås - Dalagatan

Tack för din feedback! Det är bra att höra att det var smidigt att tvätta, men vi beklagar att resultatet på bakrutan och bakdelen inte blev helt rent. Om du upplever att tvätten inte lever upp till förväntningarna, är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice via vår webbplats – vi hjälper gärna!
Sophie

Lätt o mycket smidigt

Lätt o mycket smidigt. Bra o fint resultat efter tvätt...

7 febbraio 2025

Hej Knud,
Tusen tack för de många fina stjärnorna, vi är riktigt glada för dem. Det är härligt att höra att vi levde upp till dina förväntningar.
Vi önskar dig en bra dag och ser fram emot att tvätta din bil igen.

Helt ok i dag

25 gennaio 2025

Hej Leif
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at det var helt ok i dag. Vi håber at se dig igen snart.
Venlig hilsen
Nicklas

Valutata 4 stelle su 5

Bra tvätt men stängd alldeles för ofta.

Ni behöver bli bättre på att hålla tvätten igång. Har varit där många gånger och fått åka hem utan å tvätta.

16 gennaio 2025

Risposta di WashWorld SE - Tranås - Dalagatan

Tack för din feedback – det är värdefullt för oss att höra. Jag beklagar verkligen att du har upplevt att tvätten varit stängd för ofta. Vi strävar alltid efter att hålla tvätten igång så mycket som möjligt och tar din kommentar vidare för att bli bättre på detta framöver.

Fungerade mycket bra.

22 dicembre 2024

Hej Rolf,
Tack för din fina feedback! Det gläder mig att höra att allt fungerade så bra. Om det är något mer vi kan hjälpa dig med framöver, tveka inte att höra av dig.

Perfekt 👍

Det här funkar mycket bra 👌

5 dicembre 2024

Hej Sudden,
Tack för din recension! Vi är glada att höra att du tycker att det fungerar mycket bra. Vi hoppas att du fortsätter att vara nöjd med våra tjänster.
Wash World

Det var perfekt.

Det var perfekt.

28 novembre 2024

Hej Kawos,

Stort tack för din fantastiska recension – det gläder mig verkligen att allt var perfekt! 🌟 Vi ser fram emot att ge dig en lika bra upplevelse nästa gång.
Lana

Valutata 3 stelle su 5

Jag var inte nöjd eftersom jag efter…

Jag var inte nöjd eftersom jag efter första gången var tvungen att tvätta bilen igen. Det fanns fortfarande lite smuts eller lera kvar mellan fram- och bakhjulen, vid dörrarnas nedre kanter. Dessutom fanns det svart damm på ovansidan av bakluckan som man enkelt kunde torka bort med handen. I mitten, vid registreringsskylten, når borsten inte höger eller vänster om skylten. Därför gav jag två eller tre stjärnor i betyg.
Min bil är vit, och man kan tydligt se dessa smutsfläckar direkt efter tvätten.

22 novembre 2024

Hej Ali,
Tack för din recension och för att du delar med dig av dina upplevelser. Jag beklagar att tvätten inte levde upp till dina förväntningar och att bilen inte blev helt ren överallt.
Jag rekommenderar att du kontaktar vår kundservice via vår hemsida, så att vi kan undersöka ärendet närmare och hjälpa dig vidare.
Sophie

Smidigt

Smidigt, enkelt med bra resultat. Vettigt prissatt!

7 novembre 2024

Hej Fredrik,

Tack för din positiva feedback! Härligt att höra att du tycker tvätten är smidig, enkel och prisvärd med bra resultat. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka!

Risposta di WashWorld SE - Tranås - Dalagatan

Hej Marko! Tack för din recension och för att du delar din feedback! Vi är glada att du är nöjd, och jag tar gärna vidare din synpunkt om längre blåsningstid. Vi ser fram emot att ha dig hos oss igen!

Yahya

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più