Mister York Recensioni 529

TrustScore 2.5 su 5

2,6

Valutata 5 stelle su 5

Var på Mr.York i Täby idag, grymt goda hamburgare, även pommes riktigt bra. Det som fanns att anmärka på är möjligtvis att borden ute skulle hållas efter och rengöras bättre men kvaliteten på mate... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Riktigt dåligt och spydigt bemötande när de gjorde fel med min beställning! Personalen var riktigt otrevlig. Kalla pommes, mer än halva dryckerna var fyllda med is. Hamburgaren låg i ett hörn av as... Leggi di più

1. Hamburgereria

Scritti dall'azienda

Vi är burgareantusiaster som snickrar ihop containrar till kök. Bakom rök och os så flippas street food-burgare med ordentlig stekyta och modiga smaker. Allt kött vi serverar är gårdsmärkt och endast från landets bästa gårdar och självklart har vi även ett brett vegetariskt utbud. Här samlas människor med samma kärlek till burgare som vi. Nörd som icke nörd, har du en gång ätit hos oss så gillar vi dig. Det är personalen och kulturen som gör det möjligt för Mister York att leverera en burgare och en personlig service i världsklass, varje dag.

2,6

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 2 stelle su 5

Tyvärr jättesynd om de tre (!) tjejer…

Tyvärr jättesynd om de tre (!) tjejer som arbetade en lördag vid lunchtid då vi var där. Givetvis hann de inte med att göra beställningarna på en rimlig tid och vi fick vänta 45 minuter på vår mat. Disken var som ett stort berg och på toaletten fanns ingen tvål och toalettpapper låg utspritt över hela golvet. Så otroligt dåligt att ha sådan underbemanning!!

Vi har annars väldigt goda erfarenheter från Mister York i Ängelholm, men det här ändrade vår åsikt helt! Det blir nog ett annat alternativ bästa gång.

13 giugno 2026

Dom har helt klart förlorat en kund

Dom har helt klart förlorat en kund
Fick vänta en kvart på mat fast det endast var 2 bilar före i Drive In
En torr liten hamburgare (Umami V2) som verkligen inte var nåt märkvärdigt och när man skulle betala så tog dom inte kontanter heller ,ren tur att jag hade kortet med mig
Frågade varför dom ej tog kontanter men lyssnade inte ens
Jag anser att man ska kunna ha full rätt att välja vilket betalsätt man vill välja när man ska äta snabbmat,har alltid kunnat använda pengar på andra ställen
Kommer aldrig att sätta min fot där igen för är ett väldigt överreklamerat ställe
Missnöjd kund i Karlskoga

12 giugno 2026
Valutata 1 stelle su 5

Riktigt dåligt och spydigt bemötande…

Kalla pommes, mer än halva dryckerna var fyllda med is. Hamburgaren låg i ett hörn av asken, så liten var den…
Skitigt bord, skräpigt på golvet… kommer ALDRIG att åka tillbaka!

11 giugno 2026
Valutata 1 stelle su 5

Sandvikens nya Mister York har totalt…

Sandvikens nya Mister York har totalt misslyckats med parkeringen. Inte en enda plats för bil med släp. Trång vidi Drive Thru, snäv kurva o ingen möjlighet att fara förbi eller om de bilar som väntar. Handikapparkering är inte närmast ingången.

10 giugno 2026

Maten är så fel!

Helt sjukt mycket folk. Och dem glömmer vilka dem ska gå ut med mat till så du kan bli utan mat plus att jag väntade 1 timme för att sedan inte få det jag beställde och sedan sa han att han skulle komma ut med Nuggets men han kom inte så jag kände mig väldigt dåligt behandlad

10 giugno 2026

Mister York i Vä

Vi var på Mister York i Vä. Maten var god men det tog lång tid och personalen var väldigt nonchalant. Vi var flera gäster i restaurangen som väntade på vår mat men då prioriterade istället personalen att göra mat till sig själva. Dessutom var de runt 8-9 personer bak i köket men endast en som arbetade och resten var upptagna med att titta på eller prata med vänner som hälsade på. Tråkigt när hamburgarna i vanliga fall brukar vara riktigt goda men på grund av långa väntetiden idag var maten även kall när vi fick den.

8 giugno 2026

Var på Mr.York i Täby idag

Var på Mr.York i Täby idag, grymt goda hamburgare, även pommes riktigt bra.

Det som fanns att anmärka på är möjligtvis att borden ute skulle hållas efter och rengöras bättre men kvaliteten på maten slog alla förväntningar. Första besöket på denna kedja och enligt mig bättre än sina närmaste konkurrenter.

7 giugno 2026

Vä Kristianstad=besviken …

Vä Kristianstad:25-30 min innan det var klart. Smutsiga bord och golv. Tre extremt tunna torra sulor till hamburgare. Köpte 2 st trippelburgare och dessa 2 var platta som en liten enkel från McDonalds. Besviken.

7 giugno 2026

Godaste burgaren

Beställde en mr big som var en av dom godaste jag ätit på länge rekommenderar verkligen den!!!
Grym service och trevlig personal

5 giugno 2026

Karlskoga

Karlskoga: De behöver en arbetsledare och struktur i arbetet. Var bara killen som stekte burgare som det var ordning på. Fattades saker i beställningen. Lång väntetid.
De tappade oss som kunder. Åker hellre två minuter till - till Mac Donalds / Max

4 giugno 2026
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più