WashWorld SE - Malmö - Batterigatan Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Batterigatan 4, 212 41 Malmö, SE

Valutata 5 stelle su 5

Very professional customer service and always help the customers which reflect how good and serious the company is and the emergency line always answer fast and help you Its great to wash the car... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Visst missar tvätten vissa ställen men det är bilens konstruktion och former som är skulden till detta. Däremot är det inte så ofta numer som tvätten stannar mitt i programmet. Så jag fortsätter som... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

+ Smidigt att komma till att tvätta + Vaxet är bra + Torkningen med borstarna gillade jag, väldigt lite droppar kvar på backspeglarna. - Jag tog abonnemang Premium Shine för insektsborttagning, d... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Generellt tycker jag att det är mycket bra, dock tycker jag att priset har ökat en hel del sedan jag började att tvätta hos er. Kanske jag inte kommer att ha råd i fortsättningen. Gränsen är nådd.

1. Autolavaggio

Scritti dall'azienda

Wash World erbjuder enkla, innovativa och miljövänliga biltvättar till marknadens bästa priser, oavsett om du besöker oss ofta eller sällan. Den första tvätthallen öppnade i Roskilde 2013 och den första i Sverige öppnades i Nybro 2018. Norrmännen fick lära känna Wash World i början av 2020 när vi öppnade i Sarpsborg. Wash World var först i Norden med att införa “obegränsad biltvätt”, betala från bilen och automatisk nummerskyltsavläsning. I slutet av 2020 introducerade vi Tvätta själv på ett antal av våra anläggningar och vi är nu den största aktören på den kommersiella Tvätta själv-marknaden i Danmark. Wash World har för närvarande fler än 50 anställda inom administration och drift. Våra anläggningar är obemannade, men vi har ett team av servicetekniker och lokalvårdare som ser till att tvätthallarna fungerar och att våra anläggningar är rena. Dessutom har vi en egen helpdesk som är öppen dygnet runt med serviceinriktad personal som står redo vid telefonerna i händelse av brådskande problem med biltvätten. Wash World har ambitionen att bli ledande på den nordiska marknaden för biltvättar.

• Batterigatan 4, 212 41, Malmö, Svezia

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

892 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Mycket dålig torkning

Mycket dålig torkning! Jättemycket vatten kvar på bilen. Troligtvis smutsigt vatten, för det våta blev alldeles gråprickigt! Inget bra resultat!
- sen ville dörrarna inte öppna sej. Händer väldigt ofta att de inte öppnar sej!😡

18 marzo 2024

Hej Erik.

Så ska det absolut inte vara att tvätta hos oss. Om du har tid, vänligen kontakta vår kundservice på https://washworld.se skicka vänligen bilde av bilen efter tvätt / torke så hjälper de dig så snart som möjligt. Också vänligen skriv till kundservice om porten inte öppnar sig, så vill dom prova hjälpa.

Jag önskar dig en trevlig dag.
De bästa hälsn
Kirsten. Wash world.

Valutata 5 stelle su 5

Tvättar bra.men mellan vägen går ej ner…

Tvättar bra.men mellan vägen går ej ner så kommer det en annan bil in då blir bakdelen blöt när den polerar.

17 marzo 2024

Hej Gleen,

Tack för fem stjärnor och feedback! Vi undersöker hur vi kan förbättra för att undvika att bakdelen blir blöt när en annan bil poleras. Din upplevelse är viktig för oss, och vi strävar efter ständiga förbättringar.

För fler detaljer eller förslag, besök gärna https://washworld.dk/hjaelp.

Bästa hälsningar,
Ahad

Valutata 3 stelle su 5

Det är enkelt och prisvärt att tvätta…

Det är enkelt och prisvärt att tvätta men tyvärr är tvätten på Batterigatan inte den bästa och bilen blir inte riktigt ren på flertalet ställen tyvärr.

17 marzo 2024

Hej Patrik.

Sikke en ærgerlig oplevelse. Du skal selvfølgelig have et tilfredsstillende vaskeresultat, når du vasker hos os. Du er derfor meget velkommen til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation".
Vänligen skicka med billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice kan behandle sagen bedst og hurtigst muligt.

De bästa hälsn
Kirsten. Wash World.

Valutata 1 stelle su 5

Man får olika medel olika torktid mm på…

Man får olika medel olika torktid mm på samma ställe med samma abonnemang, riktigt trött på detta nu.

15 marzo 2024

Hej Vincent,

Tack för att du delar din feedback. Det är verkligen beklagligt att höra att du upplever inkonsekvens i kvaliteten på våra tjänster, särskilt när det gäller användningen av olika medel och torktider trots att du använder samma abonnemang. Denna brist på enhetlighet är inte vad vi strävar efter, och vi förstår din frustration.

Vi vill verkligen adressera och åtgärda dessa problem för att säkerställa en mer konsekvent och tillfredsställande upplevelse för dig och alla våra kunder. För att vi ska kunna göra det, uppskattar vi om du kan ge oss mer detaljerad information om dina erfarenheter. Kontakta oss gärna på https://washworld.dk/hjaelp så att vi kan undersöka saken närmare.

Din feedback är ovärderlig för oss i vårt arbete med att förbättra och säkerställa att våra tjänster uppfyller våra kunders förväntningar.

Bästa hälsningar,
Ahad

Valutata 3 stelle su 5

Det är ofta fel på era tvättanläggningar, var på tvättanläggning på Toftanäs i Skåne. Gör tredje gången fick jag och flera andra titta oss ut, och i den bredvid oss var det likadant?
Dock så öppnade sig inte dörren denna gången och vi fick backa ut ur anläggningen.
Mvh
Mike

16 marzo 2024

Hej Mike,

Aj då, det låter som att du har haft en dålig upplevelse, vilket definitivt inte är meningen när man besöker oss, men jag är säker på att vi kan hitta en lösning på detta.

Det utförs både frekvent service och rengöring av maskinerna, men i dessa fall är de endast tillfälligt stängda, och detsamma gäller tekniska fel, där vi naturligtvis skickar teknikerna till platsen så snabbt som möjligt. Detta betyder dock inte att vi vet exakt när de är där, eftersom de också är ute på andra uppdrag.

Dock är det självklart inte meningen att man ska få en känsla av att tvätthallarna ofta är stängda. Vi rekommenderar därför att du skriver till vår kundservice via hemsidan, så att vi kan titta på ärendet och hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

De bästa hälsningar,

Valutata 3 stelle su 5

Føler der kommer ridser på lakken har…

Føler der kommer ridser på lakken har nu skiftet 3 biler og det er samme problem

13 marzo 2024

Hej Babar,

Jag beklagar denna besvärliga upplevelse. För att säkerställa att din upplevelse undersöks närmare, skulle jag rekommendera att du kontaktar vår kundtjänst direkt med ytterligare detaljer om dina upplevelser samt eventuella specifika uppgifter om de tvättar du har använt. Detta kommer att göra det möjligt för oss att granska ärendet närmare och hitta en lämplig lösning.

Ni är underbara

Ni är super och jag ska rekommendera er till alla andra som jag känner

13 marzo 2024

Hej Muhamed,

Tack så mycket för de fem stjärnorna. Vi är glada att höra att du skulle rekommendera oss till alla. Det gör oss verkligen jätteglada! Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service till våra kunder så att de kan ha en bra upplevelse.

Vi ser fram emot att tvätta din bil igen :-)

Valutata 3 stelle su 5

Skulle vilja ha ett borstlöst val bra…

Skulle vilja ha ett borstlöst val bra för att spola av bilen.

2 marzo 2024

Hej Andreas,

Tack för din recension och för att du tog dig tiden att dela din feedback med oss.

Om du är intresserad av en borstlös tvätt som effektivt spolar av din bil, rekommenderar jag att du provar vår tvätt själv station.

Om du har fler frågor eller behöver ytterligare assistans, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst https://washworld.se/hjalp

De bästa hälsningar,
Cathrine🚗

Lätt och prisvärt

Lätt och prisvärt, kan tvätta när jag vill

28 febbraio 2024

Hej Eva-Lena,

Tack för de 5 stjärnorna och din feedback!

Det är fantastiskt att höra att du uppskattar enkelheten och det prisvärda i vårt erbjudande, och att du kan tvätta din bil när det passar dig.

Vi strävar alltid efter att göra våra tjänster så tillgängliga och bekväma som möjligt för våra kunder.

Cathrine🚗

Valutata 2 stelle su 5

Jag tyckte inte bilen blev torr efter…

Jag tyckte inte bilen blev torr efter tvätten. Andra biltvättar gör det bättre.

28 febbraio 2024

Hej Marcus,

Tack för recensionen. Det verkar som att du har haft en besvärlig upplevelse vid tvättstationen, för torkningen ska naturligtvis fortfarande vara bra. Jag rekommenderar därför att du kontaktar oss på vår webbplats under hjälp och sedan på "Tvättstation och reklamation" och beskriver din upplevelse. Du får gärna bifoga bilder på tvättresultatet så att vår kundtjänst bäst kan bedöma ärendet.

De är bäst

De är bäst , alltid lät att tvätta bara komma fram , bilen blir bra tvättat.

26 febbraio 2024

Hej Haxhi,

Tusen tack för de många fina stjärnorna, vi är verkligen glada för dem. Det är härligt att höra att vi uppfyllde dina förväntningar! 😊

Vi önskar dig en bra dag och ser fram emot att tvätta din bil igen.

Tvättresultatet ej tillfredsställande

Ibland blir tvättresultatet ej tillfredsställande då det känns som att det körs runt med för gammalt vatten. Känns som att reningsfilter måste bytas oftare då det blir ränder efter avslutat tvättprogram (premium) på min svarta bil. Ej värt pengarna när man ser att bilen inte är helt ren.
Förväntar mig en förbättring av detta.

29 dicembre 2023

Hej Anders.

Tack för din anmälande, men det känns om du inte hade den bästa upplevelse i vor tvätthall. Vi vill alltid prova giva dig den bästa service och tvattresultat, som möjligt.
Om du inte är njöd efter nästa tvätt vänligen skicka en mail med bilde av bilen efter tvätt till vor kundserivce, som så vill behandla och besvara din mail. Vänligen skicka till: washworld.se/hjälp.

Jag önskar dig en trevlig dag.
Dom bästa hälsnar
Kirsten. Wash World.

FUNGERAR BRA.

2 gennaio 2024

Hej Tor

Tusen tack för den fina recensionen, den uppskattar vi mycket.

Hör av dig om det är något annat.

Lykke 🚗

Valutata 1 stelle su 5

The machines are not good

The machines are not good. They don’t clean like they should and not dry the car properly.

17 dicembre 2023

Hej Irfan,

That doesn't sound like a pleasant experience.

We always want to give our customers a good experience and offer a good service. I would therefore like to recommend that you contact us at https://washworld.se/hjaelp, so that our customer service can assist you and provide further information on the matter.

Kind regards,

Amal

Nykund

Nykund
Myket bra priser för att kunna tvätta ca 1 gång i veckan och även mer. Jag har en 330 BMW och kanterna på baksidan blir inte tillräcklig rena. Samt torkningen ger jag cirka 8/10.

15 dicembre 2023

Hej Tarek,

Tack för de fyra stjärnorna. Det är bra att höra att du tycker att våra priser är fördelaktiga. Vi vill dock ge våra kunder en upplevelse som är både enkel och lyxig till ett lågt pris. Du är alltid välkommen att skriva till vår kundservice om du har förslag till förbättringar.

Önskar dig en bra dag härifrån :-)

Valutata 2 stelle su 5

Jag tvättar med Shine programmet med…

Jag tvättar med Shine programmet med tillägg om extra högtryckstvätt. Ändå blev inte fronten på bilen ren.

13 dicembre 2023

Hej John,

Vilken olycklig upplevelse. Du ska självklart ha ett tillfredsställande tvättresultat när du tvättar hos oss. Du är därför varmt välkommen att skriva till oss på https://washworld.se/hjaelp under "Tvätthall och reklamationer". Bifoga gärna bilder på tvättresultatet så att vår kundtjänst kan hantera ärendet så bra och så snabbt som möjligt.

Valutata 5 stelle su 5

Enkel smidig och bra tvätt

Enkel smidig och bra tvätt.
Precis så man vill ha det.

12 dicembre 2023

Risposta di WashWorld SE - Malmö - Batterigatan

Hej Magnus, tack så mycket för dina fina ord och för de 5 stjärnorna.

Det gläder oss att du är så nöjd med att tvätta din bil hos oss. Vi ser fram emot att tvätta din bil igen.

Albert 🚗

Valutata 2 stelle su 5

It was third time i got stuck in the…

It was third time i got stuck in the port. I upgraded my membership to have foam but after paying always the foam is finished, there is just water so I downgraded to budget one.

1 dicembre 2023

Hello Essam,

Thank you for your feedback. I would be happy to investigate your case further. Please feel free to contact our customer support.

Best regards,
Lana

Valutata 2 stelle su 5

Bad smell and inconsistent wash quality

Same as many others mentioned. The car smells bad 👎 after a wash.
Also the quality of the wash is hot and miss. Sometimes it's better than others.
And please don't give me the standard reply to contact the customer service. You have had this information for a long time. What has the company done about it beside ignoring 🤔?

13 novembre 2023
Non scritta su invito

Hi,

Thank you for sharing your experience, and we sincerely apologize for any inconvenience you've faced. We understand the importance of a quality car wash experience, and we regret that our service fell short of your expectations.

We take customer feedback seriously, and your comments about the inconsistent wash quality and the odor. We want to assure you that your concerns have been noted, and we are actively addressing the issues raised. Your feedback is instrumental in our ongoing efforts to enhance our services.

Please know that your comments are invaluable, and we are taking steps to rectify the situation. If there are specific details you'd like to share or if you have additional concerns, please feel free to reach out to us directly. We are here to address your concerns and ensure a more positive experience in the future.

Thank you for bringing this to our attention, and we sincerely apologize for any inconvenience caused.

Best regards,
Cecilie

Valutata 2 stelle su 5

Tvätt och torkresultatet blir inte…

Tvätt och torkresultatet blir inte riktigt bra!

4 novembre 2023

Hallå Kristian,

Tack för recensionen. Det låter som att du haft en dålig upplevelse på tvättstugan, för visst måste torkningen fortfarande vara bra. Jag rekommenderar därför att du kontaktar oss på https://washworld.se/hjalp under "Tvätt och klagomål" och beskriver din upplevelse. Du får gärna bifoga bilder på tvättresultatet, så att vår kundtjänst bäst kan bedöma saken.

Jasmin.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più