WashWorld SE - Malmö - Batterigatan Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Batterigatan 4, 212 41 Malmö, SE

Valutata 5 stelle su 5

Very professional customer service and always help the customers which reflect how good and serious the company is and the emergency line always answer fast and help you Its great to wash the car... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Visst missar tvätten vissa ställen men det är bilens konstruktion och former som är skulden till detta. Däremot är det inte så ofta numer som tvätten stannar mitt i programmet. Så jag fortsätter som... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

+ Smidigt att komma till att tvätta + Vaxet är bra + Torkningen med borstarna gillade jag, väldigt lite droppar kvar på backspeglarna. - Jag tog abonnemang Premium Shine för insektsborttagning, d... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Generellt tycker jag att det är mycket bra, dock tycker jag att priset har ökat en hel del sedan jag började att tvätta hos er. Kanske jag inte kommer att ha råd i fortsättningen. Gränsen är nådd.

1. Autolavaggio

Scritti dall'azienda

Wash World erbjuder enkla, innovativa och miljövänliga biltvättar till marknadens bästa priser, oavsett om du besöker oss ofta eller sällan. Den första tvätthallen öppnade i Roskilde 2013 och den första i Sverige öppnades i Nybro 2018. Norrmännen fick lära känna Wash World i början av 2020 när vi öppnade i Sarpsborg. Wash World var först i Norden med att införa “obegränsad biltvätt”, betala från bilen och automatisk nummerskyltsavläsning. I slutet av 2020 introducerade vi Tvätta själv på ett antal av våra anläggningar och vi är nu den största aktören på den kommersiella Tvätta själv-marknaden i Danmark. Wash World har för närvarande fler än 50 anställda inom administration och drift. Våra anläggningar är obemannade, men vi har ett team av servicetekniker och lokalvårdare som ser till att tvätthallarna fungerar och att våra anläggningar är rena. Dessutom har vi en egen helpdesk som är öppen dygnet runt med serviceinriktad personal som står redo vid telefonerna i händelse av brådskande problem med biltvätten. Wash World har ambitionen att bli ledande på den nordiska marknaden för biltvättar.

• Batterigatan 4, 212 41, Malmö, Svezia

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

891 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Ros&Ris

+ Smidigt att komma till att tvätta
+ Vaxet är bra
- Jag tog abonnemang Premium Shine för insektsborttagning, det var inte mycket den tog bort fast jag körde bilen 2 gånger i följd :-(

Kommer fortsättningsvis att tvätta bilen 2 gånger per vecka för att se om det kommer att göra skillnad.

28 giugno 2024

Risposta di WashWorld SE - Malmö - Batterigatan

Tack för din feedback. Vi är glada att höra att du tycker att det är smidigt att tvätta hos oss, att vaxet är bra och att du gillar torkningen med borstarna. Vi beklagar att insektsborttagningen inte levde upp till dina förväntningar trots att du körde bilen två gånger i följd.

Fortsätt gärna att tvätta bilen två gånger per vecka och låt oss veta om du märker någon förbättring. Om problemet kvarstår, tveka inte att kontakta vår kundservice för ytterligare hjälp.

WashWorld

Krångel med inloggning

Krångel med inloggning. Bilen blev inte alls ren.

28 giugno 2024

Hej Bend,

Tack för din recension. Jag beklagar att du har upplevt problem med inloggningen och att bilen inte blev ren. Vänligen kontakta vår kundservice via vår hemsida så vi kan hjälpa dig vidare.

De bästa hälsningar,
Ahad

Sällan I bruk

De kan ju börja med att se till så deras tvättar faktiskt fungerar.
Det händer allt för ofta att de är sönder och då känns det ju dumt med abonnemang.

16 giugno 2024

Hej Halil,

Tack för din feedback. Vi beklagar att du har upplevt problem med våra tvättar.
Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra driftsäkerheten för att säkerställa att våra tvättar alltid fungerar optimalt.

Du är mycket välkommen att kontakta vår kundservice så att vi kan undersöka de specifika problem du har upplevt och hitta en lösning.

WashWorld

Ofta avstängd

Ofta avstängd

20 maggio 2024

Hej Pia.

Det finns både service och rengöring av maskinerna, men i dessa fall är de bara tillfälligt stängda, och detsamma gäller om det uppstår tekniska fel.

Det är självklart inte meningen att man ska få en känsla av att tvätthallarna ofta är stängda.

KIrsten. Wash World.

Hej Esad.

Det låter som att du har haft en mycket tråkig upplevelse. Det är definitivt inte meningen när man tvättar hos oss.

Jag vill uppmana dig att, om du inte redan har gjort det, anmäla skadan till oss på washworld.se/hjelp under "Tvätthall och reklamation". Bifoga gärna så många bilder som möjligt, så att vår externa skadereglerare kan undersöka ärendet.

Jag önskar dig en bra dag.

Valutata 1 stelle su 5

Fick repor i lacken o de vill inte stå…

Fick repor i lacken o de vill inte stå för det! Så väldigt trist att få sin bil skadad. Jag har anmält skickat bilder o de säger att det inte är deras fel? Vilket det är o det ser man på reporna. VAD skulle kunna göra dem annars.

8 maggio 2024
Non scritta su invito

Hej Lauri.

Jag skulle rekommendera att du gör en skadeanmälan via webbplatsen Washworld.se/hjelp och bifogar bilder på bilen. Denna anmälan behandlas och besvaras av ett externt försäkringsbolag.

Vänliga hälsningar

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice. Under al kritik! Altså den danske person jeg talte med som ikke ville sig sit fornavn heller.

13 maggio 2024

Hej Andreas.

Det är absolut inte meningen när man besöker oss. Jag vill därför uppmana dig att skriva till oss på:washworld.se/hjelp under "Tvätthall och reklamation".

Valutata 5 stelle su 5

Så lätt och så bra resultat

Så lätt och så bra resultat. Värt att vara medlem.

11 maggio 2024

Hej Lars,

Tack för de fem stjärnorna och din positiva återkoppling! Vi är mycket glada att höra att du är nöjd med resultatet och medlemskapet. Vi ser fram emot att fortsätta leverera god service till dig.

Valutata 1 stelle su 5

Varannan gång stannar tvätten när man…

Varannan gång stannar tvätten när man är i torkavdelnimgen.

11 maggio 2024

Hej Sofia,

Det låter som en dålig upplevelse. Vi vill självklart alltid ge våra kunder en bra upplevelse. Jag skulle därför rekommendera att du skriver till vår kundtjänst och beskriver din upplevelse så att de kan hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Lätt tillgängligt.

Lätt tillgängligt.. snabb reparation om dom är sönder..bra pris

4 maggio 2024

Hej Angela,

Tack för ditt positiva omdöme och fem stjärnor! Det gläder oss att du upplever våra tjänster som lättillgängliga och prisvärda. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart!

Valutata 1 stelle su 5

Mkt dåligt tvätten tog väldigt dåligt…

Mkt dåligt tvätten tog väldigt dåligt provade att tvätta igen med samma resultat

3 maggio 2024

Hej Jari,

Vi vill erbjuda våra kunder den bästa servicen, så det är naturligtvis tråkigt att du har haft en dålig upplevelse. Du är välkommen att skriva till oss på https://washworld.se/hjalp och komma med förslag till förbättringar.

De bästa hälsningar,

Hej, Mahir

Tack för din kommentar. Om du upplever väntetid eller något annat under ditt besök i vår tvätthall, vänligen kontakta oss via akutelefonen för ytterligare assistans.

Jacob

Jag är nöjd biltvätt

Jag är nöjd biltvätt

29 aprile 2024

Hej, Ahmet

Tack för din positiva feedback. Det gläder oss att höra att du är nöjd med biltvätten. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda dig god service.

Jacob

Tvätt kvalité är lågt

Tvätt kvalité är lågt

24 aprile 2024

Hej Sara,

Det verkar som att du inte har haft en särskilt bra upplevelse hos oss. Det är vi naturligtvis ledsna för, eftersom vi alltid strävar efter att erbjuda den bästa servicen till våra kunder. Jag vill därför uppmana dig att skriva till vår kundtjänst och beskriva din upplevelse, så att vi kan erbjuda våra kunder den bästa möjliga upplevelsen.

Det är jätte bra

Det är jätte bra

17 aprile 2024

Hej Moutasem,

Tusen tack för de många fina stjärnorna, vi är verkligen glada för dem. Det är underbart att höra att vi levde upp till dina förväntningar.

Vi önskar dig en bra dag härifrån och ser fram emot att tvätta din bil igen.

Besviken på tvätt idag

Hej! Idag tog jag premium Shine, bilen är fläckig och inte ren.
Blev stående i tork, då porten inte öppnades, fick dock hjälp av trevlig kvinna på akut telefonen

17 aprile 2024

Hej Marianne,

Tack för att du delade din upplevelse med oss. Vi är ledsna att höra att din bil inte blev helt ren efter användningen av Premium Shine och att det var problem med porten. Det är bra att du fick hjälp via vår akuttelefon, och vi hoppas att allt löste sig väl till slut.

Om du stöter på några fler problem i framtiden, tveka inte att ringa akuttelefonen direkt. För andra ärenden eller feedback, besök gärna vår 'Hjälp'-sektion på hemsidan.

Valutata 4 stelle su 5

Det fungerar bra när det väl funkar

Det fungerar bra när det väl funkar. Men tekniska problem dyker upp ofta

8 aprile 2024

Hej Adam,

tack för din recension och de fyra stjärnorna. Vi är glada över att höra att vår tjänst i allmänhet fungerar bra för dig. Vi beklagar de tekniska problem som du har stött på. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra teknologier och processer för att minimera sådana utmaningar i framtiden. Din feedback är värdefull för oss i denna process.

Valutata 3 stelle su 5

Denna gången fungerade tvätten som den…

Denna gången fungerade tvätten som den skulle. Ett flertal gånger har jag fastnat i torken och har fått backa ur tvätten..

1 aprile 2024

Hej Jan.

Bra att höra att det fungerade. Om du fastnar igen i tvätthallen, var god ring till vår nödtelefon så hjälper de dig snabbt ut - och skriv gärna också ett mail till washworld.se och berätta om din upplevelse.

De bästa hälsningar.
Kirsten. Wash world.

Valutata 3 stelle su 5

Kunde varit bättre hade konstiga…

Kunde varit bättre hade konstiga fläckar på rutan efter tvätten som jag fick torka bort manuellt

29 marzo 2024

Hej Attila,

Tack för din recension och de fyra stjärnorna! Vi är glada att höra att din upplevelse överlag var positiv, men beklagar att du upplevde problem med fläckar på rutan efter tvätten. Vi strävar efter att erbjuda en heltäckande service där varje del av tvätten möter våra kunders förväntningar, och din feedback hjälper oss att förbättra oss. För att vi ska kunna ta itu med detta problem och se till att det inte händer igen, skulle det vara till stor hjälp om du kunde kontakta vår kundtjänst via washworld.dk under "Vaskehal og reklamation". Din erfarenhet är viktig för oss, och vi vill se till att alla aspekter av din bilvask uppfyller våra höga standarder.

Ahad

Fungerar jättebra

Fungerar jättebra. Torkar dock inte perfekt vid bakruta o backspeglar. 4.5 stjärnor av 5.

23 marzo 2024

Risposta di WashWorld SE - Malmö - Batterigatan

Tack för din recension och de positiva orden! Vi uppskattar ditt återkoppling och noterar dina observationer angående torkningen. Din tillfredsställelse är viktig för oss, och vi strävar alltid efter att leverera bästa möjliga service.

Trevlig helg!
Lana

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più