Washworld - Larvik - Gamle Kongevei Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Gamle Kongevei 50, 3269 Larvik, NO

Bilen blir nesten ren, kanaler og felger klarer den ikke alltid. Det er enkelt og helt greit når det fungerer! I april-mai 26 har det vært mer feil og stengt enn de har åpent, bortkastede penger og t... Leggi di più

Maskinen er for ofte stengt. Det nest beste vaskeprogrammet kunne vært bedre. Bilen burde blitt litt reinere I dag stod det ledig over porten, men når jeg kom til skjermen der man velger program vi... Leggi di più

God pris. Bilen blir dog aldri helt ren, uavhengig av program, da både deler av bakruten og frontruten ikke blir vasket. Høyt tillegg for skiboks (50,-) ble plutselig lagt inn en gang i 2024,noe som v... Leggi di più

Veldig fornøyd, men syns maskinene kan bli bedre på å vaske bilen bak, bagasjeluken. Den blir aldri 100% rent. Jeg har en tesla modell 3. kanskje det har noe med bil formen 🤷🏼‍♀️

1. Autolavaggio

Wash World tilbyr enkel, innovativ og miljøvennlig bilvask til markedets beste priser, uansett om du besøker oss ofte eller sjelden. Selskapet ble grunnlagt av Bensimon-Rossing-familien, som fortsatt er hovedeier. Den første vaskehallen åpnet i Roskilde i 2013, mens den første lokasjonen i Sverige åpnet dørene i Nybro i 2018. Nordmenn ble introdusert for Wash World i begynnelsen av 2020, da vi åpnet en vaskehall i Sarpsborg. I dag har vi godt over hundre vaskehaller over hele Norden. Wash World var de første i Norden som introduserte ‘ubegrenset bilvask’, betaling fra bilen og automatisk avlesning av bilskilt. På slutten av 2020 introduserte vi Vask Selv på en rekke av våre lokasjoner, og vi er i dag den største aktøren på det kommersielle Vask Selv-markedet i Danmark. Wash World sysselsetter i dag mer enn 50 personer på tvers av administrasjon og drift. Våre lokasjoner er ubemannede, men vi har et team med serviceteknikere og renholdere som sørger for at vaskehallene fungerer, og at lokasjonene blir rengjort. I tillegg har vi en egen 24-timers helpdesk med serviceinnstilte medarbeidere som sitter klare ved telefonene ved akutte problemer i forbindelse med bilvasken. Wash World har en ambisjon om å være ledende på det nordiske bilvaskmarkedet.

• Gamle Kongevei 50, 3269, Larvik, Norvegia

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

168 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hei Tore,
Takk for din tilbakemelding.
Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre vaskeprogrammer og kjemi for å gi best mulig vaskeresultat. Hvis du ønsker at vi ser nærmere på din opplevelse, er du velkommen til å kontakte kundeservice på kundeservice@washworld.no. Vi hjelper gjerne!
Sophie Wash World

Ødela vindusvisker bak for 3 gang

Ødela vindusvisker bak for 3 gang. Melder meg snar ut.

1 marzo 2025

Hei Elisabeth,

Det virker som om du ikke har hatt en særlig god opplevelse hos oss. Det er vi selvfølgelig lei oss for, da vi alltid streber etter å yte den beste servicen til våre kunder. Jeg vil derfor oppfordre deg til å skrive til vår kundeservice og beskrive din opplevelse, slik at vi kan gi våre kunder den beste opplevelsen.

Jasmin.

Alt fungerte bra

18 febbraio 2025

Hei Thore,
Takk for din tilbakemelding! Det er flott å høre at alt fungerte som det skulle. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring!
Sophie

Veldig ofte stengte maskiner pga…

Veldig ofte stengte maskiner pga feil/reperasjon.
Dårlig resultat etter vask
Skitne børster som brukes på bilen, mulig pga lite vann.

20 febbraio 2025

Hei,
Det er leit å høre at du har hatt denne opplevelsen. Vi jobber kontinuerlig med vedlikehold for å holde våre vasker i best mulig stand, og vi tar din tilbakemelding på alvor. Når det gjelder vaskeresultatet, anbefaler vi at du kontakter kundeservice via -"Hjelp" seksjonen på nettsiden vår – vi hjelper deg gjerne videre der. Takk for at du deler din erfaring.🚗

Raskt og enkelt

Raskt og enkelt, ingen kø.

17 febbraio 2025

Hei,
Tusen takk for din fine anmeldelse! Det er flott å høre at du opplevde en rask og enkel vask uten kø.
Vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen!

Topp vaske anlegg

Topp vaske anlegg

18 febbraio 2025

Hei Kenneth,
Tusen takk for topp vurdering! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med vaskeanlegget. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen igjen! 🚘

Fornøyd

Det var enkelt,raskt og rent,er veldig fornøyd.

17 febbraio 2025

Hei,

Så hyggelig å høre! 😊 Takk for din tilbakemelding – glad for at du er fornøyd.

Omar

Er fornøyd enkelt og greit

Er fornøyd enkelt og greit

9 febbraio 2025

Hei,
Tusen takk for din flotte anmeldelse! Så hyggelig å høre at du er fornøyd. Vi setter stor pris på din tilbakemelding! 🚗

ofte driftsstans.

Kjempe god vask. Men veldig ofte driftsstans!

20 gennaio 2025

Hei!
Tusen takk for tilbakemeldingen din og for de 3 stjernene. Vi er glade for at du synes vasken er kjempegod! Samtidig beklager vi ulempene med hyppige driftsstanser. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre driftsstabiliteten for å gi deg en bedre opplevelse fremover.
Med vennlig hilsen
Nicklas

Maskinen vasket godt

Maskinen vasket godt, men takler ikke helt bakruta på min ID3, trolig pga innbøyningen opp mot taket?

18 gennaio 2025

Hei Halvard,
Tusen takk for din anmeldelse. Det er godt å høre at du er fornøyd med vasken generelt! Når det gjelder bakruta på ID.3, anbefaler jeg at du kontakter kundeservice via vår nettside – de hjelper gjerne med dine spørsmål.

Rask og bra vask

Rask og bra vask. Ikke full score ettersom det hender at er en eller begge haller er ute av drift.

18 gennaio 2025

Hei Jon,
Tusen takk for din anmeldelse og de 4 stjernene! Det er flott å høre at du er fornøyd med en rask og god vask. Vi beklager at du av og til opplever at én eller begge haller er ute av drift – vi jobber kontinuerlig med vedlikehold for å minimere slike problemer.
Vi håper å kunne gi deg en enda bedre opplevelse fremover og kanskje fortjene den siste stjernen!

Veldig fornøyd med bilvasken

Ligger veldig nært der vi bor.

16 gennaio 2025

Hei Sigrid!
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 😊 Så flott å høre at du er fornøyd med bilvasken, og at det er praktisk for deg med beliggenheten. Vi gleder oss til å se deg igjen!
Aden

Alt for ofte en maskin som ikke kan…

Alt for ofte en maskin som ikke kan brukes. Og dette fører til kø dannelse. Veldig kjedelig

28 dicembre 2024

Hei Wenche Aanstad,
Takk for din anmeldelse. Jeg beklager at du ofte opplever maskiner som ikke fungerer, noe som fører til kø – det er absolutt ikke den opplevelsen vi ønsker at våre kunder skal ha.
Vi jobber kontinuerlig med å vedlikeholde og forbedre våre vaskehaller for å minimere disse situasjonene. Din tilbakemelding er veldig verdifull, og jeg sender den videre til det relevante teamet, slik at vi kan ta det i betraktning.
Takk for at du tok deg tid til å skrive til oss.
Benny

Elendig vask nede bak på stasjonsvogn

Elendig vask nede bak på stasjonsvogn. Samme foran. Dårlig vask under grillen og på alle hjørner nede.

27 dicembre 2024

Hei Tor,

Takk for din anmeldelse. Jeg beklager at vasken ikke levde opp til dine forventninger, spesielt rundt grillen og hjørnene. For å få dette undersøkt nærmere, anbefaler jeg at du kontakter vår kundeservice via "Hjelp"-seksjonen på vår hjemmeside. De vil gjerne hjelpe deg videre.

Lana

Nesten hver gang jeg skal bort å vaske…

Nesten hver gang jeg skal bort å vaske bilen, så er den ene maskinen stengt å det står 2-3 biler og venter på den andre maskinen. Da snur jeg. For det har jeg ikke tid til. Å noen ganger så må jeg vaske den 2 ganger for at den skal bli ren.

14 dicembre 2024

Hei Bent,
Takk for anmeldelsen din. Jeg beklager at du har opplevd utfordringer med ventetid og kvaliteten på bilvasken. Jeg anbefaler at du kontakter kundeservice via Hjelp-seksjonen på nettsiden vår, slik at vi kan se nærmere på opplevelsene dine. Hvis du opplever en feil i vaskehallen neste gang, oppfordrer jeg deg til å bruke nødtelefonen, så vi kan hjelpe deg med en gang.
Sophie

Very bad car wash😂not clean good

Not recommend to friends because not clean my car washed 2 times but back widescreen glass not clean

14 dicembre 2024

Hi Jivan,
Thank you for your review, although I’m sorry to hear that your experience didn’t meet your expectations. If your car didn’t come out clean, I recommend reaching out to our customer service team through our website so we can assist you further.
We’d love to ensure you have a better experience next time.
Best regards,
Sophie

Betalte i dag for ekstra tørk

Betalte i dag for ekstra tørk. Maskinen gikk ekstra, men blåseren gikk ikke ned mot bilen.

8 dicembre 2024

Hej Vidar,

Tak for din anmeldelse og din feedback. Jeg er ked af at høre, at tørrefunktionen ikke fungerede optimalt under din vask. Hvis du oplever dette igen, vil jeg anbefale at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig med det samme. Vi arbejder altid på at forbedre oplevelsen for vores kunder.

De bedste hilsner,
Martin

Bilen ren og pen

2 dicembre 2024

Hei Ellen,

Takk for din anmeldelse! Det er godt å høre at bilen ble ren og pen. Hvis det er noe vi kan gjøre for å gjøre opplevelsen din enda bedre neste gang, er du alltid velkommen til å dele det med oss.

Imran

Rask og effektiv vask - Ren bil!

Rask og effektiv vask

14 novembre 2024

Hei Svein,
Takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med den raske og effektive vasken. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.
Ønsker deg en strålende dag videre! 🚗
Beste hilsen,

Lettvint og greit

Lettvint og greit. Ønskes ekstra meny utover abonnementet kunne disse prisene vært oppført på deres hjemmeside

23 ottobre 2024

Hei Dag Birger

Takk for de fire stjernene og for din tilbakemelding 🌟. Jeg setter pris på forslaget om å gjøre prisene for tilleggstjenester mer tilgjengelige. Jeg tar det videre, så vi kan forbedre kundeopplevelsen.

Jacob