Washworld - Larvik - Gamle Kongevei Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Gamle Kongevei 50, 3269 Larvik, NO

Bilen blir nesten ren, kanaler og felger klarer den ikke alltid. Det er enkelt og helt greit når det fungerer! I april-mai 26 har det vært mer feil og stengt enn de har åpent, bortkastede penger og t... Leggi di più

Maskinen er for ofte stengt. Det nest beste vaskeprogrammet kunne vært bedre. Bilen burde blitt litt reinere I dag stod det ledig over porten, men når jeg kom til skjermen der man velger program vi... Leggi di più

God pris. Bilen blir dog aldri helt ren, uavhengig av program, da både deler av bakruten og frontruten ikke blir vasket. Høyt tillegg for skiboks (50,-) ble plutselig lagt inn en gang i 2024,noe som v... Leggi di più

Veldig fornøyd, men syns maskinene kan bli bedre på å vaske bilen bak, bagasjeluken. Den blir aldri 100% rent. Jeg har en tesla modell 3. kanskje det har noe med bil formen 🤷🏼‍♀️

1. Autolavaggio

Wash World tilbyr enkel, innovativ og miljøvennlig bilvask til markedets beste priser, uansett om du besøker oss ofte eller sjelden. Selskapet ble grunnlagt av Bensimon-Rossing-familien, som fortsatt er hovedeier. Den første vaskehallen åpnet i Roskilde i 2013, mens den første lokasjonen i Sverige åpnet dørene i Nybro i 2018. Nordmenn ble introdusert for Wash World i begynnelsen av 2020, da vi åpnet en vaskehall i Sarpsborg. I dag har vi godt over hundre vaskehaller over hele Norden. Wash World var de første i Norden som introduserte ‘ubegrenset bilvask’, betaling fra bilen og automatisk avlesning av bilskilt. På slutten av 2020 introduserte vi Vask Selv på en rekke av våre lokasjoner, og vi er i dag den største aktøren på det kommersielle Vask Selv-markedet i Danmark. Wash World sysselsetter i dag mer enn 50 personer på tvers av administrasjon og drift. Våre lokasjoner er ubemannede, men vi har et team med serviceteknikere og renholdere som sørger for at vaskehallene fungerer, og at lokasjonene blir rengjort. I tillegg har vi en egen 24-timers helpdesk med serviceinnstilte medarbeidere som sitter klare ved telefonene ved akutte problemer i forbindelse med bilvasken. Wash World har en ambisjon om å være ledende på det nordiske bilvaskmarkedet.

• Gamle Kongevei 50, 3269, Larvik, Norvegia

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

167 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Rask vask

Rask vask, ingen kø.

14 giugno 2025

Hei Gry Wenche
Tusen takk for de fine ordene og topp rating – så godt å høre at du fikk en rask vask uten kø! 🚘
Med vennlig hilsen
Andrez

Aldri noe problem med WashWorldn bilen…

Aldri noe problem med WashWorldn bilen blir strålende ren hver gang!

14 giugno 2025

Hei Jill-Linita,
Tusen takk for de fine ordene og de 5 stjernene! 🌟
Det gleder oss stort å høre at du aldri har hatt problemer, og at bilen blir strålende ren hver gang – akkurat slik vi ønsker det!
Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper å se deg igjen i vaskehallen snart!
Wash World Kundeservice

Helt elendig

Helt elendig. Den kjenner ikke igjen skiltnr. Det har hendt at jeg må da betale fordi den ikke kjenne igjen skilter selvom jeg har en aktiv abonnement.
Ofte at den ene er stengt pga teknisk feil

13 maggio 2025

Hei,

Takk for at du deler opplevelsen din – det høres virkelig frustrerende ut, og det beklager jeg på det sterkeste. Når skiltgjenkjenningen ikke fungerer som den skal, eller du blir feilaktig belastet, vil vi selvfølgelig gjerne hjelpe deg med å få det rettet.

Jeg anbefaler at du tar kontakt med kundeservice via Hjelp-seksjonen på nettsiden vår, så ser vi nærmere på saken din og sørger for en god løsning.

Sophie Wash World 🌟

Ren og blank bil.

15 maggio 2025

Risposta di Washworld - Larvik - Gamle Kongevei

Hei Dossar – tusen takk for de fine ordene og for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse! ⭐
Så godt å høre at bilen ble både ren og blank – akkurat slik det skal være! 💧✨
Gi gjerne beskjed hvis du noen gang trenger hjelp eller har spørsmål – jeg hjelper deg mer enn gjerne.
Mvh Andreas

Greit

Billig og greit

28 aprile 2025

Hei,

Tusen takk for tilbakemeldingen og de fine ordene! 🌟

Godt å høre at du synes det er både billig og greit hos oss – vi jobber hele tiden for å gi mest mulig verdi for pengene.

Vi oppgraderer også fortløpende våre vaskehaller med nytt utstyr og bedre vaskekjemi, så forhåpentligvis merker du forskjellen neste gang!

Sophie Wash World

Giveren greier ikke å lese at det er…

Giveren greier ikke å lese at det er veltebøyler på bilen

29 aprile 2025

Hei,

Takk for at du deler din opplevelse. Det høres frustrerende ut at scanneren hadde problemer med å lese bilen din korrekt – det er selvfølgelig ikke meningen!

Skulle du igjen oppleve at bilens utstyr skaper problemer ved innkjørselen, anbefaler jeg at du ringer til nødtelefonen på stedet, så vi kan hjelpe deg med en gang. For andre typer problemer er du også veldig velkommen til å kontakte vår kundeservice via 'Hjelp'-seksjonen på nettsiden – vi står klare til å finne en løsning for deg.

Vi vil veldig gjerne sikre at din neste opplevelse blir mye bedre!

Yahya

Billig og godt alternativ her i byen

Billig og godt alternativ her i byen. Men, har opplevd en del ganger at det er feil ved en av vaskehallene. Ikke noe stort problem, men da blir det ekstra venting:-)

25 aprile 2025

Hei Anders,

Tusen takk for de 4 stjernene og din ærlige tilbakemelding! 🙏

Vi er glade for at du ser oss som et godt og rimelig alternativ i byen. Vi forstår godt at feil på en vaskehall kan føre til ekstra ventetid, og vi jobber hele tiden med å forbedre driften og redusere nedetid.

Vi håper du fortsatt får gode opplevelser hos oss!

Mye nedetid i hallene

Begynner å blir ganske lei av å komme til vaskehallen hvor den ene er ofte stengt. Detter fører jo til lengere køer og ventetid for de som må stå i kø for å vaske bilen. Vurdere å gå over til Glitra for der ser det ut som de sjelden har problemer med vaskehallene sine.

23 aprile 2025

Hei Einar
Takk for tilbakemeldingen.
Vi beklager at du har opplevd hyppig nedetid – vi forstår godt at det kan være frustrerende, spesielt når det fører til ventetid. Vi jobber løpende med vedlikehold og forbedringer for å sikre mer stabil drift i hallene, og vi tar kommentarene dine med oss i det videre arbeidet.
Dersom du ønsker at vi ser nærmere på en konkret hendelse, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice via nettsiden.
Benjamin

Synes ikke bilen blir ren

Synes ikke bilen blir ren . Den er fortsatt skitten og tomme den blir vasket i og maskinen er møkkete . Synes det blir brukt for lite vann.

18 aprile 2025

Takk for din anmeldelse
Vi er lei for å høre at du ikke opplevde et tilfredsstillende vaskeresultat. Det høres ut som både bilens renhet og vaskehallen ikke levde opp til forventningene – og det tar vi selvfølgelig på alvor.
Vi vil gjerne undersøke hva som kan ha gått galt. Hvis du har mulighet til det, må du gjerne kontakte oss med informasjon om tidspunktet for vasken, hvilken stasjon du benyttet, og ditt registreringsnummer – så ser vi nærmere på saken.
Takk for at du gjør oss oppmerksom på dette.
Ammar

Hei!
Tusen takk for de 5 stjernene – så hyggelig å høre at du synes det fungerer både enkelt og bra.
Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din!
Cathrine
Wash World

Det sitter igjen et litt klissete…

Det sitter igjen et litt klissete belegg på frontruta og jeg blir stadig bedt om å vurdere HVER GANG! selv om jeg har gjort innstillinger for å slippe gnål...

31 marzo 2025

Hei Stian,

Takk for at du deler opplevelsen din – vi forstår godt frustrasjonen, både med belegget på frontruta og de gjentatte vurderingsforespørslene. Det skal selvfølgelig ikke være slik.

Vi jobber hele tiden med å forbedre vaskeopplevelsen, blant annet med ny og mer effektiv kjemi som skal gi renere og klarere ruter uten belegg. Vi tar også med oss din tilbakemelding om vurderingssystemet – det skal ikke oppleves som mas.

Send oss gjerne en e-post på kundeservice@washworld.no, så ser vi nærmere på det konkrete problemet og hjelper deg videre.

Sophie Wash World

Jeg er veldig fornøyde washwarld er det…

Jeg er veldig fornøyde washwarld er det beste

22 marzo 2025

Hej Halabi,
Så herlig å høre – tusen takk for de fine ordene og de 5 stjernene! 🙌 Vi setter stor pris på det og gleder oss til å ønske deg velkommen igjen snart!
Med vänliga hälsningar,
Imran

Møkkete børster

Rask vask. Men møkkete børster. Sølete vann i børstene.

23 marzo 2025

Hei Arne,

Takk for at du deler din opplevelse – vi forstår godt, at det ikke er tilfredsstillende med skitne børster og sølete vann.
Vi jobber kontinuerlig med å forbedre kvaliteten i våre vaskehaller, blant annet ved å oppgradere utstyret, skifte børster og bruke mer effektiv og miljøvennlig kjemi.
Send oss gjerne en e-post på kundeservice@washworld.no med informasjon om hvilken hall du besøkte, så ser vi nærmere på det. Vi vil gjerne hjelpe!

bra vasking

bre sted og bra visking

21 marzo 2025

Hei Steini,

Tusen takk for de fine ordene og de 5 stjernene – det setter vi stor pris på!
Håper vi sees igjen snart!

Hello

Hello!
today was my first time, but I am sorry, my car was not wash very good, car is quite dirty, I have pictures also if you need I can send it. otherwise system is good!

Regards,
Sunny Anand

18 marzo 2025

Hello,
Thank you for your review and for giving our system a try. We're sorry to hear that the wash did not meet your expectations and that your car remained dirty. That’s not the quality we aim to deliver. If you’d like to send the pictures, we’re happy to take a closer look and follow up on it.
Best regards,
Ammar

Bilen ble ikke ren

Bilen ble ikke ren. Jeg reagerte på at børstene startet med en gang. Det var ingen avspyling først. Inntrykket mitt var at det ble gjort fort og gæli med resultat at bilen ikke ble grundig vasket. Jeg har abonnement Premium shine.

14 marzo 2025

Hej,

Takk for at du deler din opplevelse. Det er leit å høre at bilen ikke ble ordentlig ren – vi forstår at det er frustrerende. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre vaskeprogrammer, inkludert bedre kjemi og oppgraderte maskiner, for å sikre best mulig vaskeresultat.
Send oss gjerne en e-post på kundeservice@washworld.no, så vi kan se nærmere på saken og hjelpe deg videre. Vi vil gjerne sikre at du får en god opplevelse med din Premium Shine-abonnement.

Bra tilbud

Bra tilbud. Bra vask.
Litt mye driftstans på anlegget. ( En av to haller ofte ute av drift )

12 marzo 2025

Risposta di Washworld - Larvik - Gamle Kongevei

Takk for din anmeldelse, Tom-Jørgen.
Godt å høre at du er fornøyd med både tilbud og vask! Vi forstår at hyppige driftsstanser kan være frustrerende, og vi følger løpende med på våre anlegg for å sikre best mulig oppetid. Takk for at du gir besked – det hjelper oss med å bli bedre.
Hilsen Omar

Maskinen funker ikke etter å ha stått i…

Maskinen funker ikke etter å ha stått i kø for 25 minutter

10 marzo 2025

Hei,
Vi beklager veldig mye at du opplevde problemer med maskinen etter å ha ventet i kø. Det er selvfølgelig ikke den opplevelsen vi ønsker for våre kunder. Vi jobber kontinuerlig med å optimalisere driften og sikre at våre vaskehaller fungerer optimalt.
Du kan skrive til vår kundeservice, så vi kan se nærmere på saken.
Benny

Vaskehallen i larvik er bestandig ute…

Vaskehallen i larvik er bestandig ute av drift bare dritt

Må få penger tilbake

10 marzo 2025

Hei Trygve,
Vi beklager at du har opplevd driftsproblemer i vaskehallen i Larvik. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre driften og sikre at våre vaskehaller er tilgjengelige så mye som mulig.
Hvis du har behov for refusjon, kan du kontakte vår kundeservice, så vi kan se nærmere på saken.
Benny

Alt var bra.

3 marzo 2025

Hei!
Så hyggelig å høre! 😊 Takk for din tilbakemelding – vi gleder oss til å ønske deg velkommen igjen!
Aden