Gikk i kassa og spurte om de hadde glutenfritt pølsebrød, fikk ja til svar og bestilte ei pølse. Fikk vanlig brød, noe jeg sa jeg ikke skulle ha. Dama i kassa krangla og sa jeg ikke hadde spurt o... Leggi di più

Som kiosk er de nye stasjonene veldig bra, moderne lokaler, gode burgere, milkshake med krem, og god bakst. Problemet med Circle K er hovedsakelig mangelen på blyfri 98 bensin. Er nå helt ubrukelig fo... Leggi di più

1. Supermercato

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hos alle Circle K stasjoner finner du diesel, bilpleieprodukter og et stort utvalg mat og snacks. Se åpningstidene våre her.

1,2

Pessimo

TrustScore 1 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,2

Tutte le recensioni

31 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Skulle være meal deal brus med wiener…

Skulle være meal deal brus med wiener 59 kr fikk servert en liten tynn pølse i brød . Pølsa var ligget lenge den var helt mørk. Klaget og fikk til svar er ikke noe galt med den. Men betalte 65 det så jeg etterpå

22 agosto 2026

Gretten eldre dame på Circle K Sekkelsten

Man får aldri ett hei eller smil fra ei eldre dame med langt mørkt/grått hår på Sekkelsten i Askim. Selvom jeg flere ganger har prøvd å smile og være høflig, kommer hun alltid med sure og ubehagelige tilbakemeldinger. De andre ansatte er i motsetning blide og hyggelige.

14 agosto 2026

Matallergi Ålen

Fikk vanlig brød, noe jeg sa jeg ikke skulle ha. Dama i kassa krangla og sa jeg ikke hadde spurt om glutenfritt brød, noe jeg hadde. Hu snakket utrolig dårlig norsk.

Anbefales ikke om man har matallergi.

14 agosto 2026

Skikkelig skitten på gulvene!

Skikkelig skitten på gulvene!! Etter mange dager med bare sol og varme, skulle det absolutt ikke sett sånn ut på gulvene. Ble møtt av to søppelsekker ved en av inngangsdørene. Moppene som lå slengt rundt ved inngangen til kassene, skulle vært byttet for lengst. Både matlagingen og toalettene må anses som helsefarlige!! Fysj!

12 luglio 2026

Gjelder CK Fetsund

Gjelder CK Fetsund. Der har de selvvask, nå har de forandret både pris og tidslengde, uten at man får se tiden man har til disposisjon. Prisen er forsåvidt grei, men å gjøre om 2 parametere samtid, er ikke annet grådighet. Tommel ned. Før fikk man selvvask for 30kr og 4 minutter, nå er det 40kr og 3 minutter,

24 giugno 2026

De reklamerer med 2kr rabatt på pumpe…

De reklamerer med 2kr rabatt på pumpe pris. Fikk aldri den rabatten. På stasjonen kunne de ikke hjelpe meg. Kontaktet kundesenter, først 10 min ventetid før du får tilbud om å bli ringt opp igjen. Kundesenter skylder på at kortet ikke er registrert i appen enda det er registrert i appen. Bare lureri alt sammen med disse kampanjene. Blir siste gang jeg fyller hos dem.

18 giugno 2026

Reservere store beløp fra konto i flere søgn

Å tanke med kort og dere reserverer alt på kontoen i ett døgn (så langt) er ikk ekseptabelt. Jeg fylte for en tredjedel av beleøpet som var tilgjengelig på kortet og måtte låne penger for å handle mat. Forbanna svindel dere driver på med for å tjene noen ører på renteinntekt. Heldigvis ikke avhengig av å bruke dere og vil samtidig varsle andre om svindelwn dere driver på med.

17 giugno 2026

Opplevde en veldig sur jente/dame bak…

Opplevde en veldig sur jente/dame bak disken 14.juni i 11:30 tiden. På Røyse.
Hun var sur i tonen, tok seg på nesen når hun lagde burger og var nedlatende.

En kompis skulle kjøpe burger og sa "jeg vil kjøpe 2 burgere. De til 49,- (?) Kroner.
Når hun scanner burgeren, kommer det opp en annen pris. Hun spør ikke om telefonnummeret. Kompisen min spør "koster de ikke 49,-? Hvorpå hun svarer "hvordan tror du jeg kan se om du er medlem her eller ikke? Prisen er for M-E-D-L-E-M-M-E-R"
Også spurte en annen om hva slags milkshake de kan lage "Kan du ikke gå bort til isdisken og lese?"
Hun lagde burgerne våre. I starten hadde hun på hansker. Men så tok hun de av seg? Også Holdt hun klypa med venstre hånd, mens hun tok seg til nesen med høyre hånd.
Ingen spørsmål om drikke til maten. Bare himling med øya og "Hallo.... du må taste kode"

Har hørt at dette dessverre er gjentakende på den stasjonen med denne personen.

14 giugno 2026

Latterlig.

Måtte ha litt frokost i dag siden jeg glemte nista mi hjemme.
Kjøpte et par panini, ble faktisk satt oitt ut av å se produktet når jeg skulle ha lunsj. Må si det er en hån mot alt og alle og ta så jævelig betalt for dette nå produktet er helt ræva. Et latterlig produkt så å si uten no pålegg bare brød.
Synd man ikke kan legge ved bilder her.
Noen få bitte små kyllingbiter og 3 bitte små skiver med ost.

7 giugno 2026

Dårlig service, har ikke produkter. Skitne toaletter

Virvler Øyer: Lang kø, men kun 1 av 4 bak disken betjener. Kaotisk: kunne ikke servere han foran meg pizza og viste ikke hvor lang tid det tok. Reklamerer for vaffel om du fyller koppen, men det har de ikke, og dårlig forklaring med at de ikke rekker alt. Veldig skitne toaletter. TOTAL MANGEL PÅ LEDELSE. Styr unna

24 maggio 2026

«Æ hadde no tænkt mæ foill tank ja» Men…

«Æ hadde no tænkt mæ foill tank ja» Men sånn ble det ikke.

Saken handler om Circle K Heddal bare så det er sagt helt innledningsvis. For ved mine henvendelser til kjedens hovedkontor har jeg blitt møtt med stor respekt hver eneste gang.

Joda, undertegnede var ofte innom stasjonen som ligger langs E-134. Enten for å fylle drivstoff og/eller kjøpe litt sjokolade, is osv. Og stort sett har det gått greit. De har det man kan forvente, og betjeningen er helt grei. Dessverre er det noen unntak som jeg ikke har tenkt å la passere.

Det var for cirka to måneder siden at jeg skulle fylle drivstoff der. For det er faktisk veldig ofte en vesensforskjell i pris opp mot prisene på mitt hjemsted. Men nok om det.

Jeg gjorde som alltid, parkerte ved en pumpe og løftet «pistolen» og var vel sånn sett klar for å betale i kassen da jeg også hadde så lyst på en is og litt annet. Men «pumpen» ville det noe annerledes enn sist, den gav meg ikke noe alternativ for det.

Nå var det kun forskuddsbetale i kasse eller å bruke kort. Noe som for meg var helt nytt. Heldigvis, eller uheldigvis i dette tilfelle var en av de ansatte der ute og jeg benyttet anledningen til å spørre om dette var noe nytt.

Jada! sier vedkommende, nå må du inn å registrere en sum du vil fylle for, eller betale med kort her ute. OK sier jeg, men jeg vet ikke hvor mye jeg trenger å fylle for, så kan ikke du bare ta med kortet inn da så kommer jeg inn og betaler etterpå?

NEI! Det går ikke, du må velge sier hun med en mine som kunne skjære glass og et blikk som kunne få klistremerker til å falme på sekunder.

Javel sier jeg, men det er jo litt trist da at det har blitt sånn for det er jo alltid sånn at jeg handler litt inne hos dere.

DET STAND HER!!! Sier hun og peker på en plakat som forteller at sånn er det nå, og vedkommende forsvinner inn i butikken.

Så skal det sies at jeg skjønner selvfølgelig at det er et grep de tar for å hindre at folk fyller og stikker av fra regningen. Eller bare glemmer det. Sistnevnte kan selvfølgelig skje. Men det må da kunne gå an å fortelle ting på en fin måte uten å være så ufin at en kunde for det første skriver en anmeldelse her, og ikke minst sender det til daglig leder.

Uansett, så har de tapt meg som kunde. Da fyller jeg heller her hjemme og støtter dermed også opp om lokale krefter.

Og til informasjon så har ikke Circle K i min by innført denne praksisen ennå. Så derfor går mine «tanker» til de i fremtiden.

18 marzo 2026

I utganspunktet hadde jeg som medlem…

I utganspunktet hadde jeg som medlem kjøpte is som skulle være rabatert i prisen med 50% rabatt. På stedet opplevde jeg at de ville at jeg betaler full pris,noe som jeg var uenig i. De brydde seg ikke, selger ble irrotert etter at jeg forklarte at dette er kun tull! Han var ikke villig til å hjelpe og kundesentre er ikke villig til å rydde opp i dette. De legger skyld på kunder og dermed bryter de kjøpeavtalen,noe som kommer jeg å melde videre. Kundeservice er ikke villig til å rydde opp i dette og de direkte svindler folk.

Dette skjedde på Circle-K Sandvika

14 aprile 2026

Grådige Circle K - ikke til å stole på - kunne gitt 0 stjerner hvis der var mulig

Det er sjelden jeg gir 1 stjerne, men i dag er det på sin plass.

I dag ser vi hva Circle K står for. I Stavanger satte de prisene opp til kr 29 dieselog litt lavere for bensin for begge kategorier i natt før avgiftskuttet.

Nå i kveld 1 april er de nede på ca kr 26 for diesel og kr 21 for bensin. Dette er de prisene vi hadde FØR avgiftskuttet.

Nå kan alle se hvem som stikker av med gevinsten her. Jens Stoltenberg hadde rett. Avgiftskuttet kommer IKKE forbrukerne til gode.

Veldig skuffet over dere i Circle K. Dere er ikke det selskapet dere gir dere ut for. Har alltid priortert å bruke dere siden jeg har jobbet i Statoil, og dette er jo Statoil sine gamle stasjoner.

Nå ser vi hva dere er laget av :-(

1 aprile 2026

Bilvask - betal, men ingen vask

Var så dum at jeg kjøpte bilvask-abonnement hos Circle K - men begge gangene jeg har prøvd å vaske bilen til påske med dette; så er det «ute av drift» og de inne på stasjonen kan ikke hjelpe.

Får beskjed om å ringe kundeservice. Må vente i 10 minutter før jeg får snakket med noen - som bare sier «beklager, den kanskje virker igjen snart» 😵 Hvorfor skal jeg ringe kundeservice for å høre dette?

Når kunden har betalt for vask, så MÅ dere da ha en mulighet med poletter eller et eller annet slik at kunden faktisk får benyttet det som er kjøpt?! Særlig siden dere nekter å avbryte abonnementet og føre pengene tilbake!? ELENDIG og sur kundeservice som mente at det «bare var å komme tilbake senere» 🤷🏻‍♀️😂🙈

Hold dere til bensin og pølser - dropp å selge ting dere ikke får til..

27 marzo 2026

Cirkel K Tretten i Øyer

Dette gjelder Cirkel K Tretten i Øyer Kommune.
Vi stoppet der forleden kveld for en rask kaffe pause før videre ferd. Når vi kom inn der blir vi møtt med plakater som ikke levner noen tvil om att der gjelder det spiseplikt. Sette seg ned der med kun kaffe i Cirkel K koppen var ikke aktuelt. Vedkommende som var på jobb virket også lite imøtekommende overfor kunder. Fikk ikke akkurat følelsen av att kundeservice sto så veldig høgt hos vedkommende. Vi mener att den lille CK stasjonen har mer å hente på kunde service. Vi dro videre og fant oss en annen plass der vi tok en pause på turen.

24 febbraio 2026

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito