Wash World - Sønderborg - Centerpassagen Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Centerpassagen 4, 6400 Sønderborg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Det er nemt nok at få bilen vasket. Resultatet er virkelig godt. Priserne er ok. Det er lidt forvirrende med deres computer skærm mht. undervogns behandling. (Det ser som om man skal måske betale 10 k... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Har haft vaskeabonnement hos Wash World Sønderborg siden åbningen for ca. 4 år siden, men gider ikke mere, da det er alt for tit vaskemaskinerne er i stykker. Når der kun er nul eller én maskine ud a... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fin vask. Fik en premium vask og betaler kun for guld pt. I mit abonnement. De er ved at opgradere vaskehallerne så de bliver endnu bedre. Så vi kan ikke ønske os et bedre sted. Så super glade for den... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Billigt nok alternativ. De reklamerer med, at deres vand er kalkfrit, men vil ikke stå til ansvar når man så endelig kontakter kundeservice og spørger, hvorfor der er kalkpletter på sidespejlene.... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1800 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Blandet oplevelse

Blandet oplevelse. I øjeblikket er 2 ud af 3 vaskeanlæg ude af drift. Da jeg kom ind i hal 1 startede vasken ikke og jeg måtte ringe for at få startet vasken. Og så kom der næsten ingen sæbe på bilen, så de er plads til forbedring.

Men når tingene fungerer, er jeg tilfreds.

28 gennaio 2025

Hej Torben

Tak for din ærlige feedback! Jeg forstår, at det har været en frustrerende oplevelse, især med nedbrud og manglende sæbe. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vi arbejder altid på at forbedre driften, så alt fungerer, som det skal. Dejligt at høre, at du ellers er tilfreds, når det hele kører – jeg håber, din næste vask bliver en bedre oplevelse! 😊🚘

Valutata 1 stelle su 5

Sønderborg wash world Er hele tiden i…

Sønderborg wash world Er hele tiden i stykker, og der er ikke nogen der tager hensyn til det.
Det er ikke for sjov vi betaler.
Ringer man til service så bliver der sagt hvis du ikke kan lide det så find en anden en.
Det synes jeg er mega dårlig service.
På grund af alle de årsager har jeg været nødt til at opsige abonnement.

26 gennaio 2025
Non scritta su invito

Hej
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse i Sønderborg og den besked, du har fået fra vores service. Det er bestemt ikke den standard for service, vi ønsker at levere. Din feedback er vigtig for os, og vi tager den til efterretning for at sikre, at sådanne situationer undgås fremover.
Nicklas

Rimelig ventetid

Rimelig ventetid, og ren bil.

22 gennaio 2025

Hej kunde,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at ventetiden var rimelig, og at bilen blev ren.
Nicklas

Valutata 4 stelle su 5

Jeg er glad for jeres koncept

Jeg er glad for jeres koncept, men I bør skifte håndbørsterne noget oftere.

21 gennaio 2025

Risposta di Wash World - Sønderborg - Centerpassagen

Tak for din feedback, Erik! Vi er glade for, at du kan lide vores koncept. Jeg sender din kommentar videre til teamet, så vi kan kigge på muligheden for at opdatere håndbørsterne oftere. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse! 🚗😊
De bedste hilsner

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt fornuftig pris

20 gennaio 2025

Hej Jan,
Tusind tak for de 5 stjerner! Vi er glade for, at du synes, det er hurtigt, nemt og til en fornuftig pris – det er lige præcis vores mål!
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Valutata 2 stelle su 5

Der er altid én eller flere af…

Der er altid én eller flere af vaskehallerne der er ud af drift.

19 gennaio 2025

Hej,
Tak for din feedback. Vi beklager, hvis du har oplevet, at nogle af vores vaskehaller har været ude af drift. Vi gør vores bedste for at minimere nedetiden ved at udføre regelmæssig vedligeholdelse og hurtigt udbedre fejl. Vi sætter stor pris på din tålmodighed og håber, at du snart får en helt problemfri oplevelse hos os.

Valutata 2 stelle su 5

Der er 3 vaskehaller 2 var ude af drift…

Der er 3 vaskehaller 2 var ude af drift og den jeg var ved kunne ikke læse min nr plade så måtte taste, det er meget ofte en af vaskehallerne er ude af drift, i burde måske finde en anden der kan servicere de vaskehaller

19 gennaio 2025

Hej,

Tak for din anmeldelse! Det er selvfølgelig frustrerende, når flere vaskehaller er ude af drift, og vi beklager, at du også oplevede problemer med nummerpladelæseren. Vi arbejder løbende på at forbedre både drift og service. Tak for at gøre os opmærksomme på dette!

Ahad 🚗✨

Valutata 1 stelle su 5

Vaske kun en frem og til bage og bilen…

Vaske kun en frem og til bage og bilen bliver ikke tøret ordenlig

16 gennaio 2025

Hej, Hardy!
Tak for din feedback. Jeg er ked af at høre, at din oplevelse med vasken og tørringen ikke levede op til forventningerne. For at få dette undersøgt nærmere, vil jeg anbefale at kontakte vores kundeservice via "Hjælp"-sektionen på vores hjemmeside – de står klar til at hjælpe dig. Vi vil meget gerne finde en løsning, så din næste oplevelse bliver bedre! 😊
Aden

Plaskvåd efter tørring

Plaskvåd efter tørring

18 gennaio 2025

Hej Niels,
Jeg beklager meget, at tørringen ikke levede op til forventningerne – det er selvfølgelig ikke meningen. Hvis du oplever problemer som dette, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan kigge nærmere på det og hjælpe dig. Tak for din feedback – vi sætter pris på, at du deler din oplevelse! 😊
Lana

Nemt at vaske

Det er dejlig nemt at vaske ved jer, jeg synes bare ikke at maskinen tørrer min bil ordentligt.

13 dicembre 2024

Hej Jeanette,
Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du synes, det er nemt at vaske hos os. Jeg er dog ked af, at du ikke oplever, at tørringen er helt i top. Din feedback er vigtig, og jeg sørger for, at den bliver taget videre.
Hvis du har yderligere spørgsmål eller behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice.

Valutata 2 stelle su 5

Der manglede sæbe, voks og Tørring var mangelfuld

Der manglede sæbe, der manglede voks og kun 2 vaskehaller virkede. Tørring e
Er heller ikke noget at prale ad. Sidste gang kun 1 vaskehal der virkede.

26 novembre 2024

Risposta di Wash World - Sønderborg - Centerpassagen

Hej, Knud. tak for din anmeldelse. Det lyder som en frustrerende oplevelse med både manglende sæbe, voks og begrænset adgang til vaskehallerne. Jeg beklager, at din vask ikke levede op til forventningerne, og jeg vil meget gerne hjælpe dig videre. Du kan kontakte vores kundeservice via vores hjemmeside under "Hjælp"-sektionen, så vi kan finde en løsning på din oplevelse. Hvis du i fremtiden oplever tekniske fejl, kan du altid bruge vores akuttelefon for hurtig assistance.

Nemt og fint

24 novembre 2024

Risposta di Wash World - Sønderborg - Centerpassagen

Hej! Lars. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er skønt at høre, at du synes, det er nemt og fint at bruge vores service! 😊🚗✨

Vasker pænt

Vasker pænt, men halter lidt med Tørring

20 novembre 2024

Hej Bodil,

Tak for din anmeldelse og de pæne ord om vaskeresultatet! Jeg er glad for, at bilen blev flot vasket, selvom tørringen ikke helt levede op til forventningerne. Vi arbejder altid på at forbedre oplevelsen, så din feedback er meget værdifuld.

Hvis du oplever udfordringer en anden gang, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice via hjemmesiden. Vi hjælper gerne! 😊

Aden

Hej Ulrik,

Tak for din anmeldelse! Jeg forstår godt din frustration over, at fælgene ikke bliver helt rene. Nogle steder på bilen, såsom hjulene, kan være udfordrende for børsterne at nå. Derfor anbefaler vi, at du forvasker netop disse områder – især hvis der er meget skidt.

Ved at forvaske omkring fælgene og andre svære områder, som fx udstødningen eller under spoileren, kan du opnå et endnu bedre vaskeresultat. Du er altid velkommen til at benytte de forvaske-faciliteter, der findes på vores lokationer.

Jeg håber, det hjælper til en endnu bedre oplevelse næste gang.

Valutata 4 stelle su 5

Børster på fælgvasker er ikke rene

Børster på fælgvasker er ikke rene. Fælge snavsede efter vask.

15 novembre 2024

Hej Henning,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at fælgvaskeren ikke levede op til forventningerne, og at fælgene ikke blev ordentligt rene.
Der kan være steder på bilen, hvor det er svært eller begrænset for børsterne at komme til. Det varierer ved de forskellige biltyper og modeller, men det er typisk ved hjulene, omkring udstødningen, under bagspoileren, omkring sidespejlene, bagruden og ved nummerpladen, at der kan være udfordringer.
Derfor anbefaler vi, at man forvasker sin bil på disse steder, især hvis der sidder meget skidt. Vi anbefaler forvask af din bil på områder såsom hjulene, omkring udstødningen, under bagklapspoileren, omkring sidespejlene, bagruden og nummerpladen, samt andre områder, hvor der er fordybninger eller sprækker på bilen. Disse områder er typisk udfordrende for vores børster at nå helt. Ved at forvaske disse områder vil du opnå et bedre vaskeresultat. Ikke alle biler oplever udfordringer med kvaliteten af vasken omkring disse områder, men typisk vil en bil have omkring 2-3 steder, der kræver forvask. Du har mulighed for at forvaske din bil ved brug af vores spande, børster og sæbevand, hvis det er tilgængeligt på lokationen, eller i vores Vask Selv båse.
Du kan altid kontakte vores kundeservice via hjemmesiden ved flere spørgsmål.

Valutata 1 stelle su 5

Altid en vaskehal defekt.

Altid en vaskehal defekt.
Træls med den ventetid det giver.
Det har altid været et problem i Sønderborg, men det lader ikke til det bekymrer Washworld særlig meget.😢😢😢

10 novembre 2024

Hej, Kiman
Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at du ofte oplever ventetid på grund af lukkede vaskehaller – det er selvfølgelig ikke, som det skal være. Vi arbejder løbende på at forbedre vores drift og minimere nedetiden, så du får en smidig oplevelse. Din feedback betyder meget, og vi tager den med i vores videre arbejde.

Valutata 2 stelle su 5

Jeg var i dag i vaskehallen og måtte…

Jeg var i dag i vaskehallen og måtte igen konstatere at vandet igen lugtede ( li som et dødt ådsel) måtte køre med vinduerne åbne i et par km. Efter jeg var færdig i vaskemaskinen, skift dog vandet noget oftere
Med venlig hilsen Ove

8 novembre 2024

Hej Ove!
Ove! Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksom på lugtgenerne i vandet – det skal naturligvis ikke være en del af oplevelsen. Din feedback er vigtig, og jeg sender det videre, så vi kan kigge nærmere på vandkvaliteten. Tak, fordi du tog dig tid til at skrive til os.

Yahya

Det er slet ikke godt.

Selve vask er ok. Så har der nogle gange på det sidste været hele 2 haller ude af drift. Helt galt er det efter vask hvor bilen er meget våd over det hele og det er kun blevet værre. Sidste gang så det ud som om den havde stået ude i regn vejr. Var nødt til at tørre hele bilen af med vaskeskind efter vask.

1 novembre 2024

Hej Niels,
Tak for din feedback.

Jeg beklager, at vores anlæg ikke har levet op til dine forventninger, især når det gælder tørreevnen. Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med resultatet efter hver vask, så jeg sender din feedback videre til vores tekniske team, så de kan undersøge forholdene nærmere.

Valutata 2 stelle su 5

Vaske vandet lugter meget grimt

Vaske vandet lugter meget grimt, og ud af de 3 haller der er i Sønderborg, er der meget tit, at en eller flere er ud af drift.

3 novembre 2024

Hej Susanne,

Jeg beklager, at du har oplevet lugtgener og driftsproblemer i Sønderborg.
Selvom vi forsøger at sikre driftssikkerheden, kan der forekomme nedetid på én eller flere haller ved service eller hvis der er en tekniker tilkaldt.
Jeg har sørget for at give informationen vedrørende lugten videre, så vores tekniker kan tage et kig på det.

Valutata 4 stelle su 5

Jeg oplever meget ofte at en eller…

Jeg oplever meget ofte at en eller flere af jeres vaskekabiner er defekt, så man holder i en lang kø og skal vente længe på at få sin bil vasket.
Endvidere synes jeg ikke at bilen bliver ordentligt tørret efter vask.

2 novembre 2024

Hej Ole,
Mange tak for din anmeldelse.
Det er ærgerligt at høre om din oplevelse med ventetid - vi arbejder altid på at sikre driftstabilitet, men en gang imellem sker det, at en eller flere vaskehaller er nede grundet vedligeholdelse eller hvis en tekniker er derude.
Jeg har taget din kommentar vedrørende tørring videre til vores tekniker, så de kan tage et kig på det.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più