Wash World - Sønderborg - Centerpassagen Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Centerpassagen 4, 6400 Sønderborg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Det er nemt nok at få bilen vasket. Resultatet er virkelig godt. Priserne er ok. Det er lidt forvirrende med deres computer skærm mht. undervogns behandling. (Det ser som om man skal måske betale 10 k... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Har haft vaskeabonnement hos Wash World Sønderborg siden åbningen for ca. 4 år siden, men gider ikke mere, da det er alt for tit vaskemaskinerne er i stykker. Når der kun er nul eller én maskine ud a... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fin vask. Fik en premium vask og betaler kun for guld pt. I mit abonnement. De er ved at opgradere vaskehallerne så de bliver endnu bedre. Så vi kan ikke ønske os et bedre sted. Så super glade for den... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Billigt nok alternativ. De reklamerer med, at deres vand er kalkfrit, men vil ikke stå til ansvar når man så endelig kontakter kundeservice og spørger, hvorfor der er kalkpletter på sidespejlene.... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1800 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Vasker fint

Vasker fint, men meget ustabil drift af vaskemaskiner, hvilket tit resultere i kø og i perioder så lang kø at man må komme igen senere når 2 ud af 3 maskiner er nede i flere dage.

27 aprile 2025

Hej Mads
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vaskeresultatet, men vi forstår naturligvis din frustration over driftsstabiliteten. Vi arbejder løbende på at minimere nedetid og forbedre driften, så ventetiden bliver så kort som muligt.
Tak fordi du deler din oplevelse – det hjælper os i vores arbejde med at blive bedre.
Bilal

Hej Lone,
Tusind tak for de 5 stjerner! Det er skønt at høre, at du oplevede vasken som hurtig, effektiv og nem – præcis som det skal være. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Pris og kvalitet?

Pris og kvalitet?
Jeg benyttet vaskehallen i Sønderborg og er godt tilfreds med mit abonnement.

Tørring af bilen er ikke så præcis og god som den har været tidligere. Det efterlader desværre en del kalkpletter efter en guldvask.

2 aprile 2025
Non scritta su invito

Hej Bo,
Tak for din anmeldelse – det glæder mig at høre, at du generelt er tilfreds med dit abonnement og vasken i Sønderborg!
Jeg er dog ærgerlig over at høre, at tørringen ikke har været helt i top på det seneste. Du må meget gerne kontakte kundeservice via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan undersøge det nærmere – jeg hjælper dig naturligvis gerne videre.

Valutata 3 stelle su 5

Guldvasken efterlader mange steder der…

Guldvasken efterlader mange steder der ikke bliver vasket

2 aprile 2025

Hej Erik,
Tak for din anmeldelse – jeg er ked af at høre, at guldvasken ikke har renset bilen ordentligt. Det skal naturligvis være i orden hver gang.
Du er meget velkommen til at kontakte kundeservice via Hjælp-siden på vores hjemmeside, så vi kan se nærmere på det – jeg hjælper dig gerne videre.

Valutata 3 stelle su 5

jeg syntes vaskehallen skal være bedre…

jeg syntes vaskehallen skal være bedre til at tørre bilen. Det gør ok vaskehal super godt, og der mangler washworld en del

3 aprile 2025

Hej Jas,
Tak fordi du deler din oplevelse – det er vigtigt for os at høre, hvor vi kan blive bedre. Jeg giver din feedback videre, så vi kan tage det med i vores løbende forbedringer.
Hvis du har haft en konkret oplevelse, du ønsker vi ser nærmere på, er du meget velkommen til at kontakte os via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside.

Valutata 4 stelle su 5

som overfor med hensyn til tørring af vognensomom overfor med tørrJeg er ikke helt tilfreds med…

Jeg er ikke helt tilfreds med Tørreprosessen, den kører nok for hurtigt.

16 marzo 2025

Hej Aage,
Tak for din anmeldelse! Vi beklager, at tørreprocessen ikke helt lever op til dine forventninger. Vi arbejder løbende på at optimere vores vaskeprogrammer, herunder bedre tørring, så din feedback er meget værdifuld for os.
Vi håber, du snart får en endnu bedre oplevelse i vaskehallen!
Benny

Hej Søren,

Tak for din feedback. Jeg er ked af at høre, at bilen ikke blev ordentligt tør. Vi arbejder løbende på at forbedre vores vaskeprogrammer, herunder tørringen, så oplevelsen bliver endnu bedre.

Hvis du har billeder af resultatet er du meget velkommen til at kontakte os på kundeservice@washworld.dk.

Ingen kø og ventetid.

Ingen kø og ventetid.

7 marzo 2025

Hej Ditte,
Tak for din anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at du har haft en hurtig og problemfri oplevelse uden kø.
Vi håber at se dig i vaskehallen igen snart! 🚗✨
Bilal

Ingen tørring nogensinde.

Ingen tørring nogensinde.

6 marzo 2025

Hej,
Jeg er ked af at høre, at du ikke oplever en god tørring i vores vaskehaller. Vi har løbende opgraderet vores vaskeprogrammer med bedre tørring og mere effektiv kemi for at sikre et bedre resultat.
Hvis du har oplevet vedvarende problemer med tørringen i en bestemt vaskehal, må du meget gerne kontakte vores kundeservice, så vi kan se nærmere på det.

Ok vask

Fin vask helt iorden

4 marzo 2025

Hej Nicoline,
Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vasken. Vi arbejder løbende på at forbedre oplevelsen med nye vaskeprogrammer og bedre kemi, så vi håber, du mærker forskellen.
Vi glæder os til at se dig igen!

Valutata 1 stelle su 5

nu har jeg flere gange opsagt min konto…

nu har jeg flere gange opsagt min konto ved washworld men de svarer ikke - det er for dårlig

aldrig washworld igen

27 febbraio 2025

Hej Volker
Det lyder rigtig frustrerende, og det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at du skal have. Jeg anbefaler, at du kontakter kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside, så de kan hjælpe dig videre. Hvis du allerede har gjort det, beklager jeg ventetiden og forstår din frustration. Jeg håber, det snart bliver løst for dig!
Imran - Wash World

Valutata 5 stelle su 5

Jeres vaskehal er blevet bedre og den…

Jeres vaskehal er blevet bedre og den tørre bedre

27 febbraio 2025

Hej Sanne,

Hvor er det fedt at høre! 🙌 Vi arbejder hele tiden på at forbedre oplevelsen, så det er dejligt, at du kan mærke en forskel – især på tørringen.

Tak for din anmeldelse, og vi glæder os til at se dig igen! 🚗✨💙

Martin

Hej Alex,
Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vasken, og at tørringen er blevet bedre.
Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at give dig en god oplevelse næste gang også! 🚗
Med venlig hilsen,
Sophie

good experience

good experience

23 febbraio 2025

Hello,
Thank you for your review! We're glad you had a good experience and hope to see you again soon!
Best regards,

Valutata 3 stelle su 5

Er for ofte ude af drift

21 febbraio 2025

Hej Bent,
Tak for din feedback! Vi forstår, at det er frustrerende, når en vaskehal er ude af drift. Vi arbejder løbende på at minimere nedetid, så du altid kan få vasket din bil uden problemer. Vi håber, din næste oplevelse bliver bedre!

Valutata 2 stelle su 5

To dage i træk har en eller to…

To dage i træk har en eller to vaskehaller været lukket, så der har været kø på 6-8 biler for at få vasket.

Det sker for ofte.

18 febbraio 2025

Hej Jan,
Tak for din feedback. Jeg forstår godt, at det er frustrerende, når hallerne er ude af drift, og der opstår kø. Vi arbejder løbende på at sikre stabil drift, og jeg sender din oplevelse videre, så det kan blive taget i betragtning. Jeg håber, at du får en bedre oplevelse fremover!
Venlig hilsen,
Omar – Wash World

Valutata 2 stelle su 5

Bilen var så våd at jeg måtte bruge…

Bilen var så våd at jeg måtte bruge vinduesviskeren for at kunne se ud

6 febbraio 2025

Hej Dorte,

Tak for din feedback. Det er ærgerligt at høre, at tørringen ikke levede op til forventningerne. Hvis du oplever dette igen, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside – vi vil gerne se nærmere på det.

Vi sætter pris på, at du deler din oplevelse! 🚗💙

Muhammad

Efter indtastning mv

Efter indtastning mv. gik porten ikke op, så jeg måtte køre uden at få en vask.

7 febbraio 2025

Hej

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du oplevede problemer med porten og ikke fik din vask. Din feedback er vigtig, og vi tager den med i vores arbejde for at forbedre driften.

Et pænt resultat.

Et pænt resultat.

1 febbraio 2025

Hej,

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds med resultatet.

Ude af drift vaskehal

Ude af drift vaskehal
Som altid ? var den 1 eller 2 vaskemaskine ude af drift,
1 det en time en uge eller en mdr ? måske man skulle overveje at udskifte den.
Det tager meget langt tid, jeg tro at I skal sætte flage op når alle 3 vaskemaskine virker på engang.

1 febbraio 2025
Non scritta su invito

Hej Per,

Tak for din feedback. Vi forstår, at gentagne driftsforstyrrelser kan være frustrerende. Vi arbejder løbende på at vedligeholde og forbedre vores anlæg, så vi tager din kommentar med videre.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più