Det er nemt nok at få bilen vasket. Resultatet er virkelig godt. Priserne er ok. Det er lidt forvirrende med deres computer skærm mht. undervogns behandling. (Det ser som om man skal måske betale 10 k... Leggi di più
Centerpassagen 4, 6400 Sønderborg, DK
Mit første besøg forløb let og gnidningsfrit. Bilen blev grundigt vasket og tørret
Har haft vaskeabonnement hos Wash World Sønderborg siden åbningen for ca. 4 år siden, men gider ikke mere, da det er alt for tit vaskemaskinerne er i stykker. Når der kun er nul eller én maskine ud a... Leggi di più
Billigt nok alternativ. De reklamerer med, at deres vand er kalkfrit, men vil ikke stå til ansvar når man så endelig kontakter kundeservice og spørger, hvorfor der er kalkpletter på sidespejlene.... Leggi di più
Centerpassagen 4, 6400, Sønderborg, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Kort ventetid fordi alle tre haller fungerede - sådan er det desværre ikke altid.

Risposta di Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Den vaskes ok men den vasker ikke alle steder på min bil så ..........

Risposta di Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Vasken er udmærket, specielt til pengene, men den kunne godt tørre lidt bedre

Risposta di Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Bil vasken var OK men tørringen kunne godt være bedre

Risposta di Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Godt at der er ur så man kan følge med i hvor lang tid der er tilbage af den der er ved at vaske i hallen. Synes ikke bilen bliver ordentlig ren. Ellers er jeg ganske tilfreds med mit abonnement

Risposta di Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Nem og god vask til travle mennesker og de ældre.

Risposta di Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Denne gang var alle tre vaskehaller i drift, bravo. Så fint.

Risposta di Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Jeg er et årsmedlem, der får 12 vaske om året. Den 12/06/2025 og 19/06/2025 tog jeg til World Wash, men vaskede ikke min bil, men World Washs kamera scannede nummerpladen og registrerede det, som om jeg havde vasket min bil. Jeg klagede (sagsnummer: 405293) til kundeservice, men svarene fra kundeservice er irrelevante, f.eks.: (Vi har et automatisk interval, der sikrer, at beskeden sendes ud. Desværre kan jeg ikke garantere, at du modtager beskeden efter hver vask.), (Hvis du mener, at du har været udsat for misbrug, kan jeg blokere din nummerplade i vores system. Teknisk set ville det ikke være nemt at misbruge din nummerplade, da vores system ville være i stand til at scanne den nummerplade, der indtastes på terminalen, og dem, der scannes ved ind- og udkørsel af vaskehallen, så vi ville kunne se dette.
Så det må være en person, der har lånt din bil og brugt den.
Men jeg vil gerne hjælpe med at blokere din konto hos os, hvis du stadig er bekymret for yderligere misbrug af dit medlemskab af en enkelt vask. I stedet for at slette de to datoer fra min konto, da jeg ikke vaskede min bil, svarede kundeservicen med fuldstændig irrelevante oplysninger på min klage.

Risposta di Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Når jeg vasker i Sønderborg er der fuld valuta for pengene. Super vask og tørring. Når jeg vasker i Frederiksværk
får jeg ikke samme vask og tørring. Det undre at den samme valgte vask (brilliant) ikke er ens

Risposta di Wash World - Sønderborg - Centerpassagen
Maskinerne i Sønderborg lukkes grundet fejl/slitage ofte ned.