Fin nyt vaskeanlæg, men hvorfor bliver man ved med disse børsteanlæg ? Har flere steder i udlandet prøvet anlæg der vasker med højtryksvask, hvilket må være mere skånsomt for lakken, og som sagtens... Leggi di più
Frejasvej 43, 4100 Ringsted, DK
Jeres vaskehal er dårlig til at blæse vandet af bilen. Der er masser af vandperler på både motorhjelm, forrude, tag og bagrude. Det er lidt bedre i den anden vaskehal på matriklen, hvor der er install... Leggi di più
Ingen ventetid da jeg kom tidligt på formiddagen. Tørring kan stadig blive bedre ( guldvask ) Tørrer altid efter og det er ok, men måske skal der bedre maskiner til for at opnå en en mere optimal tør... Leggi di più
Bestøvning er overførsel af pollen (blomsterstøv) fra blomsters støvknapper til deres støvfang. Bestøvning sker oftest vha. dyr eller vind og er sammen med den efterfølgende befrugtning og frøsætning... Leggi di più
Frejasvej 43, 4100, Ringsted, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Det er ikke ok, at vaskehal nr 2 er ude af drift efter mere end en mdr. Er godt klar over der monteres ny vaskemaskine, men arb står stille.

Risposta di Wash World - Ringsted - Frejasvej
Alt for tit vaskeanlæg er ude af drift og sidste vask blev afbrudt mit i vasken så min bil var fyldt med sæbe da jeg måtte køre ud og finde et andet sted at vaske bilen

Risposta di Wash World - Ringsted - Frejasvej
Det er sjældent der er 2 vaske der virker.
Idag virkede 1 stk og den måtte genstartes af kunde foran. Min tur har reg vask port åbner ikke. Tilbage og reg igen.
Det er alt for mange gange man kører ud og så kan man ikke vaske. Skete også i weekenden

Risposta di Wash World - Ringsted - Frejasvej
Når man køber dyreste vask,så forventer jeg at man får vasket hele bilen, og ikke mangler 15-20cm midt på bagpå bilen og med ekstra tørring så ville der være en nærmest tør bil bagefter.

Update d. 17. marts 2025:
Har siden min anmeldelse for 3 uger side oplevet præcis den samme problematik (Ringsted).
Minimum 1 vaskehal pr. station har været ude af drift ved mine besøg. I dag toppede det, da samtlige 4 haller er ude af drift, hvilket alligevel er lidt af en bedrift :) Det var lidt surt, da jeg ville vaske den voks af der ikke var skyllet af min bil i forgårs, da vaskehallen gik i stå under vask af min bil, så jeg måtte køre derfra med en ikke færdigvasket bil.
Kommer tilbage som kunde, når der, forhåbentligt, er kommet styr på driften (opsagt fra maj).
----------------------------------
Første anmeldelse:
Bruger primært vaskehallerne i Ringsted.
Der er 2 vaskelokationer som hver har 2 haller.
I cirka 75% af mine besøg, det seneste år, har den ene af de 2 haller ude af drift.
Jeg synes også, at vaske- og tørrekvaliteten løbende er blevet forringet.
Der er varierende områder, hvor børsten slet ikke gør bilen ren og det samme med tørringen. Nogle gange bliver den tør, og andre gange (ofte) er den meget våd.
Det virker som om, manglende vedligehold er den grundlæggende årsag.
Konceptet kan jeg virkelig godt lide, og kvaliteten HAR været god. Så det er virkelig ærgerligt, at niveauet ikke kan opretholdes på trods af løbende prisstigninger.
Havde ovenstående ikke været tilfældet, ville jeg have givet 5 stjerner, fordi prisen er rigtig fin set i forhold til et problemfrit produkt.

Lidt ofte drift problemer med begge anlæg i Ringsted ☺️

Risposta di Wash World - Ringsted - Frejasvej
Det er længe siden jeg har vasket min bil trods jeg betaler hver måned. Men må sige kvaliteten er faldet gevaldigt. Har altid haft Premium. Og nu kan jeg se i har lavet en All Inclusive som indeholder det samme som premium gjorde før. Yder mere har I lukket for 24 timers vask. Jeg er igang med at finde et andet sted at vaske bil.

Guldvask
Desværre vasker den ikke bilen ren og den blir heller ikke tørret godt nok.
Nogle gange overvejer jeg om jeg skal gi den en tur mere, når jeg er der..

Risposta di Wash World - Ringsted - Frejasvej
Vaskede ikke ordentlig på bagklap.
Mangelfuld tøring

Risposta di Wash World - Ringsted - Frejasvej
Som sædvanlig ingen sæbevand til hjul vask mm, dennegang en defekt vaskehal

Risposta di Wash World - Ringsted - Frejasvej
Det er dejligt nemt men det er tit at de re lukket i ringsted

Risposta di Wash World - Ringsted - Frejasvej
Vask, skylning og tørring er noget middelmådig, og flere steder reel mangelfuld - har prøvet to forskellige adresser, men desværre samme resultat

Risposta di Wash World - Ringsted - Frejasvej
Jeg kunne konstatere at den vaskede ikke min bil på midten bagtil - så der lige sådan en 20 cm streg med skidt - det trods premium vask

Risposta di Wash World - Ringsted - Frejasvej
Alt er i teorien godt, men synes det er alt for tit, at maskinerne stopper, ikke virker. Udover det synes jeg ikke maskinerne tørre godt nok.