Wash World - Ringsted - Frejasvej Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Frejasvej 43, 4100 Ringsted, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Fin nyt vaskeanlæg, men hvorfor bliver man ved med disse børsteanlæg ? Har flere steder i udlandet prøvet anlæg der vasker med højtryksvask, hvilket må være mere skånsomt for lakken, og som sagtens... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Ingen ventetid da jeg kom tidligt på formiddagen. Tørring kan stadig blive bedre ( guldvask ) Tørrer altid efter og det er ok, men måske skal der bedre maskiner til for at opnå en en mere optimal tør... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Bestøvning er overførsel af pollen (blomsterstøv) fra blomsters støvknapper til deres støvfang. Bestøvning sker oftest vha. dyr eller vind og er sammen med den efterfølgende befrugtning og frøsætning... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1846 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Den ene hal lukket

Den ene hal lukket - igen - of som sædvanligt tørre den ikke ordentligt

19 luglio 2025

Hej Lone
Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du igen har oplevet en lukket hal og utilstrækkelig tørring – det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at levere. Vi følger op på forholdene, og du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via [vores hjemmeside](https://www.washworld.dk/kundeservice), hvis du vil dele flere detaljer.

Valutata 2 stelle su 5

Bilen er stadig våd og skal tørres…

Bilen er stadig voldsom våd og skal tørres efter i hånden

11 luglio 2025

Hej Nadeem
Vi er kede af at høre, at bilen ikke blev ordentligt tørret, og at du var nødt til selv at tørre den efter. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.
Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice [her](https://www.washworld.dk/hjaelp), hvis du ønsker, at vi ser nærmere på sagen eller finder en løsning. Vi vil meget gerne sikre, at du får en bedre oplevelse næste gang.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback.

Hverken ren eller tør

Ringe bilvask. Det går simpelthen for stærkt. Bilen blev hverken ren eller tør. Overvejer mit abonnement kraftigt

6 luglio 2025

Hej Dick,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse, og at vaskeresultatet hverken levede op til forventningerne i forhold til rengøring eller tørring.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere og se, om vi kan hjælpe. Du er derfor meget velkommen til at kontakte vores kundeservice med oplysninger om, hvilken vaskehal du har benyttet samt dato og tidspunkt for vasken.

Vi håber, at vi får lov til at rette op på oplevelsen og vise dig den kvalitet, vi gerne vil stå for.

Ahad

Valutata 3 stelle su 5

I er alt for ustabile på mit…

I er alt for ustabile på mit tilknyttede sted i Ringsted 40-50% af gange er den ene eller begge ude af drift, så overvejer at søge andre veje, da jeg ikke får hvad jeg betaler for.

4 luglio 2025

Hej
Vi er kede af at høre om dine oplevelser med ustabil drift i vaskehallen i Ringsted. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi forstår godt din frustration over gentagne driftsproblemer – især når det påvirker din mulighed for at få den service, du betaler for.
Vi tager din feedback alvorligt og vil meget gerne give den videre, så der kan blive fulgt op på driftsstabiliteten på stedet. Du er også meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via https://www.washworld.dk/hjaelp, hvis du ønsker, at vi kigger nærmere på dit abonnement eller giver en status på vaskehallen.
Vi håber, vi får mulighed for at byde dig velkommen igen til en bedre oplevelse fremover.
Ammar

Hej,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du oplevede problemer med sæben i vaskehallen på Frejasvej i Ringsted. Hvis du har lyst, vil jeg anbefale dig at skrive til vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig videre:
Sophie Wash World

Hej Tina.
Tak for din anmeldelse. Det lyder ikke optimalt, og jeg forstår godt din frustration, når bilen ikke bliver helt ren bagpå. Hvis du ikke allerede har gjort det, vil jeg anbefale dig at skrive til vores kundeservice – så hjælper vi gerne videre:

Aden

Vaske hallen virkede ikke

Vaske hallen virkede ikke. De opstod fejl.

21 giugno 2025

Hej Jakub.
Tak for din anmeldelse – og for at gøre os opmærksomme på problemet.
Det er selvfølgelig meget frustrerende, når vaskehallen ikke fungerer som den skal. Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse, og vi vil meget gerne undersøge nærmere, hvad der er sket.
Hvis du har mulighed for det, må du meget gerne kontakte os med oplysninger om tidspunkt og sted for vasken – så følger vi op og sikrer, at fejlen bliver rettet.
Vi håber, du vil give os en ny chance en anden gang.
Aden

Valutata 3 stelle su 5

Jeres vaskehal er dårlig til at blæse…

Jeres vaskehal er dårlig til at blæse vandet af bilen. Der er masser af vandperler på både motorhjelm, forrude, tag og bagrude. Det er lidt bedre i den anden vaskehal på matriklen, hvor der er installeret en spritny bilvask, men det er et generelt problem i de fleste af Jeres vaskehaller, - desværre.

17 giugno 2025

Hej Sander,

Tak for din anmeldelse og for at dele dine observationer med os.
Vi er kede af at høre, at du oplever udfordringer med tørringen i flere af vores vaskehaller. Vi arbejder løbende på at forbedre både vaskeresultat og tørring, og det er værdifuldt for os at få feedback som din – især når du også bemærker forskellen mellem anlæggene.
Vi tager dine input videre til vores tekniske team, så vi kan sikre, at kvaliteten er ensartet – uanset hvilken hal du bruger.
Martin

Pæn bil bagefter

Det var sku rigtig godt

5 giugno 2025

Hej Kenneth
Hvor er det fedt at høre – tusind tak for din anmeldelse! 🙌
Dejligt at bilen stod flot bagefter – det er præcis den oplevelse, vi sigter efter hver gang.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart 🚗✨
Andrez

Valutata 4 stelle su 5

Dejlig at vaske der men tørring kunne…

Dejlig at vaske der men tørring kunne godt være bedre !

22 maggio 2025

Hej Kurt,

Tak for din anmeldelse og de pæne ord om vores vaske! 😊
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med selve vasken. Når det gælder tørringen, er det selvfølgelig vigtigt for os, at det hele fungerer optimalt – så jeg vil meget gerne hjælpe dig videre.

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice via *Hjælp*\-sektionen på [vores hjemmeside](https://www.washworld.dk/), så vi kan se nærmere på det og sikre den bedste oplevelse fremover.

Tak fordi du vasker hos os! 🚗💧

Valutata 5 stelle su 5

Helt klart den bedste vask og tørring…

Helt klart den bedste vask og tørring jeg har fået. Hvis bare alle jeres vaskehaller var som på frejasvej.

24 maggio 2025

Hej Peter
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!
Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en fremragende oplevelse – især med vaskehallen på Frejasvej. Vi stræber efter at levere samme høje kvalitet i alle vores vaskehaller, så din ros og feedback er meget motiverende.

Tøre

Kunne godt røre bedre

19 maggio 2025

Hej Thomas,
Tak for din anmeldelse og fordi du deler din oplevelse!
Dejligt at høre, at du overordnet er tilfreds – men ærgerligt, at tørringen ikke helt levede op til forventningerne. For at vi kan se nærmere på det, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice via ‘Hjælp’-sektionen på washworld.dk – jeg hjælper dig gerne videre derfra.
Tak igen for din feedback – den er med til at gøre os bedre!
De bedste hilsner – Andrez
Wash World

Ny og bedre vaskemaskine

Ny og bedre vaskemaskine - fint resultat

14 maggio 2025

Hej Kirsten
Tusind tak for de 5 stjerner og din kommentar! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den nye og forbedrede vaskemaskine – og at resultatet blev godt.
Ammar fra Wash World

Valutata 3 stelle su 5

Flere steder bilen ikke bliver rigtig…

Flere steder bilen ikke bliver rigtig ren,
Tørrer ikke bilen så godt, mange kalkpletter på bilen efter endt vask. Tit der kun er en vaskehal der virker da der er en der er i stykker og derved kø ved den der virker også i dag. 😒
Vh Jan

12 maggio 2025

Hej Jan,
Tak for din ærlige anmeldelse – jeg er ked af at høre, at vasken ikke lever op til forventningerne, både når det gælder rengøringen, tørringen og ventetiden på grund af driftsproblemer.
Det er selvfølgelig ikke sådan, det skal være, og jeg vil meget gerne hjælpe dig videre. Jeg anbefaler, at du kontakter vores kundeservice via Hjælp-sektionen på hjemmesiden med information om tid og sted for vasken, så vi kan se nærmere på det hele.
Tak fordi du gør os opmærksomme på det – vi håber at få lov at give dig en bedre oplevelse næste gang.

Valutata 3 stelle su 5

Det er tid til at skifte vaskemaskine i anlægget

Hej, jeg har været medlem i mange år, faktisk siden I kom til Ringsted. Nu er anlægget gamle og slidt op. Vasket er ikke optimalt og tørring er nærmest ikke eksisterende.
Det er tid til at skifte det. Tak.

25 aprile 2025

Hej Maurizio,
Tak for din feedback, og fordi du har været trofast medlem hos os i så mange år.
Vi er kede af at høre, at du oplever, at anlægget i Ringsted ikke længere lever op til dine forventninger. Din tilbagemelding er videregivet, så vi kan tage det med i vores løbende vurdering af anlæggene.
Tak fordi du gør os opmærksomme på det.
Omar

Jeg har jo skrevet

22 aprile 2025

Hej Brian,

Tak fordi du tager dig tid til at skrive igen. Det lyder som om, du allerede har været i kontakt med os – og det er vi kede af, hvis du ikke har fået den hjælp, du havde brug for.

Hvis der stadig er noget, vi kan gøre for at hjælpe dig, vil jeg meget gerne assistere. Du er velkommen til at tage fat i os via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside, eller via kundeservice@washworld.dk, så vi kan finde en løsning sammen.

Sophie Wash World

Valutata 1 stelle su 5

Sprøjter ikke nok vand tørrer ikke godt

Sprøjter ikke nok vand

19 aprile 2025

Hej

Tak fordi du deler din oplevelse – det lyder frustrerende, og det vil vi selvfølgelig gerne kigge nærmere på. 💧

Hvis du oplevede, at der ikke blev brugt nok vand under vasken, kan der have været en fejl i programmet. Jeg anbefaler, at du kontakter vores kundeservice via *Hjælp*\-sektionen på hjemmesiden, så vi kan undersøge det nærmere og finde en løsning.

Skulle du opleve en fejl under selve vasken en anden gang, så husk endelig at bruge nødtelefonen – så hjælper vi dig med det samme.

Valutata 4 stelle su 5

Til Jer der klager over ude af drift anlæg, Jeg er også kommet hvor 1 maskine har været lukket ned og der var kø, Jeg ringede og den blev genstartet. Har også haft fejl på program, fik en ny vask...
Så der er altså en god service hvis man ringer....
Ny maskine vasker super, men tører kun 1/2 omgang, for lidt, burde køre en hel tur mere..
God dag.

11 aprile 2025
Non scritta su invito

Hej Uffe,

Tusind tak for din anmeldelse og de rosende ord om vores service! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores support, og at du fik hurtigt hjælp, både når et anlæg var ude af drift og i forbindelse med fejl på programmet. Vi gør vores bedste for at være tilgængelige og løsningsorienterede, så det er skønt at høre, at det bliver bemærket! 🙌

Tak også for din konstruktive feedback om tørringen på den nye maskine – det er noteret, og jeg sender det videre som input til vores tekniske team. Vi vil altid gerne forbedre os, hvor vi kan.

Rigtig god dag til dig også – og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Bilen blev meget ren

Bilen blev meget ren. fik den helt store vask, men måtte eftertørre den, da den var meget våd. ellers meget tilfreds.

12 aprile 2025

Hej Bodil,

Tusind tak for de fire stjerner og din grundige tilbagemelding!
Det er skønt at høre, at du er tilfreds med vaskeresultatet, og at bilen blev rigtig ren. Jeg forstår dog, at du måtte eftertørre den, og det tager jeg selvfølgelig med videre.

Hvis du ønsker, at vi ser nærmere på tørringen, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice via "Hjælp" sektionen på vores hjemmeside – jeg hjælper dig gerne.

Tak fordi du vasker hos os – vi håber at se dig igen snart!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più