Wash World - Ringsted - Frejasvej Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Frejasvej 43, 4100 Ringsted, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Fin nyt vaskeanlæg, men hvorfor bliver man ved med disse børsteanlæg ? Har flere steder i udlandet prøvet anlæg der vasker med højtryksvask, hvilket må være mere skånsomt for lakken, og som sagtens... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Jeres vaskehal er dårlig til at blæse vandet af bilen. Der er masser af vandperler på både motorhjelm, forrude, tag og bagrude. Det er lidt bedre i den anden vaskehal på matriklen, hvor der er install... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1859 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Ventede 20 minutter da igen igen den…

Ventede 20 minutter da igen igen den ene vask er ude af drift.
Og så kom der en stadig beskidt bil ud af vasken, det er bare ikke godt nok

17 gennaio 2025

Hej Hanne

Tak for din feedback! Vi beklager meget den lange ventetid og det utilfredsstillende vaskeresultat – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give. Din oplevelse med driftsproblemer og vaskekvaliteten er noget, vi tager alvorligt, og vi vil sørge for at dele din feedback med de relevante teams, så vi kan forbedre os.
Hvis du ønsker hjælp til at få sagen undersøgt nærmere, opfordrer vi dig til at kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive til os. 🚗

Valutata 1 stelle su 5

Vaskene helt generelt svinger utrolig…

Vaskene helt generelt svinger utrolig meget i deres slut resultat og der er tit maskine stop/fejl
Maskinerne virker til at være slidt op/ og eller manglende vedligehold.

17 gennaio 2025

Hej

Tak for din ærlige feedback! Vi beklager, at du oplever svingende resultater og problemer med maskinstop og fejl. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vi tager din kommentar om vedligeholdelse og udstyr til os og vil arbejde på at forbedre det.

Hvis du oplever maskinstop igen, anbefaler vi, at du bruger nødtelefonen på stedet for hurtig assistance. Har du yderligere spørgsmål eller ønsker at dele mere, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside. Vi sætter pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse! 🚗😊

Valutata 1 stelle su 5

Maskinen stoppede efter sæbe var kommet…

Maskinen stoppede efter sæbe var kommet på og første børstning
Så åbnede døren så bilen kunne køre ud

16 gennaio 2025

Hej Linda

Det lyder som en frustrerende oplevelse, og jeg er ked af, at det skete. Hvis du oplever fejl under en vask igen, anbefaler jeg, at du kontakter vores nødtelefon på stedet for hurtig hjælp. For at vi kan hjælpe dig med denne situation, vil jeg opfordre dig til at kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside. Vi vil meget gerne finde en løsning for dig!

Imran

Hej Ebbe,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Jeg er glad for at høre, at det gik hurtigt, og at bilen blev vasket pænt – det er præcis sådan, det skal være! 🚗
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Valutata 2 stelle su 5

Det sker ofte

Det sker ofte, at vaskehallen/hallerne er i stykker.

30 dicembre 2024

Hej Annette,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager meget, at du har oplevet problemer med vaskehallerne. Vi arbejder løbende på at sikre, at alt fungerer optimalt. Hvis du oplever en fejl i fremtiden, opfordrer jeg til at bruge akuttelefonen på stedet, så vi kan hjælpe med det samme.
Lana

Valutata 3 stelle su 5

Bilen blev ikke tørret efter vask men…

Bilen blev ikke tørret efter vask men ellers ganske ok

13 dicembre 2024

Hej Stine,
Tak for din anmeldelse! Jeg er glad for, at du overordnet set havde en ok oplevelse, men jeg beklager, at tørringen ikke levede op til forventningerne. Jeg vil anbefale, at du kontakter vores kundeservice via vores hjemmeside, så vi kan hjælpe dig videre med din oplevelse.
Vi sætter stor pris på din feedback og vil gerne sikre, at din næste oplevelse bliver endnu bedre.

God og hurtig vask

15 novembre 2024

Hej Tarek,

Tak for din anmeldelse! Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med både vasken og servicen. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang.

Valutata 2 stelle su 5

Dårlig tørring

15 novembre 2024

Hej Ulla,

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Jasmin.

Mangelfuld tørring.

Ingen ventetid da jeg kom tidligt på formiddagen. Tørring kan stadig blive bedre ( guldvask ) Tørrer altid efter og det er ok, men måske skal der bedre maskiner til for at opnå en en mere optimal tørring som ikke efterlader bilen alt for våd.
Mvh. Torben

11 novembre 2024

Risposta di Wash World - Ringsted - Frejasvej

Hej Torben! Tak for din feedback og de 4 stjerner! 🌟 Det er dejligt at høre, at du slap for ventetid. Jeg forstår godt, at tørringen kunne være bedre, og jeg sender din kommentar videre, så vi kan arbejde på at forbedre oplevelsen. Vi er glade for, at du deler dine tanker med os! 😊

Valutata 3 stelle su 5

Bestøvning er overførsel af pollen…

Bestøvning er overførsel af pollen (blomsterstøv) fra blomsters støvknapper til deres støvfang. Bestøvning sker oftest vha. dyr eller vind og er sammen med den efterfølgende befrugtning og frøsætning en afgørende del af enhver plantes livscyklus.

7 novembre 2024

Hej Lennart.

Tak for din anmeldelse! Det ser ud til, at der er kommet lidt ekstra information om planter med her. Hvis du har feedback om din oplevelse hos os, vil vi meget gerne høre den – vi sætter stor pris på dine input.

Aden

nemt og billigt

23 ottobre 2024

Hej Alsted

Mange tak for de 4 stjerner! 😊 Det er dejligt at høre, at du synes, det er nemt og billigt hos os. Vi håber at se dig igen snart!

Bedre Tørring

Bedre Tørring

14 ottobre 2024

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse og feedback! Vi er glade for at høre, at du generelt er tilfreds, og vi vil tage din kommentar om bedre tørring til efterretning, så vi kan fortsætte med at forbedre vores service.

Ingen ventetid

3 ottobre 2024

Hej Johs

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du slap for ventetid. Vi håber, at du fortsat får en god oplevelse hos os!

Tørringsprogrammet er ubeskrivelig…

Tørringsprogrammet er ubeskrivelig dårligt, bilen efterlades driv våd, er nød til manuelt at aftørre hele bilen, efter endt vask..... ikke i orden.

1 ottobre 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at tørreprogrammet ikke har levet op til forventningerne, og at du har været nødt til at aftørre bilen manuelt.
Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores service, og jeg har sendt din feedback videre, så vi kan undersøge sagen nærmere. Hvis du har brug for yderligere hjælp, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Wash World

God og stabil vask

21 settembre 2024

Hej Poul,

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplever en god og stabil vask. Vi glæder os til at se dig igen!

Valutata 5 stelle su 5

At min bil blev ren uden

At min bil blev ren uden, efterfølgende pletter

17 settembre 2024

Hej Dorthe,

Tusind tak for de 5 stjerner! Det er dejligt at høre, at din bil blev ren uden pletter – præcis som det skal være. 😊

Benny

Valutata 1 stelle su 5

Bilen bliver ikke tørret rigtigt altid…

Bilen bliver ikke tørret rigtigt altid våd når man kører ud .

17 settembre 2024

Hej Steen

Vi beklager, at bilen ikke altid bliver ordentligt tørret efter vasken. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vi vil undersøge problemet nærmere og sørge for, at tørrefunktionen fungerer optimalt. Du kan skrive til vores kundeservice, så vi kan se nærmere på sagen.

Virkeligt ringe “vask”

Virkeligt ringe “vask”. Bilen er stadig beskidt efter vask og plaskvåd så der kommer pletter overalt.
Vaskemaskinen er hård ved bilen - oplevede at det rykkede hårdt i bilens bagende under vask.

24 agosto 2024

Hej Pernille

tak for din feedback. Det er ærgerligt at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse med din vask. Vi tager dine bekymringer alvorligt, og jeg vil opfordre dig til at kontakte vores kundeservice via hjemmesiden, så vi kan kigge nærmere på sagen og hjælpe dig bedst muligt. Vi beklager, at vasken ikke levede op til forventningerne.

Valutata 5 stelle su 5

Altid tilfreds vasker godt men af og…

Altid tilfreds vasker godt men af og til mangler der noget sæbel fuld tilfreds
John

10 agosto 2024

Hej John,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder mig at høre, at du generelt er tilfreds med vasken. Vi vil selvfølgelig sikre, at der altid er rigeligt med sæbe, så din oplevelse fortsat er i top.

Ahad😊

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più