Wash World - Randers - Messingvej Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Messingvej 10, 8940 Randers, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

Fleste gange de er kun en vaskehal det virker! Mangler oplysninger på el tavlen. ( Muligvis i stykker i længere periode) Mangler sæbe og dyser til vand er tydeligt forkalket så de bliver en halv tø... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Okay vask, men skal jo stadig vaske diverse steder selv, hvis man skal have al udvendig skidt væk. Håber da vaskeautomat leverandørerne snart finder en løsning, så vi bare kan køre igennem, og så er b... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Den vaskehal jeg benyttede leverer ikke tilfredsstillende arbejde. En guldvask, der kører en halv gang igennem vasker ikke rent og tørring på returvejen efterlod bilen våd. Dette har intet med guldv... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det er rigtig nemt at komme til vaske halen og bilen bliver vasket rigtig godt også under udhænget ved bagklappen. Et lille øf er måske åben fra kl 0500 om morgenen dag jeg er på nathold og vil gerne... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1841 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Næsten helt ny vaskehal

Næsten helt ny vaskehal. Vasker bilen godt ren, men tørring af bil er for dårlig.

24 dicembre 2024

Hej Tommy,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at bilen bliver godt ren i vores næsten nye vaskehal! 😊 Jeg beklager dog, at tørringen ikke lever op til forventningerne – det er noget, vi vil tage med i vores arbejde for at forbedre oplevelsen.
Din feedback er meget værdsat, og vi håber, at du vil besøge os igen snart. 🚗✨
Lana

Altid tilfreds….

Altid tilfreds….. dog ikke den sidste vask, da bilen ikke blev tørret ordentligt. Det betyder der er hvide pletter på vinduer.
Ellers meget tilfreds med konceptet 😊

23 dicembre 2024

Risposta di Wash World - Randers - Messingvej

Hej! Niels. Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐. Det betyder meget, at du generelt er tilfreds med vores koncept 😊. Jeg beklager dog, at tørreprocessen ikke var helt som forventet ved din sidste vask. Hvis du oplever det igen, vil jeg anbefale at kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan assistere dig yderligere.

Valutata 1 stelle su 5

kr. 221,10 for en dårlig vask.

Jeg endte om med at betale kr. 221,10 for en MEGET dårlig vask der tog under 2 minutter.

Da jeg oprettede mig via mobiltelefon kunne jeg ikke se, at der var et oprettelsesgebyr, så inden jeg fik set mig om var der trukket kr. 221,10 på mit kort.

Og min fortrydelsesret mente man at jeg havde frasagt da jeg benyttede deres ringe vaskehal.

Jeg er naturligvis blevet opfordret til at bruge mere tid ved at tage billeder af min bil, men er livet ikke for kort til dokumentation og tidsforbrug for kr. 221,10 ?

Jeg vil aldrig anbefale Wash world til nogen.
Derimod vil jeg fraråde det, og såfremt du ikke har en ren bil inden vasken, så får du heller ikke en ren bil pga. vasken.

24 novembre 2024
Non scritta su invito

Hej Jesper,
Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at din oplevelse hos os ikke levede op til forventningerne. Fortrydelsesretten frafalder efter en vask jf. vores handelsbetingelser. Som vores kundeservice har skrevet til dig før, vil vi gerne hjælpe dig. Du skal blot sende billeder samt dokumentation til os på vores e-mail.
Vi ser frem til at høre fra dig.
Med venlig hilsen,

En ny maskine

En ny maskine
Og god oplevelse

1 dicembre 2024

Hej Johan,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Det glæder os, at du har haft en god oplevelse med vores nye maskine. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Imran

Valutata 2 stelle su 5

1 bil blev ikke skyllet af og tørret

1 bil blev ikke skyllet af og tørret, anden bil blev ikke ren bag på.

28 novembre 2024

Hej,
tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at vaskene ikke levede op til forventningerne. For at vi kan hjælpe dig videre, vil jeg anbefale, at du kontakter vores kundeservice via "Hjælp"-sektionen på vores hjemmeside. Vi vil meget gerne finde en løsning for dig.
Skulle der opstå lignende problemer i fremtiden, må du meget gerne bruge akuttelefonen, mens du er ved vaskehallen, så vi kan assistere med det samme.
Muhammad

klapper sidespejlene ud

Efter det er lavet om. klapper sidespejlene ud, så jeg er nød til at åbne sidevinduerne under vasken for ikke at miste spejlene, plus den tørre kun en gang og front to gange, jeg vasker på Premium.

27 novembre 2024

Risposta di Wash World - Randers - Messingvej

Hej! Mikael. Tak for din anmeldelse og feedback. Det lyder frustrerende med sidespejlene og tørringen. Jeg vil anbefale, at du kontakter vores kundeservice via hjemmesiden, hvor vi kan hjælpe dig med en løsning. Hvis du oplever problemer direkte under vasken i fremtiden, er du også velkommen til at bruge nødtelefonen i vaskehallen.

Valutata 3 stelle su 5

Dårlig vask Mangelfuld vask og børsterne afsætter…

Mangelfuld vask og børsterne afsætter mærker i lakken

27 novembre 2024

Hej Martin
Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er glade for de 4 stjerner og din feedback. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores service, og vi tager din kommentar om tørredelen med i vores overvejelser.
Vi håber at se dig igen i vaskehallen og stræber efter at give dig en endnu bedre oplevelse næste gang! 🚗✨

Ude af drift, igen

Jeg tænker på om wash world ikke kan bygge et spor mere i Randers syd. Så er der da en chance for at der er et spor der virker. De 2 andre er jo stort set altid ude af drift. Er lige kørt ud af køen fordi først den og så den anden gik ned. Det har åbenbart ikke hjulpet at de er blevet opgraderet.

25 novembre 2024
Non scritta su invito

Hej Claus.

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Jeg beklager meget, at du har haft udfordringer med vaskehallen i Randers Syd, og at det har påvirket din oplevelse. Vi gør altid vores bedste for at holde vores faciliteter i topform, og jeg vil sørge for, at din feedback bliver delt med de relevante personer.

Hvis du oplever fejl under en vask i fremtiden, så anbefaler jeg, at du kontakter vores akuttelefon for hurtig assistance. Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe med at sikre en bedre oplevelse fremover.

Valutata 2 stelle su 5

Ude af drift

Jeg oplever umuligt at mindst en maskine er ude af drift ! :-(

Lige en opfyldning på svaret for jer, det handler om når man kører hen for at vaske sin bil så er der et rødt kryds hvor der står ude af drift tekniker er tilkaldt. Og det er flere gange om ugen i de 2 vaskehaller i Randers !!!!

24 novembre 2024

Hej Steen,
Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse med maskinerne. Hvis du oplever problemer under vasken i fremtiden, anbefaler jeg, at du bruger akuttelefonen på stedet for hjælp med det samme. Du er også meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via vores hjemmeside, så vi kan hjælpe dig videre.

Ahad

Dårlig Tørring

God vask let system men dårlig Tørring

23 novembre 2024

Hej Erik

Tak for din feedback – det er dejligt at høre, at du synes, systemet er let at bruge. Jeg beklager, at tørringen ikke levede op til forventningerne. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice via hjemmesiden, så vi kan hjælpe dig videre. Vi vil altid gerne sikre, at du får den bedste oplevelse hos os!

Benny

Valutata 4 stelle su 5

at det er nem at køre til anlæget

at det er nem at køre til anlæget, og nemt med nummerpladebetaling

18 novembre 2024

Hej Doris,

Mange tak for de fire stjerner. Vi stræber dog altid mod de fem stjerner, så hvis du har forslag til forbedring, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice.
Du ønskes en rigtig god dag.

Jasmin.

Meget hurtig vask

Meget hurtig vask, med ny maskine, før kørte den 2 gange, over bilen

19 novembre 2024

Hej Erik,

Tak for den fine anmeldelse. Det ser ud til, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os. Hvis der er noget vi kan gøre, for at forbedre oplevelsen, må du gerne skrive til vores kundeservice.

Vi ser frem til at vaske din bil snart igen :-)

Jasmin.

Bilen var ren og pæn

Bilen var ren og pæn, men tørringen duede ikke, så jeg måtte tørre alle vinduerne og begge spejle.

18 novembre 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Det er dejligt at høre, at bilen blev ren og pæn, men jeg beklager, at tørringen ikke levede op til forventningerne.
Hvis du oplever lignende udfordringer fremover, anbefaler jeg, at du kontakter vores kundeservice via "Hjælp" sektionen på vores hjemmeside. De vil med glæde hjælpe dig med en løsning.
Vi sætter pris på din feedback – det hjælper os med at forbedre vores service.

Lana

Valutata 3 stelle su 5

Selvom om hallerne i Randers Syd lige…

Selvom om hallerne i Randers Syd lige er renoveret og helt nye, er tørring efter vask virkelig dårlig. Jeg har abb. med guldvask, forruden er helt våd når vasken er slut og jeg skal trille ud🥴😬

17 novembre 2024

Hej Mette,
Jeg beklager meget at du har haft denne oplevelse, for at hjælpe os bedst muligt. Må du meget gerne fremsende billeder af resultatet til vores kundeservice.
så vil de se nærmere på dette.
Sara

nyt og rent vaskeanlæg

altid nemt at komme til

14 novembre 2024

Hej Jørgen,

Tak for din fine anmeldelse! Det glæder mig, at du sætter pris på vores rene vaskeanlæg og den nemme adgang. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang! 😊

Aden

Flot vaskehal

Flot vaskehal. Dejligt de har åben om natten

3 novembre 2024

Hej Gitte,
Mange tak for din fine anmeldelse!
Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med vores vaskeanlæg.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!
Sophie

Valutata 4 stelle su 5

Dejligt med de nye maskiner

Nem og billig måde at holde bilen ren udvendig

1 novembre 2024

Hej Flemming.

Mange tak for de fire stjerner. Vi stræber dog altid mod de fem stjerner, så hvis du har forslag til forbedring, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice [https://formcrafts.com/a/acpmpuz. ](https://formcrafts.com/a/acpmpuz. )
Du ønskes en rigtig god dag.
Kirsten. Wash World

Valutata 1 stelle su 5

Den pakke jeg har valgt (guld) er opsagt

Den pakke jeg har valgt (guld) bliver ringere og ringere. Nu bliver bilen kun vasket EN gang og tørret EN gang.
Det vil sige den vasker ikke hele vejen, de to lodrette børste vasker ikke bagenden ordenligt, og den vandrette vasker SLET IKKE bagenden af bilen, resultat jeg har i dag opsagt mit abonnement.
Jeg har flere gange svaret på mail om mine oplevelser men ALDRIG fået respons på mine bemærkninger.
kan IKKE anbefale wask world til nogen.

2 novembre 2024

Hej Finn,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om dine oplevelser med vores Guld-pakke, og vi beklager, hvis den ikke har levet op til dine forventninger. Vi tager din feedback meget alvorligt, og vi ønsker at undersøge de tekniske udfordringer, du nævner, nærmere for at sikre, at kvaliteten er i top.

Du kan skrive til vores kundeservice, så vi kan se nærmere på sagen.

Med venlig hilsen,
Aden

Valutata 3 stelle su 5

Ofte er en af de 2 vaskehaller i…

Ofte er en af de 2 vaskehaller i stykker...det er lidt irriterende at betale 179 kr for hver måned. Men der skal være ros til de nye vaskemaskiner, de er derimod meget mere effektive end de forrige.

31 ottobre 2024

Hej Jan

Tak for både ris og ros – vi sætter pris på din ærlige feedback. Det er forståeligt, at det kan være frustrerende med perioder, hvor en vaskehal er ude af drift, og vi arbejder løbende på at forbedre oppetiden. Det glæder os at høre, at du oplever de nye maskiner som mere effektive!

Bedre vaskehal…

Vaskehallen er blevet væsentlig forbedret efter ombygningen, det samme er vasken

26 ottobre 2024

Hej Freddy
Tak for de 4 stjerner og din positive feedback ⭐ Det er skønt at høre, at du bemærker forbedringerne efter ombygningen, både i vaskehallen og vaskekvaliteten. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Mert

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più