Wash World - Randers - Messingvej Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Messingvej 10, 8940 Randers, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

Fleste gange de er kun en vaskehal det virker! Mangler oplysninger på el tavlen. ( Muligvis i stykker i længere periode) Mangler sæbe og dyser til vand er tydeligt forkalket så de bliver en halv tø... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Okay vask, men skal jo stadig vaske diverse steder selv, hvis man skal have al udvendig skidt væk. Håber da vaskeautomat leverandørerne snart finder en løsning, så vi bare kan køre igennem, og så er b... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Den vaskehal jeg benyttede leverer ikke tilfredsstillende arbejde. En guldvask, der kører en halv gang igennem vasker ikke rent og tørring på returvejen efterlod bilen våd. Dette har intet med guldv... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det er rigtig nemt at komme til vaske halen og bilen bliver vasket rigtig godt også under udhænget ved bagklappen. Et lille øf er måske åben fra kl 0500 om morgenen dag jeg er på nathold og vil gerne... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1833 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Jeg fik endelig vasket min bil

Jeg fik endelig vasket min bil, vaskehallen på udbyhøjvej er ved at blive renoveret, så måtte ud på Messingvej, den føreste gang jeg var på Messingvej var begge vaskehaller ude af drift, var der i dag og holde i kø i 40 min for at få vasket, det gode er at bilen blev ren, det håber jeg også den bliver når vaskehallen, på udbyhøjvej åbner igen.

19 febbraio 2025

Hej Susanne,
Tak for din anmeldelse! Jeg forstår godt, at det har været en udfordring med ventetid og midlertidig lukning, men det er godt at høre, at bilen blev ren til sidst. 😊 Vi håber også, at du får en lige så god oplevelse, når vaskehallen på Udbyhøjvej åbner igen!
Venlig hilsen,
Omar

Valutata 3 stelle su 5

Jeg opretter et abonnement kører ud for…

Jeg opretter et abonnement kører ud for at vaske bil begge vaskehaller i Randers er lukket så det er en god start derudover reklamerer i med den første månede er gratis det har jeg heller ikke fået men ellers er vaskehalen god efter at prøve den

18 febbraio 2025

Hej Flemming,
Tak for din anmeldelse! Jeg forstår godt, at det var en frustrerende start, når begge haller var lukkede, og at du ikke har fået den gratis første måned, som du forventede. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan undersøge det for dig. Dejligt at høre, at du ellers er tilfreds med vaskehallen!
Venlig hilsen,
Omar – Wash World

Valutata 2 stelle su 5

Plejer at være okay tilfreds

Plejer at være okay tilfreds, men denne gang virkede tørefunktionen ikke…
Øv

Hej Per,

Tak for din feedback. Det er ærgerligt at høre, at tørringen ikke fungerede denne gang. Hvis du oplever lignende problemer igen, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside – vi vil gerne se nærmere på det.

Vi sætter pris på, at du deler din oplevelse! 🚗💙

Valutata 1 stelle su 5

Min bil var klistret til ukendelighed…

Min bil var klistret til ukendelighed efter vasken i den nye hal
Den anden vaskehal i Randers er heller ikke noget at råbe hurra for
Vaskehallen på Mariagervej hos OK fungerer derimod
Jeg tror jeg skifter

Hej Jan,

Det er rigtig ærgerligt at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i vores vaskehaller. Det er selvfølgelig ikke sådan, det skal være. Hvis du oplever problemer med vaskeresultatet, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside – vi vil meget gerne se nærmere på det.

Vi beklager din oplevelse og sætter pris på din feedback.

Det var dråben,

Det var dråben,
Prøvede begge vaske og begge kørte
En gang frem med børste og tilbage med tørre… alt for meget bøvl med jeres vaskehal!!!🤬🤬🤬

Hej Lasse,

Det lyder som en rigtig frustrerende oplevelse, og det er vi kede af at høre. Hvis du oplever problemer under en vask, anbefaler vi at bruge nødtelefonen, så vi kan hjælpe med det samme. Du er også meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside – vi vil gerne finde en løsning for dig.

Vi beklager din oplevelse og sætter pris på din feedback.

Hurtig god oplevelse

8 febbraio 2025

Hej Ole,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 😊 Vi er glade for at høre, at du havde en hurtig og god oplevelse hos os.

Ahad

Super vask

Super vask, fuldt ud tilfreds

6 febbraio 2025

Hej

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er fuldt ud tilfreds med vasken.

Nicklas

Valutata 3 stelle su 5

Ikke godt at i har ændret åbningstiden…

Ikke godt at i har ændret åbningstiden i Randers

2 febbraio 2025

Hej Leif,

Vi forstår, at ændringen kan være en udfordring for nogle. Ændringen er lavet for at kunne yde bedre support i de timer, hvor der oftest opstår behov, samt for at spare strøm, når der vaskes mindst.

Ammar

Tørring

Den tørrer simpelhen for dårligt. Min bil er sjask våd efter en vask.

4 febbraio 2025

Hej Birgitte

Tak for din feedback! Det er ærgerligt at høre, at tørringen ikke levede op til forventningerne. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan se nærmere på det. Jeg hjælper gerne videre derfra! 😊

Valutata 3 stelle su 5

På trods af nye maskiner

På trods af nye maskiner, så er tørringen ikke imponerende.

3 febbraio 2025

Risposta di Wash World - Randers - Messingvej

Tak for din feedback, Michael! Vi beklager, at tørringen ikke levede op til forventningerne, selv med de nye maskiner. Din oplevelse er vigtig for os, og vi sætter pris på, at du deler den.

Valutata 4 stelle su 5

Den er meget fin men har ikke fået alt…

Den er meget fin men har ikke fået alt skidtet af ved mine for skærme

31 gennaio 2025

Hej Patrick

Tak for din anmeldelse! Det er godt at høre, at du er tilfreds med vasken, men jeg forstår, at resultatet ikke var helt perfekt ved forskærmene. Hvis du oplever, at bilen ikke bliver helt ren, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside – jeg hjælper dig gerne videre! 😊🚘

Valutata 3 stelle su 5

Vaskehallen var desværre igen ude af…

Vaskehallen var desværre igen ude af drift

30 gennaio 2025

Hej Torben,

Tak for din feedback! Det er ærgerligt at høre, at vaskehallen var ude af drift igen. Vi gør altid vores bedste for at holde alt kørende, og jeg sender din oplevelse videre. Hvis du oplever et akut problem i fremtiden, kan du bruge nødtelefonen på stedet for hurtig assistance. Jeg håber, din næste vask forløber uden problemer!

Jacob 🚗💦😊

kunne godt tørre bedre!

vasker fint, men den kunne godt tørre bedre!

29 gennaio 2025

Hej Søren.

Tak for din anmeldelse! Det er godt at høre, at vasken lever op til forventningerne. Jeg forstår, at tørringen kunne være bedre, og jeg sender din feedback videre. Håber din næste vask bliver endnu mere tilfredsstillende! 🚗💦😊

Valutata 2 stelle su 5

Jeg føler bestemt ikke at det omtalte…

Jeg føler bestemt ikke at det omtalte "opgradering" til "guldvask" er til det bedre. Mindre vask 1 gang imod før 2 gange - 1 tørring imod før 2....hvor er det at det er et fremskridt??

22 gennaio 2025

Hej Per,
Tak for din feedback. Jeg er ked af at høre, at du ikke oplever opgraderingen som en forbedring. Vi tager din oplevelse alvorligt og vil gerne undersøge det nærmere. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan få mere information og hjælpe dig bedst muligt.

Valutata 3 stelle su 5

Jeg er snart ved at være alvorlig træt…

Jeg er snart ved at være alvorlig træt af altid at komme til en vaskehal ude af drift. Jeg har været medlem i flere år, men nu overvejer jeg at melde mig ud. Enten er hallerne helt ude af drift, eller også er den ene af de to, og så er køen lang. Det er mere reglen end undtagelsen. Vaskehal Messingvej Randers kan ikke anbefales, hvis du vil være sikker på ikke at køre forgæves.

22 gennaio 2025
Non scritta su invito

Hej!
Tak for din anmeldelse og din ærlige feedback. Vi er kede af at høre om dine gentagne udfordringer med vaskehallen på Messingvej i Randers. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores medlemmer, og vi forstår din frustration over de hyppige driftsproblemer og køer.
Vi tager din feedback meget alvorligt og vil se nærmere på, hvordan vi kan forbedre både drift og kapacitet.
Nicklas

Fint nok

Fint nok. Jeg havde lidt bryderi med at få godkendt mit bilenummer men det lykkedes dog. 😀

20 gennaio 2025

Hej Erling,
Tak for din anmeldelse og feedback. Jeg er glad for, at det lykkedes at få registreringsnummeret godkendt til sidst! Hvis du oplever yderligere udfordringer, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice – de hjælper gerne.

Mangler Tørring

Mangler Tørring

10 gennaio 2025

Hej Troels,
Tak for din feedback. Jeg beklager, hvis tørringen ikke har levet op til forventningerne. For at få det løst kan du kontakte vores kundeservice via hjemmesiden – de vil meget gerne hjælpe dig videre.
Aden

Valutata 1 stelle su 5

At jeg skulle bruge 1 time for at vaske…

At jeg skulle bruge 1 time for at vaske bil.
Først går vaskehallen i stå og alt bliver mørkt så kommer jeg ud af vaskehallen og en af jeres medarbejdere siger så jeg kan tage den anden vaskemaskine som lige er serviceret og da jeg kommer ud har maskinen tabt smøreolie ud ov forruden og kølerhjelmen
Sku ikke ok og har skrevet en klage til jer privat
Hele sidste år virket de stort set ikke nogle af dem.

8 gennaio 2025

Hej Michael,
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse, og vi forstår fuldt ud din frustration. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at tilbyde vores kunder. Vi beklager de problemer, du har oplevet, og vi tager din feedback meget seriøst.

Nickasl

Gennemgående dårligt produkt

Det er længe siden jeg var kunde hos Wash World, men bliver mindet om det via en stadig strøm af mails. Sidst ville de høre om deres (kunde)service, så den kommer her.

Først dog en beskrivelse af vaskeoplevelserne. Havde næst dyrest produkt, og det levede slet op ikke op til rimelige forventninger.

Bilen var, stort set, hver gang fyldt med kalkpletter overalt, så tørringen er meget ringe.

Værre var det dog med maskinernes stabilitet. Flere af de steder var oplagt for mit vedkommende havde 2 maskiner, og i mindst 40% af alle tilfælde var den ene i stykker ved mit fremmøde, med deraf uacceptabel kø.
Specielt i anmeldte vaskehal, men oplevelsen er generelt den samme i de haller jeg brugte.

Så overordnet er min oplevelse at "man" venter alt for lang tid på et for dårligt resultat, overordnet, så jeg er ikke kunde der mere.
Så er der kundeservice, den er jo ringe når maskinerne ikke virker, trods ugentligt reparationer, en anden er så at firmaet år efter stadigt spammer mig med diverse TamTam, det satte den sidste kalkplet på min opfattelse af dem.
Gennemgående ringe, og irriterende simpelthen.

1 dicembre 2024
Non scritta su invito

Hej,
Tak for din anmeldelse og for at dele din ærlige oplevelse. Jeg er ked af at høre, at både vaskeoplevelsen og kommunikationen fra os ikke levede op til dine forventninger. Det er bestemt ikke den standard, vi stræber efter.
Hvis du fortsat modtager mails fra os, kan du afmelde dig via linket nederst i en af vores mails. Har du behov for hjælp med dette, står kundeservice klar til at assistere.
Vi værdsætter din feedback og tager den med os i arbejdet for at forbedre både service og kvalitet fremadrettet.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più