Wash World - Randers - Messingvej Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Messingvej 10, 8940 Randers, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

Fleste gange de er kun en vaskehal det virker! Mangler oplysninger på el tavlen. ( Muligvis i stykker i længere periode) Mangler sæbe og dyser til vand er tydeligt forkalket så de bliver en halv tø... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Okay vask, men skal jo stadig vaske diverse steder selv, hvis man skal have al udvendig skidt væk. Håber da vaskeautomat leverandørerne snart finder en løsning, så vi bare kan køre igennem, og så er b... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Den vaskehal jeg benyttede leverer ikke tilfredsstillende arbejde. En guldvask, der kører en halv gang igennem vasker ikke rent og tørring på returvejen efterlod bilen våd. Dette har intet med guldv... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det er rigtig nemt at komme til vaske halen og bilen bliver vasket rigtig godt også under udhænget ved bagklappen. Et lille øf er måske åben fra kl 0500 om morgenen dag jeg er på nathold og vil gerne... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1846 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Den nye vaskemaskine

Det er dejligt at kunne vaske på Messingvej igen

14 ottobre 2024

Hej! Preben
Tak for din dejlige anmeldelse og de 5 stjerner! 😊 Det er skønt at høre, at du er glad for at kunne vaske på Messingvej igen. Vi glæder os til at byde dig velkommen mange flere gange! 🚗✨

Valutata 3 stelle su 5

Der mangler den ekstra finish under…

Der mangler den ekstra finish under dørene, panelerne er ikke vasket, men ellers dejligt hurtigt med de nye maskiner.

14 ottobre 2024

Hej Bjarne,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at finishen under dørene og panelerne ikke levede op til dine forventninger. Vi sætter pris på din ros af de nye maskiner og vil undersøge, hvordan vi kan forbedre vaskeoplevelsen fremover.

Du kan skrive til vores kundeservice, så vi kan se nærmere på sagen.

Ammar

Valutata 3 stelle su 5

Der mangler tørretid kørte der fra med…

Der mangler tørretid kørte der fra med en meget våd bil

10 ottobre 2024

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse! Jeg beklager, at bilen ikke blev ordentligt tør efter vasken. Hvis du oplever problemer i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig videre.

Lana

Hej,

Tak for din feedback om vores nye vaskehal på Århusvej. Vi håber, at din næste oplevelse bliver endnu bedre, og hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, står vores kundeservice klar til at assistere dig.

Muhammad

Valutata 3 stelle su 5

Vaskehallen har dårlig Tørring af bilen

Bilen bliver altid vasket fint
Det er ærgerligt at en vaskehal ofte er ude sf drift 🤔🫣

20 settembre 2024

Hej Inge

Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder det, hvis der er tekniske fejl.
Det er selvfølgelig ikke meningen, at man skal have en fornemmelse af at vaskehallerne ofte er lukkede.
Du må derfor rigtig gerne skrive til vores kundeservice via hjemmesiden washworld.dk/hjaelp, så vi kan få set på sagen og hjælpe dig bedst muligt.

Kirsten. Wash World

Det er fint

Det er fint. Der vaskes fint

18 settembre 2024

Hej Robert.

Mange tak for de fire stjerner. Vi stræber dog altid mod de fem stjerner, så hvis du har forslag til forbedring, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice.
Du ønskes en rigtig god dag.

Kirsten. Wash World

Mange helligdage

Mange helligdage, bla på køler,hjelm og nede under dørene. Tørrede slet ikke bil. Håber det bliver bedre, når i er færdige med at bygge om

17 settembre 2024

Hej! Pia

Tak for din kommentar. Det er ærgerligt at høre, at vasken ikke har levet op til forventningerne, især med helligdage og dårlig tørring. Vi håber også, at den igangværende ombygning vil forbedre oplevelsen, og du er altid velkommen til at tage fat i kundeservice via vores hjemmeside, hvis vi kan hjælpe dig yderligere.

Valutata 3 stelle su 5

En bilvask ved Wash World er altid…

En bilvask ved Wash World er altid dejligt og plejer at være rigtig god..
Men i dag var der desværre ikke mere sæbe i maskinen og bilen blev derfor vasket uden nogen form for sæbe kun ren vand, hvilket er meget utilfredsstillende

12 settembre 2024

Hej! Peter

Tak for din besked, og hvor er det dejligt at høre, at du normalt er tilfreds med vores bilvaske. Det er selvfølgelig ikke i orden, at der ikke var sæbe i maskinen under din vask i dag. Jeg anbefaler, at du kontakter vores kundeservice via "Hjælp" sektionen på hjemmesiden, så de kan hjælpe dig med at få det løst. Vi vil rigtig gerne sikre, at du får den fulde vaskoplevelse fremover.

Valutata 1 stelle su 5

Igen igen kun en maskine der virkede

Igen igen kun en maskine der virkede, tidtagning virker stadig ikke og tørring er elendig!

25 agosto 2024

Hej Rógvi,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse. Jeg vil anbefale, at du næste gang ringer til vores akuttelefon, mens du er i vaskehallen, så vi straks kan hjælpe med eventuelle problemer.

Ahad

Valutata 1 stelle su 5

Vask IKKE din bil i Wash World!

Vask IKKE din bil i Wash World!
Min bil fik en skade bag på kofanger og jeg både hørte og mærkede noget bag på bilen, mens den blev vasket, men de sender bare en standard mail om, at der er ikke konstateret uregelmæssigheder i maskinens kørsel, så det er mit eget problem.

14 agosto 2024

Hej Heidi,

Jeg er virkelig ked af at høre om den oplevelse, du har haft. Skader bliver håndteret af vores eksterne partner, og hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, anbefaler jeg, at du kontakter dem direkte. Vi forstår, hvor frustrerende sådan en situation kan være, og vi ønsker, at alle vores kunder skal føle sig trygge ved at bruge vores vaskehaller.

Lana

Konstant fejl og nedbrud

Konstant fejl og nedbrud, kører ofte forgæves.

4 agosto 2024

Hej Kristian,

Du må derfor rigtig gerne skrive til vores kundeservice via hjemmesiden, så vi kan få set på sagen og hjælpe dig bedst muligt.

Jasmin.

Hurtig vask og nemt

Hurtig vask og nemt

11 luglio 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du synes vores vask er hurtig og nem. 🌟

Vi ser frem til at vaske din bil igen.

Kundeservice

Virkelig venlig kundeservice

10 luglio 2024

Hej Birgit,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har oplevet god kundeservice hos os. 🌟

Rigtig god dag.

Valutata 4 stelle su 5

For ofte er den ene vaskehal ude…

For ofte er den ene vaskehal ude afdrift.
Har ellers været glad for Washworld

25 giugno 2024

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Jeg beklager, at du har oplevet, at en af vores vaskehaller ofte er ude af drift. Vi arbejder hårdt på at minimere nedetiden og forbedre vores service. Vi er glade for at høre, at du ellers har været tilfreds med Wash World.

Altid en vaskehal lukket

Igen, igen, igen er vaskehallen lukket i Randers. Det er som om der på skift lukkes mellem de 2 vaskehaller på Messingvej, Randers. Prisen på vask er steget markant, men der er med disse lukninger blevet minde mulighed for at udnytte abonnementerne. Jeg har opgivet at skrive til WW, der kommer kun standardsvar, med forskellige medarbejdere som underskrivere. Useriøst

4 giugno 2024

Hej Anette.

Jeg vil anbefale, at du skriver til kundeservice, og fortæller om dine oplevelser i Randers, og din opfattelse.

Kirsten. Wash World.

Det er skide næmt

1 giugno 2024

Hej Frank!

Det lyder til, at du har haft en god oplevelse i vaskehallen, og det er vi rigtig glade for.

Du ønskes en god dag herfra. Vi glæder os til at give dig mange flere gode oplevelser i fremtiden.

De bedste hilsner Sofie

Lang vente tid

Lang vente tid. Maskinen kører langsomt. Dårlig vask.

22 maggio 2024

Hej Jeppe,

Vi beklager, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne. Hvis du oplever problemer i vaskehallen, kan du ringe til akuttelefonen på lokaliseret i hallen for hurtig assistance.

Yahya

Valutata 2 stelle su 5

Jeg oplever ikke at bilen bliver tørret…

Jeg oplever ikke at bilen bliver tørret ordnligt. Klog jeg har nu 3 gange oplevet at der ikke er vand i hanen til at skylle bilen over eller vaske mine færger

24 maggio 2024

Hej Brian,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at bilen ikke bliver tørret ordentligt, og at der har været mangel på vand til at skylle bilen eller vaske fælgene. Send venligst en mail til vores kundeservice via dette link, så vi kan hjælpe dig med dette problem.

Ahad

Valutata 3 stelle su 5

Lang ventetid den ene vask har været i…

Lang ventetid den ene vask har været i stykker i 10 dage

20 maggio 2024

Hej Tonny.

Det ser ud til, at du har haft en mindre god oplevelse i vaskehallen, hvilket bestemt ikke er meningen, når man besøger os. Vi vil værdsætte det, hvis du skriver til os inde på https://washworld.dk/hjaelp og beskriver din oplevelse.

Kirsten. Wash World.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più