Wash World - Odense - Nyborgvej Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Nyborgvej 343, 5220 Odense, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

På den ene side holder konceptet stadigt (har været kunde med anden bil/ejer i nogle år nu) - vask uendeligt for et begrænset antal penge. På den anden side bliver det stille og roligt en lille smul... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Egentlig glad for mit abonnement, men kan ikke give mere end 3 stjerner når jeres vaskehal nær mig har været lukket og afspærret i over 2 uger uden tegn på den åbner op igen. Det flyder med affald... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Godt: Mange vaskehaller i hele landet med lange åbningstider. Skidt: Vaskeresultatet på "guldvask" lever ikke op til navnet. Resultatet er væsentlig dårligere end billigste vask i vores lokale vaskeh... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Man kan ikke se displayet, når solen skinner, det er rent gætværk hvad man trykker på (Nyborgvej Odense Vasken er ok

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1833 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Det er altid nogle vaskehaller ude af…

Det er altid nogle vaskehaller ude af drift på Nyborgvej i Odense. Og seneste vask der blev bilen slet ikke vasket bag på………..

24 gennaio 2025

Hej Bettina,
Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores vaskehaller på Nyborgvej i Odense. Vi beklager, at bilen ikke blev vasket ordentligt bagpå, og at nogle vaskehaller var ude af drift.
Du kan skrive til vores kundeservice, så vi kan se nærmere på sagen.
Nicklas

Valutata 1 stelle su 5

Selv om jeg har det billigste…

Selv om jeg har det billigste abonnement, kan jeg vel godt forvente at hele bilen er vasket. i går var hele den nederste del af bagenden ikke engang våd da jeg kom ud. Vasken er elendig og bilen bliver ikke blæst ordentlig af, jeg skal selv tørre alt efter. Og dette forudsætter selvfølgelig at hallen kører. Nu er det 3. gang, jeg overvejer kraftigt at opsige abonnement. Det er hallerne på Bystævnevej i Odense

17 gennaio 2025
Non scritta su invito

Hej Stefan,
Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse – det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere. Vi forstår, hvor frustrerende det må være, når resultatet ikke lever op til forventningerne, og når der er gentagne udfordringer. Jeg vil opfordre dig til at kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan undersøge sagen nærmere og finde en løsning for dig. Vi sætter stor pris på din feedback og håber, vi kan få lov til at rette op på din oplevelse. 🙏✨
Lana

nyttig

nyttig, fordi du kan vaske bilen, når du vil, hvis du har brug for det, kan du gøre det hver dag.
Valget af vaskeniveau er særligt godt, hvad enten du bare vasker bilen, eller vælger en vask, der får bilen til at stråle

14 dicembre 2024

Hej Mirsad.
Tak for din flotte anmeldelse og de 4 stjerner! Det er dejligt at høre, at du sætter pris på fleksibiliteten i vores vaskehaller og muligheden for at vælge det vaskeprogram, der passer bedst til dit behov.
Vi glæder os til at se dig igen, når din bil trænger til en vask.
Aden

Valutata 5 stelle su 5

Kan i ikke sætte nogen runde børster…

Kan i ikke sætte nogen runde børster til dæk.

Så skal i sætte nogen nye børster til vaskemaskiner og og lidt bedre vakse system.

Ellers er det fint.

15 novembre 2024

Hej Christian,

Tak for din feedback! Det er altid værdifuldt at høre forslag fra vores kunder. Jeg vil sørge for at sende dine idéer videre til de relevante personer, der arbejder med optimering af vores vaskeanlæg. Det glæder mig også at høre, at du ellers er tilfreds med vores service!

Benny

Ren bil efter vask.

Ren bil efter vask.

1 novembre 2024

Hej Anni.

Tak for den fine anmeldelse. Det ser ud til, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os. Hvis der er noget vi kan gøre, for at forbedre oplevelsen, må du gerne skrive til vores kundeservice via hjemmesiden: https://formcrafts.com/a/acpmpuz
Vi ser frem til at vaske din bil snart igen.

Valutata 1 stelle su 5

Bilen er vasket meget dårligt.

Bilen er vasket meget dårligt.
Der er efterladt mudder på hjulene, og bilen blev næsten ikke tørret.

1 novembre 2024

Hej Ina,

Jeg er ked af at høre, at vasken ikke levede op til dine forventninger. Du kan få hjælp til en løsning ved at kontakte vores kundeservice gennem Hjælp på vores hjemmeside, så vi kan finde en løsning.

Amalie

Ok vask til prisen

8 ottobre 2024

Hej Ole,

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner. Vi er glade for at høre, at du synes, vores vask lever op til prisen. Din feedback er vigtig for os, og vi stræber altid efter at levere den bedst mulige oplevelse for vores kunder.

Martin

Valutata 3 stelle su 5

kan men mærke vandet på kloaksystemet

Tørringen af bilen er dårlig,nogle gange kan men mærke vandet på kloaksystemet

6 ottobre 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er ærgerligt, at du har oplevet udfordringer med tørringen af bilen. Jeg vil anbefale at prøve en anden vasketype, som måske passer bedre til dine behov. Vi vil gerne sikre, at din næste oplevelse bliver helt i top!

Xxxx

Prisen prisen

5 ottobre 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med prisen. Vi ser frem til at vaske din bil igen.

Sophie

Valutata 2 stelle su 5

Hej! Lone

Tak for din besked. Det er ærgerligt at høre, at bilen ikke blev ordentligt tørret. Hvis det sker igen, så husk, at du kan kontakte os via akuttelefonen, så vi kan hjælpe med det samme. Vi vil naturligvis gerne sikre, at du får en fuldendt vaskeoplevelse.

Jacob

Valutata 2 stelle su 5

Tørre elendigt

Tørre elendigt

18 settembre 2024

Hej Ivan,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at tørringen ikke har levet op til dine forventninger. Din feedback er vigtig for os, og hvis du har brug for yderligere hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Yahya

Valutata 1 stelle su 5

Stadigvæk kun en stjerne da de tørre…

Stadigvæk kun en stjerne da de tørre elendigt.

19 settembre 2024

Hej! Lasse.

Tak for din ærlige feedback. Vi beklager, at tørringen ikke har levet op til dine forventninger. Vi anbefaler, at du prøver en af vores bedre vaske, der tilbyder forbedret tørring. Hvis problemet fortsætter, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan finde en løsning.

Jacob

Valutata 1 stelle su 5

Har vasket bilen 2 gang plus har betalt…

Har vasket bilen 2 gang plus har betalt 2 gang udover mit abonnement 40kr i alt 80kr på samme tidspunkt første gang kom der ikke sæbe over bilen,så prøvet jeg vaske hal nummer 2,der kom sæbe men tørt bilen ikke det tit jeg oplever det over vejer at opsige min medlem.

3 luglio 2024

Hej Bilal.

Det lyder ikke som en god oplevelse. Venligst skriv til vores kundeservice: washworld.dk/hjaelp og beskriver din oplevelse. De vil så tjekke op på dette, og vende tilbage med svar.

Jeg ønsker dig en god dag.

Valutata 5 stelle su 5

God sted for at vaske bilen

God sted for at vaske bilen. Meget tilfreds med service.

23 giugno 2024

Hej Adel.

Det lyder til, at du har haft en god oplevelse i vaskehallen, og det er vi rigtig glade for.

Du ønskes en god dag herfra. Vi glæder os til at give dig mange flere gode oplevelser i fremtiden.

Børsterne slidte

Børsterne slidte
Vandet lugter gammelt

29 maggio 2024

Hej Bjørn.

Det ser ud til, at du har haft en mindre god oplevelse i vaskehallen, hvilket bestemt ikke er meningen, når man besøger os. Vi vil værdsætte det, hvis du skriver til os inde på https://washworld.dk/hjaelp og beskriver din oplevelse.

Jeg ønsker dig en god dag.

Den tørre ikke optimaltvask

Den tørre ikke optimalt

6 maggio 2024

Hej Gert,

Tak for dine fine stjerner. Vi beklager at høre, at tørringen ikke var optimal. For at løse dette problem effektivt, anbefaler vi at du kontakter vores kundeservice via vores 'Help' sektion på hjemmesiden, hvor du kan få yderligere assistance.

Vasker dårligt

17 aprile 2024

Hej Mernet.

Du skal selvfølgelig have et tilfredsstillende vaskeresultat, når du vasker hos os. Du er derfor meget velkommen til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Vedhæft gerne billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice kan behandle sagen bedst og hurtigst muligt.

Kirsten. Wash World

I stykker kontinuerligt

I stykker kontinuerligt, vasker dårligt, bilen lugter af råddent gammelt vand, så alt i alt = to opsagte abonnenter.

18 aprile 2024

Hej Chalotte,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager at høre om din skuffende oplevelse i vores vaskehal. For at adressere dine bekymringer, anbefaler vi at kontakte vores kundeservice via 'Help' sektionen på vores hjemmeside. De kan yderligere assistere med de problemer, du har stødt på.

Tørring

Tørring ikke i orden

17 aprile 2024

Hej Olsen,

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più