På den ene side holder konceptet stadigt (har været kunde med anden bil/ejer i nogle år nu) - vask uendeligt for et begrænset antal penge. På den anden side bliver det stille og roligt en lille smul... Leggi di più
Nyborgvej 343, 5220 Odense, DK
L'azienda ha risposto
Egentlig glad for mit abonnement, men kan ikke give mere end 3 stjerner når jeres vaskehal nær mig har været lukket og afspærret i over 2 uger uden tegn på den åbner op igen. Det flyder med affald... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Godt: Mange vaskehaller i hele landet med lange åbningstider. Skidt: Vaskeresultatet på "guldvask" lever ikke op til navnet. Resultatet er væsentlig dårligere end billigste vask i vores lokale vaskeh... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Man kan ikke se displayet, når solen skinner, det er rent gætværk hvad man trykker på (Nyborgvej Odense Vasken er ok
Scritti dall'azienda
Nyborgvej 343, 5220, Odense, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Godt tilfreds med bilvasken til prisen, men der er altfor tit problemer med vaskehallen.

Risposta di Wash World - Odense - Nyborgvej
Vi oplever al for tit, at alle tre haller er ude af drift på Nyborgvej i Odense

Risposta di Wash World - Odense - Nyborgvej
det er næsten ok ...jeg vasker premium med det hele...Mine ruder er kalkplettede....Fælgene er ikke topdollar..Ellers ret fint!!!

Risposta di Wash World - Odense - Nyborgvej
Jeg har købt All Inclusive bilvask 14.05.25 på Nyborgvej i Odense.
Skriver samme dag til kundeservice, da vasken ikke lever op til det lovede på hjemmesiden.
Washworld skriver: Insektrens løsner skidt og insekter fra din bil, hvilket er en særlig god ide om sommeren.
Jeg sender billeder af min bil til Washworld, hvor man tydeligt kan se, at der ikke er fjernet insekter på forende og forrude af bilen.
Washworld skriver: Der afsluttes med en udmærket tørring, der forebygger kalkpletter på din bil efter vask og Ekstra tørring efter vask.
Min bil er efterfølgende ikke tør og har mange kalkpletter.
Washworld skriver: De bløde lakskånede skumbørster skåner din bil, men fjerner samtidig genstridigt snavs.
Jeg sender billeder af min bagrude der er tydeligt beskidt.
Jeg får følgende svar:
Hej Stine,
Mange tak for din henvendelse.
Der kan være steder på bilen, hvor det er svært eller begrænset for børsterne at komme til. Det varierer ved de forskellige biltyper og modeller, men det er typisk ved hjulene, omkring udstødningen, under bagspoileren, omkring sidespejlene, bagruden og ved nummerpladen, at der kan være udfordringer. Derfor anbefaler vi, at man forvasker sin bil på disse steder, især hvis der sidder meget skidt.
Vi anbefaler forvask af din bil på områder såsom hjulene, omkring udstødningen, under bagklapspoileren, omkring sidespejlene, bagruden og nummerpladen, samt andre områder, hvor der er fordybninger eller sprækker på bilen. Disse områder er typisk udfordrende for vores børster at nå helt.
Ved at forvaske disse områder vil du opnå et bedre vaskeresultat. Ikke alle biler oplever udfordringer med kvaliteten af vasken omkring disse områder, men typisk vil en bil have omkring 2-3 steder, der kræver forvask. Du har mulighed for at forvaske din bil ved brug af vores spande, børster og sæbevand, hvis det er tilgængeligt på lokationen, eller i vores Vask Selv båse.
Med venlig hilsen,
Bilal
Dvs. ingen undskyldning eller tilbud om at rette op på deres fejl.
Jeg er i dette tilfælde hverken tilfreds med det købte produkt eller deres kundeservice.

Risposta di Wash World - Odense - Nyborgvej
Det flyder med affald i den ene vaskehal, som er blæst eller smidt derind fordi hallens døre er åbne. Ikke ligefrem noget der vækker tiltro til at vaskebladdene ikke vil smadre hele ens lak.

Risposta di Wash World - Odense - Nyborgvej
Maskinerne på Nyborgvej i Odense, burde vaske bedre på bagenden af bilerne. Dejlig maskinerne er hurtige

Risposta di Wash World - Odense - Nyborgvej
Vaskehallerne er alt for tit ude af drift... Jeg benytter mig af to forskellige vaskehaller med hhv. to og tre vaske, og ofte er begge eller alle tre lukkede.
Det virker til at mekanikken er noget skrammel og købt alt for billigt!

Risposta di Wash World - Odense - Nyborgvej
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.