Wash World - Odense - Nyborgvej Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Nyborgvej 343, 5220 Odense, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

På den ene side holder konceptet stadigt (har været kunde med anden bil/ejer i nogle år nu) - vask uendeligt for et begrænset antal penge. På den anden side bliver det stille og roligt en lille smul... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Egentlig glad for mit abonnement, men kan ikke give mere end 3 stjerner når jeres vaskehal nær mig har været lukket og afspærret i over 2 uger uden tegn på den åbner op igen. Det flyder med affald... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Godt: Mange vaskehaller i hele landet med lange åbningstider. Skidt: Vaskeresultatet på "guldvask" lever ikke op til navnet. Resultatet er væsentlig dårligere end billigste vask i vores lokale vaskeh... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Man kan ikke se displayet, når solen skinner, det er rent gætværk hvad man trykker på (Nyborgvej Odense Vasken er ok

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1833 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Den bedste 👍

17 aprile 2024

Hej Hassan,

Tusind tak for de mange flotte stjerner. Det er fantastisk at se og høre, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os.

Vi ser frem til at give dig mange flere gode oplevelser i fremtiden. Du ønskes en skøn dag herfra.

Er ofte i stykker

Er ofte i stykker. Eks er dyser i stykker og væske plasker ud på bilen og giver et dårligt vaskeresultat.

14 aprile 2024

Hej Karsten,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager de problemer, du har oplevet med vores udstyr, og at dette har påvirket kvaliteten af din bilvask. Vi tager dine oplevelser seriøst og arbejder på at adressere og løse disse tekniske problemer hurtigst muligt. Din tilfredshed er meget vigtig for os. For yderligere assistance, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Vask skyl og især Tørring

Vask skyl og især Tørring.
Hele vaskeførløbet er forkortet og prisen steget. Dårlig vask generelt

11 aprile 2024

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager at høre om din utilfredshed med vaskeforløbet. For at få yderligere assistance og en mulig løsning på din oplevelse, anbefaler vi, at du kontakter vores kundeservice via vores 'Hjælp' sektion på hjemmesiden.

Var driv våd efter vask

Var driv våd efter vask. Måtte tørre alle vinduer af, for at kunne se ud.

8 aprile 2024

Hej Palle,

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Får ikke vasket hjul og dårlig Tørring

Får ikke vasket hjul og dårlig Tørring

9 aprile 2024

Hej Marianne,

Det lader til, at du har haft en dårlig oplevelse. Det er vi selvfølgelig kede af, da vi altid stræber efter at give vores kunder den bedste oplevelse. Vi vil derfor sætte pris på, at du skriver til vores kundeservice og beskriver din oplevelse samt kommer med forslag til forbedringer.

Hej Brian,

Valutata 3 stelle su 5

Jeg syntes at i skal få styr på jeres…

Jeg syntes at i skal få styr på jeres vaskehaller, hver anden gang man kommer der er der lukket, venter på tekniker, go dav do, har fordøgt st få vasket to gange i en uge på Ørbækvej i Odense, begge gange var begge haller lukket 🤢

7 aprile 2024

Hej Bent,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi forstår din frustration over de gentagne lukninger. Dette er bestemt ikke standarden for vores service, og vi beklager de ulemper, det har medført for dig.

For at adressere og løse dette problem effektivt, opfordrer vi dig til at kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan tage hånd om din specifikke situation.

Lana

Ansvar

Som jeg skrev før, kan man ikke drive en sund forretning med det. Maskinerne er gamle og hverken en sprøjte fra højre eller venstre virker ikke eller ingen vand sprøjter fra start, så bilen bliver vasket med alt det snavs der allerede er på bilen og giver anledning til ridser på lakken.

1 aprile 2024

Hej Keivan.

Hvis du har samme oplevelse næste gang du vasker, så venligst skriv til vores kundeservice: washWorld.dk og medsend foto af bilen, så vil de behandle og besvare så hurtigt, som muligt.

Hej Martin,

Vaskeresultat versus pris

Godt: Mange vaskehaller i hele landet med lange åbningstider.
Skidt: Vaskeresultatet på "guldvask" lever ikke op til navnet. Resultatet er væsentlig dårligere end billigste vask i vores lokale vaskehal. Prisen er samtidigt steget fra 99 kr./måned til 139 kr./måned fra 1. maj. Så pris og resultat hænger ikke sammen. Jeg bruger vaskehallen 2,5 gange om måneden i gennemsnit og kan få et bedre vaskeresultat i den lokale vaskehal til samme pris.

26 marzo 2024

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse og for at dele dine oplevelser med os. Det glæder os at høre, at du sætter pris på vores mange vaskehaller og lange åbningstider.

Vi beklager, at vaskeresultatet med vores "guldvask" ikke har levet op til dine forventninger, og at du føler, at prisstigningen ikke afspejler værdien af tjenesten. Din tilfredshed med vores service er meget vigtig for os, og vi tager din feedback seriøst som en del af vores løbende bestræbelser på at forbedre.

For specifikke henvendelser vedrørende vaskeresultatet eller prisændringer, opfordrer vi dig til at kontakte vores kundeservice via 'Hjælp' sektionen på vores hjemmeside. De vil kunne yde personlig assistance og adressere dine bekymringer direkte.

Valutata 5 stelle su 5

Der er sjældent ventetid ved…

Der er sjældent ventetid ved vaskehallerne.

26 marzo 2024

Hej Michael,

Tak for de fem stjerner og din positive bemærkning om de korte ventetider ved vores vaskehaller.

Det er fantastisk at høre, at din oplevelse med os har været så positiv. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Cathrine🚗

Ok til prisen

21 marzo 2024

Hej Tapan,

Tak for din anmeldelse. Hvor er det godt at høre, at du synes vores priser er okay. Vi vil dog gerne give vores kunder en oplevelse, som både er nem og luksus til en lav pris. Du må derfor altid gerne skrive til vores kundeservice, hvis du har forslag til forbedringer.

Valutata 1 stelle su 5

Vasket anlægget bruger minimal auto…

Vasket anlægget bruger minimal auto shampoo det er sparet væk.

21 marzo 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager at høre om din oplevelse med vores vaskeanlæg. For at vi kan undersøge sagen nærmere og sikre, at alt fungerer som det skal, vil vi sætte stor pris på, hvis du kunne kontakte vores kundeservice direkte gennem vores 'Hjælp' sektion på hjemmesiden. Din feedback er vigtig for os, og vi vil gerne sikre, at du får den bedste mulige oplevelse i fremtiden.

den tørre aldrig godt

den tørre aldrig godt

mange af gangene er der lukket i 2 af vaskehallerne

18 marzo 2024

Hej Mohammad.
Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder med tekniske fejl, hvor vi naturligvis sender teknikerne ud på lokationen hurtigst muligt. Dette betyder dog ikke, at vi ved præcis hvornår de er der, da de også er ude på andre opgaver.

Hvis du igen oplever tørring ikke er god, så venligst send mail til vores kundeservice og medsendt foto af bilen etter vask / tørring, så vil de undersøgen sagen.

De bedste hilsne

Valutata 4 stelle su 5

Jeg er godt tilfreds med resultatet

Jeg er godt tilfreds med resultatet , har dog været lidt uheldig med at vores bagklap på begge biler ( suv biler ) , ikke er blevet vasket nogle gange .

16 marzo 2024

Hej Jens.

Tak for den gode anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en tilfredsstillende oplevelse i vores vaskehal.
Hvis du oplever det igen, så venligst skriv til vores kundeservice, og medsendt foto af bilen efter vask, så vil de undersøgen sagen.

Valutata 4 stelle su 5

Det godt at man altid kan vaske sin…

Det godt at man altid kan vaske sin bil, med mindre der er en lille kø eller den er ude af drift 🤨

18 marzo 2024

Hej Nikolaj.

Tak for de fire stjerner. Det tyder på, at du har haft en god oplevelse hos os, men vi håber selvfølgelig altid på fem stjerner. Du er derfor velkommen til at skrive til vores kundeservice, hvis der er noget, som du synes vi kan gøre bedre.

Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder det, hvis der er tekniske fejl.

Det er selvfølgelig ikke meningen, at man skal have en fornemmelse af at vaskehallerne ofte er lukkede.

Kirsten. Wash World

Valutata 3 stelle su 5

Flere gang kommer og finde vaske…stoppet

Flere gang kommer og finde vaske maskine stoppet serves ikke så godt

16 marzo 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Jeg er ked af at høre, at du flere gange har oplevet, at vores vaskeanlæg er stoppet, og at servicen ikke har levet op til dine forventninger. Dette er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Jeg har viderebragt din feedback til vores service- og vedligeholdelsesteam, så vi kan undersøge årsagen til disse stop. Det er vigtigt for os, at du og alle vores kunder kan regne med en effektiv og problemfri vaskeoplevelse hver gang.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at gøre os opmærksomme på disse udfordringer. Din feedback er essentiel for, at vi kan forbedre vores service og sikre, at vi lever op til vores kunders forventninger.

Endnu engang tak for din feedback. Vi håber, at du vil opleve forbedringer ved dine fremtidige besøg.

Sara 🌺

Hej Tommy,

Beklager at tørringen ikke mødte dine forventninger. Vi tager din feedback til os og arbejder på at forbedre dette aspekt. Kontakt os gerne på https://washworld.dk/hjaelp for en bedre oplevelse næste gang.

Hej Lasse,

Nemt og overskueligt

Nemt og overskueligt

14 marzo 2024

Hej,

Vi ser frem til at give dig mange flere gode oplevelser i fremtiden. Du ønskes en skøn dag herfra :-)

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più