Wash World - Kolding - Vejlevej 251 Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Vejlevej 251, 6000 Kolding, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Det er nemt med nummerpladeaflæsning. Det går forholdvis hurtigt og overordnet fint. Der er nogle bestemte steder vi som regel altid har helligdag efter en tur i vaskehallen, hvis et par af dem ikke v... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jeg har desværre haft en skuffende oplevelse hos Wash World. Efter at have brugt deres vaskefaciliteter i løbet af det seneste måneder, har jeg bemærket en betydelig forringelse af min bils udseen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kørte min bil i vaskehal, og bagenden af bilen var stadig beskidt efter vasken. Det var den billigste vask jeg havde valgt, men børsten havde slet ikke været på bagsiden. Jeg tog et billed... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

har været medlem et par år nu og har kun skulle ringe 1 gang til kundeservice da min vask lige pludslig stoppet men det blev hurtig ordnet af en venlig medarbejder over tlf det eneste minus er at jeg... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1789 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Hej Jacob,

Tak fordi du har delt din oplevelse – det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at bagklappen ikke bliver ordentligt ren. Vi vil meget gerne hjælpe med at finde en løsning.

Jeg anbefaler, at du kontakter vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på hjemmesiden, så vi kan kigge nærmere på problemet og tage hånd om det. Vi vil rigtig gerne sikre, at du får en bedre oplevelse næste gang.

Tak igen for din feedback – det hjælper os med at blive bedre!

Hurtig at vaske bilen.

Hurtig at vaske bilen med kamerascanning
- og bilen var ren som jeg forventede

24 aprile 2025

Hej Steen
Tusind tak for de fem stjerner og din positive feedback ⭐️
Det glæder os virkelig at høre, at kamerascanningen gjorde det hurtigt at komme i gang – og at bilen blev så ren, som du forventede. Det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give!
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen 🚘
Muhammad

Hej Birthe

Det lyder som en meget frustrerende oplevelse – og det er bestemt ikke sådan, det skal være. Vi beklager virkelig, hvis du har mødt gentagne problemer med både vaskeresultatet og anlæggets drift.

Hvis der er opstået fejl under selve vasken, eller den ikke er startet, anbefaler jeg at bruge nødtelefonen på stedet, så vi kan hjælpe med det samme. For problemer med kvaliteten af vasken eller gentagne driftsfejl, vil jeg meget gerne hjælpe dig videre – du skal blot kontakte os via "Hjælp"-sektionen på hjemmesiden, så vi kan undersøge sagen nærmere.

Tak fordi du gjorde os opmærksom på det – vi vil rigtig gerne blive bedre. 💙

Jacob

Lugten af kloakvand.

Lugten af kloakvand.
Jeg vaskede min bil i Kolding (Vejlevej 251), hvor jeg oplevede en FORFÆRDELIG lugt, da maskinen startede
Ubehagelig oplevelse

18 aprile 2025

Hej Signe,
Det lyder som en virkelig ubehagelig oplevelse – tak fordi du gør os opmærksomme på det! 😟

Vi beklager, at du har oplevet en kraftig og ubehagelig lugt ved vaskehallen på Vejlevej i Kolding. Jeg vil meget gerne hjælpe dig videre, så vi kan undersøge sagen nærmere. Du kan kontakte vores kundeservice via *Hjælp*\-sektionen på hjemmesiden, og så sørger vi for at følge op.

Tak igen for din feedback – vi tager det alvorligt og ser nærmere på forholdene.

Får en dejlig ren bil.

Får en dejlig ren bil.

13 aprile 2025

Hej Gert,
Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at du kører herfra med en dejlig ren bil!
Benjamin

God vask til god pris

God vask til god pris

11 aprile 2025

Hej Dzeneta

Tusind tak for de 5 stjerner og den korte, men dejlige kommentar!

Vi er rigtig glade for at høre, at du synes, du får en god vask til en god pris – det er netop dét, vi stræber efter hver dag.

Tak fordi du valgte os – vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Valutata 2 stelle su 5

Der må enten være noget i vejen med…

Der må enten være noget i vejen med tørre systemet eller vand kvaliteten for har sjældent fået så dårligt resultat, masser af kalk pletter og en meget dårlig finish

1 aprile 2025

Risposta di Wash World - Kolding - Vejlevej 251

Hej Mogens, tak fordi du tog dig tid til at anmelde din oplevelse.
Det lyder ærgerligt med kalkpletter og en finish, der ikke lever op til forventningerne – det er selvfølgelig ikke det resultat, vi stræber efter.
Hvis du oplever noget lignende en anden gang, må du meget gerne tage billeder af resultatet og sende dem med, når du kontakter vores kundeservice via Hjælp-sektionen på hjemmesiden.
Det gør det nemmere for os at undersøge sagen og finde en løsning til dig.
Cathrine

Valutata 1 stelle su 5

Igen en hal der er lukket en lørdag

Igen en hal der er lukket en lørdag, de to forrige weekender var der to haller lukket, begynder at spekulere på om det er med vilje, for at spare på driften, da vores abonnement jo ikke bliver billigere af den kø der er så lang at folk kører igen 🙁

15 marzo 2025

Hej,
Tak for din anmeldelse. Vi forstår godt frustrationen over, at en hal igen var ude af drift – særligt i weekenden, hvor mange ønsker at vaske bil. Det er naturligvis ikke med vilje, og vi gør altid vores bedste for at minimere nedetid og sikre, at flest mulige haller er i drift. Vi beklager de gener, det har medført.
Benny

Forrude vask

Forrude vask. Tagbøesten kører forbi 3 gange men vasker kun på 2 gennemkørsler no. 1 og 3. Det er indrapporteret adskillige gange men der sker intet. Gad vide hvorfor de spørger ofte efter en vask man aldrig retter til. Ganske useriøst

10 marzo 2025

Hej Morten,
Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du har oplevet problemer med forrudevasken, og at det ikke er blevet løst trods flere henvendelser. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores vaskehaller, blandt andet ved at opgradere udstyret og optimere vaskeprogrammerne.
Vi vil meget gerne se nærmere på dette, så send os en mail på kundeservice@washworld.dk, så vi kan følge op på din sag.
Sophie Wash World

2 ud af 3 haller ude af drift på 2. uge

Normalt er jeg godt tilfreds, men jeg er tilmeldt de 3 haller ved Bauhaus i Kolding. De 2 af 3 haller er ude af drift nu på minimum 2. uge.
Det synes jeg bestemt ikke er godt.

9 marzo 2025

Hej Kenneth,

Tak fordi du deler din oplevelse. Jeg forstår godt, at det er frustrerende, når vaskehaller er ude af drift i længere tid. Vi arbejder løbende på at vedligeholde og opgradere vores vaskehaller, og vi har ansat flere serviceteknikere for hurtigere at udbedre problemer.

Hvis du ønsker, kan du kontakte vores kundeservice via: kundeservice@washworld.dk, så kan vi sammen finde en løsning.

Sophie Wash World

2 af hallerne er lukket.

2 af hallerne er lukket.. hvilket de har været længe nu.. som skaber ekstrem lang kø. Ellers plejer jeg at være okay tilfreds med at bruge Wash world.

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at to af hallerne har været lukket i længere tid, og vi forstår fuldt ud, at det kan skabe lange køer og frustration. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.
Vi arbejder på at få alle haller i drift igen hurtigst muligt, og vi sætter stor pris på din tålmodighed i mellemtiden. Hvis du har yderligere spørgsmål eller input, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Jasmin🚗

Betalte ekstra for tørring

Betalte ekstra for tørring. Desværre var den stadig driv da den var færdig

5 marzo 2025

Hej Anders,
Tak for din feedback – jeg er ked af at høre, at tørringen ikke levede op til dine forventninger.
Vi arbejder løbende på at forbedre vaskeoplevelsen, bl.a. med nye vaskeprogrammer og bedre tørring. De fleste af vores vaskehaller er allerede opgraderet, og resten følger de kommende måneder.
Du kan skrive til vores kundeservice, så vi kan se nærmere på sagen.
Sophie

Valutata 1 stelle su 5

Bilen blev ikke vasket ordentligt bagpå.

Bilen blev ikke vasket ordentligt bagpå.

Hej Bente,
Det er ærgerligt at høre, at vasken ikke gav det ønskede resultat bagpå. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via "Hjælp"-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan se nærmere på det og hjælpe dig videre.
Tak for din feedback! 🚗💦

Valutata 1 stelle su 5

Det var en virklig dårlig vask

Det var en virklig dårlig vask. Det spøjtede fortsat op med undervognsvask da jeg kørte ud. Måtte køre andet sted og vaske på ny. Dvs 2 haller ude af drift af 3 og den 3 virker deltvis. Jeg syntes efterhånden det er ofre sådan at der er haller ude af drift.

Hej Kenneth,
Det lyder som en rigtig ærgerlig oplevelse! Vi vil meget gerne undersøge det nærmere – du kan kontakte vores kundeservice via "Hjælp"-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan finde en løsning. Vi bestræber os altid på at holde vores vaskehaller i topform, og din feedback er meget værdifuld for os.
Tak fordi du gjorde os opmærksom på det! 🚗💦

Valutata 1 stelle su 5

Efter vask havde jeg en bil der hverken…

Efter vask havde jeg en bil der hverken var helt ren, så var den fyldt med kalk pletter og værst af alt, så har den fået ridser både på siden og på taget.

11 febbraio 2025

Hej Stine,

Det er bestemt ikke meningen, når man besøger os. Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Du må meget gerne vedhæfte billeder af dit vaskeresultat, så vi hurtigt kan få undersøgt sagen.

Jasmin.

Bilen blev ren

Bilen blev ren, og det går hurtigt

2 febbraio 2025

Hej Susi,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både resultatet og hastigheden.

Godt og rent.

Godt og rent

1 febbraio 2025

Hej Albert,

Tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du synes, det er godt og rent.

Valutata 5 stelle su 5

Har brugt jer i flere år og altid med…

Har brugt jer i flere år og altid med et godt resultat.
Det er dejligt altid at kunne køre i ren bil og prisen er absolut fair, 199 kr./måned for jeres bedste vask.
For 10 kr. ekstra/måned nyder jeg at kunne vaske bil i hele landet.

26 gennaio 2025

Hej Kim,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐ Vi er virkelig glade for, at du har været tilfreds med os gennem årene, og at du sætter pris på både kvaliteten og fleksibiliteten i vores abonnement. Det betyder meget for os!
Sophie

Valutata 5 stelle su 5

Superrenbil som sædvanlig næsten alting…

Superrenbil som sædvanlig næsten alting spiller perfekt god oplevelse

23 gennaio 2025

Hej kunde,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse, og at næsten alting spiller perfekt. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Valutata 4 stelle su 5

Hej fordi det ikke er fem stjerner Det…

Hej fordi det ikke er fem stjerner Det er fordi at der er tit noget i vejen med vaskehallen blandt andet tit med hjul vask så er den ikke sat til jeg har den dyreste vaskeprogram og det er lidt træls men ellers synes jeg de gør det godt 👍🏽 vi skal jo altid lige komme med en bemærkning hi hi 😀

20 gennaio 2025

Hej!
Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! Vi er glade for, at du generelt synes, at vi gør det godt. Vi beklager dog, at der af og til er problemer med hjulvasken, især når du bruger vores dyreste vaskeprogram. Det skal selvfølgelig fungere optimalt, og vi tager din feedback til os, så vi kan forbedre oplevelsen fremover.
Vi sætter stor pris på din bemærkning.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più