Det er nemt med nummerpladeaflæsning. Det går forholdvis hurtigt og overordnet fint. Der er nogle bestemte steder vi som regel altid har helligdag efter en tur i vaskehallen, hvis et par af dem ikke v... Leggi di più
Vejlevej 251, 6000 Kolding, DK
Jeg har desværre haft en skuffende oplevelse hos Wash World. Efter at have brugt deres vaskefaciliteter i løbet af det seneste måneder, har jeg bemærket en betydelig forringelse af min bils udseen... Leggi di più
Jeg kørte min bil i vaskehal, og bagenden af bilen var stadig beskidt efter vasken. Det var den billigste vask jeg havde valgt, men børsten havde slet ikke været på bagsiden. Jeg tog et billed... Leggi di più
har været medlem et par år nu og har kun skulle ringe 1 gang til kundeservice da min vask lige pludslig stoppet men det blev hurtig ordnet af en venlig medarbejder over tlf det eneste minus er at jeg... Leggi di più
Vejlevej 251, 6000, Kolding, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Wash World - Kolding - Vejlevej 251
Jeg har netop opdateret til Premium og det virkede fint.

Risposta di Wash World - Kolding - Vejlevej 251
Skuffer ofte – dårlig vask, mangelfuld tørring og konstante driftsproblemer
Jeg må desværre konstatere, at kvaliteten hos Wash World Kolding ikke lever op til forventningerne. Resultatet af bilvasken er konsekvent dårligt, og tørringen er så mangelfuld, at bilen efterlades plettet og våd.
Derudover oplever jeg alt for ofte driftsproblemer på vaskehallerne, hvilket gør oplevelsen utrolig upålidelig. Det er frustrerende at betale for en service, som så sjældent fungerer optimalt.
Det kan desværre ikke anbefales.

Risposta di Wash World - Kolding - Vejlevej 251
En vaskehal ude af drift og en anden var der kun 2 baner og lang kø ikke godt en helligdag.

Risposta di Wash World - Kolding - Vejlevej 251
De er så ofte ude af drift, at man ikke skulle tro det

2 ud af 3 vaskehaller er ude af drift, det har de været siden fredag 🤬
Tekniker er tilkaldt - hmm bor de meget langt væk, eller har I så mange defekte anlæg - siden det skal tage så lang tid at få dem lavet?

Risposta di Wash World - Kolding - Vejlevej 251
Jeg har tidligere været medlem og har tidligere kritiseret tørringen af bilen. Den kører kun 1.5 gang over bilen med det resultat, at bagenden i bliver tør. I går tænkte jeg så, at jeg ville prøve igen, da det trods alt er over år siden, at jeg var medlem og klagede over tørringen. Tog den dyre vaske, men alligevel kørere tørringen kun 1.5 gang. Vi har en ældre vaskehal på Vejlevej her i Kolding og den kører tørringen igennem 2 gange, så det er da underligt, at den "nye" vaskehal ikke gør det også. Når det er sagt, så er selve vasken fin

Risposta di Wash World - Kolding - Vejlevej 251
Kan ikke forstå at det kan være så forskelligt på vaskehaller med samme medlemskab Kolding er indtil vider den bedste Haderslev og Rødekro lugter meget af kloak og vasker meget hurtigere

Risposta di Wash World - Kolding - Vejlevej 251
4/5 fordi det bare fungerer, men til gengæld er det også blevet det dyre valg, sammenlignet med lignende abonnementer

Risposta di Wash World - Kolding - Vejlevej 251
Der er gentagne gange, service eller reparation på anlæggene. Møg irriterende at komme frem, og opleve at man har lukket 5 vaskemaskiner på 2 lokationer på samme tidspunkt. Så send da for pokker en besked til jeres abonnenter i området, at anlæggene ikke fungerer. Det overvejes kraftigt at opsige vore abonnementer.

Risposta di Wash World - Kolding - Vejlevej 251
Rigtig god oplevelse hurtigt og godt kan kun anbefales