Det er nemt med nummerpladeaflæsning. Det går forholdvis hurtigt og overordnet fint. Der er nogle bestemte steder vi som regel altid har helligdag efter en tur i vaskehallen, hvis et par af dem ikke v... Leggi di più
Vejlevej 251, 6000 Kolding, DK
L'azienda ha risposto
Jeg har desværre haft en skuffende oplevelse hos Wash World. Efter at have brugt deres vaskefaciliteter i løbet af det seneste måneder, har jeg bemærket en betydelig forringelse af min bils udseen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg kørte min bil i vaskehal, og bagenden af bilen var stadig beskidt efter vasken. Det var den billigste vask jeg havde valgt, men børsten havde slet ikke været på bagsiden. Jeg tog et billed... Leggi di più
L'azienda ha risposto
har været medlem et par år nu og har kun skulle ringe 1 gang til kundeservice da min vask lige pludslig stoppet men det blev hurtig ordnet af en venlig medarbejder over tlf det eneste minus er at jeg... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Vejlevej 251, 6000, Kolding, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Den er fint nok men højerforhjul bliver i så rent som alle de andet hjul men jeg har ikke fund ud af hvorfor det sker i nu aller de ander hjule niver helt ren bar ikke højer forhjulene 🤔🤔🤔🤔

Risposta di Wash World - Kolding - Vejlevej 251
Mangler en vask frem og tilbage 2 gange uden voks.

Risposta di Wash World - Kolding - Vejlevej 251
Den tørre ikke bilen rigtigt, og efter en time er der stadig indtørret sæbe på bilen

Risposta di Wash World - Kolding - Vejlevej 251
Dejligt man kan vaske sin bil lige så tut man vil og til en fornuftig pris

Risposta di Wash World - Kolding - Vejlevej 251
Vasker ikke ordentligt for og bag
Lodrette børste burde køre mere på tværs

Risposta di Wash World - Kolding - Vejlevej 251
Vask og tørring udmærket, men der er stadig pletter på forruden, mvh. kaj Nielsen.

Risposta di Wash World - Kolding - Vejlevej 251
Eneste minus er, at automaten går igang insen man får tid at indstille spejle.

Risposta di Wash World - Kolding - Vejlevej 251
Tjah! Jeg har jo skrevet til jer, der kan I jo læse om hvorfor jeg ikke har været tilfreds de sidste gange. Men jeg kan tilføje, at jeres tørring til guldvask, ikke er i orden. Det halve af bilen er våd når jeg kører ud, så jeg skal bruge et kavater på at tørre den med en klud!!
Ernst Johnsen

Risposta di Wash World - Kolding - Vejlevej 251
Vasker bilen godt tørring kunne godt være lidt bedre

Risposta di Wash World - Kolding - Vejlevej 251
Er generelt godt tilfreds, men vil rigtig gerne have i åbner kl.05,00 da i før har haft døgnåben, for så kan jeg vaske inden arbejdet.
Håber I ser og overvejer det kraftigt, ved flere der også mangler den morgenvask.
Vh.Nils

Risposta di Wash World - Kolding - Vejlevej 251
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.