TackleXL (voorheen Visdealshop) Recensioni 474

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Valutata 4 stelle su 5

2 hengels besteld en snel geleverd. Klein kind wil met opa vissen maar opa had nog geen goeie hengels. Een ultimate tele pol vaste hengel en een ultimate classic dropshotje gekocht. Fijne hengels voor... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wederom besteld bij tackle xl en ook weer super snel geleverd,ook de kwaliteit van het bestelde is prima. Waar ik in sommige reviews lees dat men lang moest wachten op levering en slechte service kan... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Top, bestelling snel verzonden en duidelijke mail. Alleen pech met postnl wat ik de laatste tijd helemaal niks meer vind, zeer slecht. Pakketje laten bezorgen bij een postnl punt wegens werk, daar... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super te vreden met mijn bestelling het werd snel verzonden en kreeg het snel bezorgd. De Ultimate Jerkstar 151 Baitcaster Reel bevalt mij goed. Als je de klanten service nodig heb bellen g... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Hobby e attività manuali

Scritti dall'azienda

Bij TackleXL streven we ernaar om elke hengelsporter van de benodigde spullen te voorzien voor een geweldige visdag. Ons team bestaat uit enthousiaste vissers met ervaring in alle visserijen. Hierdoor kunnen wij deskundig advies op maat leveren, zowel voor de beginnende als de gevorderde visser! Het ruime assortiment wordt vertegenwoordigd door meer dan 150 verschillende merken. Bij TackleXL vind je altijd de nieuwste producten van alle grote hengelsportmerken! Wat vroeger Visdealshop was, is nu TackleXL. Wij zijn dus geen geheel nieuw bedrijf, maar een webshop met jarenlange ervaring in de hengelsport. Visdealshop scoorde gemiddeld een 9,4 uit meer dan 12.000 reviews op Trusted Shops. De goede service die men van Visdealshop gewend was, zal blijven bestaan en worden aangevuld met een nog groter assortiment dat continu uitgebreid wordt!

4,4

1 stella

Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Valutata 1 stelle su 5

Misschien dat het net ff misging bij mij helaas gebeurd dit vaker

Na me artikelen gevonden te hebben bleek na bestellen toch me schoenen niet op voorraad en dit zou 3 tot 5 werkdagen duren.

Ik heb gister de hele sag me schoenen gedragen ivm sneeuw en inlopen van me schoenen, tot mijn enorme schrik isnme veter kapot door het ijzeren oogje waar de veter doorheen loopt. De camo laag is los gescheurd en nu is het hele bovenste gedeelte van me veter wit omdat het camo laagje omhooggevallen schuift. Ik baal hier echt heel erg van die schoenen zitten echt heerlijk en houden me voeten ook daadwerkelijk warm en comfortabel vooral omdat ik 7km moet lopen met me kar en alle spullen. Ook vind ik het camo patroon echt strak en fris en de schoenen zien en zijn netjes en fijn om mee te lopen.

14 febbraio 2026

Aanrader

Al vaak iets besteld, steeds goede informatie en snelle levering, nooit problemen gehad. Aanrader !!!

30 dicembre 2025
Valutata 2 stelle su 5

niet op voorraad

het product dat ik besteld had, is blijkbaar niet op voorraad, maar staat wel op de site als voorradig. Ze hebben tot 2 maal het verkeerde product naar mij gestuurd.
Er is mij een een terugbetaling beloofd binnen de 24 uur, wat ze ook niet konden waarmaken. Ook niet op voorraad?

4 novembre 2025
Non scritta su invito
Logo di TackleXL (voorheen Visdealshop)

Risposta di TackleXL (voorheen Visdealshop)

Goedemorgen,

Nogmaals bedankt voor uw bestelling. Ik heb dit voor u nagekeken en het blijkt inderdaad dat er een fout is gemaakt met het op locatie leggen in ons magazijn. Het verkeerde product is daar neergelegd waardoor u een andere bestelling kreeg. Onze excuses hiervoor. Dit is normaal niet hoe het werkt bij ons. Mocht dit niet zijn opgelost, wil ik u vragen om contact op te nemen met de klantenservice zodat we dit voor u op kunnen lossen.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più