Valutata 5 stelle su 5

Ik ben ontzettend tevreden over hun service: ze nemen de tijd voor je, denken met je mee en geven deskundig advies. Hun kennis is duidelijk van hoog niveau, wat veel vertrouwen geeft bij elke aank... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Trek mijn vorige review in

Ik trek mijn vorige review in hoor dat het bezorgservice diensten zijn die voor verkeerde informatie zorgen. Echter heeft dit bedrijf hier niets mee te maken. U kunt gerust uw spullen kopen op deze platform. Dat zal ik ook doen in de toekomst!

24 marzo 2026

Denying Statutory Rights (Art. 6:230o BW) – Illegal Pre-order Policy

I placed a pre-order and exercised my legal right of withdrawal (cancellation) well before shipment. However, Team Outdoors (specifically agents Jay and Dylan) flat-out refused to process a refund, claiming their "internal policy" overrides Dutch Consumer Law.

To be clear: Under Art. 6:230o BW, a consumer has the right to dissolve a contract at any time before delivery. Claiming that pre-orders are "final" or "non-cancelable" is not only incorrect but legally void for standard retail items.

After providing the specific legal articles, the shop simply stopped responding to my emails while still holding my money via iDEAL. I have now escalated this matter by filing a formal compliance report with their payment provider (MultiSafepay) and reporting their business practices to the ACM (ConsuWijzer).

If you value your consumer rights and want to avoid a fight for your own money, I suggest you shop elsewhere. I will only update this review once a full refund has been issued.

5 marzo 2026

Not EU Compliant - Do Not Purchase

Do not purchase from this seller.

Refusing to honour EU Distance Selling Laws. Avoid and do not purchase. Despite not having the item in stock which was ordered and paid for and no estimate of delivery time. When asked to cancel and refund the order it was refused. This company has stated they are unable to cancel the pre-order and are preparing to ship anyway (at a charge of €23 which is also being refused refund) even though nothing has been dispatched and no item in stock.

This sees a carbon footprint from the Netherlands to Ireland of the item plus its return journey when the item will be returned to sender for full refund including shipping as per EU Consumer Rights Directive 2011/83/EU (14 Day Cooling Off Period).

Buyer beware, long lead times for delivery and lack of conformance to EU Regulation. Now in formal dispute to try and get a refund.

3 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Een artikel besteld dat voorradig was

Een artikel besteld dat voorradig was, bevestiging gekregen van mijn order en dat dit was verstuurd om dan een dag later een update te krijgen dat mijn oder naar pre order is gegaan. Verschillende malen gemaild en gebeld en om te kijken naar een oplossing maar kwam heel weinig vanuit hun kant. Nu ook geen antwoord gekregen op mijn mail dat ik mijn geld terug wil

11 febbraio 2026

na drie jaar ...

Ik heb al drie jaar niets meer bij hen gekocht na verschillende slechte ervaringen . Toen ik op zoek was naar een SolarTackle elektrische kar, bezocht ik een paar dagen geleden hun website. De prijs was 950 euro, ik had twee dagen nodig om te beslissen, toen was de prijs 1080 euro en gisteren, uit nieuwsgierigheid, 1199 euro... Met zulke praktijken denk ik dat ik er goed aan heb gedaan om hen van mijn lijst met leveranciers te schrapen

20 febbraio 2026
Valutata 4 stelle su 5

Mooi assortiment, goede service en mooie winkel.

Teamoutdoors is een winkel met een mooi assortiment en heeft van tijd tot tijd ook mooie aanbiedingen.

Ook als iets niet op voorraad is worden er alternatieven aangeboden indien mogelijk.

Teamoutdoors biedt echter ook veel goederen aan die ze zelf niet op voorraad hebben en adverteren dan regelmatig met 1 tot 3 weken levertijd.

Helaas heb ik meer dan eens ondervonden dat ze dat niet waar kunnen maken omdat artikel niet leverbaar is vanuit leverancier.

Om teleurstelling bij klanten te voorkomen vind ik dat ze dit wel eens onder de loep mogen nemen.

Ik snap heel goed als iets niet op voorraad is dat ik moet wachten maar adverteren met 1 tot 3 weken levertijd is dan voor mij ook 1 tot 3 weken levertijd.

Maar zoals gezegd mag ik hier graag kopen en als de afstand niet zo ver was zou ik hier ook vaker binnen lopen.

17 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Erg lang wachten voor dingen die ik op…

Erg lang wachten voor dingen die ik op alieexpress had kunnen bestellen, en er dan wss ook nog eerder was. Vervolgens niet te bereiken .

4 gennaio 2026
Logo di team-outdoors.nl

Risposta di team-outdoors.nl

Dag Jelle, je besteld regelmatig dit keer had je een order met een weegschaal en gasbussen, bij de weegschaal stond een levertijd van 3 dagen vermeld exact op die dag is het verzonden. Bestel je producten waarbij op voorraad staat heb je ze de volgende werkdag in huis.

Thanks voor je orders!

Waardeloze klantenservice

Waardeloze klantenservice. Is er een probleem met een artikel, dan krijg je nooit antwoord op een mail, laat staan een oplossing aangedragen.
Prologic Element Trans-Camo Rig Water Bucket Medium 7.9l
Kan je niets mee, want te stug om goed uit te vouwen. Enkel bruikbaar voor in de tropen. Niet bestellen dus in Europa. Oh ja, terugsturen moet op eigen kosten!! Zal mijn laatste bestelling zijn.

10 gennaio 2026
Logo di team-outdoors.nl

Risposta di team-outdoors.nl

Dag Robert, bedankt voor je reactie. Als je geen reactie ontvangt gaat er iets mis, bel ons morgen even pakken we het direct op.

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben ontzettend tevreden over hun…

Ik ben ontzettend tevreden over hun service: ze nemen de tijd voor je, denken met je mee en geven deskundig advies. Hun kennis is duidelijk van hoog niveau, wat veel vertrouwen geeft bij elke aankoop of vraag.

Daarnaast is de communicatie vriendelijk en professioneel. Je merkt dat ze écht passie hebben voor wat ze doen.

Kortom: een topteam waar je altijd op kunt rekenen. Ik kan Team Outdoors van harte aanbevelen!

12 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Vanaf 2020 hier vier keer visspulletjes…

Vanaf 2020 hier vier keer visspulletjes gekocht en ik kan niks verkeerds eraan ontdekken. Je krijgt gewoon je geautomatiseerde mailtjes van de bestelling en ze sturen in no time de spullen op. Zo was 't concept volgens mij ook bedoeld. Hun website ziet er goed uit en werkt. Dat ze zich niet volledig op een niche specialiseren en een breed aanbod hebben zou misschien iets van de slechte score hier kunnen verklaren. Camping, hengelsport, outdoor, alles tegelijk is misschien veel hooi op je vork. Maar ik heb iig. geen trubbels gehad.

1 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Verkeerde levering ,ONOPGELOST !!!

Bestelling geplaatst werkt heel simpel.
Op de website staat dat er 2a 3 weken levertijd op zit ( geen probleem)
Vervolgens word ik de volgende dag keurig gebeld, en mij gevraagt of ik toevallig in mijn geval ( andere vishaken) zou willen.
Ik leg keurig uit, NEE ik wil wat ik heb besteld ,heb dat tenslotte niet voor niks besteld.
Vervolgens 2 dagen later bestelling ontvangen, echter een FOUTIEVE levering!!!
Ik had 2x korda kamakura crank besteld
En 2x korda kamakura wide gabe x

Levering 4x wide gabe x
Vervolgens gelijk contact opgenomen en wordt mij medegedeeld dat gezien de verzendkosten wat t zou gaan kosten t niet omgeruild kan worden !!! Erg teleurstellend
Wel kan ik op een nieuwe bestelling "een" korting krijgen.
Maar dit was de eerste keer ,en zoals ze zeggen ook 1keer en "NOOIT meer "
Een fout maken is menselijk ,ik maak ook fouten ,maar fouten horen ook opgelost te worden !!! En niet worden weggewoven.
Erg slechte service !!!!
Erg teleurstellend ,dus ik raad anderen ook aan koop gewoon je producten in de buurt bij je eigen viswinkel beter een paar euro duurder ,dan voor een paar tientjes verkeerd geleverd materiaal !!!!
Daarom 1 ster ,maar dat is eigelijk nog 1 TEVEEL !!!!

3 maggio 2022

Erg ontevreden!!!

Nog nooit zo'n slechte webwinkel meegemaakt als Team Outdoors.
Wat ze je aanbieden op de site, kunnen ze je helemaal niet leveren... terwijl dat wel aangegeven wordt!
En dan je geld terugstorten op je rekening (omdat ze het product niet hebben) blijkt ook iets moeilijks te zijn voor ze... wel meerdere malen gemaild, maar het interesseert ze niet dat jij graag je geld terug wil. Wat ze al die tijd met je geld doen mag Joost weten??? IK BESTEL HIER NOOIT MEER!!!

25 febbraio 2022

Geen goede ervaring

Geen goede ervaring. Slecht inkoopbeleid en slechte communicatie. Bestelling gedaan in november, want in de aanbieding. Zou in 14 dagen geleverd worden. Niet gebeurd, herhaaldelijk zelf contact moeten opnemen, telkens werd eind van de maand als nieuwe datum gegeven. En dat terwijl inmiddels het product wel leverbaar is bij andere winkels. Geld teruggevraagd, maar dan krijg ik te horen dat ik daar uiterlijk 14 dagen op moet wachten. Ik heb gevraagd om het in 3 werkdagen te doen. Inmiddels geld nog niet terug. Het feit dat ik steeds zelf contact moest opnemen en mijn geld nog niet terugheb is 1 ster. Het zal toch niet zo zijn dat ze niet wilden leveren voor de aanbiedingsprijs?

9 febbraio 2022

Zeer teleurstellend

Zeer teleurstellend! Is hier blijkbaar de gewoonte v mensen te laten wachten op hun bestelling en als je uiteindelijk afstand doet v aankoop dan mag je de verzendkosten nog es betalen. Er zijn veel betere webshops te vinden met een klantenservice om U tegen te zeggen. Daar heb ik uiteindelijk mijn artikel besteld. Ik heb ook redelijk lang mogen wachten op terugbetaling. ...pas na dreigen,werden mijn mails tijdig beantwoord. Dikke flop

24 dicembre 2021

Zeer slecht

Zeer slecht
Zeer slecht, niets op voorraad, wacht nu al bijna 2 weken op mijn geld dat terug gestort zou worden, mijn artikel was er niet, advies van hun, kijk naar wat anders, maar ook niet aanwezig. Zeer slecht

17 dicembre 2021

Zeer correcte levering

Gebeld met Team Outdoors over een artikel, was nog 1 op voorraad, donderdag besteld en werd vrijdag al geleverd, prima.
Werd geleverd via GLS, inschatting lever tijdstip was wel heel erg ruim genomen, moesten daardoor bijna de hele middag thuisblijven, dat lag aan GLS, is wel voor verbetering vatbaar. Bestel gerust wel weer iets bij deze leverancier.
En nee: ik heb geen aandelen in deze zaak, ben ook niet gevraagd of betaald voor deze review. Een spontane reactie op de zeer correcte levering dus.

21 novembre 2021

waarschuwing

Deze webshop laat producten die veel gezocht worden kunstmatig op voorraad staan, terwijl ze die niet op voorraad hebben. Hengel besteld, stond overduidelijk 'op voorraad' op de website. Volgende dag een mailtje gekregen met : 'product niet op voorraad'. Wat ze vervolgens 14 dagen met je geld doen, mag Jozef weten..

12 ottobre 2021
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più