Wat een fijne ervaring bij van Mossel in Valkenswaard. We werden goed ontvangen en direct geholpen door Niek en collega’s. Er werd ruim de tijd genomen om alle informatie en details over de auto door... Leggi di più

Heb hier recent een auto gekocht nadat ik plots zonder auto kwam te zitten. Ik kon snel terecht om eens te komen kijken en en proefrit te doen. Ik ben geholpen door verkoper Max en het contact met hem... Leggi di più
v . Mossel Weert Ik ontving een zeer hoge offerte over een reparatie aan hydraulische pomp die 2 jaar geleden ook al was uitgevoerd.Na reclamatie van mij zou deze reparatie onder garantie worden uitg... Leggi di più
Op zoek naar een cadeautje voor onze klein dochter dat natuurlijk geheim moest blijven. Keuze is gevallen op een gebruikte VW Up!. Bij van Mossel Tilburg op een geweldige manier geholpen door Lucca... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Concessionario Volkswagen
- Officina di autoriparazioni
- Rivenditore di auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Rivenditore di veicoli a motore
- Rivenditore di auto usate
Informazioni su Van Mossel Volkswagen
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Paesi Bassi
- vanmossel.nl/volkswagen

Profiteer nu van topdeals!
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
We zijn goed te woord gestaan door…
We zijn goed te woord gestaan door Milan Oomen. Hij nam uitvoerig de tijd en gaf ons een duidelijke uitleg. Hij was uitermate vriendelijk met soms een grap.

Risposta di Van Mossel Volkswagen
een goed luisterend oor en op zoek naar een oplossing
ik had allerlei problemen met mijn auto, en Mokem was degene samen met Lennert die goed luisterde naar het probleem met mijn auto en zij zijn samen op zoek gegaan naar een goede oplossing voor mij
Hele goede ervaring met Julian bij aankoop UP!
Een hele fijne en ook een gezellige ervaring gehad bij de aankoop van mijn Volkswagen Up bij Julian. Een topper! Denkt met je mee en ook een hele goede service. Bedankt!
Olie bijvullen
Vandaag geweest voor mijn Skoda Octavia die olie nodig had, direct en fijn geholpen.
Super goede service en communicatie
Super goede service en communicatie. Nadat we een bericht stuurden werden we al gauw door Milan gebeld. Alles was bespreekbaar, echter ook duidelijke antwoorden als iets niet kon. De kinderen hebben met hun speelgoedauto ontzettend genoten van de helling binnen. Gastvrijheid met koffie en koekjes. Uiteindelijk tevreden weggereden met onze nieuwe Multivan.

Risposta di Van Mossel Volkswagen
Auto gebracht voor een update van het…
Auto gebracht voor een update van het systeem. Veerle, die mij hielp belde me aan het einde van de dag dat de update niet helemaal vlekkeloos was verlopen en dat de auto nog wat langer moest blijven. Terloops gemeld dat ik de dag erop wegens enkele afspraken minder goed bereikbaar zou zijn. Toe ze me die dag erop belde wist ze nog precies op welk tijdstip ik telefonisch bereikbaar was. Zo wist ze me het gevoel te geven dat ik als klant wordt gezien. Ook met de leenauto werd zeer soepel omgesprongen. Kortom, ik ben een tevreden klant. En Veerle bewijst eens te meer, dat de mensen in het bedrijf een doorslaggevende succesfactor zijn. Iets waar het management zeker aandacht aan moet blijven besteden.
Nou de heer van heijst heeft ons super…
Nou de heer van heijst heeft ons super goed uitleg gegeven en ons geholpen.dank je wel Julian top verkoper
Hebben in jan een Audi Q2 gekocht
Hebben in jan een Audi Q2 gekocht, zeer tevreden met de verkoper Mokem Al Jaredet,
Jan van A. Boxtel
Jan van A. Boxtel
Onlangs bij het voor ons onbekende autobedrijf Van Mossel in Hapert de auto(Tiguan) gevonden die ons paste. Gebleken tekortkomingen zijn in de aftersale correct en naar behoren opgelost, met daarbij een aangeboden vervangende auto, alles keurig gemonitord door verkoper Luuk van de Rijt.
Met de tentoongestelde inspanningen is het voor ons een vertrouwd adres gebleken en zijn wij een tevreden klant.
Vrijdag mijn Volkswagen Polo R Line…
Vrijdag mijn Volkswagen Polo R Line opgehaald !
Met 1 woord geweldig onze verkoper Twan is een super fijn persoon lekker gewoon doen!
Wij hebben door Twan een hele mooie dag gehad van Mossel mag trots zijn op deze meneer met andere woorden Twan is van Mossel !!!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
In december een volkswagen gekocht bij Sjors
In december een volkswagen gekocht. Sjors heeft ons heel goed geholpen hierbij.
Wij hadden na het proefrijden nog wat afspraken over het onderhoud gemaakt. Sjors regelde dit allemaal voor ons en communiceerde goed hierover. De auto werd vervolgens netjes thuis voor de deur afgeleverd op de afgesproken tijd. Bedankt voor de service, het afleverpakket en de koffie!
Volgende keer kom ik weer terug naar Sjors bij Van Mossel Valkenswaard.
Super goed geholpen.
Zaterdag 7 februari audi Q5 sportback gekocht. Ondanks de computerstoring en de bestelling van de kentenplaten heeft Sjors Beeks het allemaal zeer netjes opgelost dikke pluim. Ook met Mokem was het top. Ben erg tevreden. Bedankt.
Mokem Vw Valkenswaard
Heb bij van Mossel Valkenswaard een up GTI gekocht. Fijn bedrijf. Heel erg fijn was het zakendoen met Mokem ! Heel aardig, man van zijn woord, echt super. Dank!
Ik heb een 2e hands auto gekocht bij…
Ik heb een 2e hands auto gekocht bij van Mossel Oosterhout.
Daarbij werd ik geholpen door Patrick Celi.
Ik heb dit als zeer fijn ervaren.
Ondanks mijn hoge leeftijd (86) had hij alle geduld met mij.
Soms moest hij iets wel een paar keer uitleggen. C
Ben zeer tevreden over deze verkoper.
Afgelopen 18 december heb ik een…
Afgelopen 18 december heb ik een geweldige Audi Q2 mogen kopen. Mokem al Jaradat heeft mij hier super bij geholpen, de verkoop verliep soepel. Mijn dochter en ik kregen alle tijd om de auto te bekijken. Helaas kon ik door mentale omstandigheden de auto niet zelf komen halen, Mokem heeft er voor gezorgd dat de auto bij mij thuis in Friesland is gebracht. Echt een top service .
Zeer tevreden
We zijn naar volle tevredenheid geholpen door Mokem Al Jaradat bij de inruil van onze auto.
In alle rust mochten we auto's bekijken en kregen nadien heldere uitleg. Ook de afhandeling verliep in een prettige sfeer.
Bij onduidelijkheden, een dag na aankoop, konden we weer terecht bij Mokem. Top!
Goede ervaring
Fijn ontvangst, vakkundig te woord gestaan. Er is moeite gedaan om de occasion die wij kwamen bekijken op locatie te krijgen. Ondanks dat wij uiteindelijk besloten de auto niet te kopen hebben wij ons bezoek aan dit bedrijf als zeer positief ervaren.
Aanschaf van onze nieuwe auto
Wij rijden al heel veel jaren Volkswagen en wilden graag een nieuwe auto met hoge instap. Na het zien van de nieuwe T Roc, wilden we daar voor gaan. Daarbij zijn we heel vriendelijk geholpen door P. Kwantes die uitgebreid de tijd nam om ons van deskundige adviezen te voorzien. Ook bij de aflevering werden we voorzien van vriendelijke en deskundige uitleg over onze nieuwe aanwinst. We zijn er heel blij mee!
Nieuwe auto van €60.000 gekocht waar…
Nieuwe auto van €60.000 gekocht waar wij tevreden over zijn.
Helaas gaat het bij afspraken (onderhoud -tijden- beurten- verkeerde rekeningen -advies - bereikbaarheid helemaal mis en worden we van het kasje naar de muur gestuurd.