Recent heb ik een erg goede ervaring opgedaan bij deze dealer. Bij aankomst zijn we meteen erg goed geholpen door Max, en uiteindelijk met een nieuwe auto de deur uit gegaan. Complimenten!

Luuk is een zeer vriendelijke en behulpzame verkoper. Communicatie was ook uiterst prettig. Bij vragen kun je altijd terecht. Ontvangst bij aflevering van de auto was zeer netjes geregeld.
We hebben j.l een auto gekocht bij van Mossel in Hapert. Daar werden we zeer vriendelijk ontvangen door Dhr Burak en deskundig geholpen waardoor wij er een goed gevoel bij kregen .Afspraken gemaakt di... Leggi di più
Jan van A. Boxtel Onlangs bij het voor ons onbekende autobedrijf Van Mossel in Hapert de auto(Tiguan) gevonden die ons paste. Gebleken tekortkomingen zijn in de aftersale correct en naar behoren op... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Concessionario Volkswagen
- Officina di autoriparazioni
- Rivenditore di auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Rivenditore di veicoli a motore
- Rivenditore di auto usate
Informazioni su Van Mossel Volkswagen - Hapert
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Oude Provincialeweg 84, 5527 BR, Hapert, Nederland, Paesi Bassi
- 0497 382 730

Profiteer nu van topdeals!
Fijne dealer met goede service
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Terrible garage
Terrible garage, unreliable sales employee. Sells from the book, not a single eye for the person.

Positieve ervaring
Luuk is een zeer vriendelijke en behulpzame verkoper.
Communicatie was ook uiterst prettig. Bij vragen kun je altijd terecht.
Ontvangst bij aflevering van de auto was zeer netjes geregeld.
goed ontvangen
Goed ontvangen en duidelijke uitleg werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden. Na werkzaamheden goede uitleg factuur.
Correcte manier van communiceren en…
Correcte manier van communiceren en afhandelen
Niet telefonisch bereikbaar en wordt…
Niet telefonisch bereikbaar en wordt ook niet terug gebeld als het callcenter een terugbel notificatie achtergelaten heeft.
Dit komt volgens uw medewerkers door onder bezetting van personeel
Naar een auto gaan kijken
Naar een auto gaan kijken, maar zat een lelijke deuk in die ze nergens vermeld hadden. Dit verwacht je niet van z’n zaak als Van Mossel

Creditnota
Wij hebben hier een creditnota van 31-10-2025. Deze is nog steeds niet terug betaald aan ons.
Is opgelost!

Jan van A. Boxtel
Jan van A. Boxtel
Onlangs bij het voor ons onbekende autobedrijf Van Mossel in Hapert de auto(Tiguan) gevonden die ons paste. Gebleken tekortkomingen zijn in de aftersale correct en naar behoren opgelost, met daarbij een aangeboden vervangende auto, alles keurig gemonitord door verkoper Luuk van de Rijt.
Met de tentoongestelde inspanningen is het voor ons een vertrouwd adres gebleken en zijn wij een tevreden klant.
Nieuwe auto van €60.000 gekocht waar…
Nieuwe auto van €60.000 gekocht waar wij tevreden over zijn.
Helaas gaat het bij afspraken (onderhoud -tijden- beurten- verkeerde rekeningen -advies - bereikbaarheid helemaal mis en worden we van het kasje naar de muur gestuurd.

Risposta di Van Mossel Volkswagen - Hapert
Een hele goede service van Luuk
Een hele goede service van Luuk. Klantvriendelijk. Denkt mee en lost problemen op. Doet graag zijn best om klanten te helpen. Gelukkig kon ik mijn auto bij hem kopen.🤗
Het panoramadak van de auto lekt
Het panoramadak van de auto lekt. Het bedrijf beloofde het te repareren, maar heeft dat niet gedaan. De auto werd geleverd zonder bestuurdersmat en met een lekkend dak, zonder onderhoudsboekje en met banden die ongeschikt waren om mee te rijden.

Eerste kennismaking
Niet alleen meegedacht, ook afspraken qua tijd en werkzaamheden goed nagekomen.
Daarnaast was de rekening qua werkzaamheden oke/goed.

Slechte communicatie met klant
Slechte communicatie met klant, onbereikbaar en onbetrouwbaar. Ik ben 5 keer terug geweest met zelfde probleem en deze is uiteindelijk niet opgelost…

Risposta di Van Mossel Volkswagen - Hapert
Zeer slecht communiceren met klant
Zeer slecht communiceren met klant, en met rekeningen afkomen wat niet is uitgevoerd. Rondom zeer slechte

Occasions zonder serviceverleden te koop bij Van Mossel
Afspraak gemaakt voor proefrit van een Renault Twingo uit 2012 bij Van Mossel in Hapert. Specifiek weer van Mossel gegaan obv mijn eerdere aankopen van auto's bij hen. Bij aankomst bleek de auto verkocht te worden zonder enige servicehistorie... Serviceboekje is kwijt, verkoopadviseur heeft geen idee of distributieriem is vervangen bij 120.000 km (auto had nu 129.000 km), alle beurten zijn onbekend en auto heeft achter versleten zomerbanden en voor vierseizoenenbanden etc .etc. Klaarblijkelijk vindt van Mossel in Hapert dit ontbrekende serviceverleden normaal voor een auto, want zowel verkoopadviseur als ook manager Burat vonden in een gesprek niet dat dit een abnormale gang van zaken is. Ik vind deze auto eerder bij een handelaar passen dan in de showroom van een van de grootste autodealers van Nederland. Kijkt u als lezer de volgende keer bij koop van een occasion bij Van Mossel extra goed naar de servicehistorie? Mijn vertrouwen is weg en ik kom er niet meer.

Risposta di Van Mossel Volkswagen - Hapert
Eenvoudige bandenwissel niet goed…
Eenvoudige bandenwissel niet goed verlopen. 2x vanuit Zuid Limburg moeten komen. Verder was weer een wieldopje vervangen mee terug te geven.
Voor mij houd dit op en ik zal niet meer terugkomen.

Risposta di Van Mossel Volkswagen - Hapert
Totaal niet denken van hoe kunnen we…
Totaal niet denken van hoe kunnen we de klant het beste ontlasten.

Risposta di Van Mossel Volkswagen - Hapert
Gaat veel fout en er wordt niets gedaan…
Gaat veel fout en er wordt niets gedaan met feedback. Maar er wordt wel om een excellente review gevraagd.

Risposta di Van Mossel Volkswagen - Hapert
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.